Yhä useammat ihmiset tilaavat nykyään taksin sovelluksen avulla sen sijaan, että odottaisivat taksin ohi kulkevaa taksia kadulla, joten jos aiot aloittaa ajamisen sovelluksen avulla Yhdistyneessä kuningaskunnassa osa- tai kokopäiväisenä kuljettajana,

nyt on aika! Voit tutkia kaupunkia, olla vuorovaikutuksessa kaikenlaisten ihmisten kanssa ja ansaita hyvää rahaa.

Vaikka on olemassa joitakin vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä rekisteröityäksesi johonkin Yhdistyneessä kuningaskunnassa saatavilla olevaan sovellukseen, kuten ViaVan, Haxi, GoCarShare, LiftShare, Hopp tai AnyVan, esimerkiksi.

Mutta vaikka et täyttäisikään kaikkia vaatimuksia, voit silti löytää keinon saada kaikki edellytykset pienellä avulla, jonka saatte AppJobs!

Kuva: Freepik.com

Vaatimukset, jotka on otettava huomioon, kun rekisteröidyt kuljettajaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Kullakin ajoalustalla on yleensä erityisvaatimukset, ja sinun on tarkistettava, että AppJobs to nähdä, mitä ne ovat. Tässä on luettelo yleisimmistä:

Yleensä on olemassa vähimmäisikäraja - joissakin sovelluksissa se on yli 18 vuotta, kun taas toisissa sovelluksissa se on 21 vuotta. ikä.

Sinulla on oltava voimassa oleva Yhdistyneen kuningaskunnan ajokortti. Ajoneuvosi on oltava vakuutettu.

Tarvitset älypuhelimen (Android tai iPhone), joka on yhteensopiva ajosovelluksen kanssa, johon liityt. Rahojen vastaanottamista varten tarvitset pankkitilin tai PayPal-tilin.

Jotkin sovellukset saattavat vaatia erityisiä lisenssejä - liittyäksesi ViaVan, tarvitset esimerkiksi PCO-ajokortin ja PHV-ajokortin.

Joidenkin sovellusten kanssa on täytettävä tietyt auton tekniset vaatimukset. - AnyVan sehdottaa, että käytät Transit Van.

(SWB, MWB, LWB+), Luton Van, Flat Bed ja 7,5 t raskaat kuorma-autot, kun taas ViaVan redellyttää, että autosi on enintään vuoden 2010 tai uudempi. Jos täytät tärkeimmät vaatimukset, jotta voit liittyä haluamaasi sovellukseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tee rohkeasti ja tutustu mahdollisuuksiisi kuljettajan työpaikkoihin seuraavassa osoitteessa AppJobs. Jos ei, sinun ei tarvitse olla huolissasi tai luopua ajatuksesta ryhtyä kuljettajaksi! AppJobs

voi auttaa sinua! Lue eteenpäin!

Tutustu kaikkiin ajosovelluksiin osoitteessa Lontoo, Manchester, Liverpool, Birmingham, Leeds.

Näin AppJobs voi auttaa sinua täyttämään kaikki tarvittavat vaatimukset, jotta voit aloittaa kuljettajan työt Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Sinulla saattaa olla ajokortti, mutta sinulla ei vielä ole omaa ajoneuvoa. Tai sinulta saattaa puuttua asianmukainen vakuutus. Tarkoittaako tämä, että sinun pitäisi luopua ajatuksesta liittyä ajosovellukseen? Ei suinkaan!

AppJobs voi auttaa sinua tällaisten vaatimusten kanssa, jotta pääset alkuun!

Vuokraa ajoneuvo

Tutustu Splend UK:n sivustoon, jonka kautta voitte vuokra uusi auto tai uusi malli Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

United! Voit myös saada jäsenalennuksia, mikä tarkoittaa, että voit säästää auton vahauksessa, vero- ja kirjanpitopalveluissa, sairausvakuutuksissa ja paljon muussa. Ja jos suosittelet ystävääsi, saat jopa

£100 bonus!

Lue lisääSplendistä, innovatiivinen konsepti, jonka avulla saat sopivan ajoneuvon ja vakuutuksen, kun ajat sovelluksen avulla.

Kuva: Splend

EasyRentCars UK kattaa koko Yhdistyneen kuningaskunnan, ja se on suosituin autonvuokrausjärjestelmä monien muiden autovuokraamojen ansiosta. edut kuten parhaan hinnan takuu, luottokorttimaksuttomuus ja ilmainen peruutus. Voit myös valita vakuutuspaketin vahingon tai varkauden varalta.

Kuva: EasyRentCars

Kokeile Quiqup joka antaa sinulle mahdollisuuden vuokrata auton (samoin kuin skootterit ja polkupyöriä), jotta voit aloittaa kuriirina työskentelyn ja ansaita rahaa.

Tarkistat Hei, autonjakoalusta, jonka avulla kuljettajat voivat vuokrata autonsa ja säästää aikaa, rahaa ja stressiä.

vakuutus, joka suojaa kaikkia osapuolia.

Kuva: Hiya

Hanki vakuutus

Hanki asianmukainen vakuutus kautta Tutustu ZEGO UK. Zegossa saatavilla olevat vakuutukset

sisältävät yksityisen vuokrausliikkeen vakuutusturvan, yksityisajovakuutuksen, koti- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä vuokraus- ja palkkiovakuutuksen kotikäyttöön. toimitus ja kotiateriapalvelut.

Kuva: Zego

Hanki oikea vakuutus Tapoly UK:n kautta, joka tarjoaa tilausvakuutuksia kaltaisillesi sovellusten parissa työskenteleville ihmisille, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaupallisista riskeistä ja sinulla on enemmän aikaa keskittyä siihen, mitä rakastat.