TOP
  /  Työn löytäminen   /  Suosittuja työpaikkoja teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Suosittuja työpaikkoja teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa

18-vuotiailla nuorilla on laaja valikoima töitä. mahdollisuudet koska he voivat tehdä oikeudellisesti sitovia sopimuksia ilman huoltajan suostumusta. Kukaan ei voi estää heitä osa- tai kokoaikatyö minne he haluavat. Vertailun vuoksi, alle 18-vuotiaat nuoret ensin on selvitettävä, mitä lakeja ja asetuksia on voimassa koskien lasten ja nuorten työllisyys. (Samoja sääntöjä sovelletaan, jos olet vanhempiesi palveluksessa..)

Jos tunnet olevasi eksyksissä, meillä on sinulle loistavia uutisia. Seuraavissa kappaleissa sinä ja kollegasi voitte - 13-17-vuotiaat löytävät olennainen tieto. Me selvitämme tarkemmin osoitteessa lasten työlainsäädäntö ja parhaat työpaikat teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa (mukaan lukien verkkotyöt ja osa-aikaiset työt ilman kokemusta). Teinityöllä ansaitset tasku rahaa, joten olet vihdoin hieman itsenäisempi vanhemmistasi. Vaikka sinulla olisikin kiire, kannattaa lukea koko luettelo. Aloitetaanko? 

Kuva: Noorulabdeen Ahmad on Unsplash

Löydä paras osa-aikainen / online / kesätyö teini-ikäisenä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Työpaikat 13-vuotiaille 

Kun lapset työskentelevät televisio- ja teatterituotannoissa, sinä täytä 13 vuotta löytää muunlaisia työpaikkoja. Mitä ikinä teetkin, sinä Tarvitsen laillisen huoltajasi tai vanhempasi luvalla ja/tai valvonnalla. Lisäksi sinun on käydä koulua työn ohessa. Koulumenestyksesi ei saisi kärsiä. Tässä tulee joitakin työideoita sinulle.

1. Esiintyjä

Jos pidät esitystaiteesta, ei tarvitse siirtää painopistettä kohti jotain muuta. Pienet ja suuret tuotannot tekevät yhteistyötä casting-toimistojen kanssa tai julkaisevat omia hakujaan näyttelijöille, laulajille, muusikoille tai malleille. esiintyjät, joilla on monipuoliset taidot löytää enemmän mahdollisuuksia, mutta sinulla on aikaa tehdä rakentaa vaikuttava ansioluettelo. Ota yhteyttä virastoihin, kuten Nuorten näyttelijöiden toimisto ja Bonny & Betty, tai pidä silmällä uusia ilmoituksia koulusi ilmoitustaululla tai paikallislehdessä. Liity lasten draamakerhoon hankkia kokemusta näyttämöllä ja/tai kameroiden edessä, varsinkin jos sinulla on esiintymiskammoa. 

Mitä tehdä ensimmäiseen tuotantoon asti?

Harjoittele Fiverr jossa voit tarjota muun muassa voice-over- ja lauluntekopalveluja. 13-vuotiaat voivat liittyä luovien freelancereiden yhteisöön. vanhempiensa luvalla. Kuka tietää, ehkä Äitisi tai isäsi päättää tehdä sivutöitä, - jotka käyttävät alustaa, jotta voisitte työskennellä yhdessä.

Lue myös: Perimmäinen opas freelancerina työskentelyn aloittamiseen

2. Lemmikkieläinten hoitaja

Laskeutua lemmikki sitterin työ, kysy perheenjäseniltäsi, naapureiltasi ja/tai ystäviesi sukulaisilta. jotka omistavat koiranpennun tai kaksi. Ehkä heillä ei ole aikaa viedä lemmikkejään kävelylle ja he haluaisivat jonkun auttavan heitä. Eihän se maksa mitään, kun kysyt heiltä, vai mitä? Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimii useita sovelluspohjaisia yrityksiä, jotka yhdistävät lemmikkieläinten vanhempia ja lemmikkisittereitä, mutta useimpiin niistä rekisteröityäkseen on oltava vähintään 18-vuotias. Siihen asti, saada mahdollisimman paljon kokemusta ja hyviä arvosteluja kuin voit. 

Lue myös: Kuinka löytää ensimmäinen lemmikkieläinten istuttamisen asiakas 5 askeleessa

3. Babysitter

Monet vanhemmat antavat vanhemmille tehtäväksi huolehtia nuoremmista sisaruksistaan. Ovatko vanhempasi tai tätisi koskaan pyytäneet sinua vahtimaan sisaruksiasi/veljiäsi ja/tai serkkujasi? Yrityksen rakentaminen ulos siitä! Jos olet perheen nuorin, kysy naapureiltasi. Lastenhoito työpaikat luetellaan yleensä parhaat työpaikat teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa koska ne voidaan tehdä joko ilman kokemusta tai ilman. Rehellinen ja suorasukainen viestintä potentiaalisten asiakkaiden kanssa auttaa teitä saada kesä- tai osa-aikainen lapsenvahtityö. useimmissa tapauksissa. 

4. Sanomalehtien jakelija

Vanhempasi ovat ehkä aloittaneet sanomalehdestä toimitus kun he olivat nuoria. Kustannusalalla tapahtuneiden muutosten seurauksena, paperin pyöristystehtävät ovat vähentyneet. Jotkin yritykset painavat kuitenkin edelleen sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja jonkinlaisia esitteitä. Esim, paikalliset ovat perustaneet omia sanomalehtiä joissakin Yhdistyneen kuningaskunnan kaupungeissa. Ehkä he tarvitsevat apua toimituksen kanssa. Jos asut Bristol, lue lisää Bristol Cable.

5. Kurssin johtaja

Udemy on myös yksi niistä harvoista verkkoalustoista, jotka sallivat yli 13-vuotiaiden lasten liittymisen verkkosivustolleen heidän huoltajiensa suostumuksella. Ihmiset käyvät sivustolla löytääkseen verkkokurssit kategorioissa, kuten markkinointi, englanti, elämäntapa, valokuvaus, suunnittelu ja monet muut. Työhön kuuluu lataamalla kursseja, jotka koostuvat riittävästä audiovisuaalisesta ja kirjallisesta sisällöstä. Udemyn tiimi tarkistaa jokaisen kurssin laadun varmistamiseksi. Kurssinjohtajat määrätä omat hintansa

Lue myös: Aloittelijan opas rahan tekemiseen Udemyllä

6. Gamer

Luuletko, että vain teinit pelaavat videopelejä? Olet väärässä. Niiden ympärillä oleva teollisuus on laajentunut ja jätti jälkensä elämän muihin osa-alueisiin. Monet aikuiset istahtavat mukaviin tuoleihinsa pelaamaan pelejä pitkiä tunteja. Pelaajat ilmoittaudu turnauksiin yksilöllisesti tai joukkueina kilpailemaan palkinnoista. - harrastaa intohimoaan. Kilpailujen lisäksi jotkut pelaajat luovat striimaajan uran YouTuben tai Twitchin kaltaisilla sivustoilla. Vaikka turnaukset lupaavat nopeampaa rahaa, vakiintuneet kumppanuudet pelinkehittäjien ja suoratoistosivustojen kanssa johtaa tasaisempiin tuloihin pitkällä aikavälillä. Veikkaamme, että jotkut VFX-taiteilijat (elokuvatuotannoissa työskentelevät visuaalisten efektien taiteilijat) pelaavat säännöllisesti videopelejä. Tutustu kaikkiin pelaajien uravaihtoehtoihin! 

Hauska fakta: Nuorin ammattilainen Fortnite pelaaja on 13-vuotias.

13-vuotiaan työlainsäädäntö Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Yhdistyneessä kuningaskunnassa lasten on oltava vähintään 13-vuotiaita, jotta he voivat tehdä seuraavia asioita hanki osa-aikatyö - kevyt, joka ei vaaranna heidän henkeään ja terveyttään. Poikkeuksena ovat esiintyvät lapset, jotka työskentelevät televisiossa, teatterissa tai mallina. Heidän on kuitenkin hankittava esityslupa. 13-vuotiaat eivät saa työskennellä ilman kunnanvaltuuston koulutusosaston myöntämää työlupaa. Ota selvää, mitä paikalliset säännöt edellyttävät kaupungissasi! Voit aloittaa prosessin, kun olet saanut työpaikan. Et voi työskennellä tehtaissa ja teollisuusalueilla. 

Kuinka monta tuntia 13-vuotias voi työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Sinä ja kaikki muut 13-vuotiaat teinit ei voi toimia: kouluaikana, yli tunnin ajan ennen koulua, elleivät paikalliset lait sitä salli, ja klo 19.00-7.00 välisenä aikana. on toimitettava vähintään tunnin tauko neljän tunnin välein. Olet myös nimeltään pitää vuosittain kahden viikon tauon kaikesta työskentelystä koulujen loma-aikoina. 

Työaika koulujen lukukausien aikana:

 • enintään 12 tuntia viikossa
 • enintään 2 tuntia koulupäivinä ja sunnuntaisin.
 • enintään 5 tuntia lauantaisin

Työaika koulujen loma-aikoina:

 • enintään 25 tuntia viikossa
 • enintään viisi tuntia arkisin ja lauantaisin.
 • enintään 2 tuntia sunnuntaina

13-vuotiaan vähimmäispalkka Yhdistyneessä kuningaskunnassa 

Työnantajat ovat joiden ei lain mukaan tarvitse maksaa kansallista vähimmäismaksua palkka alle 16-vuotiaille lapsille. 13-vuotiaat eivät maksa kansanvakuutusta, ja heidät otetaan palkkalistoille vain, jos heidän kokonaistulonsa ylittävät seuraavat määrät 12 500 puntaa vuodessa. Palkkasi määräytyy työnantajasi (työnantajasi) mukaan. 

Työpaikat 14-vuotiaille 

14-vuotiaat eivät eroa 13-vuotiaista juurikaan lakien suhteen.. Vaikka kiinnostuksen kohteesi muuttuisivatkin vuoden kuluessa, sinulla ei silti ole paljon vapautta valita haluamaasi työtä. Voit aina selata ylöspäin ja lukea lisätietoja joistakin alla luetelluista työpaikoista. 

7. Paperin pyöreät työpaikat

Perinteisimpiin nuorten töihin kaikissa maissa kuuluu sanomalehtien, esitteiden, aikakauslehtien, lehtisten, esitteiden ja vastaavanlaisen mainosmateriaalin jakaminen. Nämä työt eivät ehkä kuulosta kovin jännittäviltä, mutta ne kelpaisivat yhdeksi seuraavista töistä parhaat lauantaityöt teini-ikäisille. Kuvittele tämä: ajelet pyörälläsi naapurustossa jakamassa lentolehtisiä ja muuta sellaista ja tapaat heti sen jälkeen parhaat ystäväsi pitämään hauskaa.

8. Sitter

Olemme jo maininneet lemmikkien hoitajan ja lastenvahdin työt 13-vuotiaiden parhaiden työpaikkojen joukossa. Jos pidät eläimistä ja ihmisistä, kesä- tai osa-aikaisen lapsenvahtityön hankkiminen. voisi tuoda sinulle vähän taskurahaa. Mikäli olet valmis tekemään kevyitä kotitöitä, Kysy tädeiltäsi ja sediltäsi onko he tarvitsevat talonvahtia. Ehkä he matkustavat työn tai vapaa-ajan vuoksi ja jättävät koirat kotiin. Heidän omistautuneena house sitterinään sinun tehtävänäsi olisi ruokkia lemmikit, kerätä postit ja kastella kasvit. Oletko valmis ottamaan vastuuta?

Lue myös: 8 Dog Walking sovellukset Pet Sitters löytää paras työ koskaan

9. Puhtaampi

Laajennetaan kotisitsin käsitettä, siivous työpaikat voivat olla listallasi. Ovatko vanhempasi aina pyytäneet sinua puhdas siivota sotku huoneessasi? Luultavasti vihasit sen tekemistä, mutta siitä kokemuksesta on sinulle hyötyä siivoojana. Se on epätodennäköistä että siivousyritys palkkaa sinut, mutta ehkä perheenjäsenesi ja naapurisi palkkaavat. Erityisesti ennen erityisiä tilaisuuksia (kuten häitä, läksiäisiä, valmistujaisia jne.). Selitä edut saada ylimääräinen käsi heille!

Lue myös: Kuinka paljon siivoojat ja siivoojat ansaitsevat maailmanlaajuisesti?

10. Autonpesukone

Ilmoitettiin, että Britannia investoisi 2 miljardia puntaa pyöräilyyn ja kävelyyn johtuen COVID-19. Vaikka useimmissa maissa pyörällä liikkuminen on lisääntynyt, kaupungeissa autoilu on edelleen vallitsevaa. Niin kauan kuin ihmiset valitsevat auton liikennevälineeksi, jonkun on pestävä ajoneuvot. Miksi ei tarjoa palveluitasi sukulaisillesi ja/tai vanhempiesi ystäville? Tutki paikallisten autopesupalvelujen hintoja ja asettaa hieman alhaisemmat hinnat houkutella asiakkaita! 

11. Käsityöläinen

Käsintehtyjen esineiden myynti on yksi parhaista osa-aikaisista työpaikoista teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joilla on intohimo käsityöhön. Esittele lahjakkuuttasi ja pidä yhteyttä asiakkaisiin, jotka etsivät ainutlaatuisia julisteita, vaatteita, muistikirjoja, koruja ja monia muita koriste- ja käyttöesineitä. Sijoita koppi talosi edessä ja esittelet työsi. Myös paikallisissa yhteisö- ja nuorisokeskuksissa voi olla markkinoita. 

12. Viihdyttäjä

Oletko itsevarma kameran tai ihmisten edessä? Jos et ole vielä harkinnut näyttelemistä, ehkä on aika surffailla internetissä ja etsiä koe-esiintymisiä. Parhaat työpaikat teini-ikäisille viihdeteollisuudessa Näytteleminen, laulaminen, soittaminen ja mallintaminen. Monet brittiläiset elokuvatuotannot valitsevat kuvauspaikakseen muita Euroopan maita, mutta silti Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuvataan runsaasti elokuvia ja tv-ohjelmia. Eikä vain Lontoon lähistöllä. Näytteleminen ja mallintyö eivät edellytä aiempaa kokemusta. Jotkut ohjaajat suosivat amatöörejä. Kannattaa ilmoittautua casting- tai mallitoimistoon. Jos olet nouseva DJ, muusikko, laulaja tai lauluntekijä, yritä ansaita rahaa työstäsi seuraavilla sivuilla Fiverr.

Lue myös: Miten päästä alkuun freelancerina - henkilökohtainen freelance-tarinani 

13. Tutor

Ahkerista 14-vuotiaista, joilla on erinomaiset arvosanat, tulee loistavia opettajia. Etsi koulun ulkopuolisia mahdollisuuksia tai selaa työpaikkoja verkossa. Suurin osa verkkosivustot jotka ovat erikoistuneet opettamiseen tai ohjaamiseen, asettavat ikärajaksi 18 vuotta, mutta eivät kuitenkaan Udemy. Oikealla määrällä Tieto ja käytettyä aikaa, kieli-, muotoilu- tai tiedekursseistasi tulee menestys. Älä ota henkilökohtaisesti, jos joku kommentoi, että opetat aikuisia! Osoita, että he ovat väärässä! (Sinun on läpäistävä Disclosure and Barring Service (DBS) -tarkastus. opettaa alle 18-vuotiaita.)

Lue myös:

14. Jalkapallotuomari

Mitä jalkapallojoukkuetta kannatat: Tottenhamia, Manchester Unitedia, Manchester Cityä, Liverpoolia vai jotain muuta Valioliigassa pelaavaa joukkuetta? Riippumatta siitä, mikä on mieltymyksesi, intohimosi jalkapalloa kohtaan voi ilmetä ottamalla vastaan erotuomarin tehtävät paikallisissa jalkapallo-otteluissa. Sinun on oltava vähintään 14-vuotias ja suoritettava peruskurssi. 

Työlainsäädäntöä 14-vuotiaalle

14-vuotiaisiin sovelletaan samoja lakeja kuin 13-vuotiaisiin. Jos työskentelet viihde- tai muotialalla (televisio, teatteri, mallintyö jne.), tarvitset esityslupa. Aivan kuten jotkut 13-vuotiaat, sinun on ehkä haettava työlupa koulutusosastollasi local council. Tutustu paikallisiin sääntöihin myös ne voivat poiketa kansallisista lapsityölakeista. Vasta kun olet saanut työpaikan, voit hakea sitä. Mikä tahansa työ haitallista terveydelle, hyvinvoinnille ja koulutukselle on kielletty - ei työskentelyä esimerkiksi tehtaissa ja teollisuusalueilla. 

Kuinka monta tuntia 14-vuotias voi työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Et saa työskennellä: kouluaikana ja yli tunnin ajan ennen koulupäivän alkua, ellei paikallinen lainsäädäntö sitä salli. Myöskään yövuorojen tekeminen klo 19.00-7.00 välisenä aikana ei tule kysymykseen. Sinä on annettava tunnin tauko neljän tunnin välein ja kahden viikon tauko kaikesta työstä koulun loma-aikana. 

Työaika koulujen lukukausien aikana:

 • enintään 12 tuntia viikossa
 • enintään 2 tuntia koulupäivinä ja sunnuntaisin.
 • enintään 5 tuntia lauantaisin

Työaika koulujen loma-aikoina:

 • enintään 25 tuntia viikossa
 • enintään viisi tuntia arkisin ja lauantaisin.
 • enintään 2 tuntia sunnuntaina

14-vuotiaan vähimmäispalkka Yhdistyneessä kuningaskunnassa 

14-vuotiaana, sinulla ei ole vieläkään oikeutta kansalliseen minimipalkka. Työnantajasi päättää, kuinka paljon rahaa hän on valmis maksamaan sinulle. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa kansanvakuutusta. Jos kokonaistulosi ovat yli 12 500 puntaa vuodessa, työnantajasi on kirjattava ja ilmoitettava sinut palkkalaskelmaan.

Työpaikat 15-vuotiaille 

Luettelo työpaikoista 15-vuotiaille teini-ikäisille Yhdistyneestä kuningaskunnasta tulee pidemmäksi ja hieman monipuolisempi. Myös sallitut työtunnit lisääntyvät. Kuitenkin ei voi ottaa vastaan minkäänlaista työtä ja tehdä vuoroja kouluaikana. Pyydän, srullaa ylös ja tarkista joitakin parhaita työpaikkoja alle 15-vuotiaille nuorille.myös. 

15. Kolumnisti

Aiemmin useat bloggaajat ovat onnistuneet saamaan työpaikan aikakaus- tai sanomalehdestä tai televisiokanavalta. Monet bloggaajat ovat sai kirjasopimuksen muutaman vuoden kovan työn jälkeen. Kolumnistit eivät raportoi uutisia vaan... kirjoittavat mielipidekirjoituksia aiheista, joista he tietävät paljon.. Kustannusyhtiöt eivät ole immuuneja muutoksille, ja monet niistä seuraavat trendejä. Jos ne pitää sisältöäsi merkityksellisenähe saattavat pyytää sinua säännölliseksi vierailevaksi kolumnistiksi. Tee parhaasi ja jatkuvasti parantaa taitojasi. Etsi ehkä mentori! Kunnes tilaisuus tarjoutuu, selaa ja hyväksy kirjoitustöitä osoitteessa Fiverr.

Etsi kirjoitustöitä täältä!

16. Valokuvaaja

Tunnettu Kodak-teknologiayhtiö demokratisoi valokuvauksen jo kauan sitten. Ja kun paremmilla kameroilla varustetut älypuhelimet tulivat markkinoille, entistä useammat ihmiset saivat mahdollisuuden päästä valokuvauksen pariin. Valokuvaajat kehittävät erilaisia kiinnostuksen kohteita ja käyttää erilaisia tekniikoita. Esteettisen aistisi, ainutlaatuiset lähestymistavat tai aiheet voivat johtaa useisiin maksullisiin valokuvauskeikkoihin. Sen lisäksi, että esittelet portfoliosi verkossa, yritä markkinoida niitä kustantajille.

17. Elokuvantekijä

Jotkut tunnetut elokuvantekijät ovat aloittaneet elokuvauransa lapsena Super 8 -kameralla. Nykyään sinulla on paljon vaihtoehtoja. Muutamat ohjaajat ovat lähteneet matkaan mobiilikuvaus ja käyttivät iPhonejaan kuvaamaan uusinta teosta. Onneksi useat järjestöt kannustavat lapsia ja nuoria elokuvantekoon. Etsi kilpailuja, joissa on tai ei ole palkintoa. Ei vain rahaa ja hienoja laitteita, vaan myös joitakin hyviä arvosteluja voi edistää elokuvauraa. Britannian elokuvainstituutti on koonnut festivaalien nimet yhteen. ottaa vastaan ehdotuksia nuorilta elokuvantekijöiltä. 

18. Kirjoitustaiteilija/kirjoittaja

Miksi korostaa kirjaimia? Yritykset ja yksittäiset yrittäjät palkkaavat graafisia suunnittelijoita, kuvittajia tai kirjaintaiteilijoita tekemään luoda heille logo. Analogisiin tekniikoihin mieltyneet kirjailijataiteilijat tarjoavat palveluitaan myös ravintoloille ja baareille esimerkiksi ruokalistataulujen kirjoittamiseen. Olipa kyseessä sitten keskittyä pelkästään kirjaimistoon tai tulla monipuoliseksi suunnittelijaksi, se on sinusta kiinni. Näytä työsi verkossa portfoliosivustoilla, ota yhteyttä yrityksiin ja lähettää töitä kilpailuihin päästä alkuun luovalla alalla. 15-vuotiaana teosten myyminen Fiverr on myös vaihtoehto.

Löydä yritykset, jotka palkkaavat työntekijöitä, täältä!

Työlainsäädäntöä 15-vuotiaalle

Olet vuoden päässä koulunkäynnin alaikärajan saavuttamisesta, mutta olet edelleen sinun on noudatettava sääntöjä, joita sovelletaan 13- ja 14-vuotiaisiin ystäviisi.. Jos haluat ansaita rahaa esiintymällä elokuvissa, televisiossa tai teatterituotannoissa tai tekemällä mallintöitä, tarvitset esityslupa. Et voi ottaa vastaan tai sinulle ei voida tarjota työtä, joka voi vahingoittaa terveytesi, hyvinvointisi ja koulutuksesi. Tämä tarkoittaa, että et voi tehdä töitä tehtaissa, teollisuuslaitoksissa ja vastaavissa. Sinun on selvitettävä, oletko tarvitsevat työlupa, jonka on myöntänyt koulutusosastosi local council voidakseen työskennellä. Kun olet saanut työpaikan, voit hakea sitä. 

Kuinka monta tuntia 15-vuotias voi työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Kun täytät 15 vuotta, sallittujen työtuntien määrä kasvaa. Vielä et voi haaveilla kokopäivätyöstä, mutta pian. Siihen asti, työ ei ole sallittua kouluaikana, yli tunnin ajan ennen koulun alkua ja klo 19.00-7.00 välisenä aikana. myöntää teille tunnin tauko jokaista neljää työtuntia kohti ja kahden viikon tauko koulujen loma-aikoina. 

Työaika koulujen lukukausien aikana:

 • enintään 12 tuntia viikossa
 • enintään 2 tuntia koulupäivinä ja sunnuntaisin.
 • enintään 8 tuntia lauantaisin

Työaika koulujen loma-aikoina:

 • enintään 35 tuntia viikossa
 • enintään 8 tuntia arkisin ja lauantaisin.
 • enintään 2 tuntia sunnuntaina

15-vuotiaan vähimmäispalkka Yhdistyneessä kuningaskunnassa 

Se on viimeinen vuotesi, kun työnantajasi ei tarvitse tarjota sinulle vähintään kansallista vähimmäispalkkaa. He voivat päättää itse. Jos tienaat enemmän kuin 12 500 puntaa vuodessa, heidän on mainittava sinut palkkalistoillaan. Laki ei edelleenkään velvoita sinua maksamaan kansanvakuutusta. 

Työpaikat 16-vuotiaille 

Kuva: Daniel Norris on Unsplash

Useimmissa maissa 16-vuotiaaksi tulo merkitsee enemmän työtunteja ja enemmän työpaikkoja. Sama pätee Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Näet pidemmän luettelon esimerkiksi liikkeet, jotka vuokraavat teini-ikäisiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Maaseudulla ja kaupungeissa asuvien teini-ikäisten mahdollisuudet vaihtelevat kuitenkin edelleen. Monet teinit etsivät strategisesti osa-aikaisia töitä nuorille, joilla ei ole kokemusta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Myös muissa maissa. Miksi? Useimmat yritykset myöntävät jonkin verran aika henkilöstön koulutukseen. He opettavat työntekijöilleen kaikki tarvittavat taidot, jotta työ tehdään kunnolla. 

19. Keittiöapulainen

Ei mikään yllätys... McDonald's palkkaa ihmisiä 16-vuotiaista alkaen ja maksaa heille yleensä 6,00 puntaa tunnilta. Pikaruokaravintolassa työskentely vaatii jokaiselta työntekijältä paljon. Olet jatkuvassa liikkeessä ja sinun on kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin. Lisäksi ruoanvalmistuksen oppiminen ja niin edelleen, parannat varmasti asiakaspalvelu- ja viestintätaitojasi. Etkö pidä pikaruokaravintoloista? Vieraile paikallisissa ravintoloissa naapurustossasi selvittääksesi, onko joku palkkaamassa. Myös yhteydet auttavat. 

20. Päivittäistavarakaupan varastotyöntekijä 

Tesco, Pets at Home ja useita muita paikallisia itsenäisiä kauppoja työllistävät teini-ikäisiä varastoimaan hyllyjä, esimerkiksi. Kuvittele se aluksi peliksi. Kestää aikaa oppia, mikä tuote kuuluu minne. Mitä enemmän vuoroja otat vastaan, sitä nopeammin pääset eteenpäin. Jos myymälä tarjoaa pussituspalveluja asiakkailleen, sinut saatetaan silloin tällöin kutsua kassalle. Odota myös paljon kysymyksiä asiakkailta. 

21. Kassa

Se on yksi stressaavimmista töistä, varsinkin jos olet ainoa, joka palvelee asiakkaita, ja jono pitenee ja pitenee. Lidlissä, Tescossa, Sainsbury'sissa tai muissa supermarketeissa.. Juhlapyhien aikaan tilanne pahenee entisestään. Sinun on hallinnoitava useita maksutapoja (pankki- tai luottokortti, tositteet, työntekijäalennus, käteinen jne.) samalla kun tuotteiden skannaus suurella nopeudella. Joskus käännyt kollegasi puoleen ja kysyt tuotekoodeista tai tarjoat heille apua. Vaikeuksista ja haasteista huolimatta, hyödyt kokemuksista jotka on saatu myöhemmin elämässä. Terävöität viestintätaitojasi ja opit kärsivällisyyttä. 

22. Barista

Jos et ole kiinnostunut pikaruoasta, mutta haluat baristaksi, harkitse seuraavia vaihtoehtoja Costa Coffee, Starbucks tai itsenäiset kahvilat kaupungissasi. Sinä saat oppia uusi ammatti ja ansaita samalla rahaa osa-aikaisesti. Jotkut aikuiset osallistuvat esimerkiksi baristakursseille syventääkseen tietämystään kahvista ja kahvinvalmistuksesta. Kun olet tarjoillut muutaman kupillisen kahvia, tiedät, mitä nappia kahvinkeittimessä pitää painaa... kone espresson, americanon, cappuccinon, latten ja monien muiden valmistukseen. 

23. Babysitter kanssa Bubble

Olemme jo maininneet lastenhoidon parhaat työpaikat teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Nyt haluamme kiinnittää huomiosi sovellukseen Bubble. Vaikka useimmat lastenvahtisovellukset rajoittavat käyttöään yli 18-vuotiaisiin, Bubble toivottaa 16-vuotiaat tervetulleiksi lapsenvahtiyhteisöönsä. Rekisteröidyt, luot profiilin ja otat yhteyden perheisiin, joilla on tilapäiset, lyhytaikaiset ja säännölliset lastenhoitotarpeet. Riippuen siitä, mitä haluat ja/tai mitä tunnet itsesi mukavaksi, voitte hanki osa-aikainen tai viikonloppuisin tehtävä lapsenvahtina. käyttämällä sovellusta. Muista, että voit aina kysyä lähipiirisi ihmisiltä, tarvitsevatko he jonkun huolehtimaan lapsistaan. 

Lue myös: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi Babysitterin kesätyöpaikan

Tutustu muihin sovelluksiin tulevia lapsenvahtitehtäviä varten!

16-vuotiaan työlainsäädäntö

Yhdistyneessä kuningaskunnassa virallinen koulunkäynnin päättymisikä on 16 vuotta., mutta se ei välttämättä tarkoita, että voit jättää koulun kokonaan väliin tai hylätä sen. Syntymäaikasi vaikuttaa voitko vihdoinkin aloittaa kokopäivätyön tai vähemmän rajoituksia sisältävän työnteon. Esiintyjänä esityslupa on sinulle tarpeen. Et voi harjoittaa mitään vaarallista toimintaa eli työskennellä tehtaissa, teollisuusalueilla ja vastaavissa paikoissa. 

Sinun on ehkä haettava työlupa, jonka on myöntänyt koulutusosastosi local council. Sinun on tultava tuntee paikalliset säännöt lasten työllistämisen osalta. Tätä lupaa ei voi saada ennen työn saamista. Jos et ole saavuttanut virallista koulunkäynnin päättymisikää., sinun on noudatettava alle 16-vuotiaiden lasten työllistämistä koskevia sääntöjä ja määräyksiä. (Lisätietoja koulunkäynnin päättymisikäisestä 17-vuotiaiden työpaikat -osiossa).

Kuinka monta tuntia 16-vuotias voi työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Yhdistyneessä kuningaskunnassa 16-vuotiaat, jotka eivät saa virallisesti lopettaa koulunkäyntiä, voivat työskennellä yhtä monta tuntia kuin 15-vuotiaat ikätoverinsa. Tämä tarkoittaa, että et voi työskennellä kouluaikana, yli tunnin ajan ennen koulupäivän alkua ja klo 19.00-7.00. Työnantajan on annettava sinulle tunnin tauko joka neljännen työtunnin jälkeen. Sinulla on myös oikeutettu kahden viikon tauko koulujen loma-aikoina riippumatta siitä, millaista työtä teet. 

Työaika koulujen lukukausien aikana:

 • enintään 12 tuntia viikossa
 • enintään 2 tuntia koulupäivinä ja sunnuntaisin.
 • enintään 8 tuntia lauantaisin

Työaika koulujen loma-aikoina:

 • enintään 35 tuntia viikossa
 • enintään 8 tuntia arkisin ja lauantaisin.
 • enintään 2 tuntia sunnuntaina

16-vuotiaan vähimmäispalkka Yhdistyneessä kuningaskunnassa 

Lain mukaan, työnantajasi on maksettava vähintään kansallinen vähimmäispalkka, joka on 4,55 puntaa tunnissa. Kaikkien työnantajiesi on kirjattava ja raportoitava palkkasi osana palkkalaskelmaansa. 

17-vuotiaiden työpaikat 

Kuva: Juli Kosolapova on Unsplash

18-vuotissyntymäpäiväsi lähestyy, mutta siihen on vielä muutama kuukausi. Osoitteesi Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaikuttaa millaista työtä voit hakea ja kuinka monta työtuntia voit työskennellä. (Lisätietoja tästä jäljempänä.) Kun haet työtä, tarkista myös edellisissä kohdissa mainitut työpaikat. 

24. Baarimikko

16- ja 17-vuotiaat tarjoilijat voivat tarjoilla alkoholia vain ruoan kanssa ravintolassa. Baareissa luvanhaltijan tai baarin johtajan on hyväksyttävä ja valvottava alle 18-vuotiaiden työntekijöiden alkoholin myyntiä. Ennen kuin allekirjoitat sopimuksen ja/tai haet lupaa, keskustele tästä aina mahdollisen työnantajasi kanssa. Vaikka oluen kaataminen vaikuttaisi helpolta, sitä on harjoiteltava paljon, jotta siinä voi kunnostautua.

25. Vähittäismyyntihenkilö

Jotkin vaatteet jo 16-vuotiaita teinejä palkkaavat muun muassa seuraavat liikkeet Gap, H&M, Banana Republic, Old Navy, Banana Republic Factory Stores, Athleta ja Intermix.. (Esimerkiksi Zara ja muut Inditex-yritykset palkkaavat klo 18.) Kävele lähimpään ostoskeskukseen ja tee luettelo siellä olevista kaupoista. (Tai tee yksinkertaisesti nopea etsi verkossa.) COVID-19:n vuoksi, sähköinen kaupankäynti on vahvistanut asemaansa. Myös vähittäiskaupan yritykset ovat huomanneet tämän. Siksi kauppojen johtajat ohjeistavat joitakin vähittäismyyjiä tekemään seuraavia asioita käsitellä online-tilauksia. He etsivät tuotteet, pakkaavat ne, tulostavat laskun, osoittavat paketit ja keräävät ne yhteen paikkaan valmiina lähetystä varten.

26. Tiimin jäsen elokuvateattereissa

Vaikka elokuvateattereissa työskentely kuulostaa jännittävältä, et voi työskennellä kaikissa elokuvateattereissa. ODEON-elokuvateattereilla on saleja, joissa on 16-vuotiaita työntekijöitä, mutta Cineworld Cinemas työllistää vain 18 vuotta täyttäneitä. (Heidän työntekijänsä saavat myös etuja.) Paikallisella itsenäisellä elokuvateatterilla voi olla täysin erilaiset ikärajoituksia koskevat säännöt. Kerää tarvittavat tiedot ennen elokuvateatterin töihin hakeutumista myymään ja tarkistamaan lippuja, tarjoilemaan ruokaa ja juomia tai sanomaan pari sanaa yleisölle. 

27. Varastotyöntekijä

Elokuvateattereiden tavoin kaikki varastot eivät täytä osaa vapaista paikoistaan teini-ikäisillä. Varastotyöt vaativat voimaa ja kestävyyttä ja työntekijät työskentelevät yleensä vuorotyössä. Joitakin tehtäviä pidetään myös jossain määrin riskialttiina. Jos onnistut saamaan työpaikan varastosta, lastaat ja purat ajoneuvoja, tarkista lähetysasiakirjat, tutki tavarat vaurioituneiden tai puuttuvien tavaroiden löytämiseksi jne. Opit tiimityön merkityksen. 

28. Pet Sitter kanssa Tailster 

Haluamme esitellä teille Tailster-sovellus yhdistää lemmikkieläinten vanhemmat luotettaviin hoitajiin. Tämän lemmikkieläinten sitterisovelluksen ikävaatimus on 18 vuotta, mutta he voivat tehdä joitakin poikkeuksia tapauksessasi. Heidän verkkosivuillaan olevan tekstin mukaan, 17-vuotiaat voivat rekisteröityä ja olla yhteydessä lemmikkieläinten vanhempiin sovelluksen kautta. Minkälaisia palveluja olet valmis tarjoamaan: lemmikkien ulkoiluttamista, lemmikkieläinten hoitoa, lemmikkitaksia vai jotain muuta? Jopa kissanomistajat tarvitsevat joskus apua! 18-vuotissyntymäpäiväsi jälkeen, voit liittyä useimpiin lemmikkieläinten hoitajan sovelluksiin (Care.com, Kissa asunnossa, Roverjne.), jotka toimivat Yhdistyneessä kuningaskunnassa. 

Lue myös: 8 koiran kävelysovellusta lemmikkieläinten hoitajille parhaan työn löytämiseksi vuonna 2020

Hieno muita suosittuja lemmikkieläinten hoitajan sovelluksia täällä!

17-vuotiaan työoikeus

17-vuotiaat voivat virallisesti jättää koulun kesken Skotlannissa, Walesissa ja Pohjois-Irlannissa. Englannissa heidän on noudatettava joitakin säännöksiä. Tarkista yksityiskohdat alta!

 • Englanti: Voit lopettaa koulunkäynnin kesäkuun viimeisenä perjantaina, jos täytät 16 vuotta kesäloman loppuun mennessä. Sinun on kuitenkin pysyttävä kokopäiväisessä koulutuksessa, aloitettava oppisopimus- tai harjoittelupaikka tai työskenneltävä vähintään 20 tuntia viikossa tai tehtävä vapaaehtoistyötä osa-aikaisessa koulutuksessa 18-vuotiaaksi asti.
 • Skotlanti: Jos täytät 16 vuotta 1. maaliskuuta ja 30. syyskuuta välisenä aikana, voit lopettaa koulunkäynnin saman vuoden toukokuun 31. päivän jälkeen. Jos olet hieman nuorempi ja täytät 16 vuotta 1. lokakuuta ja helmikuun lopun välisenä aikana, voit lopettaa koulunkäyntisi 1. lokakuuta ja helmikuun lopun välisenä aikana. Joulu lomat kyseisenä lukuvuonna.
 • Wales: Voit lopettaa koulunkäynnin kesäkuun viimeisenä perjantaina, jos täytät 16 vuotta kyseisen lukuvuoden kesäloman päättyessä.
 • Pohjois-Irlanti: Jos täytät 16 vuotta kouluvuoden aikana (1. syyskuuta ja 1. heinäkuuta välisenä aikana), voit lopettaa koulunkäynnin 30. kesäkuuta jälkeen. Jos täytät 16 vuotta 2. heinäkuuta ja 31. elokuuta välisenä aikana, voit lähteä koulusta vasta seuraavan vuoden 30. kesäkuuta.

Kuinka monta tuntia 17-vuotias voi työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

17-vuotiaat saavat työskennellä enintään 40 tuntia viikossa. Voit ottaa kokopäivätyön vastaan ilman ongelmia. Muista, että joissakin paikoissa käytät vielä riittävästi aikaa oppisopimukseen, koulutukseen tai vapaaehtoistyöhön.

17-vuotiaan vähimmäispalkka Yhdistyneessä kuningaskunnassa 

Sinulla on oikeus saavat kansallisen vähimmäispalkan, joka on 4,55 puntaa tunnissa. Nimesi ja palkkasi kirjataan ja ilmoitetaan työnantajasi juoksevassa palkanlaskennassa. Oppisopimusoppilaiden tuntipalkka on 4,15 puntaa..


Tutustu työpaikkoihin Basingstoke, Belfast, Birmingham, Brighton, Bristol, Bournemouth, Cardiff, Coventry, Edinburgh, Exeter, Glasgow, Leicester, Leeds, Liverpool, Lontoo, Luton, Manchester, Milton Keynes, Newcastle, Northampton, Oxford, Portsmouth, Preston, Lukeminen, Sheffield, Stockport, Southampton, Swansea, Wolverhampton, ja muut kaupungit. 


Online-työpaikat teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa 

Kuva: Windows on Unsplash

Nykypäivän teini-ikäisiä kutsutaan digitaalisiksi alkuasukkaiksi. Sinä myös. Olet kasvanut teknologian parissa, etkä ehkä tiedä mitään sellaisista välineistä kuin lankapuhelimet, Discman, VHS tai kannettavat radiolaitteet. Paitsi tietysti jos olet utelias menneisyydestä ja siitä, miten teknologia on kehittynyt vuosien varrella. Useita helppoja, hauskoja ja joitakin erikoistuneita online-työpaikkoja teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa. voi tehdä sinusta elättäjän ja/tai tuplata taskurahasi. Vaatimusten osalta kyse on enemmänkin iästäsi., mutta sinun on harkittava, kuinka monta tuntia voit työskennellä.

29. Tutkimuksen tekijä

Brändit haluavat kuulla yleisön mielipiteen tuotteistaan ja palveluistaan. Kohderyhmätilaisuuksien lisäksi, verkkokyselyt on tullut heille välttämättömiä välineitä. Monet niistä tekevät yhteistyötä markkinatutkimusyritysten kanssa saadakseen vastauksia polttaviin kysymyksiinsä. Hiving sallia 15-vuotiaiden osallistuminen paneeliin.

Kun täytät 16 vuotta, niiden yritysten määrä, joihin voit rekisteröityä, kasvaa: Yuno Surveys, ySense, Branded-tutkimuksetjne. (Luultavasti tarvitset silti vanhempiesi suostumuksen.) Mikään näistä yrityksistä ei lupaa suuria tuloja, mutta... joitakin ylimääräistä rahaa silloin tällöin. Sinun ei pitäisi pitää kyselyiden tekemistä todellinen verkkotyö teini-ikäisille vaan tapa kasvattaa taskurahaa. (Jos kyllästyt maksullisiin kyselytutkimuksiin, etsi tietojenkäsittely- tai virtuaaliavustajatöitä.) 

Lue myös: 4 laillista yrityksiä, jotka maksavat sinulle ottaa tutkimuksia

Lisää markkinatutkimusyrityksiä löydät täältä!

30. Bloggaaja

Ottaen huomioon meitä ympäröivän sisällön runsauden, joudut kohtaamaan valtavan kilpailun bloggaajana. Valitset joko kapean aiheen tai yllättävän näkökulman jollakin suositulla alalla (kuten elämäntapa, muoti, elokuva, musiikki ja niin edelleen). Suosituilla bloggaajilla on tapana varmistaa kumppanuudet tuotemerkkien kanssa. Vaikka rakastaisit kirjoittamista, sinun ei pitäisi tuntea painetta tuottaa pitkiä artikkeleita päivittäin. Joskus muutama kuva ja nokkelat tai nokkelat kuvatekstit saavat aikaan enemmän sitoutumista kuin 5 000 sanaa.

Missä pitää blogia? Joko suosikkisivustoillasi (joihin voit rekisteröityä 13-vuotiaana) tai omalla verkkosivustollasi. Etsi ilmainen verkkosivusto, jolla voit julkaista ajatuksiasi! Useita yrityksiä toteuttaa sisältömarkkinointistrategioita jotka sisältävät myös vierailevia blogikirjoituksia. Mainosta itseäsi Fiverr ja Freelancer.comesimerkiksi. 

Lue myös: Oikolukijan työpaikat - Perimmäinen opas verkkokorjaukseen [2020]

Löydä yritykset, jotka palkkaavat työntekijöitä täältä!

31. Visuaalisen sisällön luoja

Sen jälkeen, kun pöytäjulkaiseminen alkoi 1980-luvulla, suunnittelijoiden ja suunnittelutehtävien määrä on kasvanut. Ja jotkut aloittavat taiteilijauransa hyvin nuorena. Verkkolähteiden avulla voi oppia verkossa mitä tahansa koodauksesta piirtämiseen. Graafiset suunnittelijat, tuotesuunnittelijat, kuvittajat, web-ohjelmoijat, kirjoittajat, bloggaajat, sarjakuvapiirtäjät, animaattorit ja monet muut lahjakkuudet voivat jakaa portfolioitaan verkossa. Sivustot kuten Behance.net (ja sen 1234 Hanke), Dribbble, DeviantArt ja muut vastaavat sivustot ovat valtavan tärkeitä näkyvyyden saamisessa. 

Kun olet valmis myymään sisältösi, ota yhteyttä paikallisiin yrityksiin tai luoda profiilin osoitteessa Fiverrja Freelancer.com noin 900+ luokkaa lisätty. Sinun on löydettävä oma kategoria. Oletko enemmän kiinnostunut vloggaamisesta ja suoratoistosta? Jaa ajatuksiasi YouTubessa tai striimaa pelisessioita Twitchissä. Vai luuletko, että voisit ansaita rahaa TikTok-yleisöllesi? 

Lue myös: 

Selaa lisää luovia työpaikkoja täältä!

32. Vloggaaja/videonvälittäjä

Jos rakastat valokeilaa ja sinulla on jotain jaettavaa tai näytettävää, perustakaa kanava YouTubeen, Instagramiin tai Twitchiin. Tämä alustat toivottavat tervetulleiksi jo 13-vuotiaita teini-ikäisiä.. Se vie aikaa houkutella valtava määrä seuraajia, mutta vloggaajat ja striimaajat tienaavat hyvin. Luo sellaista sisältöä, joka on sinulle mieluisaa tai josta tiedät eniten, ja esitä se erittäin aidosti. Jos vietät loputtomia tunteja pelaamalla Minecraft, Fortnite ja muita pelejä, löydät varmasti yleisön. Turvallisuus on kuitenkin etusijalla, joten pyydä vanhempia tai laillisia huoltajia valvomaan sinua.. Tarvitset heidän suostumuksensa rekisteröityäksesi näihin verkkoportaaleihin.

33. Online-myyjä

Kun tutkitaan teini-ikäisten online-työpaikkoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, meidän on puhuttava verkkomyynnistä. Tiesitkö, että Netflixin Girlboss jossa nuori nainen rakentaa verkkomyyntiyrityksen perustui tositarinaan? Vaikka sarja lopetettiin yhden kauden jälkeen ja yhtiö meni lopulta konkurssiin, voit silti oppia siitä ja/tai saada siitä inspiraatiota. 

Teini-ikäisenä sinun ei tarvitse kukoistaa miljoonien punttien ansaitsemiseksi. Vintedin ja Etsyn avulla sinä ja muut 13-vuotiaat voitte luoda lisää tilaa huoneeseesi ja ansaita rahaa samanaikaisesti. Jos olet jo viettänyt 16-vuotissyntymäpäivääsi, myös käyttämättömillä tavaroillasi on oma sivunsa Fat Llamassa. Kaikissa kolmessa tapauksessa, vanhempiesi tai laillisten huoltajiesi on valvottava toimintaasi alustalla. Jos he voisivat olla mielestäsi loistavia liikekumppaneita, mikset pyytäisi heitä yhteistyöhön kanssasi?

Mitä sinä (ja vanhempasi) voitte myydä? 

 • Osoitteessa Vinted, on mahdollista luetella vanhoja vaatteita, leluja, huonekaluja, kirja- ja koulutarvikkeita ja muita tavaroita luokassa Lapset
 • Osoitteessa Etsy, vintage- ja käsintehtyjä esineitäsi voi löytää uuden kodin. 

Kesätyöpaikat teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Kuva: Zoe Schaeffer on Unsplash

Kesätyöpaikkojen osalta voimme keskustella tyypillisistä kausiluonteiset maataloustyöt ja muut kuin maataloustyöt. Edelliseen ryhmään kuuluvat työpaikat vallitsevat maaseudulla. Valitettavasti jopa monet aikuinen Kyläläisten on nykyään matkustettava kaupunkiin töihin. Jos matkustaminen ei haittaa, hae työtä kaupungista. Asuuko joku sukulaisistasi suurkaupungissa ja voiko hän toimia isäntänä kesäisin? Hyödynnä sitä ja etsi kesätyöpaikkoja 16-vuotiaille Lontoossa, Leedsissä tai Glasgow'ssa.

34. Puutarhuri

Alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää vaarallisia koneita, mutta kaikkiin puutarhatöihin ei tarvita erikoistyökaluja tai -laitteita. Lehtien haravointi, kasvien kastelu tai nurmikonleikkuu onnistuisi hyvin. Jos sinulla ei ole puutarhaa, tarjoa apuasi naapureillesi! Sinä oltava vähintään 13-vuotiaita aloittaa työskentelyn. 

35. Hedelmänpoimija

Perinteisesti muista Euroopan maista kotoisin olevat ihmiset tekevät Yhdistyneessä kuningaskunnassa suurimman osan maataloustöistä, kuten hedelmien poiminnasta. Nykyinen coronavirus pandemia ja Brexit ovat aiheuttaneet paineita kausityöntekijöitä palkkaaville maanviljelijöille. Maataloustyöt eivät houkuttele niin paljon ihmisiä työolojen vuoksi: pitkät päivät seisomista ja/tai kyykkimistä pellolla, raskaiden painojen kantamista tai kottikärryjen työntämistä edestakaisin tuntikausia. Näitä tehtäviä suorittaessasi teet seuraavia asioita tulla tärkeäksi osaksi elintarvikeketjua. Heti kun olet 13voit saada työtä maatilalta. Lue säännöt ja määräykset täällä!

36. Hengenpelastaja

Vaikka opettajasi nimeäisi sinut parhaaksi uimariksi 13-vuotiaana, voit hakea hengenpelastajan paikkaa vasta 16-vuotiaana. Sinun on saatava tNational Pool Lifeguard Qualification (NPLQ). Koulutus maksaa yleensä noin 150-250 puntaa. Arviointikokeen aikana sinun on suoritettava useita tehtäviä. Hengenpelastajien on kyettävä muun muassa hyppäämään ja sukeltamaan syvään veteen, juoksemaan vedessä 30 sekuntia, uimaan 50 metriä alle minuutissa, uimaan 100 metriä ilman taukoa edestä ja takaa syvässä vedessä ja nousemaan vedestä ilman apua. 

37. Kesäleirin työntekijä

Useimmat kesäleirit (myös vuonna 2020) on peruttu COVID-19-taudin puhkeamisen vuoksi. Jotkin organisaatiot ovat perustaneet virtuaalileirejä, toiset ovat saattaneet lykätä vuoden 2020 tapahtumaa. Jos et tänä vuonna, niin ehkä ensi vuonna voit päästä työmarkkinoille kesäleirityöntekijänä. - jos olet yli 16-vuotias. Osa yrityksistä työllistää vain yli 18-vuotiaita nuoria.  

[wp-faq-schema title="FAQ Title" accordion=1].

Yhteenveto

Yhdistyneessä kuningaskunnassa, työnantajien on noudatettava sääntöjä ja määräyksiä kun palkataan teini-ikäisiä, jotka eivät ole vielä saavuttaneet koulunkäynnin päättymisikää. Tämä tarkoittaa, että alle 16-vuotiaille tai 18-vuotiaille (Englannissa) ei pitäisi löytää kokopäivätyötä. Teini-ikäiset voivat kuitenkin valita useista osa-aikaisista, kesätöistä, verkkotyöpaikoista ja kotoa käsin tehtävistä töistä kuten luettelo parhaista työpaikoista teini-ikäisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa osoittaa.. Valitettavasti alle 16-vuotiaille nuorille ei ole vahvistettu vähimmäispalkkaa, joten yritä neuvotella palkasta, jos mahdollista! Ei ole yllättävää, että teini-ikäiset osallistuvat tiimityöhön pikaruokaravintoloissa, kahviloissa, vähittäiskaupoissa ja muissa kaupoissa, jotka palkkaavat teini-ikäisiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kuten Yhdysvalloissa, viihdeteollisuus etsii aina nuoria kykyjä. Kun täytät 18 vuotta, voit tehdä mitä haluat, kuten ilmoittautua useimpiin Appjobs.com-sivustolla lueteltuihin yrityksiin. Kun etsit työpaikkoja nyt tai tulevaisuudessa tulevaajattele aina turvallisuuttasi. Toivotamme sinulle onnea ja toivomme, että ansaitset haluamasi rahat.

Barbara on koulutettu toimittaja, joka on työskennellyt media-alalla vuoden 2009 lopusta lähtien. Hänellä on maisterin tutkinto viestintä- ja elokuvatutkimuksesta, ja hän on osallistunut useille vapaamuotoisille kursseille, sillä hän uskoo elinikäiseen oppimiseen. Hänen intohimonsa (audiovisuaalista ja kirjallista) sisältöä kohtaan on johtanut hänet työskentelemään elokuvien ohjelmointiin, sisällöntuotantoon ja -hallintaan, sosiaalisen median hallintaan, tapahtumien hallintaan ja projektinhallintaan liittyvissä projekteissa. Hän nauttii tutkimuksen tekemisestä ja hankitun tiedon jakamisesta muiden kanssa.

fiFinnish