(Toisen) kielen oppiminen luo siemenen kunnioittavammalle yhteiskunnalle. Uskotaan, että ihmiset ovat kykenee ajattelemaan eri tavalla ja heidän persoonallisuutensa muuttuu, kun he puhuvat muuta kieltä kuin äidinkieltään. Se antaa heille enemmän tai vähemmän valmiudet saada parempi ymmärrys muista kulttuureista ja saada näin käsitys tietyllä alueella, maassa jne. asuvien ihmisten jokapäiväisestä elämästä. 

Osoitteeseen hallita uutta kielihe tarvitsevat opettajan. Ehkä verkossa. Oppikirja ei aina voi korvata oikeaa ihmistä, joka kiinnittää huomiota kaikkiin pieniin yksityiskohtiin, kun on kyse ääntämisestä, välimerkeistä tai sanojen käytöstä. Vaikka sinulla ei olisi koulutusta ja/tai kokemusta tai tutkintoa opettajaksi, useat alustat odottavat sinua selaamassa englannin opetuksen työpaikat verkossa tai etsiä muita tutorointityöpaikkoja, ja antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa opiskelijoiden opettaminen eri puolilta maailmaa.

Ryhdy (englannin) verkko-opettajaksi ilman kokemusta tai tutkintoa jollakin näistä alustoista!

miten saada verkko-opettajan työtä ilman kokemusta tai tutkintoa
Kuva: Oleg Ivanov on Unsplash

1. Qkids

Englanti on universaali kieli. Tiesitkö, että 1,5 miljardia ihmistä (lähes 8 miljardista) puhuu englantia maailmanlaajuisesti? Suurin osa heistä on vielä oppimassa, ja he tarvitsevat opettajan parantamaan kielitaitoaan. Qkids yhdistää kiinalaiset oppilaat englanninopettajiin, jotka ovat Yhdysvalloissa tai Kanadassa ja joilla on kandidaatin tutkinto tai jotka ovat parhaillaan yliopisto-ohjelmassa. Aiempi kokemus tukiopetuksesta ja/tai opettamisesta on eduksi, mutta ei edellytys. Oppitunnit kestävät 30 minuuttia, ja voit opettaa jopa 19 tuntia viikossa. Vähimmäisvaatimus on kuusi tuntia viikossa. Useimmat oppitunnit alkavat varhain aamulla (maanantaista sunnuntaihin) tai illalla (perjantaista sunnuntaihin). Keskimääräinen palkka on $16-$20 per tunti, mukaan lukien peruspalkka ja bonukset.

Rekisteröitymisprosessi kestää noin kaksi viikkoa.

  • Sinun on tehtävä kaksiminuuttinen video, jossa kerrot itsestäsi. Sinun on myös lähetettävä tietokoneen tekniset tiedot.
  • Seuraava vaihe on Qkidsin palkkaavan henkilökunnan suorittama esittely. Sinulla on pääsy heidän ohjelmaansa (mukaan lukien koulutusvideot, diat jne.), joten voit leikkiä sillä hieman ennen tapaamista.
  • Sitten sinut kutsutaan tunnin maksulliseen esittelyyn kouluttajan kanssa, joka avustaa sinua Qkidsin kanssa työskennellessäsi. Demon aikana kouluttajasi toimii oppilaana. 
  • Jos olet läpäissyt edellisen vaiheen, valmistaudu opettamaan ensimmäistä (mutta kokeiluluokkaa) oikeiden oppilaiden kanssa. Hakijat pitävät yleensä 2-7 koetuntia. Kouluttajasi antaa sinulle palautetta suorituksestasi jokaisen oppitunnin jälkeen. Sinun on hyödynnettävä sitä parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada palkka.
  • Jos kouluttajasi on tyytyväinen työhösi, liityt Qkids-opettajien yhteisöön.

Huomioitavaa: Oppilaasi vanhemmat saattavat istua lastensa vieressä tai takana oppitunnin aikana, mikä saattaa aiheuttaa sinulle jonkin verran haittaa. 

Lue myös: Qkids palkkaa englantia äidinkielenään puhuvia opettajia opettamaan kiinalaisia opiskelijoita verkossa.

Opeta englantia verkossa Qkidsin kanssa

2. Preply

Osoitteessa Preply, sinun ei tarvitse olla sertifioitu opettaja eikä sinulla tarvitse olla tutkintoa. Kuka tahansa, jolla on intohimo opettamiseen, voi rekisteröityä sivustolle ja alkaa tarjota oppitunteja 55 oppiaineessa, mukaan lukien englanti, saksa, italia, puola jne. Hakeminen, sinun on ladattava video ja valokuva itsestäsi ja sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset ilmoita saatavuutesi. Preply tarkistaa hakemuksesi, ja jos se hyväksyy sen, voit aloittaa opettamisen pian sen jälkeen. Tiimi ottaa yhteyttä vain hyväksyttyihin opettajiin. Opettajat, jotka saavat suosiota, ansaitsevat jopa $550 viikossa. Voit nostaa rahasi Paypalin, Payoneerin tai Skrillin kautta. Alusta pitää 18-33% tuloistasi riippuen opettamiesi oppituntien määrästä.

Opeta Preplyn avulla

3. Savvy

Kuka tahansa yli 18-vuotias, jolla on riittävästi Tieto tietystä aiheesta voi liittyä Savvy. Tällä sivustolla voit rekisteröityä opettaa kieltä tai muita oppiaineita liiketoiminnan, musiikin, koodauksen, uran ja akateemisten opintojen kategorioissa. Profiilia luodessasi lähetät ensin nimesi ja sähköpostiosoitteesi, määrität sitten tittelisi ja lataat itsestäsi kuvan. Sitten luo sivu aiheellesi kerro yksityiskohtaisesti, mitä se on ja kuinka paljon veloitat opiskelijoilta. Viimeisenä askeleena he tarjoavat sinulle mahdollisuuden yhdistää profiilisi sinun ja Google-kalenteri. Asetat omat hintasi ja saat rahasi PayPalin kautta. Savvy maksut transaktiomaksu ja vähentää mahdolliset verot.

Opeta viisaasti

4. Tandem

Tandem vain hyväksyy sertifioidut kieltenopettajat, joten on mahdollista saada opettaa englantia verkossa ilman tutkintoa, mutta ei ilman todistusta. Kesäkuusta 2020 alkaen tutorit käyvät keskusteluja opiskelijoiden kanssa vuonna Englanti, saksa, espanja, ranska, italia, japani, venäjä, portugali ja kiina.. Tiimi tutkii jokaisen hakemuksen huolellisesti, ja jos olet heidän mielestään sopiva, he ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Sopivuus tarkoittaa, että olet ammattitaitoinen, asiantunteva ja hauska. He suorittavat kanssasi haastattelun, jossa kerrotaan lisää tavoitteistasi, kokemuksistasi ja odotuksistasi. Jos kaikki sujuu hyvin ja sinut hyväksytään, sinun on odotettava noin viikko, ennen kuin pääset aloittamaan. Opiskelijat voivat varata 20, 40, 60 tai 90 minuutin oppitunnin. Vain muutamalla tunnilla teet noin $500 kuukaudessa. Tandem pitää 20% kokonaissummasta.

Hyvä tietää: Jos et täytä tutoriksi ryhtymisen edellytyksiä, kokeile Tandem-kielenvaihtoa. Alusta yhdistää myös ihmisiä, jotka haluavat harjoitella kieltä ilmaiseksi.

Opeta Tandemilla

5. Udemy

Asiantuntemusta ja vapaa-aikaa tarvitaan, jotta voit ilmoittautua mukaan Udemy. Et opeta kasvokkain mutta suunnittelet vähintään 30 minuutin mittaisen kurssin eri aiheista, kuten kielistä ja tietotekniikan kehittämisestä. 60% kurssistasi on oltava videosisältöä. Kun kurssisi on julkaistu, opiskelijat kaikkialta maailmasta voivat ladata sen ja hyötyä jaetusta tiedosta. Rekisteröitymisen yhteydessä luot tilin ilmaiseksi ja lataat sitten sisältösi. Udemyn tiimi tarkistaa jokaisen kurssin. Sinun on myös läpäisemään laadunarviointiprosessin, mikä kestää noin kaksi työpäivää.

Hinnoittelet omat kurssisi ja saat maksun (Payoneerin tai PayPalin kautta) Udemyltä, mukaan lukien tulo-osuuden. Lue lisää tästä täällä. Aloittaaksesi, eli rakentaaksesi yhteisösi, tarjoa ensimmäiset kurssisi ilmaiseksi tai halvemmalla. Kouluttajat voivat muuttaa hintojaan milloin tahansa.

Lue myös: Aloittelijan opas rahan tekemiseen Udemyllä

Opeta Udemyn avulla

6. Verbling

Verbling toimii pätevien opettajien kanssa, eli voit hakea vain, jos sinulla on jo muutama vuosi opetustyötä. Sinun ei tarvitse olla valmistunut korkeakoulusta tai yliopistosta. Kun kuitenkin luot tilisi ja määrität profiilisi, listaa kaikki kokemuksesi, pätevyytesi, osaamisesi jne. hyvin yksityiskohtaisesti.

Alusta hyväksyy äidinkieliset puhujat opettaa äidinkieltään aikuinen opiskelijoille, jotka voivat olla mitä tahansa. (Opettaja voi opettaa yhtä kieltä kerrallaan.) Verblingille käytettävien tuntien määrää ei ole rajoitettu. Ilmoittautumisprosessin aikana sinua pyydetään toimittamaan suosituskirje ja todisteet opetuskokemuksestasi. Verblingissä sanotaan erityisesti, että sinun pitäisi käytä Google Chromea.

Asetat omat korkosi ja voit nostaa käteistä milloin tahansa. PayPal, TransferWise, Payoneer ja Verbling Credit ovat alustan käytettävissä olevia maksutapoja. 15% Verbling saa palkkion.

Lue myös: 6 tapaa, joilla voit käyttää kielitaitoa tehdä rahaa verkossa

Opeta Verblingin kanssa

7. Italki

Sopiskelijat, jotka haluavat parantaa puhetaitojaan, kääntyvät luultavasti kohti italki joissa opettajat ovat joko äidinkieleltään tai taitotasoltaan edistyneempiä (C2). 

  • Ilman tutkintoa tai todistus, rekisteröidy yhteisötuutori opettaa japania, saksaa, koreaa, englantia, ranskaa, espanjaa, italiaa, portugalia, venäjää, arabiaa, kiinaa ja muita kieliä. 
  • Sertifioidut ja kokeneet opettajat saavat tittelin ammattitaitoinen opettaja: heidän on ladattava joitakin asiakirjoja koulutustaustastaan ja opetuskokemuksestaan. He voivat opettaa samoja kieliä kuin yhteisön tutorit. 

Italki käsittelee hakemuksesi 10 työpäivän kuluessa. Muista, että kielten kysyntä vaikuttaa kuka hyväksytään. Sinun on ladattava esittelyvideo. Koska englanti on edelleen kaikkein tärkeimpien kielten kärjessä, jotta saat työtä ulkomailla, on hyvin todennäköistä, että löydät lukuisia englanninopettajan työpaikat verkossa - italki tai muualla.

Italki-opettajien mukaan sivusto jättää tilaa kokeiluille. Suurin osa opiskelijoista ei etsi tutoria, joka antaa oppikirjoja, vaan he kaipaavat todellista keskustelut äidinkielisten kanssa. Vaikka emme rohkaise ketään kiroilemaan oppituntien aikana, sinua ei potkita ulos, jos käytät muutaman kirosanan. Loppujen lopuksi monet ihmiset käyttävät niitä keskustellessaan ystäviensä tai perheenjäsentensä kanssa. Päätät itse hinnastasi ja oppilaidesi iästä. Mainitse, haluatko opettaa vain aikuisia vai lapsia. Alusta veloittaa 15% palvelumaksu.

Opeta italkin kanssa

8. Lingoda

Lingoda ei edellytä tutkintoa, mutta sinulla on oltava äidinkielen (englanti, saksa, espanja tai ranska) taito, vähintään kahden vuoden opetuskokemus ja kokemusta opetustyöstä. hankittu ESL-opettajan tutkinto (CELTA tai vastaava). Enintään viisi aikuisopiskelijaa osallistuu tunneillesi, kun Lingoda on hyväksynyt profiilisi. Oppimateriaalit tarjoaa alusta. Englannin opettajat ansaitsevat noin $8-10 tunnissa.

Lue myös: Mitä sinun on tiedettävä opettamisesta Lingodan avulla

Opeta Lingodan kanssa

9. Thumbtack

Ei jokaista tuleva verkko-opettaja harkitsee Thumbtack ensimmäisenä vaihtoehtona, mutta se on vaihtoehto. Thumbtackissa erikoistuneet ammattilaiset ostaa johtolankoja saada mahdollisuus lähetä tiedotteita potentiaalisille asiakkaille. Vaikka sinulla ei olisi tutkintoa tai todistusta tai sinulla ei olisi valtavasti kokemusta opettajana, voit kokeilla siipiäsi alustalla ja opettaa mitä tahansa oppiainetta. Rekisteröinnin jälkeen, sinun on esiteltävä itsesi ammattimaisesti. Määritä hintasi kokemuksesi ja pätevyytesi mukaan. 

Tärkeää: Sinun ja asiakkaasi on keskusteltava ja sovittava maksutavasta. Siksi on hyvä idea tehdä sopimus, varsinkin jos aiot opettaa jotakuta pidemmän aikaa.

Opeta Thumbtackin avulla

10. TUTOROO

TUTOROO helpottaa henkilökohtaisia kohtaamisia, joten et voi opettaa verkossa. sen kanssa. Kuitenkin, jos olet valmis tapaamaan lapsia ja/tai aikuisia opiskelijoita ja jaa tietosi heidän kanssaan henkilökohtaisesti, tämä sivusto on sinua varten. Kotimaiset Englantilaiset, ranskalaiset, saksalaiset, korealaiset, espanjalaiset, japanilaiset, mandariinikiinalaiset, thaimaalaiset, bahasalaiset, hindiläiset, hollantilaiset, kantonilaiset, italialaiset, tamililaiset, venäläiset, kreikkalaiset, indonesialaiset, malaijilaiset ja vietnamilaiset ovat tervetulleita TUTOROO-opettajien yhteisöön. Hakemuksen lähettämisen jälkeen TUTOROO:n tiimi... ottaa yhteyttä hakijoihin 24 tunnin kuluessa.

Kahden ensimmäisen viikon tuotot menevät alustalle. Sen jälkeen saat rahasi suoraan opiskelijoiltasi käteisellä tai pankkisiirrolla. Jos opiskelijat eivät jatka oppitunteja kahden ensimmäisen viikon jälkeen, TUTOROO takaa että saat 50% kyseisen ajanjakson ansioista.

Opeta Tutoroon kanssa

11. College lastenhoitajat ja tutorit

College lastenhoitajat ja tutorit, toinen foorumi, joka luo ihmisille mahdollisuuksia opettaa offline, hyväksyy hakemuksia henkilöiltä, joilla on vähintään 3,5 keskiarvo. ja kyky opettaa oppilaita useimmilla yläkoulun ja lukion alkuvaiheen aihealueilla (matematiikka, luonnontieteet, yhteiskuntaoppi, yhteiskuntaoppi). tutkimukset, kielet jne.). Sinun ei tarvitse opiskella parhaillaan korkeakoulussa tai toimittaa kopiota tutkintotodistuksestasi. Pätevyysvaatimuksissa mainitaan, että hakijoilla on oltava jonkin verran kokemusta opettamisesta/valmennuksesta/mentoroinnista sekä hyvät opiskelutottumukset ja organisointitaidot joka käy ilmi korkeakoulun/korkeakoulun opintosuoritusotteesta. $13 per tunti on keskimääräinen palkka alustalla. Tutoreille maksetaan joka toinen viikko.

Opeta College Nannien ja Tutoreiden kanssa

miten saada verkko-opettajan työtä ilman kokemusta tai tutkintoa
Kuva: Oleg Ivanov on Unsplash

Tutustu kaikkiin verkko-opetusmahdollisuuksiin!

 [wp-faq-schema title="12. FAQ" accordion=1]