Työskentely älypuhelimen avulla on nopeasti leviävä trendi kaikkialla maailmassa. Voit tehdä kokoaikaista, osa-aikaista, viikonloppu- ja lisätyötä. liittymällä verkkofoorumiin (Foodora, Airbnb, Roverjne.) kaupungissasi.  Aloita: etsi kaupunkisi Appjobsista, luo tili ja selaa asuinpaikkakunnallasi tarjolla olevia työpaikkaluokkia.

Appjobs on yhä suositumpi ihmisten keskuudessa, jotka etsivät joustava työtä. Ja kun määrä Appjobsin jäsenmäärä kasvaa, niin myös saamamme viestit ja kysymykset. Säästä aikaa ja stressiä ja löydä apua alta!

1. YLEISET KYSYMYKSET

 

1.1. Mikä on Appjobs?

Appjobs on maailman suurin keikkatalouden alusta näyttää sinulle tuhansia työtarjouksia yli 600 kaupungissa ympäri maailmaa. Se on ilmainen työnhakusivusto, yhdistää työnhakijat esimerkiksi seuraavilla sovelluksilla Shipt, Postmates, Naapurija monia muita. Yhdistämme työnhakijat työpaikkoihin, jotka on räätälöity heidän mieltymystensä ja pätevyytensä mukaan algoritmimme ansiosta ilman ansioluetteloita. Muista, että emme ole rekrytointitoimisto, vaan alusta, joka kerää keikkatyöpaikkojen kannalta olennaisia tietoja auttaakseen sinua joka vaiheessa.

 

1.2. Onko Appjobs sovellus?

Kyllä ja ei. Appjobs on työnhakusivusto, josta käyttäjät voivat löytää kaikki kaupungissaan toimivat alustat, ja se on ilmainen käyttää. Sivusto on 100% mobiililaitteisiin reagoiva.

Appjobs on myös kehittänyt muutamia sovelluksia:

 

1.3. Mikä on sovellustyö?

Sovelluspohjainen työpaikka tai työtarjous on tapa ansaita rahaa käyttämällä sovelluksia. Voit tienata rahaa mobiilisovelluksilla, kuten Uberilla (ajaminen), DoorDash (toimitus), Rover (lemmikki istuminen), TaskRabbit (remonttimies), ja paljon muuta. Voit hakea työtä, löytää asiakkaita, suorittaa tehtäviä ja saada maksun turvallisesti puhelimesi kautta. Työt voivat olla koko- tai osa-aikaisia, ja voit hakea useampaa kuin yhtä työtä samanaikaisesti. Muista että useimmissa tapauksissa sinulla on oltava pankkitili, koska maksut suoritetaan yleensä verkossa (suoralla talletuksella, pankkisiirrolla, PayPalilla jne.). Joskus tippitoiminto on oletusarvoisesti sisäänrakennettu sovellukseen, ja joskus ne sallivat käteismaksun, kun kyseessä on tippien antaminen. Voit tutustu kaikkiin saatavilla oleviin työtarjouksiin kaupungissasi täällä.


Voit myös lukea:

 

1.4. Pitääkö minun maksaa Appjobsin jäsenyydestä?

Ei, Appjobs on 100% ilmainen. Tiedämme, että etsit työtä, ja olemme täällä tukemassa sinua.

 

1.5. Kenelle Appjobs on tarkoitettu?

Lähes kuka tahansa, jolla on internetyhteys, ja yleensä yli 18-vuotiaat voivat löytää työtä Appjobsin kautta. Korkeasti ja matalasti koulutetut työntekijät, satunnaiset työntekijät, korkeakouluopiskelijat, kotona asuvat vanhemmat, osa- ja kokoaikaiset työntekijät, digitaaliset nomadit tai expats, ja monet muut voivat selata satoja työtarjouksia verkkosivustollamme. Aloittaaksesi et tarvitse ansioluetteloa tai aiempaa työkokemusta.

Jos olet teini-ikäinen, löydä työtarjouksia täältä.

 

 

1.6. Millaisia työpaikkoja Appjobsissa on tarjolla?

 1. Appjobsissa, et löydä (monia) perinteisiä työtarjouksia. Sen sijaan saat tietoa työstä mahdollisuudet joiden avulla voit ansaita rahaa sovellusten ja verkkoalustojen avulla.

Useimmissa tapauksissa tämä tarkoittaa, että:

 • voit hakea puhelimella tai tietokoneella.
 • et tarvitse ansioluetteloa/resuméa.
 • sinun ei tarvitse osallistua haastattelukierroksille. (Joissakin tapauksissa yritys tekee henkilökohtaisen haastattelun tai puhelinhaastattelun.)
 • voit aloittaa työt ilman aiempaa kokemusta. (Joissain tapauksissa on edellytyksenä asiaankuuluva työkokemus ja/tai tietty lisenssi tai todistus.)
 1. Appjobsissa, voit valita useista sovelluksista ja kategorioista: toimitus, ajo, siivous, lemmikkieläinten istuminen, lastenhoito, skootterin lataus, freelancer, online opetus, kotiruokaa, kodin vuokrausta, paikallista opastusta ja paljon muuta. Käytät sovelluksia ja verkkosivustot valitsemistasi työtarjouksista, ja saat myös palkkaa niiden kautta.
 2. Muista, että sinua ei todennäköisesti palkata työntekijäksi. Sen sijaan sinua pidetään itsenäisenä urakoitsijana/harjoittelijana. (Jotkut yritykset palkkaavat ihmisiä W-2-työntekijöinä Yhdysvalloissa.)

Voit myös lukea:

 

1.7. Miksi käydä Appjobsissa sen sijaan, että etsisit työpaikkoja verkossa?

Parasta Appjobsissa on se, että löydämme sinulle työtilaisuuksia. Appjobs on 100% ilmainen ja auttaa sinua valitsemaan satojen työmahdollisuuksien joukosta kaupungissasi yhdessä paikassa. Tuemme jäseniämme matkan jokaisessa vaiheessa. Appjobsista työnhakijat löytävät kaikki olennaiset tiedot jokaisesta työtarjouksesta. He voivat lukea työnkuvauksia ja arvosteluja työpaikoista sekä tutustua ansioihin, etuihin ja vaatimuksiin. Tarjoamme myös erikoistarjouksia jäsenillemme, jotka kirjautuvat Appjobsin kautta tiettyihin yrityksiin. Voit löytää sinulle sopivia työpaikkoja osoitteesta Työpöytäni. Lähetämme sinulle myös uusia työpaikkoja kaupungissasi joka viikko.

Appjobs auttaa jäseniään tarjoamalla muutakin kuin vain kymmeniä työmahdollisuuksia, jotka ovat saatavilla heidän kaupungeissaan tai etänä. Palveluidemme avulla jäsenet voivat seurata tulojaan ja menojaan, säästää veroissa ja turvata itsensä räätälöidyillä vakuutuksilla. Sivuillamme he voivat myös löytää välineet ja palvelut jotka voivat auttaa heitä saamaan työpaikan, tehostamaan sivutoimista toimintaansa tai hoitamaan tarvittavat hallinnolliset tehtävät.

 

1.7. Voiko joku ansaita rahaa välittämällä töitä muille?

Kyllä, ehdottomasti! Voit liittyä Appjobsin kumppanuusohjelma ja tienaa rahaa mainostamalla Appjobsia verkkosivustollasi tai sosiaalisen median kanavissasi, foorumeilla jne. Olemme maailman suurin keikkatalouden alusta. näyttää tuhansia työtarjouksia yli 300 kaupungissa ympäri maailmaa, ja verkkosivustomme on tällä hetkellä (tammikuusta 2020 alkaen) saatavilla 12 kielellä.

AppJobs Affiliate

 

2. TYÖNHAKU APPJOBSIN AVULLA

 

2.1. Miten hakea työpaikkaa vaiheittain?

Kun löydät mieleisesi työpaikan, voit joko klikata kohtaa Nopea Hae, tai Lue lisää ja sitten Nopea haku, tai etsi linkki osiosta nimeltä Miten voin hakea x-yritykseen?
Tässä on yksityiskohtainen katsaus siihen, miten voit rekisteröityä ja käyttää henkilökohtaisia työpaikkailmoituksia.

 1. Rekisteröidy

Jos haluat rekisteröityä ensimmäistä kertaa, mene osoitteeseen Appjobs.com. ja klikkaa painiketta "Liity nyt".

Muista ruksata ruutu "Hyväksyn ehdot".

 

Sitten voit luoda tilin omalla salasanallasi. Voit myös liittyä sähköpostisi tai Facebookin kautta. Vahvista rekisteröinti klikkaamalla "Rekisteröidy". Saat postilaatikkoosi viestin, jossa vahvistat sähköpostiosoitteesi. Sitten olet valmis aloittamaan!

 1. Täytä profiilisi

Varmista, että päivität:

 • Henkilötiedot (nimi, syntymävuosi, puhelinnumero)
 • Kaupunki (valitse asuinpaikkakuntaasi lähinnä oleva).
 • Suositeltavat ammattiryhmät (ajaminen, jakelu, lastenhoito ja muut).
 • Resurssit (työkalut, jotka omistat ja joita käytät rahan tekemiseen, esimerkiksi: ajoneuvo, vakuutus, lisenssit).
 • Arvostelut (mielipiteesi aiemmista kokemuksistasi app-työpaikkojen kanssa työskentelystä)
 • Tämä auttaa meitä löytämään sinulle parhaat sovellustyöpaikat!
 1. Löydä henkilökohtaisia työpaikkoja

Voit vihdoin mennä Työpöytäni ja löytää sinulle henkilökohtaisia työpaikkoja. Voit lisäksi lukea kuvaukset ja vaatimukset ja päättää, haluatko hakea.

findjobs

 

2.2. Voinko hakea useampaan yritykseen?

Se riippuu yrityksistä, joiden kanssa haluat työskennellä. On olemassa keikkatyöläisiä, jotka yhdistävät esimerkiksi jakelukuljetuksen ja autoilun. He ottavat matkustajia Uber- tai Lyft-kuljettajina ja toimittavat paketteja silloin, kun kyytejä on vähän ja/tai kyydeistä ei makseta niin hyvin. Tarkista aina voitko työskennellä kahden yrityksen kanssa, varsinkin jos niiden profiilit ovat samankaltaisia: vaikkapa siivous- tai hoitotöitä voisi löytyä molemmista yrityksistä. Jos tätä ei mainita niiden pääsivuilla (esimerkiksi Apua tai Tuki), etsi vastaus heidän Ehdot ja edellytykset. Ja voit ehkä kysyä heiltä suoraan sähköpostitse tai puhelimitse ennen kuin painat nappia. Rekisteröidy.

 

2.3. Entä jos kaupunkini ei ole käytettävissä?

Jos kaupunkisi ei vieläkään näy hakupalkissa, se johtuu siitä, että emme ole vielä siellä. Jos asut pääkaupungin vieressä, valitse sen sijaan pääkaupunki. Äläkä huoli, me kasvamme nopeasti. Voit myös pyytää kaupunkia hakupalkissa. Jos käytät Appjobsia muulla kielellä kuin englanniksi, suosittelemme että vaihdat sen englanniksi. Näin löydät myös ne kaupungit ja työtarjoukset, joita ei ole vielä käännetty muille kielille.
Ja voit kokeile aina toista kaupunkia lähistöllä ja/tai aloittaa työskentelyn verkossa kotoa tai mistä päin maailmaa tahansa.


Hanki tietoa tai inspiroidu lukemalla nämä viestit:

 

2.4. Mitkä ovat seuraavat vaiheet sen jälkeen, kun olen hakenut appjobia?

Kun olet hakenut app-työtä tai työtarjousta, sinun on odotettava lisäohjeita yritykseltä. He ottavat sinuun yhteyttä, kun taustatarkastus on valmis. Saat myös sähköpostia seuraavista vaiheista, kuten siitä, mistä voit hankkia laitteet tai saatko laitteita postitse.

 

2.5. Kuinka kauan kestää saada työpaikka?

Useimmat yritykset tarvitsevat jopa viikon ottaakseen sinuun yhteyttä. Joissakin tapauksissa (kuten Uberin tapauksessa) se voi kestää jopa kolme viikkoa. Yritysten on käsiteltävä ja/tai tarkastaa hakemuksesi ja toimitetut asiakirjat. Jos et ole saanut vahvistussähköpostia hakemuksestasi pariin viikkoon, jotka saattavat viitata siihen, että jokin on mennyt pieleen hakuprosessin aikana. Siinä tapauksessa suosittelemme, että yrität uudelleen.

 

2.6. Toimitin asiakirjani, mutta yhtiö ei ole ottanut minuun yhteyttä (vielä). Mitä minun pitäisi tehdä?

Joillakin yrityksillä voi kestää jonkin aikaa tarkistaa asiakirjasi ja tehdä taustatarkastus. (Kaikki yritykset eivät järjestä taustatarkastusta puolestasi. Ne saattavat suositella sinulle joitakin taustatarkastusyrityksiä.) Sinun pitäisi yleensä odottaa vastaus yritykseltä seitsemän työpäivinä. Muista, että yritykset ilmoittavat kaikille rekisteröitymisprosessin päättymisestä. Jos et saa tällaista sähköpostiviestiä, se voi olla merkki siitä, että hakuprosessin aikana jokin meni pieleen. Siinä tapauksessa suosittelemme, että yrität uudelleen.

 

2.7. Keneen minun on otettava yhteyttä, jos yritys ei vastaa?

Jos et saa vastausta yritykseltä. x määrän sisällä arkipäivien kuluessa (tarkista, mitä yritys sanoo verkkosivuillaan), me autamme sinua. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin yritämme vastata sinulle mahdollisimman pian.

 

2.8. Palkkaavatko Appjobsissa luetellut yritykset minut?

Appjobs on verkkosivusto, joka yhdistää työnhakijat sovelluspohjaisiin työpaikkoihin. Kun rekisteröidyt Appjobsista löydät mahdollisuuksia tehdä rahaa kaupungissasi. Voit esimerkiksi toimittaa ruokaa Deliveroo, opettaa verkossa Udemy, puhdas kanssa Housekeeper.com, tai huolehtia lemmikkieläimistä, joilla on PetBacker. On melko epätodennäköistä, että sinut palkataan työntekijäksi. Sen sijaan sinua pidetään useimmissa tapauksissa itsenäisenä urakoitsijana/harjoittelijana. Itsenäinen urakoitsija / keikkatyöntekijä mahdollistaa voit hallita työmäärääsi. Vaikka et olekaan yrityksen palveluksessa, voit silti olla voi saada jonkin verran pehmeää ja/tai sosiaalista edut. On tärkeää huomata, että jotkin yritykset voivat työllistää sinut (esimerkiksi W-2-työntekijänä), mutta joustavuus on edelleen voimassa.


Nämä blogikirjoitukset voivat olla sinulle hyödyllisiä:

 

2.9. Palkkaako Appjobs minut?

Ei, Appjobs tekee eivät työllistä sinua, mutta tuemme sinua työnhakumatkasi kaikissa vaiheissa. Olemme 100% ilmainen työnhakusivusto, yhdistää työnhakijat sovelluksiin ja palveluihin, kuten Uberiin, Postmates, Limeja monia muita. Pyrimme yhdistämään työnhakijat heidän mieltymyksiään ja pätevyyttään vastaaviin työpaikkoihin ilman ansioluetteloa tai ansioluetteloa.

 

Useimmissa tapauksissa kaikki yritys käsittelee maksut jonka kanssa haluat työskennellä. Kullakin niistä on omat käytäntönsä, joten suosittelemme, että tarkistat tämän tiedon rekisteröitymisprosessin aikana. Jos rekisteröidyt alustalle, joka on itse-palveluvirasto (esimerkiksi CareGuiden Sitter, PetSitter.com, HouseSitter.comjne.), sinun on keskustella maksutavasta jokaisen asiakkaasi kanssa erikseen.

Seuraavassa on joitakin yhteisiä piirteitä useimmille yrityksille:

 • Sinulla on oltava pankkitili, jotta saat maksun.
 • Maksut käsitellään yleensä viikoittain tai kahden viikon välein.
 • PayPal on hyvin yleinen väline maksujen saamiseksi.

Nämä blogikirjoitukset voivat olla sinulle hyödyllisiä:

 

2.11. Kuinka kauan maksun saaminen kestää?

Maksut ovat yleensä käsitellään viikoittain tai kahden viikon välein. Joissakin tapauksissa sinulle voidaan antaa mahdollisuus pyytää maksua milloin tahansa. Saatat joutua maksamaan pienen summan rahaa, jotta voit tehdä niin. Me pyydän ystävällisesti teitä tarkistaa tämän rekisteröitymisprosessin aikana.

Maksutiheytesi riippuu ammattiluokastasi.
Verkkokyselyyn osallistuvana saat pisteitä, jotka voit muuttaa käteiseksi tai lahjakorteiksi suoritettuasi useita kyselyitä.
Koska verkko-opettaja, oppitunti/tuntihintasi voi nousta suorittamiesi oppituntien määrän mukaan.

Voit seurata talouttasi Appjobsissa, vieraile sivulla osoitteessa Työpöytäni.

 

Nämä blogikirjoitukset voivat olla hyödyllisiä ja informatiivisia:

 

3. VAATIMUKSET

 

3.1. Mitkä ovat työn aloittamisen edellytykset?

Eri sovellustyöpaikoilla on erilaiset vaatimukset, jotka voivat vaihdella myös sen mukaan, missä kaupungissa yrityksen palveluja tarjotaan. Voit tarkista kaikki tiedot työtarjoussivulla.

Useimmissa tapauksissa perusvaatimukset ovat seuraavat:

 • Sinulla on voimassa oleva henkilötodistus tai passi
 • Jos olet ulkomaalainen, sinulla on oltava todiste siitä, että sinulla on oikeus työskennellä maassa (työlomaviisumi riittää).
 • Sinulla ei saa olla rikostaustaa
 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias (tai 13-17-vuotias, jos olet teini-ikäinen).
 • Sinulla on oltava pankkitili
 • Sinulla on oltava sovelluksen kanssa yhteensopiva älypuhelin (jossa on internetyhteys).

 

3.2. Mistä tiedän, täytänkö kaikki vaatimukset sovellustyön aloittamiseksi?

Sinun on ensin täytä profiilisi ja lisää resurssit.

Resurssit ovat työkaluja, joita saatetaan tarvita rahan ansaitsemiseksi appjobilla. Esimerkiksi:
Jos haluat olla kuljettaja Lyftin kanssa → sinun täytyy omistaa auto.
Jos haluat olla verkko-opettaja Lingodalla → tarvitset tietokoneen.
Jos haluat olla Foodoran toimittaja → tarvitset polkupyörän.
Kaikkia näitä varten tarvitset älypuhelimen, jossa on internetyhteys. Kaikki nämä välineet (auto, tietokone, pyörä, älypuhelin, internet) ovat resursseja.

Muista valita resursseja profiiliisi, mikä auttaa meitä antamaan sinulle parempia tuloksia työnhaussa!

 

3.3. Tarvitsenko ansioluettelon/ansioluettelon?

Sinä Älä... tarvitset CV:n/ansioluettelon aloittaaksesi työt. Useimmissa tapauksissa ei myöskään järjestetä haastattelua (haastatteluja). Tämä on yksi app-työpaikkojen hienoista puolista. Sinun tarvitsee vain lukea kunkin työpaikan vaatimukset ja tarkistaa, onko sinulla tarvittavat tarvittavat resurssit aloittaa työskentelyn. Siksi on tärkeää, että pidät profiilisi ajan tasalla. Mitä enemmän tietoja annat meille, sitä enemmän voimme auttaa sinua löytämään työpaikan jonka haluat.

Rekisteröitymisprosessi voi kuitenkin sisältää useita vaiheita. Yleisimmät niistä ovat:

 • Sinun on todennettava henkilöllisyytesi.
 • Sinun on käytävä läpi taustatarkastus. (Joissakin tapauksissa sinun on ehkä maksettava siitä.)
 • Sinun on tehtävä joitakin arviointitestejä.
 • Sinun on tehtävä kokeiluprojekti. Freelance-asiakkaat voivat pyytää sinua näyttämään portfoliosi tai tekemään heille kokeiluprojektin. Tämä vaihtelee asiakkaasta toiseen, ja se saattaa koskea freelance-projekteja, joilla on suurempi budjetti.

Nämä blogikirjoitukset voivat olla hyödyllisiä ja informatiivisia:

 

3.4. Tarvitsenko aiempaa kokemusta päästäkseni alkuun app-työssä?

Useimmissa tapauksissa et tarvitse asianmukaista työkokemusta aloittaaksesi työn älypuhelimen kautta. Voit valita mieleisesi työn ja ilmoittautua. Joissakin tehtävissä tarvitaan jonkin verran kokemusta: esimerkiksi lastenvahtitehtävät, vanhustenhoitajatehtävät, verkko-opetus tai hierontatehtävät. Lue aina ennen hakemista vaatimukset ja tarkista, onko sinulla tarvittavat resurssit työn aloittamiseen. Siksi on tärkeää, että pidät profiilisi ajan tasalla. Mitä enemmän tietoja annat meille, sitä paremmin voimme auttaa sinua löytämään haluamasi työpaikan. (Muista, että Appjobs yhdistää keikkatyöntekijät myös lisäpalveluihin, kuten veroapuun, vakuutuksiin jne. joita he saattavat tarvita keikkataloudessa työskennellessään).


Lue myös:

 

3.5. Olen alle 18-vuotias. Voinko työskennellä?

Kyllä! Appjobsilla on mahdollisuuksia 13-17-vuotiaille. Koska olet alle 18-vuotias, on joitakin rajoituksia sen suhteen, mihin yrityksiin voit ilmoittautua. Jos yritys sallii sinun ilmoittautua, vaikka et ole 18-vuotias, tarvitset oman laillisen huoltajan lupa. (PetSitter.com, Sitter.comja Freelancer.com ja jotkut muut alustat toivottavat alle 18-vuotiaat tervetulleiksi.) Tarkista aina vaatimukset ennen kuin klikkaat Nopea haku.


Nämä blogikirjoitukset voivat olla hyödyllisiä ja informatiivisia:

 

3.6. Pitääkö minun osata paikallista kieltä, jotta voin aloittaa sovellustyön?

Kun on kyse paikallisen kielen puhumisesta, se on riippuu työssä. Useimmissa töissä pärjää englannilla. Voit esimerkiksi opastaa turisteja, löytää englanninkielisen lastenhoitajan työn tai työskennellä freelance-verkkokehittäjänä, joka kommunikoi asiakkaidensa kanssa englanniksi. Muissa töissä, kuten siivous- tai jakelutöissä, vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on vähäistä, ja pärjäät jopa pienellä englannin kielen taidolla missä päin maailmaa tahansa.


Lue myös:

 

3.7. Tarvitsenko viisumin tehdäkseni sovelluspohjaisia töitä?

Valtaosa Appjobsissa olevista työtarjouksista edellyttää, että sinulla on seuraavat edellytykset sinulla on työviisumi (ja sosiaaliturvatunnus). Tämä pätee esimerkiksi Uberin (ajaminen) ja TaskRabbitin (käsityöläinen) kaltaisiin työpaikkoihin, Hyer (siivous, toimitus jne.) ja monet muut. Tarkista aina kunkin työtarjouksen vaatimukset.

Jos valitse olla etätyöntekijä, et yleensä tarvitse viisumia aloittaaksesi työt. Ainoa vaatimus on, että sinulla on luotettava Internet-yhteys. Tämä pätee verkossa tehtäviin freelance-töihin, kuten työskentelyyn osoitteessa Lingoda (verkko-opetus), Upwork (luova freelancetyö) ja Etsy (verkkokauppa). Pyydämme teitä kuitenkin ystävällisesti tarkista aina vaatimukset: saatat joutua olemaan tietyn maan kansalainen tai sinulla on oltava pankkitili avattuna tietyssä maassa, jotta voit aloittaa alustan käytön. (Yleensä se on Ehdot ja edellytykset joka sisältää nämä tärkeät tiedot.).


Lue myös:

 

3.8. Antaako Appjobs minulle viisumin ja kattaako se matkakulut, jos haluan muuttaa toiseen maahan aloittamaan työnteon?

Ei. Appjobs ei auta sinua oikeudellisten asiakirjojen tai matkakulujen kanssa.

 

3.9. Työskentelenkö kiinteästä paikasta käsin?

Se riippuu työn luonteesta. Jos työskennellä etänä verkossa toimivana freelancerina voit olla Kiinassa ja työskennellä asiakkaalle esimerkiksi Euroopassa. Kaikki tapaamiset, viestintä ja yksityiskohdat asiakkaidesi kanssa voidaan hoitaa viestien ja videopuheluiden avulla. Jos työ edellyttää fyysistä läsnäoloasi (esimerkiksi siivous-, lemmikkieläinten istutus- tai jakelukuljettajatehtävät), kukin sovellus antaa sinulle ohjeet siitä, minne sinun pitäisi mennä.

AppJobsin usein kysytyt kysymykset - AppJobsFAQ
Kuva: Adolfo Félix on Unsplash

 

4. TYÖSUHDETURVA JA EDUT

4.1. Mitä veroista on tiedettävä?

Alla on vastauksia yleisimpiin verotukseen liittyviin kysymyksiin.

 1. Pitääkö minun keikkatyöntekijänä maksaa veroja?
  Lyhyt vastaus: kyllä! Kaikkien, joilla on veronalainen tulolähde, myös freelancereiden ja itsenäisten ammatinharjoittajien, on maksettava veroja verovirastolle, vaikka tämä ei tapahdu samalla tavalla kuin kokopäiväisten työntekijöiden. Sinun on silti ilmoitettava kaikki tulosi IRS:lle.
 2. Minkä lomakkeen täytän maksaessani veroja?
 • Kaikki American Yhdysvalloissa asuvien ja työskentelevien kansalaisten ja ulkomaalaisten on täytettävä lomake 1040.
 • Lisäksi kaikkien keikkatyöntekijöiden ja freelancereiden, jotka saavat vuosituloja kolmannen osapuolen kautta ja joille on kertynyt 200 tapahtumaa (eli 200 kyytiä Lyftillä) ja yli $20,000, on täytettävä ylimääräinen 1099-K-lomake.
 • Jos nämä tulot ovat alle $20 000 ja yli $600, sinun on täytettävä 1099-MISC-lomake.

Jotkin yritykset saattavat tarjota nämä lomakkeet sinulle ja jopa täyttää ne, mutta sinun vastuullasi on kuitenkin varmistaa, että verolomakkeet on täytetty oikein ja toimitettu IRS:lle ennen kunkin verovuoden 15. huhtikuuta. Muista, että saatat olla myös oikeutettu maksamaan verosi erissä.

 1. Voinko kirjata kulut pois?
  Kyllä, voit vähentää kulut, kuten tavanomaisen kilometrikorvauksen, puhelimen datakustannukset, maksutapahtumamaksut, vakuutukset ja auton huoltokulut. Lisäksi voit vähentää myös autolainojen korot ja jopa pysäköinti- ja tietullikulut.

Jos haluat seurata talouttasi (verot mukaan lukien) Appjobsissa, käy sivulla osoitteessa Työpöytäni. Tämä ominaisuus ei ole pakollinen, joten voit seurata talouttasi vapaasti muissa sovelluksissa.


Lue myös:

 

4.2. Ovatko kaikki henkilötietoni turvassa? Vaikka antaisin luottokorttini numeron talouteni seuraamista varten?

Kyllä, kaikki tietosi ovat turvassa ja GDPR:n mukaisia. Lisätietoja saat lukemalla Ehdot ja edellytykset ja Tietosuojakäytäntö.
Voit myös poistaa tilisi ja tietosi tietokannastamme valitsemalla profiilisivultasi vaihtoehdon "poista tili".

4.3. Saanko vakuutuksen?

Jotkin yritykset voi tarjota sinulle vakuutuksen, ja jotkin niistä voivat periä siitä maksun, esim. sairausvakuutus. Muista että työpaikan löytäminen Appjobsin kautta on 100% ilmaista. Sinun ei tarvitse maksaa palveluidemme käyttämisestä. Suosittelemme kuitenkin, että hankit vakuutuksen keikkatyöntekijänä ennen uuden työn aloittamista. Vakuutusta varten sinun on joko maksettava maksu tai yritys vähennetään että tuloistasi. Appjobsilla saat räätälöidyn vakuutuksen kohtuulliseen hintaan.. Vakuutuksen ottaminen auttaa sinua keskittymään työhön sen sijaan, että huolehtisit turvallisuudestasi työn aikana.


Lue myös:

 

4.4. Mitä etuja keikkatyöntekijänä / itsenäisenä ammatinharjoittajana työskentelystä on?

Keikkatyöntekijänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana työskentely antaa sinulle mahdollisuuden joustavuuteen ja sen, milloin ja missä haluat työskennellä. Sinun ei tarvitse raportoida kenellekään eikä kenenkään tarvitse päättää aikataulustasi. Vaikka et olekaan teknisesti yrityksen palveluksessa, saatat saada joitakin sosiaalietuuksia ja/tai sosiaalietuuksia. On tärkeää huomata että jotkin yritykset voivat työllistää sinut (esimerkiksi W-2-työntekijänä Yhdysvalloissa), mutta joustavuus on edelleen voimassa.


Nämä blogikirjoitukset voivat olla sinulle hyödyllisiä:

 

5. ASIAKASTUKI

 

5.1. Miten voin ottaa yhteyttä AppJobsiin?

Meillä ei ole toimistoa joka maassa tai kaupungissa, mutta muista, että kaikkialla maailmassa on ihmisiä, jotka kamppailevat samojen ongelmien kanssa kuin sinä. Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected], ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua verkossa.

 

5.2. En pääse tililleni.

Jos et pääse Appjobs-tilillesi, nollaa salasanasi. Voit tehdä sen klikkaamalla Unohditko salasanasi? Sitten saat sähköpostiviestin, jossa on linkki, joka ohjaa sinut uudelleen sivullesi uuden salasanan asettamista varten.

 

5.3. En pääse tililleni yrityksen verkkosivustolla.

Jos et pääse tilillesi alustalla, jolla haluat tehdä rahaa (Uber, Lyft, Postmates, goPuffjne.), pyydämme teitä ystävällisesti noudattamaan seuraavia periaatteita kirjoittaa viestin yrityksen tukikeskukselle/tukitiimille.

 

5.4. Miten voin peruuttaa tilauksen?

Jos haluat peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen, napsauta Poistu tilauksesta sähköpostin lopussa. Jos tarvitset apua, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

 

5.5. Miten voin poistaa tilini?

Olemme pahoillamme siitä, että lähdet meiltä. 😟 Voit poista tilisi itse täällä sivun alareunassa.. Jos sinulla on palautetta siitä, miten voisimme parantaa palveluitamme, kerro meille osoitteessa [email protected]. Toivomme näkevämme teidät jälleen.