Joka vuosi jotkut ihmiset arvaavat, milloin kaupat alkavat näyttää niiden Joulu koristeet. Olet ehkä huomannut, että joka vuosi tämä päivämäärä tulee aikaisemmin ja aikaisemmin, ja jahtaa joululahjoja alkaa syys- tai lokakuussa (ehkä heti sen jälkeen, kun Halloween tai sinun Skorpioni syntymäpäivä)- jos ei jo aiemmin. Ja talvilomien lähestyessä, raha voi kadota silmänräpäyksessä. Mutta on myös nopeita ja joustavia tapoja ansaita lisärahaa ja Varmista, että niitä on riittävästi. laskujen maksamiseen, joululahjojen ostamiseen tai mukavan matkan suunnitteluun. Paljon ahkeria ihmisiä ehkäpä ajatuksella tehdä maailmasta parempi paikka etsiä ainutlaatuista, hieman erikoista tapaa, jolla päästä eroon ei-toivotuista ajatuksista siitä, miten tehdä rahaa jouluksi. Miksi viettäisit joulun murehtimalla, jos on olemassa ratkaisu, jolla joulusta saadaan kannattava?

17 Ainutlaatuisia ideoita siitä, miten tehdä rahaa jouluksi

 1. Jaa joulun ilo lasten kanssa lastenvahtina
 2. Sulje ulkomaailma pois ja juhli joulua söpöjen lemmikkieläinten kanssa.
 3. Vietä loma jonkun toisen kotona house sitterinä.
 4. Auta joulun kipinän kanssa
 5. Suorita jouluun liittyviä asioita
 6. Järjestä jouluostokset muille
 7. Toimita joulupaketteja
 8. Tee jouluaiheisia kausitöitä paikan päällä.
 9. Kääri joululahjat
 10. Levitä joulumieltä myymällä käsitöitäsi
 11. Järjestä joulumyynti
 12. Keitä suosikkijouluruokaasi ja myy se
 13. Juhli joulua paikallisesti vieraiden kanssa
 14. Sisusta kotisi ja vuokraa se
 15. Yllätä itsesi ylimääräisillä joululahjoilla
 16. Opeta muille jouluperinteistä
 17. Kysy joltakulta, jolla on kokemusta

miten tehdä rahaa jouluksi
Ajatteletko usein, miten tehdä rahaa jouluksi?
Kira auf der Heiden kuva Unsplashissa.

1. Jaa joulun ilo lasten kanssa lapsenvahtina.

Sen lisäksi, että huolehdit yhdestä tai kahdesta lapsesta loma-aikana, voit ehkä järjestää erityinen joulutapahtuma yksityisessä päiväkodissasi. Oletamme, että sinulla on oltava lupa tarjota päivähoitopalveluja kaupunkisi vanhemmille, mutta kuvittele, että kuinka hauskaa se olisi. Voisit suunnitella leikkimielisiä jouluaktiviteetteja lapsille, jotka viettävät kanssasi muutaman tunnin. Anna heille värikyniä, vesivärejä tai origamipaperia, jotta he voivat tehdä lumiukon, tai opeta heille joululauluja lapsuudestasi. Onko sinulla rakastan teatteria ja oletko aina halunnut draamaopettajaksi? Kirjoita joulunäytelmä ja anna lasten esittää se. Mieti asiaa ja ota yhteyttä vanhempiin osoitteessa Care.com, UrbanSitter, Sitter, tai Sittercity. Korkeammat hinnat ovat melko hyväksyttäviä joulun aikaan.


Työskentele lapsenvahtina Tacoma, New York City, Tucson, Salinas, Tallahassee, Toronto, Montréal, Edmonton, Lontoo, Edinburgh, Cardiffja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa..

2. Sulje ulkomaailma pois ja juhli joulua söpöjen lemmikkien kanssa.

Monet ihmiset matkustavat perheidensä luo juhlia joulua yhdessä. Voit saada tästä rahaa perinteitä tarjoamalla lemmikkieläinten täysihoitopalvelut osoitteeseen lemmikki vanhemmat kuten jotkut muutkin eläinten ystävät. Jotkut heistä saattavat joutua jättämään koiransa tai kissansa kotiin, eikä heillä ole hyvää ystävää tai naapuria, jota he voisivat pyytää ruokkimaan ne. Jos sinulla on lupa harjoittaa lemmikkieläintenhoitoyritystä etkä välitä työskennellä lomien aikana, laita ilmoitus verkkoon. He olisivat varmasti onnellisempia ja rentoutuneempia tietäen, ettei heidän lemmikkiensä tarvitse viettää hetkeäkään ylikuormitetussa kennelissä. Mieti, miten lemmikkisi suhtautuvat vieraiden tuloon ja onko kotisi valmis isännöimään muutamaa pientä tai suurta eläintä. Rover, Wag!, PetBacker, PetSitter.com, Isännöi lemmikkieläintä, Care.com, tai Sittercity voisi olla oikea alusta sinulle löytää asiakkaita lemmikkieläinten hoitaja ja lopeta miettimästä, miten tehdä rahaa jouluksi. Älä pelkää asettaa korkeampaa joulun aikana.

Tämä voi olla sinullekin hyödyllinen:
Käytännön syitä saada vakuutus ja takuu lemmikkieläinten sitteriksi


Työskentele lemmikkieläinten hoitajana Cape Coral, Seattle, Fort Myers, Albuquerque , Hayward, Detroit, Vancouver, Montréal, Toronto, Glasgow, Lontooja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa..

3. Vietä loma jonkun toisen kotona house sitterinä.

Sanotaan, että et voi toivottaa lemmikkejä tervetulleeksi kotiisi, koska se on liian pieni tai koska sinulla ei ole oikeanlaista varustusta, mutta haluatte silti työskennellä kuin lemmikkieläinten hoitaja. No, tässä tapauksessa sinun pitäisi keskittyä kodinvartijan työn hankkimiseen. Kaikki kodinomistajat eivät tietenkään halua, että kotisitterit huolehtivat heidän lemmikeistään, kun he ovat perheidensä kanssa syömässä perunamuusia ja kalkkunaa jouluillallisen aikana. House sitterit päättävät itse, millaisia palveluita he ovat valmiita tarjoamaan - millaisia kotityöt he tekevät sen mielellään. Jos sinulla ja kumppanillasi ei ole varaa lähteä yhteiselle matkalle ja kuluttaa paljon rahaa majoitukseen, mutta haluaisitte viettää joulun jossain muualla kuin kotona, kotisivutoiminta on oikea tapa. Sinun tulisi valitse matkakohteesi ja sitten tavoittaa siellä asuvat ihmiset. Aloita jakamalla profiilisi osoitteessa HouseSitter.comesimerkiksi.

Suunnitteletko kenties matkustaa ympäri maailmaa digitaalisena nomadi? Lue nämä viestit!


Työskentele house sitterinä kohteessa Port St. Lucie, Shreveport, Wichita, Buffalo, Killeen, Ottawa , Vancouver, Toronto, Quebécja monet muut kaupungit.

4. Auta joulun kipinöinnissä

Vaikka emme välittäisikään kotiemme sotkuisuudesta koko vuoden aikana, ennen joulua useimmat meistä - puhdas kaikki... Entä sinä? Silti jotkut meistä keskittyvät mieluummin koristeluun kuin siivoavat vessan, kaapit tai jääkaapin. Joten apu siivooja tai taloudenhoitaja tulee erittäin arvokkaaksi ja arvostetuksi. Tuo iloa ihmisten kodeissa auttamalla heitä samalla kun ansaitset joulurahaa. Voit yksinkertaisesti korottaa hintoja lomien aikana; emme usko, että kovinkaan moni asiakas haastaisi sinua niistä. Kanavoi ajatuksiasi siitä, miten tehdä rahaa jouluna luomalla profiilin esimerkiksi seuraavilla alustoilla Housekeeper.com, Care.com, TaskRabbit, Thumbtack tai Jop ja huolehtia Joulukipinä heille. Tavanomaisen loman lisäksi siivous, voit myös kiillottaa hopeaa tai jopa auttaa joulukuusen ja koristeiden pystyttämisessä. Osoitteessa Bizzby, voit yhdistää remonttimies ja siivoustyöt.

Lue siivoojien palkoista täältä!
Kuinka paljon siivoojat ja siivoojat ansaitsevat vuonna 2019?


Työskentele siivoojana Montgomery, Scottsdale, Salt Lake City, Memphis, Halifax, Halifax, Toronto, Montréal, Leeds, Birminghamja monet muut kaupungit.

5. Suorita jouluun liittyviä asioita

Elämä itsessään voi olla hektistä, puhumattakaan joulunajasta, jolloin kaikki menevät vähän sekaisin ja haluavat kaiken olevan valmista kuin hullu. Oletko koskaan kokenut niin intensiivinen ajanjakso Ehkäpä itse? Jos näin on, voit varmasti tuntea myötätuntoa muita kohtaan. Ja jos tarvitset rahaa joulua varten eikä haittaa käydä kaupassa toisensa jälkeen ostamassa joululahjoja, postittaa joulukortteja lähimmässä postitoimistossa tai hakea joulukuusta ja ulkona Joulukoristeet, sinun pitäisi tulla taskkeriksi kanssa TaskRabbittai etsi ja hyväksy helppoja keikkoja osoitteessa Jobble tai Jop. Tehtäväluettelosi voisi olla koostuu hulluimmista joulun juoksutehtävistä koskaan.

Tämä voisi olla mielenkiintoinen viesti myös sinulle:
Kysymys 'Kuinka aloittaa rahan ansaitseminen verkossa?' Tässä tulee vastauksesi!


Juokse asioille Austin, Boston, Philadelphia, Washington D.C., New York City, Windsor, ON, Calgary, Liverpool, Oxfordja monet muut kaupungit.

miten tehdä rahaa jouluksi
Kuljeskele kaduilla, nauti valoista äläkä hermostu, jos joku kysyy, miten tienata rahaa jouluna.
Kuva: Stephanie LeBlanc, Unsplash.

6. Järjestä jouluostokset muille

Veteraani henkilökohtaiset ostajat sanoa kiitospäivä ja joulu ovat super mielettömät ajanjaksot. Joku on itse asiassa sanonut työpaikkojen saatavuudesta, että "Ole valmis. Siitä tulee hullua!" Osoitteessa Instacart ja Shipt, voit kokea tämän itse. Lisäksi voit odottaa suurempaa hinnat ja 15-20% vinkkejä. Ei hassumpaa, eikö? Toki jokainen asiakas on erilainen, ja saatat tehdä enemmän tai vähemmän työvuoroja kuin muut riippuen asuinpaikastasi. Ansioiden kasvattaminen hieman enemmän teidän sivutoimi, aikataulu toimii uudenvuodenaattona, jolloin monet ihmiset ostavat alkoholia. (Pidä mielessä että Yhdysvalloissa on oltava 21-vuotias ja Kanadassa ehkä 19-vuotias voidakseen ostaa ja toimittaa viinaa.). Kuka tietää, joku saattaa haluavat yllättää ystävilleen tai perheenjäsenilleen erityisen toimitus jouluksi.

Tämä saattaa kiinnostaa sinuakin:
10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone


Ansaitse rahaa henkilökohtaisena ostajana Pittsburgh, Allentown, Fort Worth, Detroit, Odessa, Charlotte, Ottawa, Vancouver, Sheffield, Nottinghamja paljon muita kaupunkeja.

7. Toimita joulupaketteja

Voi sitä jännitystä, jota pieni lapsi tuntee, kun hän saa vihdoin luvan avata joululahjat... Jotta jouluruuhkan aiheuttama hukkuminen kaupungilla tai ostoskeskuksessa vältettäisiin, perheet, jotka suunnittelevat joulukuusen pystyttämistä, voivat vain... tilaa lahjoja verkossa. Se on nopeaa, yksinkertaista ja vain muutaman klikkauksen päässä - sen jälkeen kun olet vertaillut hintoja eri sivuilla. Kysyntä jakelukuljettajat nousee todennäköisesti ennätyksellisen korkealle vuosi vuodelta, kun sähköinen kaupankäynti ottaa yhä suuremman osuuden vähittäismarkkinoista. Joten, ottamalla vastaan jakelutyötä Postmates, goPuff, TaskRabbit tai FedEx voi estää sinua viettämästä lukemattomia tunteja miettimästä - miten tehdä rahaa jouluksi.

Haluatko tietää lisää Postmates?
Kuinka tienata eniten rahaa työskentelemällä Postmatesille?


Työskentele jakelukuljettajana Amarillo, Lexington, West Chester, Madison, Toronto, Vancouver, Calgary, Lontoo, Newcastle, Exeterja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa..

miten tehdä rahaa jouluksi
Lahja päivässä pitää huolet poissa...

8. Tee jouluaiheisia kausitöitä paikan päällä.

Luuletko, että työskentely tilapäisenä vähittäiskauppiaana tai jakelijana on tylsää? Tässä tapauksessa voit harkita työskentelyä vuokratyöntekijänä. Joulutonttu tai joulupukki, hiihto-opettaja, jäähallin kädentaitajat, topiikkiharjoittelija. tai harjoittaa jääveistos. Jos haluat käyttää aivojasi hieman enemmän, ansaita rahaa joulua varten vitsailemalla. Mitkä olisivat sinun 5 parasta jouluaiheista kausityötäsi?

9. Kääri joululahjat

Keräätkö käärepaperia kuvioiden vuoksi? Nautitko koristenauhan säätämisestä tuntikausia? Ajatteletko kenties sävyissä ja väreissä ja tunnetko kaikki täydentävät väriparit? Kokeile löytää työtä joululahjojen pakkaajana, älä anna lahjakkuutesi mennä hukkaan! Rekisteröidy verkossa portaalit kuten Thumbtack tai TaskRabbit ja tavata mahtavia mutta melko kömpelöitä asiakkaita.


Auta lahjojen kanssa Baltimore, Austin, Vancouver, Toronto, Brighton, Manchester, Lontooja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa..

10. Levitä joulumieltä myymällä käsitöitäsi.

Olipa se sitten harrastuksesi tai pääasiallinen ammattisi, voisitko kasvattaa joulubudjettiasi myymällä omia töitäsi. Jouluseppeleet, kynttilät, koristeet, sukat, matot, villapaidat ja muut tuotteet voivat myydä loppuvuodesta varsin hyvin. Mikä muu sopii sisä- ja ulkokoristeiden luokissa? Vai pitäisikö kysyä, mitä taitoja sinulla on? Sinä voit unohda tikittävä kello ja kysymys siitä, miten tehdä rahaa jouluksi. tarpeeksi aikaisin, luoda yhteyksiä asiakkaisiin ympäri maailmaa ja kohottaa heidän joulumieltä käsityönä valmistetulla esineellä. Avaa verkkokauppa osoitteessa Etsy ja vähentää liiketoimintakustannuksiasi. Voit jopa lisätä tulojasi hinnoittelemalla tuotteesi joulutunnelmissa: joskus halvemmilla tuotteilla on taipumus loppua varastosta ensin. Kunhan vain sanoin.

Auta itseäsi ja lue lisää blogikirjoituksia!


Myy taiteesi Los Angeles, Houston, Jacksonville, Charlotte, Ottawa, Calgary, Toronto, Manchester, Leeds, Lontooja muut kaupungit Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa..

miten tehdä rahaa jouluksi
Kotona asuvana vanhempana voit viettää laatuaikaa lastesi kanssa ja luoda samalla jotain tyylikästä, jouluaiheista.
Kuva: Annie Spratt, Unsplash.

11. Järjestä joulumyyjäiset

Jotkut ihmiset tuntevat painetta pukeutua joulujuhliin - olipa kyse sitten yrityksen, kumppanin tai ystävän juhlista. Muotiin ja tyyliin suhtautuminen voi tekee sinusta erinomaisen (verkko)muotistilistin. kanssa Stella&Dot ja auttaa heitä juhlimaan tyylillä. Heillä saattaa kuitenkin olla tiukka budjetti, joten heidän on oltava fiksuja siinä, mitä he ostavat. Miksi ei järjestää joulumyyntiä kun lomat ovat aivan nurkan takana? Voisit rakentaa asiakaskuntaa kun taas asiakkaiden luottamuksen lisääminen ja antamalla heille oikeat tarvikkeet ilmaista itseään. Lisäksi, jos olet luoja, alentaa malleidesi hintoja, kun myydä töitäsi verkossa.


Auta muita löytämään oma tyylinsä Des Moines, Elk Grove, Ann Arbor, Syracuse, Edmonton, Montréal, Birmingham, Lontoo, Leedsja muut kaupungit.

12. Keitä suosikkijouluruokaasi ja myy se

Vegaaninen, kasvissyöjä, laktoositon ja gluteeniton, ja tiedät sen kaiken. Toinen hyvä tapa häiritä itseäsi ajattelemasta, miten ansaita rahaa jouluksi. liikaa on kokata jotain. Juhlapyhät ovat todellakin loistava aika kääriytyä keittiöön ja käyttää mausteita, leivinjauhetta, jauhoja ja ties mitä muuta kaappeihin piilotettua. Ja miksi et ottaisi askelta pidemmälle ja huolehtia yksityishenkilöistä ja yrityksistä? Etsi asiakkaita kuin kotikokki kaupungissasi verkossa tai offline ja alkaa tehdä lopulliset joulumenut joukko ihmisiä, jotka tuntevat kiitollisuutta ja hyvästelevät vuoden.

Lue tämä viesti seuraavaksi!
Miten aloittaa elintarvikealan yritys omasta keittiöstäsi? Ehkä Gastronautin avulla!


Keitä maukkaita aterioita Philadelphia, Pittsburgh, Los Angeles, San Diego, Toronto, Montréal, Manchester, Birminghamja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa..

13. Juhli joulua paikallisesti vieraiden kanssa

Ja jos seisot jo keittiössä valmistelemassa jotain herkullista, kotisi on siisti ja perheesi asuu kaukana, kutsu vieraita ihmisiä kylään. syömään päivällistä tai lounasta yhdessä jouluaattona. Julkaise ruokalistasi osoitteessa Aterioiden jakaminen, Mamaz Social Food tai EatWith. Ei halua ja aikaa siivota sotkua keittiössäsi? Ryhdy matkaoppaaksi ja johdattaa kierroksia kaupungissasi U2GUIDE, Valitse päiväsi, ToursByLocals, tai GuruWalk. Vieraile joulumarkkinoilla ja nauti joulun juhlallisuuksista turistien kanssa.

Lisää kotikokin työpaikoista:
Millaista on työskennellä kotikokkina? Gastronautti-kokki Ruotsista vastaa!


Tarjoa matkailijoille paikallinen jouluelämys Washington D.C., Seattle, Boston, New York City, Chicago, San Francisco, Montréal, Toronto, Birmingham, Manchester, Leedsja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa..

14. Sisusta kotisi ja vuokraa se

Jos sait perheeltäsi kutsun viettää lomaa heidän kanssaan, mikset yrittäisi tehdä joitakin passiivinen tulo by kodin vuokraaminen jouluna? Kuvittele kuinka moni ihminen tuntisi helpotusta siitä, ettei hänen tarvitse koristella kuusta tai taloa/asuntoa. Nauti vain valoista, mässäillä piparkakkuja ja juoda kuumaa kaakaota aamuisin. Airbnb ja HomeAway ovat suosittuja asuntojen vuokraussivustoja.

Tämä saattaa kiinnostaa sinuakin:
7 yksinkertaisia sääntöjä tehdä rahaa pois kotisi Airbnb:n kanssa


Vuokraa ulos kotisi Santa Clarita, Provo, Wilmington, Memphis, Québec, Calgary, Newcastle, Leed, Oxfordja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa..

15. Yllätä itsesi ylimääräisillä joululahjoilla

Jos et odota saavasi lahjaa joltakulta, toimi sen sijaan, että olisit surullinen. Brändit tekevät usein intensiivistä markkinatutkimusta juuri ennen lomia. Monet heistä työskentelevät koeostajat jotka käyvät kaupoissa, ravintoloissa/hotelleissa, teeskentelevät tavallista asiakasta, arvioivat paikkaa/palvelua jne. ja antavat sitten palautetta. Joskus on mahdollista vain perua kylmää kyytiä, jäädä kotiin ja testata joitakin tuotteita. Jos haluat saada monipuolisia keikkoja, tarkista EasyShift. Jos haluatte illallisia hotellissa tai ravintoloissa, HGEM on sinun alustasi. Onnea tutkimustyöhön.

Vastuuvapauslauseke: sinun on ehkä keksittävä muita ideoita siitä, miten tehdä rahaa jouluksi jos ryhdyt ottamaan vastaan keikkoja mysteerikauppiaana. Et ehkä ansaitse rahaa, mutta pidät vain tuotteet.

Tämä saattaa kiinnostaa sinuakin:
4 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle kyselytutkimuksista


Hanki ilmaista tavaraa mysteerikauppiaana vuonna New York City, Kansas City, Portland, St. Louis, Charlotte, Ottawa, Toronto, Vancouver, Lontooja monet muut paikat.

16. Opeta muille jouluperinteistä

Jos jakaminen on välittämistä, niin on myös opetus. Ihmiset ovat uteliaita olentoja, jotka pyrkivät oppia uusia asioita koko ajan. Olipa kyse sitten kitaran soittamisesta, ohjelmointikieliin syventymisestä tai jouluun liittyvien englanninkielisten idiomien opettelusta. Tallenna ja julkaise kurssisi osoitteessa Udemy, tai aloittaa opettaminen livenä kanssa Preply, Lingoda, Savvy tai Qkids.

Lue myös nämä viestit!


Aloita opetus osoitteessa Toledo, San Bernardino, Spokane, St. Paul, Cleveland, Calgary, Vancouver, Lontooja monet muut paikat.

miten tehdä rahaa jouluksi
Aloita päiväsi englannin tunnilla ja kerro oppilaillesi, mitä tarkoittaa "White Christmas" tai "Xmas Comes but Once a Year".
Kuva: Thought Catalog on Unsplash

17. Kysy joltakulta, jolla on kokemusta

Luuletko, että on enemmän ainutlaatuisia ideoita kuin mitä on lueteltu? Saatat asua paikassa, jossa pitäisi keskittyä tiettyihin aloihin ja toimialoihin. Tämä on vain arvaus, joten älä epäröi ottaa yhteyttä henkilöön, jolla on asiaan liittyvää kokemusta. Joulutyöt. Loppujen lopuksi, Joulu on välittämistä ja jakamista, ja auttamalla muita löytämään töitä voi vakuuttaa joulupukin siitä, että - ansaitset tänä vuonna valtavan kasan rahaa.

Löydä työmahdollisuuksia täältä!


LUE LISÄÄ!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!