Oletko työttömänä tai jumissa vihaamassasi työssä ja tarvitset nopeasti uuden työpaikan? Being työttömät voi olla rankkaa, mutta niin on myös työ, johon ei jaksa mennä joka päivä. Annamme sinulle neuvoja ja tietoa siitä, miten voit nopeuttaa prosessia ja löytää uuden tai paremman työpaikan. mahdollisuudet nopeasti!

1. Tarvitsen töitä heti' - Mistä etsin?

Kun olet tilanteessa, jossa tarvitset uutta työtä mahdollisimman pian, sinun kannattaa etsiä uutta työtä.

strategisesti sopiva.

Kuva: Norwood Themes on Unsplash

Voit etsiä pätevyyttäsi ja kokemustasi vastaavia avoimia työpaikkoja verkkohakukoneista, mutta muista, että monet yritykset julkaisevat nämä avoimet työpaikat sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa tai LinkedInissä, ennen kuin ne julkaistaan muualla. Kaupungissasi saattaa jopa olla erityisiä Facebook-ryhmiä tiettyjä työaloja varten - kysy jäseneltä, niin olet aina ajan tasalla. Voit etsiä työpaikkoja paikallisista sanomalehdistä tai, jos olet kiinnostunut toimistotyöstä, kävellä kaupungissasi tai läheisessä ostoskeskuksessa ja katsoa, onko kauppojen ikkunoissa "palkataan" -kylttejä.

Olet tervetullut liittymään ryhmiin ja olemaan yhteydessä muihin:

Liity Facebook-ryhmäämme forAppJobers Liity siivoojien Facebook-ryhmään . Liity Facebook-ryhmäämme lemmikkisittereille Liity Facebook-ryhmäämme Lastenhoitajat Liity Facebook-ryhmäämme freelancereille Liity Facebook-ryhmäämme verkko-opettajille LiityFacebook-ryhmäämme paikallisoppaiden puolesta

Liity kuljettajien/toimittajien Facebook-ryhmäämme.

Sinulla on myös mahdollisuus tilata sähköpostihälytyksiä tietyistä työnhakutoiminnoista. verkkosivustot tai yrityksiä, valitsemalla avainsanat, jotka näkyvät työtarjouksissa, ja saat työtarjoukset sähköpostiisi heti, kun ne on julkaistu. Näin sinulla on mahdollisuus olla ensimmäisten hakijoiden joukossa.

Kultainen sääntö on, että aina kun se on mahdollista, sinun pitäisi olla henkilökohtaisesti yhteydessä. Voit esimerkiksi soittaa tai vierailla yrityksessä, josta olet kiinnostunut, käyttää ammatillisia ja sosiaalisia kontaktejasi saadaksesi yhteyden niihin ihmisiin, jotka työskentelevät yrityksessä, jossa olet kiinnostunut työskentelemään, tai jopa etsiä rekrytoijan tai työpaikan johtajan LinkedInistä ja lähettää hänelle henkilökohtaisen viestin.

2. Kun tarvitset työtä nopeasti, sinun on etsittävä sitä tehokkaasti.

Työn hakeminen voi olla aikaa vievää. Tee itsellesi palvelus ja noudata muutamia hyödyllisiä vinkkejä, jotka säästävät aikaa. arvokasta aikaa:

-hakeudu osaamistasi vastaaviin työpaikkoihin.

muista sisällyttää ansioluetteloosi työpaikan avainsanat ja Saatekirje.

Pidä malli saatekirjeestä valmiina, mutta räätälöi se aina hakemaasi työpaikkaan sopivaksi.

-yritä löytää verkosta tai henkilökohtaisesti haluamaasi työpaikkaan liittyvä yhteyshenkilö, joka voi auttaa sinua siinä, että

herättää huomiota pyyntöösi.

Etsi Google-haulla kysyttyjä työpaikkoja asuinalueellasi. Ymmärrettävästi näillä aloilla on enemmän työmahdollisuuksia. Esimerkiksi rakennustyöntekijät, kuorma-autonkuljettajat, kotisairaanhoitajat ja sairaanhoitajat olivat erittäin kysyttyjä Yhdysvalloissa vuonna 2018.

3. Etsitkö ratkaisuja, jotka antavat sinulle töitä juuri nyt?

Työpaikkojen hakeminen vie melkoisen osan ajastasi - jos työn tarve on todella kiireellinen, on aina keinoja ohittaa aikaa vievät rekrytointiprosessit, ansioluettelot ja haastattelut!

Voit rekisteröityä AppJobs, jossa voit helposti löytää kaikenlaisia työpaikkoja verkkoalustojen kautta. Kirjoita vain kaupunkisi hakualueelle ja katso, mitä sovelluksia omalla alueellasi toimii eri kategorioissa, kuten freelance, Toimitus, lapsenvahti,Lemmikki Vahtimestari, Kuljettaja, Puhdistus, CarRental, Ylläpitoe, Verkko-opettajar, Kotikokki, sillä esimerkki. Suurin osa AppJobsin rekisteröintiprosessi on hyvin lyhyt - välittömästi tai kahdessa viikossa.

Toinen vaihtoehto on ladata Työ Tänään app älypuhelimeesi - sovellus, joka lupaa, että saat töitä ravintoloista, kaupoista jne. 24 tunnin sisällä!

Muista: Kun tarvitset työtä nopeasti, lyhin tapa löytää työpaikka on löytää se verkko- ja offline-kontaktien kautta. Kerro perheellesi, ystävillesi ja entisille työtovereillesi. Kerro heille, että tarvitset työtä heti. Ja voit aina aloittaa työnteon heti sovelluspohjaisella työllä, jotta saat rahaa heti - löydä itsellesi sopiva työ osoitteessa osoitteessa   AppJobs!