Mukaan viimeaikaiset tutkimukset, maailmanlaajuiset markkinat siivous palvelujen odotetaan keräävän vaikuttavan $74,299 miljoonan euron summan vuoteen 2022 mennessä. Haluatko liittyä tähän jatkuvasti kasvavaan työtarjousten aaltoon? Meillä on hyviä uutisia: AppJobs.comissa saat löytää useita siivoustöitä yli 100 kaupungissa ympäri maailmaa! Tässä on valikoimamme suosituin siivousyritykset, joiden kanssa työskennellä alueittain.

Parhaat siivouskeikat Yhdysvalloissa

siivous-appjobs

Ei ole väliä missä asut Yhdysvalloissa, pääset helposti käsiksi useisiin sovelluksiin, jotka helpottavat elämääsi, kun valitset siivoustyö. Vaikka alustat, kuten Taloudenhoitaja keskittyvät yksinomaan ammattimaiseen siivoukseen, joka tuo sinulle enemmän rahaa, sovellukset kuten Thumbtack ja Talonmies auttaa sinua yhdistämään siivouksen ja muut toiset keikat, jotta saat aikataulustasi parhaan hyödyn irti ja pidät yksitoikkoisuuden loitolla. Sinulla on mahdollisuus työskennellä siivoojana kun haluat sitä, mutta myös auttaa ihmisiä liikkumaan, leikkaamaan nurmikkoa, tekemään ruokaa tai jopa olemaan heidän henkilökohtainen kuntovalmentajansa! Kuka on sanonut, että siivoustyön on oltava tylsää?

Tarkista kaikki siivoustyötarjoukset osoitteessa New York City, San Francisco, Los Angeles, Washington DC, Portland, Seattle, Orlando, Miami ja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

Joustavimmat siivoustyöt Yhdistyneessä kuningaskunnassa

siivous-appjobs

Jos päätät työskennellä freelance-siivoojana Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa Helpling, voit työskennellä erittäin lähellä kotoa käsin. Saat ilmoituksen alueesi keikoista, siivoat pyydetyt asunnot ja saat palkkaa... hyvää rahaa kiukaiden loistoon saattamiseen. Luuletko kyllästyväsi siivoussovelluksiin? Ajattele uudelleen! Bizzby voit tehdä useampia töitä samanaikaisesti. Yhdistä syväsiivous silitykseen, puutarhanhoitoon ja jopa pakettiauton ajamiseen! Etkö halua käyttää liikaa aikaa yhteen keikkaan? PeoplePerHour pitää aikataulusi varmasti monipuolisena - työskentele tunnin siivoamalla, tunnin maalaamalla seinää ja toisen siivoamalla ullakkoa!

Tarkista kaikki siivoustyötarjoukset osoitteessa Lontoo, Birmingham, Manchester, Leedsja Liverpool.

Siivousmahdollisuudet eivät koskaan lopu kesken Etelä-Afrikassa

siivous-appjobs

Haastavinta freelance-siivoustyössä Etelä-Afrikassa on asiakkaiden löytäminen. Päätä työskennellä SweepSouth ja saada kaikki asiakkaat Johannesburg, Kapkaupunki tai Durban käden ulottuvilla. SweepSouthin avulla voit työskennellä paitsi siivoojana, myös ammattimaisena kotiapulaisena - johon kuuluu astianpesu, vaatteiden pesu ja vastaavat - samalla kun olet Domestly tarjoaa myös älypuhelimen, jossa on tiedot jokaiselle siivoojalle, jotta asiakkaiden tavoittaminen ja yhteydenpito heihin on entistä sujuvampaa.

Tarkista kaikki siivoustyötarjoukset osoitteessa Johannesburg, Kapkaupunkija Durban.

Löydä itsellesi sopivin siivous- ja hoitotyö Ruotsissa.

siivous-appjobs

Haluatko työskennellä Ruotsissa, mutta et puhu kieltä? Tai ehkä osaat, mutta haluat hyvin palkattua työtä sivutoimisesti. tutkimukset? TidyApp tuo kaikki kaupungin siivouskeikat älypuhelimeesi ja maksaa sinulle kaksi kertaa kuukaudessa taitojasi pintojen kiillottamisessa. Siivoaisitko mieluummin jotain muuta kuin asuntoja? Woshapp voit puhdistaa myös autoja! Tylsistytkö helposti siivoamiseen? Valitse työ Care.com ja voit työskennellä siivoojana, siivoojana tai lastenvahtina aina kun sinulla on vapaata Tukholmassa, Göteborgissa tai Malmössä!

Tarkista kaikki siivoustyötarjoukset osoitteessa Tukholma, Göteborgja Malmö.

Siivousmahdollisuudet muissa maissa

siivous-appjobs

Mutta voit olla varma, on olemassa runsaasti siivousmahdollisuuksia kaikkialla maailmassa. Etkö usko meitä? Yougenio ja Yoopies löytää siivoojia, joilla on tilaustöitä ympäri Italiaa, TidyMe ja Whizz tuo siivoojille hyvät maksut Australia, kun taas Auttaminen tarjoaa ammattimaisia siivousmahdollisuuksia kaikkialla Euroopassa ja Australiassa! Etsitkö jotain monipuolisempaa? Care.com auttaa sinua löytämään työpaikkoja siivouksen alalta. ja hoitoalat kaikkialla maailmassa, mutta älkää unohtako, että Saksassa ne löytyvät nimellä nimeltä Betreut.de!

Hyvää siivousta!

Tarkista kaikki siivoustyötarjoukset osoitteessa Berliini, Amsterdam, Milan, Toronto, Melbourne, Singapore, ja monet muut kaupungit maailmanlaajuisesti.