Jos ystäväsi lähettää sinulle tekstiviestin ja kertoo, että hän on aloittanut työnsä jakelukuljettajana. kuljettajaajattelet luultavasti [UberEATSin] kaltaisia yrityksiä, eikö niin? Kyllä, nämä ovat yleisimpiä toimitussovelluksia, mutta ne eivät ole ainoita! Niitä on paljon enemmän kuin luuletkaan, ja ruoan toimitus on yksi vaihtoehdoista. Voit toimittaa paketteja, tuotteita ja verkkotilauksia, auttaa muita ihmisiä kantamaan tavaroitaan muuton yhteydessä, toimittaa pyykkiä ja kuivattuja vaatteita. siivous, tai jopa toimittaa yksinomaan hotelli- ja ravintola-alalle, jos haluat hankkia kokemusta kyseiseltä alalta.

  1. Ruoan toimitus
    Joku on aina nälkäinen, ja kiireisen elämän takia ruoan tilaaminen on hyvin yleistä. Siksi toimitukset eivät koskaan lopu kesken! Appjobs.com-sivustolta löydät muun muassa seuraavia työpaikkoja eri ruokakuljetuskaupungeissa: [UberEATS,] Deliveroo, Instacart ja Doordash.

Vaatimukset

Ensimmäinen kysymys ennen liittymistä johonkin toimitussovellukseen on: "Onko sinulla kulkuväline ja älypuhelin?". Jos nämä kaksi ovat kunnossa, voit jatkaa iän kaltaisten vaatimusten tarkastelua. UberEATS pyytää sinua olemaan yli 19-vuotias ja Instacart yli 21-vuotias. Yleisimmät hyväksytyt kulkuneuvot ovat polkupyöriä, skootterit, ja henkilöautot, mutta myös pakettiautot hyväksytään joissakin tapauksissa, vaikka ne eivät olekaan käytännöllisin vaihtoehto elintarvikkeiden toimittamiseen. Varmista, että sinulla on voimassa oleva ajokortti ja vakuutus (jos et käytä pyörää). Muista, että yksi edellytys jakelukuljettajana työskentelyn aloittamiselle voi olla, että sinulla on vähintään 1 vuoden ajokokemus, ja jotkin sovellukset saattavat pyytää taustan tarkistamista. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun on oltava tarpeeksi hyväkuntoinen kantamaan jonkin verran painoa, etenkin Instacart-toimituksessa, jossa ostokset tehdään muille ihmisille ja mahdollisesti kannetaan painavia kasseja heidän ovelleen.

Aloita työskentely jakelukuljettajana San Franciscossa, Milanossa, Pariisissa, Berliinissä, Barcelonassa, Chicagossa ja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

  1. Pakettien toimitus
    Jos et halua toimittaa ruokaa, voit toimittaa kirjekuoria, paketteja, verkkotilauksia, tuotteita, suuria tuotteita tai mitä tahansa, mitä ihmisten on saatava kaupungissasi. Voit toimia kuriirina tai jakelijana, jolla on Postmates, Streetstream tai Syft (toimituksiin majoitusalalla).

Vaatimukset

Kuten ruoanjakelusovellusten työpaikoissa, varmista, että sinulla on käytettävissäsi kulkuväline ja älypuhelin. Streetstream mahdollistaa kuitenkin myös jakelun kävellen. Jotkin sovellukset pyytävät taustan tarkistamista, henkilöllisyyden ja osoitteen todistamista sekä puhdas ajotiedot. Jos toimitat tavaraa henkilöautolla, moottoripyörällä tai pakettiautolla/kuorma-autolla, sinulla on tietenkin oltava voimassa oleva ajokortti ja vakuutus. Erityisesti Syft antaa sinulle myös esittelytilaisuuden, jossa voit keskustella osaamisestasi ja haluamistasi tehtävistä sovelluksessa.

Aloita työskentely jakelukuljettajana San Franciscossa, Milanossa, Pariisissa, Berliinissä, Barcelonassa, Chicagossa ja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

  1. Pitkän matkan toimitukset ja muutot
    Onko olemassa ulkomaankuljetuksia? Totta kai siihen on mahdollisuus. Roadien avulla voit valita toimituksen naapurustoon, kaupunkiin, maakuntaan tai koko maahan. Se voi olla mitä tahansa unohtuneesta puhelimen laturista, sohvasta tai jopa lemmikki.

Vaatimukset

Jos haluat toimittaa Roadie-toimituksia, varmista, että olet yli 18-vuotias, sinulla on voimassa oleva ajokortti ja autovakuutus, ja valitse tavarat, jotka mahtuvat ajoneuvoosi. Kun otat vastaan töitä, varmista, että pystyt käsittelemään lähetysten painon.

Aloita työskentely jakelukuljettajana San Franciscossa, Milanossa, Pariisissa, Berliinissä, Barcelonassa, Chicagossa ja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Casting Delivery (Kyllä, se on olemassa!)
Ihmiset ovat nykyään niin kiireisiä, että jopa pyykinpesun hoitaminen on jotain, jonka he mielellään antavat jonkun muun tehdä puolestansa. Sinä voit olla se henkilö! Työskentele kaupunkisi Rinsessa. Tehtäviisi kuuluu pyykin noutaminen ja toimittaminen kodeista Rinsen siivouskumppaneiden toimipisteisiin.

Vaatimukset

Rinse Valet -palvelun tarjoajana voit toimia, jos olet yli 18-vuotias, sinulla on oma kulkuväline ja *smartphone. Vaatimuksiin kuuluu voimassa oleva ajokortti, häiriötön ajokokemus ja 2 vuoden ajokokemus. Lisäksi sinulla on oltava auto, jossa on vähintään 4 ovea. Ai niin, ja varmista, että olet käytettävissäsi töihin klo 19:15 ja 22:45 välisenä aikana, sillä kyseisinä aikoina työskentelet yksinomaan Rinsessä.

Aloita työskentely jakelukuljettajana San Franciscossa, Milanossa, Pariisissa, Berliinissä, Barcelonassa, Chicagossa ja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Jos siis harkitset jakelukuljettajan työn aloittamista, sinun on hyvä tietää, että vaihtoehtoja on enemmän kuin luuletkaan ja että voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Valitse jakelukuljettajan työpaikkojen luokka, katso, täytätkö kaikki saatavilla olevien sovellusten vaatimukset ja että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat valmiina. Uskaltaudu ja tutustu tarkemmin eri jakelukuljettajan työpaikkoihin kaupungissasi AppJobsissa - olemme käytettävissäsi chatissa, jos sinulla on kysyttävää!