Kiinnostus etäopiskelua kohtaan on kasvussa kaikkialla maailmassa. Ihmiset käyttävät Internetiä kaikkeen, ja myös heidän koulutuksensa seuraa tätä suuntausta. Se on myös seurausta ihmisten liikkumisesta ja globalisaatiosta: ihmisten on nykyään helpompi liikkua ympäri maailmaa, joten etäopiskelu, vaikka se vaatii enemmän henkilökohtaista motivaatiota, vaikuttaa monissa tapauksissa erittäin kätevältä ratkaisulta. Lisäksi ihmisten on oltava ajan tasalla uusista suuntauksista ja teknologioista, ja heidän on hankittava jatkuvasti uusia tietoja ja taitoja voidakseen kilpailla sekä paikallisesti että kansainvälisesti.

Jos siis olet ammatillinen opettaja tai henkilö, jolla on intohimo tiettyyn aiheeseen, tee verkko-opetustöitä. Hyvä idea, josta on hyvä palkinto.

Kuva: Wes Hicks on Unsplash

Vaihtoehtosi verkko-opetustehtäviin

Verkko-opettajana toimiminen voi aluksi olla hieman pelottavaa, varsinkin jos et ole opettaja verkkomaailmassa. Miten löydät oppilaat ja miten järjestät kaiken? Onneksi on olemassa monia opetusalustoja

verkko-opettajia, jotka osaavat jo selvittää kaikki nämä yksityiskohdat puolestasi, joten jos päätät ryhtyä verkko-opettajaksi, on tie menestykseen on sujuva.

Mitä voit opettaa verkossa?

Käytännössä kaikki! On olemassa alustoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden opettaa sitä, mistä olet innostunut ja mistä sinulla on hyvät tiedot.

Tutustu kaikkeen verkko-opetukseen mahdollisuudet Yhdysvalloissa vuonna Madrid, Bogota, Orlando, Buenos Aires, Los Angeles.

Verkko-opetustyöpaikat yksinomaan kielten alalla

Kuva: Verbling

Verkko-opiskelun suuri luokka ovat kieltenopettajat. On ihmisiä, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan ja etsivät netistä äidinkielisiä puhujia, joiden kanssa he voivat harjoitella. Toisille, jotka aikovat muuttaa johonkin tiettyyn maahan, on erittäin helppo vaihtoehto pystyä valmistautumaan kieleen omalla vapaa-ajallaan ammattitaitoisten online-tutorien avulla. Monet muut opiskelevat kieliä harrastuksena ja pitävät parempana vaihtoehtoa ottaa verkkokurssit mukavasti omasta kodistaan käsin.

AppJobs is on täydellinen paikka löytää oikea foorumi, johon voit liittyä verkossa toimivana kieltenopettajana. Voit nopeasti selvittää, miten kukin alusta toimii, mitä työkaluja ne tarjoavat oppituntien valmisteluun, mitä maksuja ne perivät palveluista (jos niitä on) ja muuta hyödyllistä tietoa.

Tärkeintä on kuitenkin, että kiinnität huomiota verkko-opetustehtävien vaatimuksiin! Hyvä puoli on se, että kaikki alustat eivät vaadi sinulta sertifioitua opettajan pätevyyttä tai aiempaa opetuskokemusta - joillakin alustoilla riittää, että olet äidinkielenopettaja!

Tutustu kaikkiin verkossa oleviin opetustyömahdollisuuksiin Euroopassa osoitteessa: Pariisi, Lontoo, Rooma, Madrid, Amsterdam

Osoitteessa Lingoda ja Tutoroo, esimerkiksi mitään tutkintoja tai todistuksia ei vaadita, kunhan olet opettamasi kielen äidinkielen puhuja. Verbling redellyttää, että olet äidinkielenopettaja ja että sinulla on aiempaa kokemusta kielesi opettamisesta, mutta todistus ei ole välttämätön, vaikka se olisikin suotavaa. italki, toisaalta edellyttää äidinkielentaitoa tai ylempää kielitutkintotasoa (C2) yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) mukaisesti ja Tandem redellyttää, että olet sertifioitu kieltenopettaja.

Tutustu kaikkiin verkko-opettajan työmahdollisuuksiin muualla maailmassa: Buenos Aires, Bogotá.

Verkko-opetustyöpaikkoja kaikesta, mitä voit ajatella

Jos kielet eivät ole sinun juttusi, voit aina mennä muille alustoille, jotka tarjoavat kielten lisäksi suuren valikoiman aiheita, kuten koodausta, musiikkia, maalausta, matematiikkaa, tilastoja, taloutta, markkinointia, valokuvausta, suunnittelua, liiketoimintaa, meikkausta, näyttelemistä, kalligrafiaa, kenkien valmistusta, ruoanlaittoa, henkilökohtaista kehitystä tai jopa henkistä heräämistä. Luettelo jatkuu ja jatkuu! Ja voit löytää opiskelijoita kaikkialta maailmasta, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä haluat opettaa.

Kuten kieltenopettajan työpaikkojen kohdalla, AppJobs voi toimia oppaana, kun valitset oikean alustan taitojasi varten. Muista lukea kaikki yksityiskohdat eri sovelluksista ja kiinnitä erityistä huomiota vaatimuksiin, jotka voivat vaihdella sovelluksesta toiseen.

Fiksu, Preply and Udemy, edellyttävät esimerkiksi, että sinulla on paljon tietoa ja kokemusta aiheesta, josta haluat tarjota opetusta - sinun ei tarvitse olla sertifioitu opettaja. Älä unohda, että kaikki verkko-opetustyöfoorumit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden arvioida opetuksesi, ja on omaksi eduksesi, jos sinulla on hyviä arvosteluja ja arvosanoja. Positiivisia arvosteluja tulee, jos kurssisi taso on riittävän korkea, sisältö selkeä ja asenteesi ystävällinen! Ja tämän saavuttamiseksi sinun on todella tiedettävä, mistä puhut!

Tutustu kaikkiin online-työmahdollisuuksiin AppJobs!