Äskettäin, AppJobs haastatteli Delilah Belliä, jolla on YouTube-kanava omistettu auttamaan ihmisiä löytämään etäyhteys työtä, jota hän jatkaa työskennellessään itse HR-alalla. Vuokrausalan ammattilaisena hän tarjoaa kursseja työnhakijoille ja julkaisee videoita etätyöstä. mahdollisuudet pääasiassa asiakaspalvelutehtävissä. Hänen pääpainopisteenään on lähettää korkealaatuisia johtolankoja työpaikkoihin, jotka maksavat $14 tai korkeampaa palkkaa, sekä rooleihin, jotka eivät vaadi korkeakoulutusta, joten GED (General Education Development tai lukion vastaavuustodistus) tai lukiodiplomit täyttävät vaatimukset.

Appjobs keskusteli Delilahin kanssa nykyisestä COVID-19 pandemiaa ja eroja, joita hän on nähnyt kanavallaan ja työssään.

Katso koko video alta ja kuule lisää Delilahin sanottavaa!

Miten etätyömarkkinat ovat muuttuneet COVID-19-taudin puhkeamisen jälkeen?

Koronaviruksen puhkeamisen jälkeen hän on nähnyt YouTube-kanavallaan runsaasti ihmisiä, jotka etsivät etätöitä eri syistä. Hän ei ole nähnyt vain enemmän työtä etsiviä ihmisiä, vaan myös enemmän etätyömahdollisuuksia. Monet hänen löytämistään työpaikoista ovat olleet mahdollisuuksia, joissa on kunnollinen palkka ja jotka riittävät vakavasti otettavaa työtä etsiville. Monet yritykset palkkaavat etätyöntekijöitä noudattaakseen osavaltion sosiaalista etätyötä koskevaa politiikkaa. Uusien etätyöpaikkojen lisääntymisen haittapuolena on se, että monet aikovat siirtyä takaisin toimistotyöhön, kunhan koronavirus menee ohi.

Onko etätyö uusi musta?

Vaikka monet työpaikat siirtyvät takaisin toimistoon, COVID-19-pandemia osoittaa, että etätyö on mahdollista, ja moni töitä, joita aiemmin pidettiin toimistotöinä, voi tehdä kotoa käsin. Etätyö voi olla uusi musta asia siinä, miten näemme. Itse asiassa,

Delilah näkee tämän pandemian johtavan siihen, että yhä useammat ihmiset ja yritykset siirtyvät etätyöhön ja digitaaliseen työhön, koska tällainen työ tarjoaa turvallisuutta ja sopeutumiskykyä kriisitilanteissa. Hän uskoo, että yritykset rakentavat etätyöntekijöiden tukemiseen tarvittavan infrastruktuurin, jotta ne ovat paremmin valmistautuneita kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. tuleva pandemiat.

Esimerkiksi monet palvelut, kuten lastenhoitopalvelut, ovat siirtyneet verkkoon. Sittercity tarjoaa nyt ihmisille mahdollisuuksia lapsenvahtimiseen katso zoom. Monet yritykset ovat etsitään uusia tapoja innovoida ja sisällyttää etätyömahdollisuuksia. säätääksesi nykyiseen aikaan. Monet ammatit, jotka olivat aikoinaan toimistotyöpaikkoja, siirtyvät vuosi vuodelta enemmän verkkoon asiakaspalvelutehtävistä lääketieteellisiin potilaspalveluihin.

Miten löytää työpaikka COVID-19:n aikana?

Usein työn etsimisen pitäisi tuntua itse työltä, jossa on oltava rutiini jotta voit hyödyntää työtarjousten etsimiseen käyttämäsi ajan mahdollisimman hyvin. Se vaatii aikaa ja omistautumista ei ainoastaan yritysten löytäminen vaan myös mahdollisuuksien laillisuuden tarkistaminen sekä yritykset.

On olemassa monia resursseja, jotka auttavat työnhakijoita, kuten Delilahsin kaltaiset Youtube-kanavat, jotka ovat tehneet tutkimusta puolestasi. Appjobs on toinen yritys, joka on panostanut auttamaan yhteisömme jäseniä, jotka etsivät tulonlähteitä.

Menetitkö työsi koronaviruksen vuoksi? Näin toimitaan!

online-työn löytäminen covid-19

Miten havaita huijaus hakiessasi verkkotyö ?

Kun haet etätyöpaikkoja verkossa, ole varuillasi, sillä huijauksia on ilmaantunut lisää. Pandemian ja massatyöttömyyden jälkeen Delilah on havainnut, että rahahuijaukset ja väärennetyt työpaikkailmoitukset ovat lisääntyneet. Suuret puhelinkeskusyritykset, kuten Centrix ja Conduent, ovat saaneet kuulla, että huijarit esiintyvät heinä ja pyytävät rahaa laitteisiin tai mahdollisiin työtilaisuuksiin.

Joitakin vinkkejä huijauksen havaitsemiseen tai tapoja välttää huijauksia ovat:

  • Muista, että yritykset eivät koskaan pyydä maksua työkaluista tai työllistymismahdollisuuksista.
  • Tarkista sähköpostin verkkotunnus, sillä monet rekrytoijat ottavat yhteyttä sähköpostilla, jossa on yrityksen verkkotunnus.
  • Lue työpaikkailmoitus perusteellisesti ja tarkista sen ammattimaisuus ja tarkkuus.
  • Tutustu LinkedIniin tai Glassdooriin nähdäksesi, onko yrityksellä jalanjälki verkossa.
  • Tutustu muihin sosiaalisen median sivustoihin, jotka voivat liittyä tai olla merkityksellisiä yritykselle, tarkistaaksesi niiden laillisuuden.

Vinkkejä etätyön onnistumiseen

Lopuksi Delilah jakoi hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit menestyä kotoa käsin työskennellessäsi:

  • On tärkeää, että sinulla on rakenne ja rutiini, kun aloitat etätyön ensimmäistä kertaa.
  • Etätyö ei sovi kaikille, ja kotoa käsin työskentelyyn sopeutuminen voi vaatia opettelua.
  • Vaikka tuntuu, että sinulla on enemmän aikaa, ajankäytön hallinta on silti tärkeää, jotta työpäiväsi ei pidentyisi.
  • Kun sinulla on erillinen tila, joka on omistettu työlle, voit pysyä motivoituneena.
  • Mutta sohvalta tai pyjamassa työskentely silloin tällöin ei ole pahitteeksi!

Saatat myös pitää:

Tutustu muihin vinkkeihin ja mahdollisuuksiin, jotka on julkaistu Delilah's YouTube-kanava tai etsi etätyömahdollisuuksia täältä AppJobs.

Etsi työpaikka verkosta!

Lue lisää