Miksi seisoa paikallaan, kun maa liikkuu? Miksi asettua ja elää aikataulutettua elämää, kun voit matkustaa, nähdä maailmaa ja täyttää elämäsi jännittävillä kokemuksilla? Mutta, mutiset, tarvitsen rahaa elämiseen ja matkustamiseen... Totta kai tarvitset rahaa! Mutta rahan ei tarvitse tulla 9:stä viiteen toimistotyöstä. Se voi tulla etäyhteys markkinointitehtäviä, joita voit ottaa vastaan liikkeellä ollessasi, terassilla tähtiä katsellen tai nauttimalla virkistävästä eksoottisesta juomasta rantabaarissa. Tarvitset vain tietokoneen ja luotettavan Internet-yhteyden..

Miksi markkinoinnin ja luovien alojen työpaikat sopivat erinomaisesti etätyöhön?
Digitaalisen markkinoinnin työpaikat, kuten sosiaalinen media, SEO, SEM, sähköpostimarkkinointi, vaikuttajamarkkinointi, growth hacking, sisällön kirjoittaminen, tytäryhtiö markkinointi, valokuvien myynti jne. eivät ole edellyttävät välttämättä läsnäoloasi toimistossa. Joissakin tapauksissa he saattavat jopa vaatia sinua hoitamaan työtehtäviäsi toimiston ulkopuolella. Miten voisit kirjoittaa bolivialaisesta keittiöstä, jos et ole kokenut sitä itse? Tapaamiset kollegojesi ja/tai asiakkaidesi kanssa voitaisiin järjestää virtuaalisessa kokoushuoneessa ilman ongelmia. Viestintä on helppoa Internetin kautta, mikä voi myös antaa sinulle paljon neuvoja etämarkkinointityön löytämiseksi. Seuraavissa kappaleissa kerrotaan verkkosivustoista, joilla näytetään aloitteleva taso ja vanhempi asemat.

Etämarkkinoinnin työpaikat

 1. Verblio
 2. Upwork
 3. Freelancer.com
 4. Hubstaff Talent
 5. PeoplePerHour
 6. twago
 7. Fiverr
 8. Workana
 9. Thumbtack
 10. TheONE
 11. Kumppanuusmarkkinointialustat
 12. Oikea istuvuus
 13. MNFST
 14. Erityisesti etätyöpaikkoja (markkinointi) tarjoavat työpaikkalautakunnat
 15. Fotolia
 16. Byrd
 17. Shootly
 18. Bidvine
 19. 5euroa
 20. StarOfService
 21. GetNinjas
 22. 99Freelas
  +1. Bonusvinkki

etämarkkinoinnin työpaikat
Järjestä toimistosi missä tahansa ja aloita etsimään etämarkkinointitöitä!

1. Verblio

Verblio on paras foorumi, johon kannattaa liittyä, jos haluat kirjoittaa blogikirjoituksia ja muunlaista sisältöä asiakkaille. Et koskaan kyllästy kiitos vapaus valita aiheet yksin. Harrasta intohimoasi meribiologiasta, arkeologiasta, matkailusta, ilmastonmuutoksesta jne., luo alkuperäistä sisältöä, 300-3000 sanan tekstejä, ja lataa se. Uudet kirjoittajat aloittavat lyhyillä töillä, jotka auttavat heitä vakiinnuttamaan asemansa sivustolla ja pääsemään pidempiin ja laajempiin tehtäviin. paremmin palkattuja työpaikkoja myöhemmin.

Verblio priorisoi kirjoittajat jolla on tausta inbound-markkinoinnissa. Jotta voisit liittyä Verblioon, sinun on oltava vähintään 18-vuotias, sinulla on oltava Yhdysvaltain kansalaisuus ja voimassa oleva sosiaaliturvatunnus, moitteeton kielioppi, vahvat tutkimustaidot ja -taidot. Tieto SEO:n ja sisältömarkkinoinnin. Sinun on pass tiukan kielioppitestin ja plagiointikoulutusmoduulin, ja täytä näyte, jonka Verblion tiimi tarkastaa.


Löydä etämarkkinoinnin työpaikkoja Verbliolta osoitteessa Houston, Los Angeles, Kansas City, Phoenix, Memphis, Louisville, Pittsburghja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

2. Upwork

Upwork eroaa suuresti Verbliosta. Se toimii useissa maissa maailmanlaajuisesti, ja kuka tahansa yli 18-vuotias voi rekisteröityä ja luoda profiilin alustalle. Sinä ei tarvitse läpäistä useita testejä mutta sinun on laadittava laskut, kun työ on valmis.

Joko hae etämarkkinoinnin työpaikkoja sivustolla tai odottaa, että asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä. Olipa lähestymistapasi mikä tahansa, profiilisi on näytettävä ammattimaiselta ja siinä on kerrottava pätevyydestäsi, taidoistasi, kokemuksistasi jne. saada työpaikka nopeammin. Kirjoittamiselle on luotu erillinen luokka ja myynnille ja markkinoinnille toinen. Jälkimmäisestä kategoriasta löydät muun muassa seuraavanlaiset markkinointitehtävät: sähköposti- ja markkinoinnin automatisointi, liidien tuottaminen, markkina- ja asiakastutkimus, markkinointistrategia, SEM, SEO ja SMM.


Työskentele Upworkin kanssa Philadelphia, Denver, Kansas City, San Bernardino, Las Vegas, Baltimore, Los Angeles, San Antonioja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

3. Freelancer.com

Freelancer.com on omaksunut yritysmaailmalle ominainen kilpailukyky. Kuka tahansa yli 15-vuotias voi liittyä foorumiin, luoda profiilin, jossa hän osoittaa taitonsa ja asiantuntemuksensa, ja aloittaa toimintansa. tarjousten tekeminen hankkeista. Ilmaisella jäsenyydellä voit tehdä tarjouksia seuraavista kohteista 8 hanketta kuukaudessa. Määrä kasvaa sen mukaan, minkä tyyppisen jäsenyyden on tilannut. Aloittelevana markkinoijana kannattaa kokeilla ilmaista jäsenyyttä. Ole fiksu projekteista, joista teet tarjouksen saadaksesi muutamia töitä ja hyviä arvosteluja. Lisää markkinointi avainsanaksi ja etsi mahdollisuuksia maailmanlaajuisestiolipa kyse SEM-, SEO-, affiliate- tai Instagram-markkinoinnista.


Löydä markkinoinnin etätyöpaikkoja Freelancer.comista vuonna Phoenix, Austin, Denver, Milwaukee, San Diego, San Jose, Atlanta, Charlotteja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

4. Hubstaff Talent

Kuten Freelancer.com tai Upwork, Hubstaff Talent ei erikoistuneet etämarkkinointitehtäviin. Koska markkinointiin liittyvät tehtävät ovat kuitenkin sivuston suosituimpia työpaikkoja, voit unohtaa kysymyksen siitä, että miten löytää etämarkkinointityö verkossa.

Voit tarjota palveluitasi seuraavissa asioissa kirjoittaminen, copywriting, sosiaalisen median markkinointi, Facebook-mainonta, sisältömarkkinointi, SEO ja paljon muuta - tarjoamatta mitään. Sivustolle rekisteröityminen ei maksa penniäkään, esimerkiksi juuri nyt, jos olet jo viettänyt 18-vuotissyntymäpäivääsi. Kun profiilisi on valmis, koska sinun on rakennettava sellainen sivustolle, kirjoita markkinointi ja etsi työpaikkoja. Myös yritykset voivat etsiä osaajia, joten saatat saada viestejä eri yrityksiltä.


Työskentele Hubstaff Talentin kanssa Memphis, El Paso, Seattle, Indianapolis, St. Louis, Nashville, Portland, Albuquerqueja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

5. PeoplePerHour

PeoplePerHour on paljon yhteistä Freelancer.com koska sinun täytyy tehdä tarjouksia hankkeista-kuten suunnittelu, animaatio, kuvitus, sosiaalinen media, kirjoittaminen, mainonta, digitaalinen markkinointi, sähköpostimarkkinointi jne. Toisin kuin Freelancer.com, voit tehdä tarjouksia seuraavista kohteista 15 projektia (8:n sijaan) ilmaiseksi. Jos haluat tehdä enemmän tarjouksia, voit ostaa lisää krediittejä. Jotta voisit erottua muista portaalin digitaalisista markkinoijista, sinun kannattaa panostaa profiilisi täydentämiseen. Saadaksesi työpaikan voit joko julkaista tarjouksia, tehdä tarjouksia projekteista tai odottaa, että yritykset palkkaavat sinut.


Etsi etämarkkinointiin liittyviä työpaikkoja PeoplePerHourin kautta osoitteessa Portland, Austin, Philadelphia, Washington D.C., Columbus, Charlotte, Sacramento, New York Cityja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

6. twago

Osoitteessa twago, joka on suurin freelancereiden verkosto Euroopassa, kannattaa tarkastella kahta luokkaa: kirjoittaminen sekä myynti ja markkinointi. Perusjäsenyydessä saldosi alkaa 15 twago-krediitillä; tarvitset neljä krediittiä tehdessäsi tarjouksen projektista. (Löydät tarkempia tietoja hinnoittelusta twagon verkkosivuilta). Voit liittyä verkostoon, jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on tai ei ole yritystä. Esittele kykyjäsi (taidot ja asiantuntemus) profiilissasi, jotta potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa, kiinnittäisivät huomiota. Jos satut olemaan asuvat Euroopassa, tämä sivusto voi tuoda sinulle ensimmäisen tai sadannen työpaikan markkinoinnin alalla.


Löydä markkinoinnin etätyöpaikkoja twagon kautta Oslo, Bogotá, Helsinkija Buenos Aires.

7. Fiverr

Fiverr on aloittanut verkkosivustona, jossa kuka tahansa yli 13-vuotias voi listata kaikenlaisia hulluja palveluja ja ansaita $5 per työ. Tänään Fiverr kuuluu freelancereille ja lahjakkuuksia etsiville yrityksille suunnattujen verkkosivustojen kärkijoukkoon. Sen kehityksen ansiosta, kannattaa liittyä foorumiin ja luoda profiili, jos olet kiinnostunut saamaan töitä sosiaalisen median markkinoinnin, sähköpostimarkkinoinnin, markkinointistrategian, musiikkimarkkinoinnin, markkinointivideoiden jne. parissa. Artikkelit ja blogikirjoitukset ovat sivustolla suosittuja. Jos täytät tietyt vaatimukset, voit ansaita ammattilaisen arvonimen ja saada lisää näkyvyyttä. Jos et pidä tarjousten tekemisestä, rakastat Fiverriä. Voit luoda paketteja (mukaan lukien hinnat ja määräajat), joita asiakkaat voivat ostaa.


Löydä markkinoinnin etätöitä Fiverrillä osoitteessa Los Angeles, Chicago, Indianapolis, Sacramento, Memphis, Albuquerque, Jacksonville, St. Louisja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

8. Workana

Workana kuuluu kanssa Freelancer.com, PeoplePerHour ja twago, koska se yhdistää freelancerit ja yritykset, ja freelancereiden on tehdä tarjouksia hankkeista. Workana on luultavasti saavuttanut enemmän suosiota Aasian ja Etelä-Aasian maissa. American maissa, mutta voit liittyä siihen, jos asut jossakin viidestä maanosasta. Voit valita ilmaisen jäsenyyden tai valita jonkin maksullisista jäsenyyksistä. Markkinointitehtävien osalta voit lisätä osaamiseesi sosiaalisen median markkinoinnin, verkkosisällön, Internet-markkinoinnin, Facebookin, Google AdWordsin jne. taitojasi. Voit suodattaa työpaikkoja kategorioiden mukaan, joten valitse Myynti ja markkinointi tai Kirjoittaminen ja kääntäminen.


Etsi etämarkkinoinnin työpaikkoja Workanalta Kuala Lumpur, São Paulo, Belém, Mexico City, Monterrey, Salvadorja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

9. Thumbtack

Toisin kuin useimmat tässä postauksessa luetellut alustat, Thumbtack voi tuntua outo. Miksi? Koska markkinointiasiantuntijat, personal trainerit, puutarhurit, siivoojat ja monet muut ammattilaiset voivat hyödyntää sitä. Sinun on oltava 18-vuotias voidaksesi luoda profiilin ja aloittaa toiminnan. osto johtaa mahdollisiin työpaikkoihin. Tämän ei pitäisi lannistaa sinua kokeilemaan Thumbtackia. Monet asiantuntijat ovat pystyneet käynnistämään tai kasvattamaan liiketoimintaa tämän alustan avulla.


Löydä etämarkkinointitöitä Thumbtackin kautta osoitteessa Sacramento, San Diego, Baltimore, Atlanta, Austin, Chicago, Philadelphia, Kansas Cityja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

10. TheONE

Toinen tapa lopettaa kysyminen itseltäsi ja Internetistä miten löytää etämarkkinointityö on lukea TheONE. Tämä verkkoportaali sopii sinulle, jos sinua ei haittaa ottaa vastaan puheluita ja tarjota reaaliaikaista tukea konsulttina. Asiakkaat maksaa sinulle tiedoistasi verkkomarkkinoinnista, digitaalisesta markkinoinnista, markkinoinnista, markkinoinnista ja viestinnästä minuuteittain. Markkinoinnille on omistettu kokonainen luokka, ja sivustolla julkaistaan jopa artikkeleita, jos haluat terävöittää taitojasi. (Ikäraja on 13 vuotta.)


Etsi etämarkkinoinnin työpaikkoja TheONE:lta osoitteessa San Bernardino, Denver, Indianapolis, El Paso, Orlando, Philadelphia, Dallas, Cincinnatija muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

11. Kumppanuusmarkkinointialustat

Kahden vaativamman etämarkkinoinnin työpaikat, voisit ilmoittautua muutamaan kumppanuusohjelmat jonka avulla voit luoda toisen tulonlähteen - passiivinen yksi. Mahdollisuus tehdä lisätuloja passiivisesti annetaan sekä aloitteleville että kokeneille markkinoijille. Verkkosivusto tai blogi ei aina ole välttämättömyys aloittaa. Yritykseltä saadut linkit, bannerit ja muut personoidut linkit, joiden palveluita ja tuotteita päätit edistää voidaan jakaa myös sähköpostitse, uutiskirjeissä, sosiaalisen median kanavissa jne. Jotkin yritykset tekevät eron yrityssivustojen ja henkilökohtaisten sivustojen välillä ja mukauttavat maksurakenteensa sen mukaisesti.

Amazon.com Associate nauttii suosiota, mikä ei ehkä yllätä sinua, kun otetaan huomioon Amazonissa saatavilla olevien tuotteiden valikoima. Voit mainostaa tiettyjä tuotteita, luokkia, ohjelmia ja saada kullekin tuotteelle asetetun vakiopalkkion. Jos olet innokas Amazonin käyttäjä, käy verkkosivustolla keräämässä lisätietoja Amazon.comin Associate-ohjelmasta. AppJobs.com, maailman suurin keikkatyön markkinapaikka, on myös aloittanut kumppaniohjelman. Jos haluat levittää sanaa työpaikkatarjouksista, joita on tarjolla osoitteessa yli 250 kaupunkia 38 maassa ympäri maailmaa, olet tervetullut rekisteröitymään osoitteeseen täällä. Työpaikat kumppanuusohjelmat ei luultavasti koskaan mene pois muodista, sillä joku etsii aina uutta työtä - parempaa työtä, joka tyydyttää hänen tarpeitaan paremmin. Voit mainostaa kategorioita, työtarjouksia, palveluja, mitä tahansa, mikä puhuttelee sinua ja yleisöäsi. Aina kun joku rekisteröidään AppJobsin kaupallisten kumppaneiden kanssa, saat 40% provisio. AppJobsin jäsenyys ei ole edellytys, eikä sinun tarvitse maksaa mitään aloittaaksesi. Kun kaikki sisältö on jaettu, istut ja et tee mitään. (Saat rahasi joko pankkisiirrolla tai PayPalilla, joka on pian saatavilla.)

AppJobs Affiliate

12. Oikea istuvuus

Onko sinulla suuri määrä seuraajia Instagramissa? Pidetäänkö sinua vaikuttaja? Osoitteessa Oikea istuvuus, voit olla yhteydessä yrityksiin ja ansaita rahaa ottaminen etämarkkinoinnin työpaikat, kuten sisällön tuottaminen tai palvelujen tai tuotteiden markkinointi sosiaalisen median tileilläsi. Jos olet digitaalinen nomadi matkustaa ympäri maailmaa, voit helposti yhdistää liike-elämän ja huvin. Tuottaa sisältöä matkoista, ruoasta tai suosikkiaktiviteeteistasi. Entä hiihto ja surffaus?

Kun profiilisi on julkaistu alustalla, voit hakea listattuja keikkoja tai agentit ja yritykset ympäri maailmaa voivat valita profiilisi. Varmista liittyäksesi, että olet yli 18-vuotias ja sinulla on aiempaa kokemusta alaltasi. Osoitteessa sosiaalisen median mallintaminen ja vaikuttaminen keikoilla, on tärkeää, että sinulla on suuri kannattajakunta sosiaalisen median kanavissasi. Jos asut Australia, tämä voisi olla loistava tilaisuus, joka voisi tuoda sinulle myös iloa, ei vain rahaa.

13. MNFST

Ne, jotka haluavat harjoittaa vaikuttajamarkkinointia, mutta joilla ei ole valtavaa seuraajamäärää (Twitterissä ja Instagramissa), voivat kokeilla seuraavaa MNFST. Se ei ole väliä, kuinka monta seuraajaa sinulla on. rekisteröitymisen yhteydessä. Tämä luku saa enemmän huomiota, kun sinulle maksetaan tuotteiden, palvelujen tai yhteiskunnallisten asioiden edistämisestä. Tämä työ houkuttelee todennäköisemmin ihmisiä, jotka rakastavat ottavat itsestään selfieitä tai lyhyitä videoita. Jo 16-vuotiaat voivat ilmoittautua mukaan. Jotta voit vastaanottaa maksun, sinun on avattava PayPal- tai Revolut-tili. (Sijainnistasi riippuen sinun on ehkä täytettävä muita vaatimuksia.)


Yhteistyö MNFST:n kanssa Atlanta, Austin, Chicago, Pittsburgh, San Francisco, Boston, Seattleja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

14. Erityisesti etätyöpaikkoja (markkinointi) tarjoavat työpaikkataulut

Oletko koskaan kysynyt kysymys siitä, miten löytää etämarkkinointityöpaikan ja ystäväsi alkoi silmää räpäyttämättä luetella nimiä? Jos ei, teemme sen juuri nyt. Kiitä meitä saamalla haluamasi mahtava työpaikka. Etsi sitä osoitteesta AngelList, Inbound.org, Working Nomads, GrowthHackers, Remotive, IHeart Remote Work tai Remotees. Jotkin näistä sivustoista toimivat pelkkinä työpaikkatauluina tai -aggregaattoreina tai tarjoavat etätyöpaikkoja - eivät kuitenkaan pelkästään markkinointitöitä. Sekä kokeneet että aloittelevat markkinointiasiantuntijat voivat selata joitakin sivuja, tallentaa muutaman työpaikkailmoituksen kirjanmerkkeihin ja hakea haluamaansa työpaikkaa milloin tahansa. No, ennen määräaikoja.

15. Fotolia

Fotolia on paikka, jossa voit myydä valokuvia, videoita, vektoreita ja kuvituksia. Sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin kukoistuksen myötä on olemassa alkuperäisen visuaalisen sisällön kysyntä on suurta. Sinun kuvasi julkaistaisiin sekä Fotoliassa että Adobe Stock Photossa, mikä tarkoittaa valtavaa näkyvyyttä. Sinulle maksetaan rojaltipalkkioina, mikä tarkoittaa, että voit ansaita rahaa nukkuessasi; voit pyytää maksua PayPalin, Payoneerin tai Skrillin kautta. Fotoliaan liittyessäsi sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja oltava jokaisen myytäväksi lataamasi tiedoston ainoa omistaja.


Työskentele Fotolian kanssa Austin, Miami, Los Angeles, Sacramento, Portland, Chicagoja kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

16. Byrd

Osoitteessa Byrd, sanoisimme, että tekisit jotakin vastaavaa kuvajournalistina. Työ vie sinut useisiin tapahtumiin, paikkoja, tapahtumapaikkoja jne., joissa sinun on otettava kuvia jostakin uutisarvoisesta asiasta ja ladattava ne sitten verkkosivustolle. Oletko yli 17-vuotias ja omistat älypuhelimen? Olet valmis lähtemään. Jos vietät hieman aikaa hiomalla valokuvaustaitojasi, voisit johtaa työpaikkaan verkkosisällön luojana-Etenkin, jos sinulla on jonkin verran käytännön tietoa Adobe Suite -ohjelmistosta. Nykyään monet markkinointi- tai kasvuosastot etsivät lahjakkaita henkilöitä, joilla on silmää estetiikalle ja jotka osaavat käyttää ammattimaisesti Adobe Photoshopia, Illustratoria, InDesignia jne.


Työskentele Byrdin kanssa Washington D.C., Sydney, Kööpenhamina, Kapkaupunki, Hong Kongja kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

17. Shootly

Jatkaaksemme kiertueemme maailmassa alustojen omistettu valokuvaus, haluaisimme kiinnittää huomiosi Shootly. Ammattivalokuvaajat ja dronografit asiakkaat palkkaavat heidät ottamaan valokuvia tai tekemään videomateriaalia. Tämä edellyttää työskentelyä paikan päällä, mutta voit tehdä jälkituotantoa omassa kodissasi. Luo profiili, tarjoa palveluitasi ja rakenna vankka asiakaskunta kaupunkisi alueella. (Sinun on oltava yli 13-vuotias voidaksesi rekisteröityä.)


Työskennellä Shootly in Phoenix, Tampa, Charlotte, Indianapolis, San Diegoja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

18. Bidvine

Yli 18-vuotiaat valokuvaajat, joiden kotipaikka on Lontoo, Bidvine sopii täydellisesti yhteen. Profiilisi näkyy hakutuloksissa, kun joku tarvitsee henkilön tekemään seuraavia tehtäviä. valokuvien restaurointi, kaupallinen valokuvaus tai maisemakuvaus, jne. Markkinointiteksteihin liitetään yleensä valokuvia, videoita, infografiikkaa jne. Miksi et voisi tehdä uraa yrityksen sisäisten markkinointipäälliköiden työtä tukevana henkilönä. Tämäntyyppiset markkinoinnin etätyöt saattavat houkutella enemmän ihmisille, jotka ovat erikoistuneet visuaalisen sisällön luominen kirjoittamisen lisäksi.

19. 5euroa

Jos olet lukenut kappaleen Fiverr, tiedät jo, mitä nimi 5euroa osoittaa. Kun Fiverr-jäsenet myivät palvelujaan $5:llä, ranskalaisella verkkosivustolla voit tehdä sen 5 eurolla. Voit aina pyytää enemmän, jos asiakas palkkaa sinut uudelleen. Sivusto on saatavilla vain ranskaksi, joten sinun on pystyttävä kommunikoimaan sillä kielellä. Markkinoinnin kategoriasta löydät kampanjat, sähköpostin lähettämisen ja muita alaluokkia. Jos haluat päästä Ranskan työmarkkinoille, 5euroa voisi toimia leikkikenttänä, jossa voit saada käsityksen siitä, millaista on työskennellä ranskalaisten asiakkaiden kanssa.


Löydä markkinoinnin etätyöpaikkoja 5eurolla Pariisi, Lyon, Marseille, Niceja muut kaupungit Ranskassa.

20. StarOfService

Ranskasta ja Ranskasta puheen ollen, StartOfService on jälleen yksi alusta kaikenlaisille freelancereille. Jos 5euroa on ranskankielinen vaihtoehto sanalle Fiverr, niin StarOfService on Thumbtack. Hiusmuotoilijat ja markkinointiasiantuntijat yhtä lailla voivat löytää asiakkaita verkkosivustolla. Sinun on oltava 18-vuotias ja rekisteröitynyt seuraavasti itse-työllistetty, ja Puhu ranskaa tulla tähdeksi. Lähetät tarjouksia asiakkaille käyttämällä luottojasi.


Työskentele StarOfService-palvelun kanssa Lyon, Marseille, Nice, Montpellierja muut kaupungit Ranskassa.

21. GetNinjas

Jos satut olemaan Brasiliassa ja puhumaan portugalia, voit etsi etämarkkinoinnin työpaikkoja seuraavien tahojen avulla GetNinjas. Tämä verkkoportaali voitaisiin ryhmitellä ranskalaisen StarOfService ja yhdysvaltalais-amerikkalainen Thumbtack. Jos taitosi vastaa asiakkaan tarpeita, voit ansaita rahaa esittelemällä kykyjäsi SEO-markkinoinnissa, sähköpostimarkkinoinnissa, sosiaalisen median markkinoinnissa jne.


Löydä markkinoinnin etätyöpaikkoja GetNinjasin kautta osoitteessa Curitiba, Florianópolis, Fortaleza, São Pauloja muut kaupungit Brasiliassa.

22. 99Freelas

Olet muuttanut Brasiliaan, puhut portugalia ja haluat kokeilla jotakin samanlaista kuin Brasiliassa. Freelancer.com. Rekisteröidy osoitteessa 99freelas! Sinä täytyy toimittaa kopio muutamasta virallisesta asiakirjasta (esim. verovelvollisen rekisteritunnus, henkilötunnus jne.). Jos valitset luokan Myynti ja markkinointi (Vendas & Marketing), voit kerätä inspiraatiota siitä, minkä tyyppisiä palveluita sivustolla tarjotaan. Sähköpostimarkkinointi, hakukoneoptimointi, sisältömarkkinointi ja muu asiantuntemus voisivat luoda pohjan kannattavalle liiketoiminnalle - jotta lopulta laittaa loppu huoliin siitä, miten löytää etämarkkinointityö.


Löydä markkinoinnin etätyöpaikkoja 99Freelasilta osoitteessa Belém, Belo Horizonte, Rio de Janeiro, Porto Alegreja muut kaupungit Brasiliassa.

23. Bonusvinkki

Aina pysyä keskittyneenä ja itsekurissa noudattaa määräaikoja. Pomo ei ehkä ole paikalla sanomassa sinulle, - milloin ja miten työskennellä, mutta sinun on silti oltava asiakkaidesi rinnalla. Lue läpi kunkin verkkosivuston yksityiskohdat ja tutustu jokaiseen asiaan, kuten maksuihin ja maksutapoihin, jotta vältyt yllätyksiltä. Jos matkustat, kannattaa ehkä hankkia tukikohta ja ehkä harkita yksityistä vakuutusta, joka kattaa sinut missä tahansa. Kannattaa myös miettiä rahoitussuunnittelu, eläkesuunnitelmatja viisumit.


LUE LISÄÄ!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!