Aikoinaan oli olemassa yksinkertaisia, analogisia skootterit ja kaikki olivat hämmästyneitä, kun joku, jolla oli puku tai mekko yllään, ratsasti niillä. Nykyään meillä on sähköskootterit, jotka muuttavat kaupunkiliikennettä ja joista tulee pian olennainen osa julkista liikennettä. Luultavasti siksi, että ne ovat halvempia kuin taksin käyttö ja nopeampi kuin tavallinen jalankulkija voi koskaan olla. Ja viime vuosina kaupungit ja niiden asukkaat ympäri maailmaa ovat todellakin voineet - koe puomi e-skootterit. Ehkä sinäkin. Olet joko nähnyt joitakin Lintu tai Lime skootterit. Olet ehkä myös kuullut siitä, miten jotkut ihmiset ovat maksettu skoottereiden lataamisesta. Jos olit, sinun täytyy tietää, että Eikä siinä vielä kaikki. Jos haluat tutkia muita tapoja, joilla voit tehdä ansaita rahaa skoottereilla, Lime tarjoaa sinulle kolme vaihtoehtoa.

Kuinka tehdä rahaa Limen avulla

1. Skootterin laturi
2. Skootterin mekaanikko
3. Toiminnan asiantuntija

miten tehdä rahaa Lime
Limen kohteliaisuudesta. On hienoa, että haluat tietää lisää siitä, miten voit ansaita rahaa Limen avulla.

1. Skootterin laturi

Lime-skootterin latureita kutsutaan myös nimellä mehustimet. Tämä on sinulle sopiva työ, jos sinulta puuttuu minkäänlaista työkokemusta, ja ei haittaa lähteä sängystä aikaisin aamulla, noin klo 6.00. Toivottavasti kotisi on tarpeeksi suuri, jotta voit sijoittaa tietyn määrän skoottereita olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai mihin tahansa muuhun huoneeseen, jossa on hieman vapaata tilaa ja pistorasiat. Tämä on enemmän kuin osa-aikainen / sivutyö mahdollisuus ja joustavuus on taattu.

Vastuualueesi Lime-juicerina
Voit noutaa, ladata ja luovuttaa e-skoottereita seuraavissa paikoissa Lyon, Hampurija Pittsburgh muun muassa. Käytät älypuhelinsovellusta paikallistamaan skootterit, joiden akku on tyhjä. Sinä mennä hakemaan ne, kytkeä ne ja viedä ne takaisin, - Limen ilmoittamaan paikkaan. Riippuen siitä, kuinka kaukana asut niistä alueista, joihin suurin osa Lime-skoottereista on jätetty, voit ajatella niiden kuljettamista pyörällä (olemme nähneet tämän ennenkin, mutta tarvitset ehdottomasti muutaman benji-köyden), autolla, kuorma-autolla, pakettiautolla jne. Sinä lataa ne yön yli, kun haaveilet seuraavasta matkastasi.

Kun liityt kotikaupunkisi mehustamoihin, saat kolme laturia. Myöhemmin, jos päätät harjoittaa pienempää skootterilatausyritystä, voit ostaa lisää latureita, jotka tulevat neljän laturin pakkauksissa. Ne maksavat yleensä $20 (n. 18 €). Saatat saada tarjouskoodin, jolloin saat ne ilmaiseksi. Teet noin $5 (n. 4,5 €) per skootteri. Keskimäärin, tietenkin. On todennäköisempää, että ansaitset erilaisia summia joka kerta, kun lataat skootterin. Jotkut niistä ovat arvokkaampia kuin toiset. Näet aina todellisen summan, jonka voit tienata niillä, kun skannaat karttaa etsiessäsi ladattavia ajoneuvoja.

Vaatimukset
Sillä ei ole väliä, missä kaupungissa asut, voit yksinkertaisesti rekisteröityä Limeen, jos täytät seuraavat vaatimukset. Muista, että saatat joutua odottamaan muutaman päivän saadaksesi vihreää valoa. Joskus Limen käytettävissä olevat laturit loppuvat kesken, mikä voi pidentää odotusaikaa.

- Olet vähintään 18-vuotias.
- Sinulla on laillinen oikeus työskennellä kaupungissasi.
- Sinulla on käytössänne ajoneuvo (mieluiten maasturi, kuorma-auto, pakettiauto, iso sedan jne.).
- Sinulla on voimassa oleva ajokortti.
- Sinun pitäisi yhdistää pankkitilisi Lime-profiiliisi.
- Sinulla on myös kypärä skootterilla ajamista varten.
- Tarvitset luonnollisesti älypuhelimen ja Lime-sovelluksen.

Joitakin vinkkejä ja neuvoja
Olet ehkä jo huomannut, että sinun tulee olla vastuullinen ajoneuvon tankkaamisesta. Jos ajat, kun työskentely Limen kanssa. Siksi sinun pitäisi laatia itsellesi strategia - jotta voitte maksimoi tulosi eikä tuhlata aikaa vähemmän kannattavien skoottereiden keräämiseen.

Kalkki voi korottaa korkoa jos skootterit makaavat tai seisovat maassa syrjäisessä paikassa. Kannattaa miettiä, haluaisitko saada tarpeeksi rahaa kerätä ne sen jälkeen, kun matkakulut on vähennetty. Voisit myös tehdä seuraavaa keskittyä tiettyihin aloihin ja poimia skootterit ryhmittäin. Pysäköit autosi jonnekin ja kävelet ympäriinsä etsien skootterit alueelta. Siinä tapauksessa saatat haluta ostaa uusia latureita. Jos onnistut lataamaan 30 e-skootteria vain 15 päivässä, saatat saada oikeuden saada jonkin verran bonusta joka voisi kattaa ylimääräisten latureiden kustannukset.

Ryhdy Scooter Juicer kaupungissasi

Selvitä lime juicer mahdollisuus Pariisi, Marseille, Montpellier, Toulouse, Berliini, München, Frankfurt, MünchenMiami, Washington DC, Charlotte ja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti!

Saatat myös pitää:
Salaisuus lisätä tulojasi lataamalla sähköskoottereita
Miten kerätä skoottereita (ja tehdä rahaa) ympäri kaupunkia!

2. Skootterin mekaanikko

Toinen vaihtoehto sinulle työskennellä Limen kanssa on liittyä heidän mekaanikkojen laivasto osoitteessa Omaha, Marseille, Rotterdamja Frankfurtesimerkiksi. Aiempi kokemus mekaanikon tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta halu oppia on. Mekaanikoilla on taipumus osa-aikatyötä, mutta sinun ei tarvitse. Hyväksy keikkoja satunnaisesti; joustava työaika ovat mahdollisia.

Miten tehdä rahaa Lime-mekaanikkona SINUN kaupungissasi?
E-skoottereiden lataamisen sijaan Lime-tuotteet annetaan sinulle korjattavaksi. Tehtäviisi kuuluu perushuollon suorittaminen, kaasukahvojen kiristäminen, jarruvipujen säätäminen, puhjenneiden renkaiden vaihtaminen jne. Kaikki se, mikä on korjattava, jotta skootterit olisivat käyttökelpoisia ja turvallisia käyttäjille. Työskentelet tiimeissä, joten kommunikointitaitosi eivät saa ruostua. Ansaitset $21 (n. 19 €) per tunti. kalkkimekaanikkona.

Vaatimukset
- Olet vähintään 18-vuotias.
- Sinulla on työlupa.
- Osaat ja osaat käyttää älypuhelinsovelluksia. (Lime-sovelluksia.)
- Pystyt kumartumaan, kumartumaan ja nostamaan jopa 40 kiloa (n. 20 kg) säännöllisesti.
* Ammatillinen koulutus ja/tai aiempi kokemus varasto-, rakennus- tai konealalta on kätevää, mutta ei välttämätöntä.

Joitakin vinkkejä ja neuvoja
Jos olet ammattitaidoton ja/tai sinulla ei ole asianmukaista kokemusta, opi kollegoiltasi. Sinun ei pidä kuvitella sitä luokkahuoneeksi tai vastaavaksi vaan keskusteluksi, joka on täynnä sanoja kuten ruuvit, akut, renkaat, lauta, ohjaustanko, jarrut jne. Kiinnitä riittävästi huomiota ja osaat perusteet muutamassa päivässä. Useimmat skootterit vaativat luultavasti muutenkin vain perushuoltoa. Ja kuka tietää, saatat olla seuraava henkilö, joka ottaa oppipojan vastaan.

Ryhdy mekaanikoksi kaupungissasi

Työskentele Limen kanssa mekaanikkona Köln, Stuttgart, Hampuri, München, Rotterdam, Berliini, Cincinnati, Columbus, Minneapolis, Aurora ja monissa muissa kaupungeissa!

miten tehdä rahaa Lime
Limen kohteliaisuudesta. Työsi Limen kanssa voi edistää vihreän vallankumouksen onnistumista!

3. Toiminnan asiantuntija

Tämä on sinulle sopiva työ, **jos etsit kokopäivätyötä** ja olet käytettävissä iltaisin ja viikonloppuisin. Sinun on esitettävä todisteet aiemmista toimitus, mekaanista, logistiikka- ja varastokokemusta sekä jonkin verran kokemusta isomman ajoneuvon kuljettamisesta kaupunkiliikenteessä. On myös hyödyllistä, jos tunnet paikallisen alueen ja katujen asettelun. Tämä on edistyneempi mutta erittäin joustava tehtävä, jota voit hakea vuonna Köln, Pariisi, Haag, Atlantaesimerkiksi.

Miten tehdä rahaa Limen kanssa toiminnan asiantuntijana SINUN kaupungissasi?
Tehtäväsi vaihtelevat melko paljon. Joskus hyödynnät johtamistaitojasi, joskus taas toimit enemmän mekaanikkona. Vastaat erilaisista tehtävistä ja työskentelet tiimin kanssa operoidaksesi pakettiautoa, jolla jaetaan Lime-tuotteita tarpeen mukaan uudelleen. Appjobber alkaen Hampuri kertoi, että viikossa voi tienata 480 euroa (noin $540), mikä kuulostaa aika keskivertotulolta myös Yhdysvalloissa. Lisäksi Yhdysvalloissa voi odottaa tienaavansa $12,00-$15,00 tunnilta, ja edut.

Tässä on joitakin muita esimerkkejä tehtävistäsi:
- Avustat polkupyörän ja/tai skootterin käyttöönotossa ja noutamisessa.
- Käytät älypuhelinsovelluksia tuotteiden paikantamiseen ja käyttämiseen.
- Kokoonpanet, huollat ja korjaat Lime-tuotelinjoja, kun ne on osoitettu.

Vaatimukset
Sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa hakijoiden on täytettävä samat vaatimukset, mutta yksiköt ovat erilaisia. On syytä huomauttaa, että hakijan on täytettävä seuraavat vaatimukset oltava yli 21-vuotias tulla toiminnan asiantuntijaksi. Ajattele asiaa näin. Työskentelet muutaman vuoden mekaanikkona ja haet sitten käyttöasiantuntijan paikkaa. Tämä kuulostaa varmasti urapolulta.

Mutta nyt sinun on pakko:
- sinulla on oltava lukion päättötodistus tai vastaava tutkinto.
- sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti ja hyväksyttävä ajokortti.
- oltava aktiivinen ja pystyttävä kumartumaan, kumartumaan ja nostamaan säännöllisesti jopa 20 kiloa (40 paunaa).
- sinulla on oltava hyvä asenne ja kyky työskennellä hyvin muiden kanssa; tiimityöskentely on avainasemassa toiminnan asiantuntijan menestyksen kannalta.
- pystyvät täyttämään yksinkertaisen raportin viikoittain.

Joitakin vinkkejä ja neuvoja
Yritä esitellä taitojasi johtajana, pomona, jos niin haluat. Sinulla on keskeinen rooli Limen ja vihreän liikkeen elämässä. Motivoi tiimiäsi, ja innostuksesi palkitaan.

Ryhdy operaation asiantuntijaksi kaupungissasi

Työskentele Limen kanssa toiminnan asiantuntijana München, San Jose, Minneapolis, Rotterdam, Norfolk, Los Angelesja muissa kaupungeissa ympäri maailmaa!

Ole osa kasvavaa keikkataloutta

Pelkästään työskentelemällä sivutoimisesti Limen ja muiden alustojen parissa voit olla liittyen miljooniin muihin ihmisiin maailmanlaajuisesti jo ansaitsevat keikkatalous. Voit aloittaa osa-aikatyön omassa kaupunki helposti.

Voit myös liittyä muihin sivustoihin, joissa näytetään freelance-työpaikkoja vuonna New York City, Houston, Pariisi, Rotterdam, Berliinija monissa muissa kaupungeissa eri puolilla maailmaa. Käy osoitteessa AppJobs.com löytämään työkaupunkisi!

Jos toimitukset ovat sinun juttusi, tarkista toimitustyöpaikat osoitteesta Atlanta, Pittsburgh, San Jose, Haag, Toulouse, Berliini, Hampurija lukemattomia muita kaupunkeja ympäri maailmaa. Siirry osoitteeseen AppJobs.com ja etsi kaupunkisi sieltä!

Myös nämä aiheet saattavat kiinnostaa sinua:

- Paras taloudellinen suunnittelu keikkatyöntekijöille
- Miten keikkatyöt eroavat perinteisistä työpaikoista?
- 3 merkittävää etua keikkatyöpaikoista
- Suosituimmat keikka-alustat maailmanlaajuisesti

Tilaa YouTube-kanavamme!