Syyt siivoustyön tekemiseen voivat vaihdella. Olet ehkä päättänyt ansaita ylimääräistä rahaa ... helppo tapa tai maksaa laskut, kunnes löydät seuraavan työmahdollisuuden alaltasihyväpäätös.Siivous voi vaatia vähän tai ei lainkaan erityisosaamista. ja sinun ei tarvitse nähdä paljon vaivaa, jotta be menestyvä siivooja - tarvitset vain hyvän silmän lialle ja ahkeran asenteen, eikö niin? Siivoustöissä on itse asiassa paljon muutakin kuin silmämääräisesti ajateltuna. Mutta ei hätää - me selvitämme kaiken!

Tutustu kaikkiin tarjolla oleviin siivoustehtäviin Berliini, Amsterdam, NewYork, Phoenix, MexicoCityaja monet muutkaupungit amaailman ympäri.

Jos todella haluat saada siivoustöistäsi kaiken irti ja maksimoida voittosi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, sinun tulisi kohdella niitä todellisena liiketoimintanasi etkä kuin "vain siivoustyö”. Mitä tarkoitamme tällä?

Kaikki pitävät laadukkaasta palvelusta.

Varmista, että teet laadukasta työtä. Puhdas perusteellisesti aivan kuten omassa kodissasi, sillä asiakkaissasi on suuri mahdollisuus: heistä voi tulla vakioasiakkaita, jotka tarjoavat sinulle tasaista tuloa, tai he voivat suositella sinua muille ihmisille!

Viestintä on avainasemassa

Varmista, että olet hyvässä vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa. Keskustele heidän kanssaan heidän siivousodotuksistaan ja sovi etukäteen, mitä siivouspalveluja aiot tarjota. Tulostetusta tehtävälistasta voi olla apua, jotta pysyt järjestyksessä. Sinun tulisi olla huomaamaton ollessasi heidän tiloissaan ja varmistaa, että

kiinnitä huomiota yksityiskohtiin; kysy asiakkailtasi mahdollisista allergioista tai siitä, onko heillä mieltymyksiä siivousmenetelmän suhteen.

Suunnittele etukäteen

Luo oma tehokas puhdistusjärjestelmäsi. Vakioimalla työsi ja noudattamalla tiettyjä vaiheita säästät arvokasta aikaa ja vaivaa ja varmistat, että siivouspalvelu on joka kerta yhtä korkeatasoista.

Innostaa uskollisuuteen

Tarjoa alennuksia ja muita tarjouksia kanta-asiakkaillesi. He ottavat tämän huomioon ja suosittelevat sinua varmasti verkostolleen.

Nyt kun tiedät, miten voit olla oma paras versiosi siivoojasta, puhutaanpa vaihtoehdoista, joilla voit aloittaa siivousalalla. Tutustu Housekeeperin ja Care.comin kaltaisiin yrityksiin osoitteessa yourcity.

Oletko valmis aloittamaan siivousseikkailusi? Valitse kaupunki, and, siivoustyöt-kategoriassa, selaa vaihtoehtoja - jatka vain, vinkkimme auttavat sinua varmasti maksimoimaan ansiosi siivousavustajana!