Kun päätät ryhtyä lemmikkieläinten hoitajaksi, et tee vain jotain hauskaa ja jännittävää, vaan tarjoat myös palvelua. Siksi on tärkeää miettiä ja lieventää riskejä, joille sekä sinä että lemmikkisi altistutte. Mitä tapahtuu, jos jokin menee pieleen lemmikkieläinten vahtimisessa?

Jos sinulla on vakuutus, ei ole paljon huolenaiheita. Tutustu siihen, mitä lemmikkieläinten hoitovakuutus yleensä kattaa ja miksi se on tärkeä.

Aloita työskentely lemmikinhoitajana Los Angelesissa, Chicagossa, Barcelonassa, Milanossa, Berliinissä ja sadoissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa. maailmaan.

1. Hoito

Sisältää vakuutusturvan asiakkaan lemmikkieläimen loukkaantumisen tai katoamisen varalta - lisäksi eläinlääkärin kiireellisen hoidon, eläimen kuoleman, karkaamisesta aiheutuneet kustannukset, eläimen kuljetuksen ja jopa palkkiot eläimen turvallisesta palauttamisesta.

2. Vastuu

Tämä osa sisältää yleisen ja ammatillisen vastuun sekä vakuutusturvan, jos asiakkaan kodin sisällölle aiheutuu vahinkoa lemmikkieläintä hoitaessasi.

3. Omaisuus

Tähän sisältyy kattavuus kadonneiden avainten, laitteiden rikkoutumisen ja ammattimaisen sisällön varalta.

Kuten näet, tämäntyyppinen vakuutus antaa sinulle mielenrauhaa ja tukea, jota tarvitset, jos jotain odottamatonta tapahtuu. Lisäksi se on hyväksi liiketoiminnalle. Miksi?

Vakuutuksen ottaminen osoittaa, että suhtaudut työhösi vakavasti. Kun voit mainostaa itseäsi lemmikkieläinten hoitajana, jolla on vakuutus, erotut muista lemmikkieläinten hoitajista ja voit saada yhä enemmän ja enemmän vakuutuksia.

työpaikat.

Lisätietoja CareGuide-vakuutus. Lisätietoja Roverinsurance.

Lisätietoja DogBuddyinsurance.

Nyt sinulla on kaikki, mitä tarvitset lemmikkieläinten turvalliseen hoitoon.! Valitse kaupunkisi ja aloita tienaaminen TÄNÄÄN lemmikkieläinten hoitajana.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos sinulla on kysyttävää ja haluat jakaa kokemuksia, liity meidän yksityiseen Facebook-ryhmä ftai ammattitaitoiset lemmikkieläinten hoitajat!