Sovellukset vaikuttavat lähes kaikilla jokapäiväisen elämämme osa-alueilla. Ne ovat myös mullistanut työpaikkojen löytämisen, missä työskentelemme ja miten teemme työtehtäviämme. . keikkatalous joka koostuu kaikista sovelluksista, jotka muuttavat ihmisten työskentelytapaa, ei ainoastaan luo mahdollisuudet (kuten joustava työajat), mutta myös yksilön haasteet. Jotkin ongelmat, kuten vakuutuksen puute, ovat jo tulleet joidenkin yritysten käsiteltäviksi, ja ne ovat alkaneet toteuttaa seuraavia toimia panna täytäntöön uusia politiikkoja tarjota paremmat työolot alustaansa käyttäville itsenäisille urakoitsijoille. Yritykset vaativat siirrettävät edut jotka eivät ole sidoksissa yhteen yritykseen tai tiettyyn työpaikkaan. Se antaisi työntekijöille mahdollisuuden nauttia niistä, vaikka ne eivät toimisikaan. Mitään konkreettista ei kuitenkaan ole vielä kirjattu lakiin.

Seuraavassa on 11 etua, joita voit saada itsenäisenä yrittäjänä.

 1. Sairausvakuutus
 2. Tapaturmavakuutus
 3. Edulliset sairaus-, silmä- ja hammaslääkärivakuutusvaihtoehdot.
 4. Avustaminen ajankäytön hallinnassa, sopimusten laatimisessa ja laskutuksessa.
 5. Veroapu
 6. Opintolainatuki
 7. Maksuton jäsenyys hoidon tarjoajan alustoilla
 8. Urakehitys
 9. Integrointi tavallisten työntekijöiden kanssa
 10. 1099-status
 11. Kannettavat etuudet -sovellus

keikkatalouden edut
Kuva: Priscilla Du Preez, Unsplash. Mikä oli ensimmäinen app-työsi?

1. Sairausvakuutus

Monilla amerikkalaisilla ei ole sairausvakuutusta. Ja vaikka monet keikkataloutta monipuolistavat verkkoalustat vaativat todisteita siitä, jotkut ovat itse asiassa tehneet aloitteen auttaakseen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita liittymään sivustolleen. löytää paras vakuutusvaihtoehto. Yksi suosituimmista yrityksistä on Stride Health, joka on jo ryhtynyt yhteistyöhön seuraavien yritysten kanssa DoorDash, Uber, Etsy, Postmatesjne. Stride veloittaa tietyn prosenttiosuuden tuloistasi palkkiomaksuna.


Löydä töitä Fort Worth, Jacksonville, Austin, Philadelphia, Mesa, Akron, Memphis, Montgomeryja monet muut kaupungit.

2. Tapaturmavakuutus

Työtapaturmia voi sattua, vaikka joku olisikin tarpeeksi varovainen. Mutta entä jos työpaikkasi ei ole kiinteä vaan jatkuvasti muuttuva? Esimerkiksi, tilauskuljetusten kuljettajat noutaa ja jättää elintarvikkeita ja muita tavaroita eri puolilla kaupunkia. niiden kaupungit. kun taas monet verkkoalustat, jotka ovat erikoistuneet toimitus asettavat sairausvakuutuksen pakolliseksi, mutta eivät kaikki niistä. Eivätkä kaikki jakelukuljettajat ole vakuutettuja. Instacartin Ostajan loukkaantumissuoja Vakuutus puuttuu tähän ongelmaan, ja sen tarkoituksena on suojata urakoitsijoita heidän ollessaan töissä.


Tutustu Instacartiin osoitteessa Fort Worth, Detroit, Atlanta, San Antonio, Houstonja monet muut kaupungit.

3. Edulliset sairaus-, silmä- ja hammaslääkärivakuutukset.

Silloin tällöin meidän on voitettava lääkäripelkomme ja mentävä lääkärintarkastukseen, silmä- tai hammastarkastukseen. Yhdysvaltojen kaltaisessa maassa, jossa monet ihmiset kamppailevat maksaakseen sairaalalaskujen korkeat kustannukset, saadut alennukset voivat olla tehdä valtava ero ihmisen elämässä. Instacart, Lyft, DoorDashja Uber ovat jo tehneet yhteistyötä vakuutusyhtiön kanssa tarjoaa edullisia sairaus-, silmä- ja hammaslääkärivakuutusvaihtoehdot.


Työskentele Uberin, Lyftin, DoorDashin tai Instacartin palveluksessa. Portland, Seattle, Baltimore, Scottsdale, Norfolk, Oklahoma City, Richmond, Houston, Kansas City, Augusta, Boise, Spokaneja monet muut kaupungit.

4. Avustaminen ajankäytön hallinnassa, sopimusten laatimisessa ja laskutuksessa.

Luovat ja muut erikoistuneet ammattilaiset nauttivat freelancerina toimimisen edut, mutta monet ihmiset aloittavat osa-aikaisena freelancerina vain - selvittää, voivatko ne menestyä sellaisenaan.. Ajatuksen omaksuminen itsenäistä työskentelyä ja täyden vastuun ottaminen omiin tehtäviinsä ei välttämättä tapahdu niin helposti. Puhumattakaan valtavasta kilpailusta, jota freelancerit kohtaavat: he kilpailevat kollegojensa kanssa kotimaassaan ja kaikkialla maailmassa. Jotta voisit pärjätä freelancerina, sinulla on oltava kurinalaisuutta (jotta voit noudattaa määräaikoja), lahjakkuutta ja talousosaamista. Kolmansien osapuolten avulla, Fiverr lähti liikkeelle keventää freelance-jäseniensä taakkaa.


Etsi asiakkaita Los Angeles, Chicago, Indianapolis, Sacramento, Memphis, St. Louisja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

5. Veroapu

Itsenäiset toimeksisaajat eivät yleensä saa apua, kun veroilmoituksen tekeminen-vaikka jotkut yritykset lähettävät tarvittavan asiakirjan nimeltä 'Lomake 1099' työntekijöille. Se ei kuitenkaan korvaa hyvä kirjanpitäjä, joka antaa vinkkejä siitä, mitä voit vähentää veroistasi. Fiverr, freelancereita ja asiakkaita maailmanlaajuisesti yhdistävä verkkoportaali, on tehnyt yhteistyötä muiden yritysten kanssa voidakseen tehdä verokaudesta miellyttävämpi freelancereille (ja itsenäisille työnsuorittajille). Postmates on ottanut käyttöön samanlaisen ohjelman. Riippumatta siitä, mitä keikkatöitä olet ottanut vastaan, ota selvää, mitä kustannuksia voit vähentää. Vakuutuksen jälkeen (keikkatyöntekijöille) tulee huolehtia veroistasi ensisijaisesti.


Työskentele freelancerina tai Postmatena osoitteessa Albuquerque, Dallas, Baltimore, San Jose, Orlando, Phoenix, Amarillo, Lexington, Laredoja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

6. Opintolainatuki

Opintolainojen velkaantuminen vaikuttaa nuorten lisäksi myös vanhempien sukupolvien jäseniin Yhdysvalloissa. Aina silloin tällöin raportoidaan uusi järkyttävä luku. Veloissa uiminen voi aiheuttaa stressiä ja vaikuttaa kielteisesti elämään, mikä estää heitä nauttimasta mistään hetkestä elämässään. Saatat tuntea, että Damokleen miekka roikkuu pääsi yllä. Viime vuosina ääni, joka vaatii opintovelan unohtamista, on voimistunut ja koventunut. Kannattaa seurata uutisia tästä asiasta. Mitä nyt, opintolainojen tukiohjelmat toivottaa keikkatyöntekijät tervetulleiksi neuvontaan. Tukikelpoinen Instacart ostajat on mahdollisuus ilmoittautua esimerkiksi Peanut Butteriin.


Tutustu Instacartiin osoitteessa Chandler, San Francisco, Los Angeles, Jacksonville, Modestoja monet muut kaupungit.

7. Maksuton jäsenyys hoidon tarjoajien alustoissa

Jotkin perheet, erityisesti yhden tulonsaajan kotitaloudet, saattavat olla joutuvat tilanteeseen jos he tarvitsevat kiireellisesti lapsenvahtia, vanhusten- tai erityishoitajan tai lemmikkieläinten hoitajaa. Esimerkiksi, Instacart on ottanut käyttöön uusia etuja ja Instacart-ostajat ovat ilmainen jäsenyys osoitteeseen Care.com. Hoitopalvelujen lisäksi keikkatyöntekijät (tässä tapauksessa ostajat) voivat olla pääsevät käsiksi osoitteeseen siivous ja tutorointipalveluja. Vaikka nauttisitkin oppimisesta yhdessä lapsesi kanssa, apu on varmasti joskus tarpeen.


Tutustu Instacartiin osoitteessa Pittsburgh, Chicago, Denver, Austin, Oklahoma City, Boise, Spokaneja monet muut kaupungit.

8. Urakehitys

Kouluttaudutko jatkuvasti itse vai osallistutko kurssille/työpajaan tai muuhun vastaavaan kerran kolmessa vuodessa, henkilökohtaisella kehityksellä on tärkeä rooli urakehityksessäsi. Uber on perustanut kumppanuus Arizonan valtionyliopiston kanssa jossa vaatimukset täyttävät kuljettajat saavat 100%-opetuskorvauksen. opiskelemaan perustutkintoa, suorittamaan englannin kielen kursseja tai tutustumaan liiketoimintaan osana yrittäjyysohjelmaa. Verkossa. Postmatesin Joustavan työkalupakin tarkoituksena on myös edistää osaltaan keikkatyöntekijöiden urakehitys, paitsi antaa heille mahdollisuuden saada muita etuja.


Tarkista työmahdollisuudet San Diego, Los Angeles, Austin, Montgomery, Houston, Lexington, Laredoja monet muut kaupungit.

9. Integroituminen vakituiseen henkilöstöön

Oletko koskaan osallistunut työpaikkasi kesän tervetuliaisjuhliin? Vaikka keikkatyöpaikkasi olisikin ensimmäinen työpaikkasi, olet ehkä nähnyt elokuvia ja tv-ohjelmia, joissa työntekijät kokoontuvat yhteen juhlimaan syntymäpäiviä, Joulujne. Vaikka itsenäiset toimeksisaajat ovat joiden kohtalona on työskennellä yksin, etsi tapahtumia, joita valitsemasi verkkoportaali saattaa järjestää kutsuakseen paikalle vakituisia työntekijöitään ja heidän kanssaan työskenteleviä alihankkijoita.

10. 1099-status

Eräät osavaltiot, kuten Washington, Kalifornia, New York ja New Jersey, ovat alkaneet pohtia, miten voitaisiin tarjota lisää keikkatyöntekijöiden edut. Ajatuksena on, että 1099-status on, että valtiot määrittelisivät summan, joka keikkayhtiöiden pitäisi maksaa kattaa teollisuusvakuutuksen. Lisäksi alustat maksaisivat joko 15 prosenttia siitä, mitä kuluttaja maksaa liiketoimesta, tai $2 jokaiselta tunnilta, jonka työntekijät tarjoavat palveluja, sen mukaan, kumpi on pienempi. Yhteenlaskettu summa olisi kattaa erilaisia etuja etuuden myöntäjä valitsee etuuden, mutta työntekijä osallistuu siihen. Lue lisää viimeisimmät lainsäädännölliset muutokset, jos asut Seattle, Spokane, Tacomajne.

11. Kannettavat etuudet-sovellus

Sen nimi on Alia, ja Thumbtack on käynnisti pilottiohjelman heidän kanssaan. Mainitsimme johdannossa siirrettävät edut, ja myös 1099-status liittyy ajatukseen jostain vastaavasta. Sovellus on kehitetty puhdistusaineet erityisesti tarjota heille esimerkiksi palkallisia vapaapäiviä. Näin se toimii: Asiakkaat voivat maksaa vähintään $5 per siivous, ja kukin siivooja voi käyttää varojaan seuraaviin tarkoituksiin lunastaa erilaisia etuja. Jos kokeilu osoittautuu menestykseksi, myös muut keikkatyöntekijät voivat päästä käyttämään sitä.


Työskentele Thumbtackin kanssa Baltimore, Atlanta, Austin, Chicago, Philadelphia, Kansas City, Tucson, Denverja muut kaupungit.

Lisää ja suurempia muutoksia tulossa?!

Kummallisia töitä on ollut jo iät ja ajat. Digitaalitekniikan ansiosta nämä työt ovat tulleet saman sateenvarjon alle, ja silloin syntyi keikkatalous (tai jakamistalous). Viime vuosikymmenen aikana olemme myös nähneet vanhojen työpaikkojen katoavan ja samaan aikaan uusia työpaikkoja on ilmestynyt virtuaaliseen työpaikkakarttaamme. Arkeemme vaikuttavat muutokset tapahtuvat niin nopeasti, että joskus on vaikea pysyä perässä. Valtiot, jotka ovat vastuussa systeemisistä muutoksista, jäävät yleensä jälkeen. Ne ovat alkaneet luoda oikeudellista kehystä keikkatyöpaikat (myös sovelluspohjaiset) mutta kaikki sujuu melko hitaasti. Yhä useammat ihmiset käyttävät sovelluksia tehdä sivutoimista työtä, hankkia osa-aikatyö tai luoda uraa kokopäiväisenä freelancerina, ja lainsäätäjien on otettava ne myös huomioon.

Keikkatyöntekijöiden määrän kasvun ansiosta myös yrityksiin kohdistuva paine kasvaa. Monet niistä ovat jo lupasi tarjota paremmat olosuhteet ja itsenäisten työnsuorittajien perusetuudet työskentelemään heidän kanssaan, ja toivottavasti useammat seuraavat esimerkkiä. Tänään se on keikkatyöntekijöiden vakuutus, Huomenna esitellään muita etuja ja etuja. Lue lisää keikkataloudessa toimivista yrityksistä osoitteessa Appjobs.com. Ole osa muuttuvaa maailmaa!

LUE LISÄÄ!
- Miten päästä pois veloista ja saavuttaa taloudellinen vapaus - 20 asiantuntijaa paljastaa
- Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Mobile Massage Therapist työpaikat
- Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää autosi vuokraamisesta
- Freelance: osa-aikainen vai kokoaikainen? Sivutoimisen työn muuttaminen säännölliseksi työksi!
- 5 sovelluspohjaista työpaikkaa, jotka auttavat sinua säästämään rahaa ja pelastamaan planeettaa!
- Tilaus-talousmalli
- Kuinka tulla menestyksekkääksi Mystery Shopperiksi muutamassa helpossa vaiheessa