Kun tapaat jonkun, kysytkö hänen mahdollisuuksistaan? eläinradan merkki? Uskotpa astrologiaan tai et, jonkun horoskooppimerkin kysyminen voi olla tärkeää. täydellinen jäänmurtaja. Se voi avata keskustelun heidän persoonallisuudestaan ja kiinnostuksen kohteistaan tai jopa ammatista, jonka he ovat valinneet tai jota he haluaisivat kokeilla. Lyhyesti sanottuna: horoskooppimerkki voi olla hyvä lähtökohta tutustua johonkuhun paremmin. Ja mitä tiedämme, jopa ehdottaa työideoita jollekin. Olet syntynyt maaliskuun 21. päivän ja huhtikuun 19. päivän välisenä aikana ja kuulut Oinas-eläinmerkkiin. Tämä voi tarkoittaa, että sinulla on joitakin piirteitä, jotka voivat viitata siihen, missä töissä voit menestyä. Muut horoskooppimerkit, siis Taurus, Gemini, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimiesja Kalat on jo ilmoitettu työpaikat jotka sopivat heidän persoonallisuuteensa.

Työideoita Oinaan menestykseen!

Millainen ihminen on Oinas?

Eläinradan itsenäiset, dynaamiset ihmiset: Oinas on yksi tulimerkeistä, mikä tarkoittaa, että se on täynnä energiaa ja tulta. Oinas-henkilön voimaa ei voi hillitä. elinvoimaa, impulssia, innostusta ja rohkeutta. Tähän merkkiin kuuluvat ihmiset ovat yleensä hyvin itsenäinen ja kukoistaa johtotehtävät. He rakastavat haaste eikä voi jäädä passiivinen, liikkumatta tai kärsivällisesti, niin arkipäiväistä, rutiini työ vain tappaisi heidät hitaasti.

1.1. Missä oinas on hyvä?

Oinas-persoonallisuuspiirteidesi perusteella voisit olla tyytyväinen ammatteihin, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti, ja pois työpöydän äärestä, jotka voivat olla tylsiä ja joissa ei ole juurikaan haasteita. Työskentely yrittäjä tai freelancer minkä tahansalainen työ, jossa ei ole pomoa olkapääsi yläpuolella, olisi siis ihanteellinen sinulle. Sinun luontaiset johtamistaidot ja ei pelkoa riskeistä voi olla motivoiva myös armeijan, pörssin, pelastustyön, myynnin tai jopa kuntosaliharjoittelun tehtävissä. Vuorovaikutus ihmisten kanssa sopii myös sinulle. Esimerkiksi paikallisten opastustehtävien kautta voit olla itsenäinen ja ilmaista innostuksesi siitä, mitä rakastat kaupungissasi. Voit myös valita työpaikkoja, jotka vaativat jatkuvaa luovuutta ja henkilökohtaista kehittymistä. Jotkut parhaat työpaikat oinaille esimerkiksi matkaopas, pörssimeklari, markkinoija, ammattiurheilija, palomies, käsityöläinen, kokki, muotityylisti tai kunto-ohjaaja.

Parhaat joustavat urat Oinasille Appjobsilla

2.1. Paikallinen opas

parhaat työpaikat oinaille
Kuva: Freepik.com. Lähde seikkailulle kaupunkisi turistien kanssa!

Being a paikallinen opas voi antaa sinulle täydellinen vapaus ja riippumattomuus. Voit suunnitella matkasi juuri niin kuin haluat ja tehdä niistä sellaisia, jotka kiinnostavat sinua henkilökohtaisesti kaupungissasi. Olet joka kerta vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa, ja olet liikkeellä, etkä sidottu toimistoon. Sinusta tulee ihmisryhmän johtaja joita intohimoinen ja ekstrovertti persoonallisuutesi varmasti viihdyttää. Kun puhutaan ihanteellisesta työstä dynaamiselle Oinekselle, matkanjohtajan työtä ei saa jättää väliin. Voit ryhtyä paikallisoppaaksi GuruWalk, U2GUIDE, Valitse päiväsi, ToursByLocals, Dabble, TripUniq, Kolminkertainen ja useita muut alustat.


Lue myös: Miten tulla matkaoppaaksi? Tapaa Stefani, paikallinen opas Tukholmassa

2.2. Kuljettaja

Kuljeskele kaupunkisi kaduilla autollasi. Pysy osoitteessa jatkuvassa liikkeessä ja vuorovaikutuksessa kaikenlaisten ihmisten kanssa. Työskentelet milloin haluat ja niin kauan kuin haluat. Nauti itsenäisyys ja kun ei ole pomoa, joka kertoisi, miten työskennellä. Kaikkea tätä voi saada kuljettajan työssä. Voisit saada töitä Lyft, Curb, Nopea, Sotku, Thumbtack, ViaVan, Zūm, AnyVan ja muita ajotyösovelluksia kaupungissasi. Vaikka et omistaisikaan autoa, mutta mielestäsi ajaminen on yksi Oinaan parhaista töistä, voit silti ryhtyä kuljettajaksi. vuokraus ajoneuvo yhden AppJobsin yhteistyökumppanin kautta.


Lue myös:

2.3. Tasker

TaskRabbit työpaikat - ryhdy taskkeriksi Birminghamissa
Kuva: TaskRabbit

Unohda 9-to-5 toimistoaika! Tee jotain erilaista joka päivä ja työskennellä omilla ehdoillasi ottamalla vastaan tehtäviä, joilla on TaskRabbitesimerkiksi. TaskRabbitin kanssa, voit valita, missä ja milloin haluat työskennellä, millaisia tehtäviä haluat tehdä, ja voit jopa määrittää tuntihintasi. Itsenäisempää itsenäisyyttä ei voi enää olla! Tehtäviisi voi kuulua mm: toimitus, huonekalujen kokoonpano, yleiset askartelutehtävät, muuttoapu, raskas nosto, tai siivous. Jos TaskRabbit ei toimi kaupungissasi, etsiä töitä osoitteessa Thumbtack, Bizzby, JOP ja Kuisti.


Lue myös:

2.4. Muotistylisti

parhaat työpaikat oinaille
Kuva: Creative Stash Studio Pexelsistä

Being bold ja luova ovat kaksi piirrettä, jotka usein kuvaavat muotistylistejä. Muotivirtausten seuraaminen ja tunnistaminen voi olla haastava tehtävä jonka Oinas voi varmasti toteuttaa. Ja jos rekisteröidyt Stella & Dot, olet täysin riippumaton. Voit päättää, milloin ja kuinka usein työskentelet. Annat muotoiluneuvoja ja muotiehdotuksia naisille verkossa ja offline. Lisäksi sinulla on tilaa ilmaista omaa luontaiset johtamistaidot tulemalla johtaja muiden stylistit.


Lue myös:

2.5. Kokki

Johtamistaidot yhdistettynä luovuus luonnehtii joitakin parhaita kokkeja. Saatat siis olla iloinen kuullessasi, että yksityisten kokkien ja nälkäisten asiakkaiden yhdistämiseen tarkoitettujen alustojen määrä on kasvanut viime vuosina. Kotona (tai yksityisenä kokkina) voisit jatkuvasti haastaa itsesi. Saisit mahdollisuuden tarjoilla täydellisen ruokalajin, kun valitsisit työn. Olet vuorovaikutuksessa kaikenlaisten ihmisten kanssa ja jaat heidän kanssaan intohimosi ruoanlaittoon. Suurimman osan ajasta se on sinun keittiösi, sinun sääntösi. Sinun ei tarvitse vastata kenellekään kulinaarisista valinnoistasi. Voit ilmoittautua Aterioiden jakaminen, Mamaz Social Food, EatWith, BonAppetourja muita kotiruokapaikkoja kaupungissasi.


Lue myös:

2.6. Fitness-ohjaaja

parhaat työpaikat oinaille
Kuva: Luis Quintero Pexelsistä

Viime vuosina urheilulliset ja tarmokkaat ihmiset ovat alkaneet - liittyä eri sivustoihin tarjotakseen oppitunteja verkossa. Ne palvelevat niitä ihmisiä, joilla ei ole aikaa käydä kuntosalilla joka päivä ja osallistua jooga- tai HIIT-tunnille. Oinas nauttisi luokan suunnittelusta 30, 45 tai 60 minuutin ajan ja käyttävät samalla lihaksiaan, sydäntään ja aivosolujaan keksiäkseen täydellisen sarjan. Suurelle yleisölle tarjotun teknisen kehityksen ansiosta voit tallentaa ja julkaista tunnit verkossa. Opastamalla ihmisiä siitä, mitä tehdä heidän kehollaan ja kenties tangolla ja painolevyillä, voisit löytää itsesi eräänlaisesta johtavasta asemasta. Inspiroidu kursseista jaettu Udemy.


Lue myös:

2.7. Käsityöläinen

parhaat työpaikat oinaille
Kuva: Giulia Bertelli Unsplashissa

Viimeinen merkintä luettelossamme paras työ Oinaalle on käsityöläinen. Joillakin ihmisillä on enemmän lahjoja kuin toisilla käsityötaidoissa, mutta huipulle voi päästä myös harjoittelemalla paljon. Vaikka sinut saatetaankin nykyään huomata verkossa helpommin, sinun yrittäjähenki ja menestyksekkään liiketoiminnan pyörittämiseen tarvitaan rajatonta rohkeutta ja innostusta. Oletko hyvä neuloa, ommella tai virkata? Käytätkö työpajassasi erilaisia materiaaleja esineiden valmistamiseen? Voit avata verkkokauppasi osoitteessa Etsy ja myydä käsintehtyjä tuotteita.

Löydä kaikki mahdollisuudet täältä!

Keskustele muiden kanssa parhaista työpaikoista Oinaille!

Kaikille Oinaille siellä: Nyt sinulla on jo joitakin ideoita siitä, missä olisit parhaimmillasi, mutta voit vapaasti tutustua kaikkiin joustaviin työmahdollisuuksiin osoitteessa Appjobs.com. Oinaille sopivien parhaiden työpaikkojen listaa voisi varmasti jatkaa. Voit aina aloittaa keskustelun vertaistesi kanssa.


LUE LISÄÄ!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!