Postmates on yksi suurimmista ja suosituimmista on-demand toimitus palvelut Yhdysvalloissa. Kasvunsa ja laajentumisensa seurauksena alusta on jatkuvasti etsinyt uusia Postmatesin / jakelukuljettajia. Ja vaikka se ei vaadi paljon taitoa liittyä laivastoon Postmates, aloittelevat jakelukuljettajat tekevät yleensä samoja virheitä. Ponnisteluistaan huolimatta he tuhlaavat arvokasta aikaa ja kuluttavat bensaan enemmän rahaa kuin odotettiin. Kaikki tämä voi herättää pettymyksen alustaan - ehkä jo muutaman päivän jälkeen... sovelluksen käyttäminen. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla tällaista! 

Tutustu vinkkeihin ja nikseihin jotka auttavat sinua tehostamaan ja tuottamaan toimituksia. kuljettaja. Sillä ei ole väliä, etsitkö kokopäiväinen, osa-aikainen tai vain satunnainen työ. Lisäksi ideoita siitä, miten maksimoi tulosi Postmatesin kanssa, pääset tutustumaan myös muihin toimitusalustoihin. Koska useimmat jakelupalvelusovellukset eivät vaadi yksinoikeutta, useat ohjaimet toimivat useilla alustoilla samanaikaisesti. Mikset sinä voisi tehdä samoin?

 

toimittaa Postmatesin kanssa
Postmatesin kohteliaisuudesta. Lähes kuka tahansa voi työskennellä Postmatesin kanssa. Mikä motivoi SINUA liittymään?

1. Tunne kaupunkisi

Tulokkaat yleensä luottaa GPS:ään löytääksesi oikean ravintolat, kaupat, kahvilat ja muut nouto- (ja jättö-) paikat, kun aloitat jakelukuljettajana. Vaikka navigointijärjestelmät ilmoittavat sinulle lyhin reitti tai jopa tie sulkeminen, sinun pitäisi tuntea kaupunkisi läpikotaisin: Mitkä ovat oikotiet, joita useimmat ihmiset eivät tunne? Mitkä ovat vilkkaimmat tiet? Mitkä ovat suosituimmat paikat, joista tilataan? Mitkä ovat ruuhka-aikoja? 

Kokeneet jakelukuljettajat ehdottavat et tuhlaa aikaa ajamalla ympäriinsä päämäärättömästi. Mitä tehdä sen sijaan? Vieraile alueella (väylä tai solmukohta), jossa useat ketjut toivottavat asiakkaat tervetulleiksi. Mitä enemmän toimitat, sitä enemmän Tieto hankit tietoa kaupungistasi ja sen suosituista ravintoloista, kirjakaupoista, tarvikekaupoista, kahviloista ja niin edelleen. 

2. Tarkista Postmates Fleet -sovelluksesta hot spotit.

Oletko juuri muuttanut kaupunkiin etkä tunne suosittuja kauppoja ja ravintoloita? Tässä tapauksessa, käyttää Postmates-sovellusta tunnistamaan kaikki kiireiset alueet ja parhaat ajat mennä verkkoon. Mitä tummemmat pisteet, sitä parempi! Pysy lähistöllä, jotta saat lisää tilauksia ja voit ottaa vastaan jopa useita tilauksia.

ILMOITETTU: Sovellus käyttää ennen työvuoroa kerättyjä tietoja, joten se ei näytä reaaliaikaisia tietoja. Se ei kerro, missä suurin osa toimituksista on odotettavissa, kun menet verkkoon. Se antaa sinulle vain käsityksen siitä, mitkä paikat nauttivat suosiota asiakkaiden keskuudessa. 

3. Poimi tarjoukset läheltäsi

Sinun tulisi noutaa tilaukset paikoista, jotka ovat lähimpänä sinua. Miksi? Et saa palkkaa, kun olet matkalla hakemaan tilausta, joten yritä välttää 8 minuutin ajomatka joka kerta. . toimitusmaksu kattaa vain nouto- ja jättöpaikan välisen ajan. Jos tilaus on liian kaukana sijainnistasi, se kannattaa ehkä jättää väliin. 

Ota huomioon myös mahdollinen rakennustyöt ja muut tekijät jotka saattavat saada matkasi kestämään kauemmin kuin mitä GPS näyttää. Kuten jo mainittiin, auttaa varmasti, jos tunnet kadut.

4. Noutaa ja toimittaa useita tilauksia

Toinen vinkki miten tienata eniten rahaa Postmatesin avulla on pinota toimitukset. Useimmiten joudut odottamaan joidenkin tilausten valmistumista. Joskus ehkä puolisen tuntia. Sillä välin voit suorittaa toisen toimituksen jossain lähellä.

Useiden toimituspyyntöjen hyväksyminen antaa sinulle mahdollisuuden vähentää hukkaan heitettyjen minuuttien määrää pysäköintialueilla. Postmates lupaa yhden tunnin toimitukset, joten jos toimitat tavarat annetussa ajassa, sinulla ei ole mitään syytä huoleen.

miten tienata eniten rahaa Postmatesin avulla
Postmatesin kohteliaisuudesta. Tummemmat punaiset alueet osoittavat tietyn kaupungin kuumimmat paikat.

5. Toimita Blitzin aikana

Blitz-hinnoittelu tapahtuu, kun toimitusten kysyntä on suuri. Jakelukuljettajat ansaitsevat enemmän toimitusta kohden Blitz-aikoina. Se toimii täsmälleen kuten ylihinnoittelu, mutta se koskee vain tiettyjä toimituksia. Se on tilauskohtainen, joten on olemassa ei takuuta että kaikilla toimituksillasi tietyn tunnin aikana on Blitz-hinta. 

Vain vinkki: Blitz-hinnoittelu on yleisempää lounas- ja päivällisaikaan, jolloin useimmat ihmiset tilaavat ruokaa. Koska teillä on toimittaa kaikenlaisia tavaroita Postmatesin avulla, Blitz-hinnoittelu voi tapahtua esimerkiksi kansallisena juhlapäivänä myöhään illalla. (Muista, että alkoholia saa toimittaa vain, jos on vähintään 21-vuotias.)

6. Selvitä, mitkä ravintolat/kaupat tarjoavat ilmaisia toimituksia.

Joskus kauppiaat tarjoavat asiakkaille ilmaisia toimituksia. Miksi? Ehkä he ovat juuri avanneet myymälän/ravintolan ja haluavat houkutella asiakkaita. Jos kyseessä on ravintola, omistajat haluavat ehkä myydä kaiken ruoan sen sijaan, että he heittäisivät sen pois. Tai jokin kansallinen juhlapäivä on tulossa, ja sitä juhlistetaan näin. Veteraanikuljettajat sanovat, että Postmatesin käyttäjät valitsevat usein paikkoja, joissa toimitus on ilmainen. Etsi näissä paikoissa sovelluksessa ja/tai pidä silmällä mainoksia, joita jaetaan verkossa ja offline-tilassa.

7. Tarjoa erinomaista asiakaspalvelua

Postmates jakelukuljettajat ansaitsevat peruspalkkaa, noin $4-$6 per toimitus. Useimmat kokeneet Postmates korostavat, että suurempi osa heidän palkka tulee juomarahoista. Siksi he suosittelevat, että teet aina ylimääräistä ja annat parasta asiakaspalvelua jokaiselle asiakkaalle. Jotkut heistä sanovat, että niillä, jotka tilaavat enemmän, on taipumus jättää runsaampia juomarahoja

miten tienata eniten rahaa Postmatesin avulla
Postmatesin kohteliaisuudesta. Tarkista tilaus aina ennen ravintolasta lähtöä, et halua menettää ylimääräistä kastiketta.

8. Nauti eduista

Kun liityt Postmatesiin, älä unohda seuraavaa kirjoita suosittelukoodi joka antaa sinulle rekisteröitymisbonus. Se vaihtelee kaupungista toiseen, ehkä kuukaudesta toiseen. Jos suoritat 10 toimitusta kuukaudessa, voit saada oikeuden Postmates PerkSpot. 

PerkSpot tarjoaa sinulle alennuksia ja muita edut suurissa paikallisissa ja kansallisissa kaupoissa. Postmates on tehnyt yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa TIKD, voit myös saada alennuksen ensimmäisestä lipusta. Toivomme kuitenkin vilpittömästi, ettet koskaan tarvitse sitä. 


Saatat pitää myös tästä: 11 sosiaalietuutta, joista gig-työntekijöiden pitäisi tietää

9. Minimoi kustannukset

Tehdä eniten rahaa Postmatesilla, sinun on vähennettävä kulujasi: älä aja ylimääräisiä kilometrejä toimitusten välillä. Postmatesin autokantaan liittyäksesi sinun ei tarvitse omistaa hienoa autoa, tarvitset vain hyväkuntoisen auton. Joitakin erityisesti freelancereille ja itsenäisille ammatinharjoittajille suunniteltuja välineitä, voi auttaa sinua löytämään kaupunkisi halvimmat huoltoasemat. 

Mitä muuta voit tehdä säästääksesi rahaa bensiinissä? Vaihda toiseen ajoneuvoon aina kun voit. Postmatesin avulla voit toimittaa tavaraa pyörällä, skootterilla, henkilöautolla, pakettiautolla, kuorma-autolla jne. Käytettävissä olevat vaihtoehdot vaihtelevat kaupungista toiseen.

Lisätietoa ja temppu

Postmates nähdä vain tilatut tavarat sen jälkeen, kun olet suostunut keikalle. Mutta jos ajat pyörällä, moottoripyörällä tai skootterilla, näet lisätietoja tilauksesta ennen sen hyväksymistä. Miksi se on tuollainen? Ratsastajien on tiedettävä, onko heillä riittävästi tilaa tilausten kuljettamiseen. Vaihda johonkin tästä ajoneuvosta autossa istuessasi saadaksesi lisätietoja tilauksesta. 

10. Mieti veroja

Postmatesin jakelukuljettajat työskentelevät riippumattomat toimeksisaajat. Vaikka Postmates ja muut yritykset ovat alkaneet tehdä tarjota joitakin etuja kuljettajille ja jakelukuljettajille, et saa koko- tai osa-aikaisille työntekijöille myönnettäviä palkkioita. Sinun on annettava veroilmoituksesi itse. Säästä vähintään 30% tuloistasi, jotta sinulla olisi tarpeeksi rahaa maksaa verosi verokauden aikana. Tutki, mitä kohteita voit vähentää veroistasi.


Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua: Mitä freelancereiden ja keikkatyöntekijöiden pitäisi tietää Kalifornian uudesta laista?

11. Lue blogiamme ja keskustele muiden kanssa

Tutustu muihin blogikirjoituksiimme, jotka on kirjoitettu jakelukuljettajille ja muille itsenäisinä ammatinharjoittajina tai freelancereina työskenteleville. Kannattaa sukeltaa yhteisön tarinat. Sen lisäksi, että napautat näyttöä, ottaa yhteyttä muihin jakelukuljettajiin kaupungissasi - tai verkossa. Olemme varmoja, että pitkäaikaiset jakelukuljettajat ovat keksineet joitakin muita strategioita ja temppuja.


Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua: 10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone

12. Tarkista muut Postmatesin kaltaiset toimitussovellukset

toimitus DoorDashin kanssa
DoorDashin kohteliaisuudesta. Ota aikaa ja tutustu kunkin kuljetustyypin etuihin ja haittoihin.

Postmatesin lisäksi sinulla on lukuisia muita vaihtoehtoja ansaita rahaa jakelukuljettajana. Vaikka Postmates on suosittu Yhdysvalloissa, se ei ehkä jostain syystä toimi sinulle lainkaan. Ehkä et täytä kaikkia vaatimuksia tai kaupunkisi asukkaat pitävät jostain toisesta sovelluksesta paljon enemmän. Toimituksia helpottavien alustojen määrä kasvaa edelleen ja vakiintuneet yritykset älä lopeta laajentumista. 

Tarkista, mitkä yritykset kattavat alueesi täällä, tai käy yksinkertaisesti läpi alla oleva luettelo tutustuaksesi joihinkin nykypäivän suosituimpiin toimitusyrityksiin. Jotkin näistä alustoista ovat kehittäneet sovelluksiinsa sisäänrakennetun ominaisuuden, jonka avulla jakelukuljettajat voivat pyytää maksua samana päivänä.

1. DoorDash

DoorDash jakelukuljettajat eli Dasherit toimittavat pääasiassa ravintoloiden tilauksia. Sinun on valitse tunnit ja alueet etukäteen. Ellei DoorDash tarvitse lisää Dashereita johonkin tiettyyn kaupunginosaan, et voi hankkia Dasheja valitsemattomille alueille. Lue lisää Dasheriksi ryhtymisestä täällä.

Keskimääräinen palkka: $15-$25 per toimitus. Kokonaistulosi lasketaan seuraavasti: peruspalkka (vähintään $2) + ylennykset + tipit.

Dashersin vaatimukset:

 • Vähintään 18-vuotias tai vanhempi
 • Kuljetustapa: auto, skootteri tai polkupyörä (tietyissä kaupungeissa).
 • Voimassa oleva ajokortti 
 • Sosiaaliturvatunnus (vain Yhdysvalloissa)
 • Suostumus taustatarkastukseen
 • Enintään kolme liikkuvaa rikkomusta viimeisten kolmen vuoden aikana.
 • Ajotietoihin ei liity vakavia rikkomuksia

2. Shipt 

Shipt on jäsenyyteen perustuva markkinapaikka. Jäsenet voivat tilata elintarvikkeita sovelluksen kautta, ja Shipt Shoppers toimittaa ne kotiovelleen. Ostajat hyväksyä tai hylätä pyyntöjä, määrätä työaikansa, työskennellä niin usein kuin haluavat ja nauti ilmaisesta Shipt-jäsenyydestä. He saavat sovelluksen kautta kaikki tarvittavat tiedot: ostoslistat, valitun kaupan (Kroger, Target jne.), toimitusajan jne. Koska jäsenet tilaavat yleensä tuoretuotteita, sinulla tulisi olla perustiedot hedelmistä ja vihanneksista. 

Keskimääräinen palkka: Alustan mukaan ostajat voivat ansaita $16-$22 euroa tunnissa, mikä on bruttomäärä.

Vaatimukset ostajille:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Hakijalla on oltava luotettava kulkuneuvo (auton vuosimalli 1997 tai uudempi) ja autovakuutus.
 • Hakijalla on oltava voimassa oleva Yhdysvaltain ajokortti.
 • On oltava tietoa tuoreiden tuotteiden poimimisesta käsin
 • Omasta eristetystä kylmälaukusta on huolehdittava
 • On pystyttävä nostamaan 40 kiloa
 • Androidin (5.1 tai uudempi) tai iPhonen (10 tai uudempi) käyttö on oltava tuttua.

3. Uber Eats

Uber Eats on erikoistunut ruoan toimittamiseen. Toimituskuljettajat valita omat työaikansa ja kulkuväline (pyörä, skootteri tai auto). Pyörätoimitus ei ole mahdollista kaikissa kaupungeissa. Jotkut ihmiset ajaa Uberilla ja toimitat Uber Eatsilla ansaitaksesi enemmän rahaa.

Keskimääräinen palkka: Jakelukuljettajat ansaitsevat yleensä $10-$14 euroa tunnissa, mikä on brutto.

Uber Eats -kumppaneita koskevat vaatimukset:

 • Mus on vähintään 19-vuotias
 • On oltava voimassa oleva ajokortti
 • Tarvitaan auto, joka on 2000 tai uudempi

4. Grubhub

Vuonna 2004 tapahtuneesta käynnistämisestä lähtien, Grubhub on palvellut miljoonia nälkäisiä asiakkaita ja siitä on tullut yksi suosituimmista sovelluksista. Alusta keskittyy ruoan toimittamiseen, joten yhdistää asiakkaat, ravintolat ja ahkerat jakelukuljettajat. jotka laativat omat aikataulunsa. He joko ajoittavat lohkot etukäteen tai ottavat sovelluksen käyttöön ja ottavat toimituksia vastaan milloin tahansa, kun heidän markettinsa on auki. Alusta kannustaa kuljettajia ajoittamaan työvuoronsa. 

Keskimääräinen palkka: $20,48 euroa tunnilta, joka on bruttomäärä.

Kuljettajia koskevat vaatimukset:

 • Vähintään 19-vuotias
 • Kuljettajalla on oltava voimassa oleva ajokortti ja autovakuutus.
 • Voimassa oleva valtion henkilötodistus tai ajokortti pyöräilijöille.
 • On oltava älypuhelin (iPhone, jossa on iOS 11 tai uudempi tai Android, jossa on 5.0 tai uudempi), jossa on datasopimus. 
 • Sinulla on oltava sekkitili suoraa talletusta varten

5. Favor 

toimitus Favorin kanssa
Favorin kohteliaisuus. Juoksijat kuljettavat kaikenlaisia tavaroita monenlaisiin myymälöihin.

Favor on saatavilla Teksasin suurimmissa kaupungeissa ja joissakin muissa paikoissa (Eugene, New York Cityjne.) Yhdysvalloissa. Alustan kautta, ihmiset voivat tilata mitä tahansa ruoasta vaatteisiin. Niin sanotut Runnerit, jotka työskentelevät osa- tai kokopäiväisesti, toimittavat ostetut tavarat. Jotkut ihmiset Juokse suosiolla täydentääkseen kokopäivätulojaan, maksaakseen opintolainojaan tai lähtiäkseen lomalle. 

Keskimääräinen palkka: Juoksijat tienaavat yleensä $12-$18 tunnissa, mikä on brutto.

Vaatimukset juoksijoille:

 • Vähintään 18-vuotias
 • On oltava älypuhelin
 • On oltava voimassa oleva ajokortti
 • On oltava luotettava kuljetus
 • On oltava puhdas kirjaa

6. Kaviaari

Kaviaari on toinen foorumi, jossa ihmiset voivat tilata ruokaa. Kuriirit nauttivat suuresta joustavuudesta ja valita omat työaikansa 7 päivänä viikossa klo 8.00-23.30. Ne ovat valita oman ajoneuvonsa (auto, kuorma-auto, polkupyörä, skootteri tai moottoripyörä). Eri alueilla on erilaisia vaihtoehtoja. Yritys kasvaa nopeasti ja suunnittelee pääsevänsä uusille markkinoille lähiaikoina. tuleva. Toivottavasti myös kotikaupunkisi, jos se ei ole vielä siellä.

Keskimääräinen palkka: Caviar-kuriirit voivat tienata $18-$25 tunnissa (brutto) ja saada maksun välittömästi käyttämällä apuna Käteissovellus.

Kuriireja koskevat vaatimukset:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Luotettavan ajoneuvon on oltava käytettävissä
 • Kuljettajilla on oltava 2 vuoden ajokokemus
 • Caviar-sovelluksen käyttäminen edellyttää älypuhelinta.
 • On läpäistävä taustatarkastus

7. Deliv 

Deliv tarjoaa saman päivän toimituspalvelu ihmisille, jotka ostavat tuotteita vähittäiskaupoista, apteekeista, tavarataloista ja monista muista kaupoista. Alusta toimii seuraavien kanssa ryhmiä edustavat kuljettajat kuten kotona asuvat vanhemmat, eläkeläiset, ammattikuljettajat, korkeakouluopiskelijat ja muita. (Näyttää siltä, että yritys ei ota tällä hetkellä vastaan hakemuksia; tarkistimme sen heinäkuussa 2020).

Keskimääräinen palkka: Kuljettajat ansaitsevat $15-$22 euroa tunnissa (brutto).

Kuljettajia koskevat vaatimukset:

 • Täytyy olla vähintään 18-vuotias
 • On oltava ajoneuvo (auto vuosimallia 1988 tai uudempi).
 • Ajokokemusta on oltava yksi vuosi
 • On oltava älypuhelin, jossa on datasopimus
 • Puhua sujuvasti englantia
 • On oltava hyvät asiakaspalvelutaidot
 • On pystyttävä nostamaan jopa 50 kiloa
 • On läpäistävä taustatarkastus

8. Instacart

toimitus Instacartin avulla
Instacartin kohteliaisuudesta. Millainen Instacart-ostelija haluat olla?

Instacart on paljon yhteistä Shiptin kanssa; se on toinen alusta, joka toimii yhdessä ostajien kanssa. Tärkein ero on, että Instacartiin voi liittyä kuin Täyden palvelun shopper tai In-Store Shopper. Täyden palvelun ostajat työskentelevät riippumattomat toimeksisaajat jotka tekevät ostoksia ja toimittavat tavaroita. He määrittelevät omat työaikansa, ja heillä on oltava oma ajoneuvo. Myymäläostajat ovat osa-aikaiset työntekijät joustavat työajat myymälöissä. He tekevät vain ostoksia, joten heidän ei tarvitse ajaa minnekään. 

Keskimääräinen palkka: Ostajat ansaitsevat noin $9-$18 tunnissa (brutto), mutta se vaihtelee kaupungeittain.

Vaatimukset ostajille:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Hakijan on oltava oikeutettu työskentelemään Yhdysvalloissa.
 • Sinulla on oltava jatkuvasti käytössäsi älypuhelin (iPhone 5 / Android 4.4 tai uudempi), ja sinun on pystyttävä käyttämään sitä tehokkaasti.
 • On pystyttävä nostamaan 50 lbs majoituksella tai ilman majoitusta.
 • Sinulla on oltava jatkuvasti käytössään ajoneuvo (vain täyden palvelun ostajille).

9. EatStreet

Kuten sen nimi kertoo, EatStreet on käynnistetty yhdistämään ruokailijat ja heidän suosikkiravintolansa. Yritys on saatavilla 250 kaupungissa eri puolilla Yhdysvaltoja. Toisin kuin muut alustat, se ei toimi itsenäisten yrittäjien kanssa vaan palkkaa ihmisiä W-2-työntekijöinä jotka tekevät vuoroja haluamallaan tavalla. 

Heille maksetaan päivittäin DailyPay. He ovat antaneet mahdollisuuden edetä urallaan ja saat alennuksia Verizonissa, Anytime Fitnessissä, Valvolinessa ja Jiffy Lubessa. Foorumi tarjoaa myös vapaaehtoisen hammas- ja näkövakuutuksen sekä vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen siihen oikeutetuille työntekijöille.

Keskimääräinen palkka: Kuljettajat tienaavat noin $5-$23 euroa tunnissa, mutta palkkio on paikkariippuvainen.

Kuljettajia koskevat vaatimukset:

 • On oltava luotettava ajoneuvo ja puhtaat ajokortit
 • On oltava voimassa oleva ajokortti ja vakuutus
 • On oltava älypuhelin
 • On pystyttävä työskentelemään öisin ja viikonloppuisin.
 • On pystyttävä työskentelemään hyvin itsenäisesti, oltava hyvä asenne ja halu oppia.

 [wp-faq-schema title="FAQ" accordion=1]

Yhteenveto

Työskentely toimitussovellukset- kuten Postmates, DoorDash ja Instacart - vaativat vain vähän kokemusta, mutta niiden käytön oppiminen vie aikaa. Kukaan ei ole syntynyt tietämään kaikkia niksejä ja vinkkejä ajan ja tuottavuuden maksimoimiseksitai tarjota viiden tähden asiakaspalvelua. Ihmiset oppivat sen. Sinä myös.

Riippumatta siitä, minkä toimituspalvelusovelluksen päätät ladata, jotta alkaa tehdä ylimääräistä rahaa, voit vapaasti käyttää edellä jaettuja vinkkejä. Jotkut niistä voivat tietysti koskea yksinomaan Postmatesia, mutta pohjimmiltaan useimmilla näistä sovelluksista on paljon yhtäläisyyksiä. Joidenkin tietoisten päätösten ja toteutettujen strategioiden avulla voitte tarjota parempaa asiakaspalvelua samalla kun parannat tehokkuutta ja tuottavuutta. Useimmat asiakkaat arvostavat hyvää asiakaspalvelua ja juomarahaa jakelukuljettajille heidän huolellinen työnsä.

Haluaisin saada suosituksia oikeista (toimitus)töistä käyttämättä tuntikausia niiden etsimiseen verkossa? Harkitse rekisteröitymistä Appjobs.com josta löydät tietoa kaikenlaisista yrityksistä ja niiden erityispiirteistä. Kuten toisesta luettelosta käy ilmi, yritykset asettavat jakelukuljettajille erilaisia vaatimuksia, jotka sinun on otettava huomioon työtä etsiessäsi.