Noin 1 miljoona ihmistä työskentelee freelancerina Yhdysvalloissa. Itse asiassa tilaustyön menetelmä houkuttelee yhä useampia työntekijöitä, erityisesti seuraavilla aloilla. toimitus ja ajoaloilla. Mutta miksi nämä työt ovat niin suosittuja ja miksi niistä maksetaan enemmän kuin luuletkaan?

Selvitä miksi täällä!

 1. Suuri kysyntä: Ihmiset haluavat sitä, mitä haluavat nyt.
  Asiakaskysynnän nousu luo noususuhdanteen myös joustava työpaikat, erityisesti
  toimitukset. Ihmiset ovat itse asiassa niin tottuneet siihen, että heidän kotiinsa toimitetaan ruokaa, tuotteita ja erilaisia palveluja, että tarvitaan yhä enemmän tilaustyöntekijöitä. Postmatesesimerkiksi lisäsi työvoimaansa 150 000 kuriirilla Yhdysvalloissa. äskettäisen taloudellisten vaikutusten raportin mukaan yhtiö ilmoitti, että sen kuriirit ansaitsevat keskimäärin noin $18,32 euroa tunnilta. Tämä on korkeampi luku kuin paras minimipalkka Yhdysvalloissa, kuten Washington DC:ssä ($11,5 / tunti) ja District of Columbiassa ($12,5 / tunti).

Lisäksi UberEATSilla on 300 000 jakelukuljettajaa maailmanlaajuisesti - ja määrä kasvaa jatkuvasti. Kun jakeluyritykset kilpailevat yhä useammista osa-aikaisista työntekijöistä, sinun on aika päästä mukaan pelikentälle ja alkaa tienata rahaa!

Tutustu kaikkiin toimituksiin kuljettaja työpaikkoja New Yorkissa, Los Angelesissa, Chicagossa, Austinissa, San Franciscossa ja monissa muissa Yhdysvaltojen kaupungeissa.

 1. Joustavan aikataulun ansiosta voit ansaita enemmän rahaa
  Omat työaikasi mahdollistavat useamman osa-aikatyön yhdistämisen ja suuremman rahan ansaitsemisen. Voit
  työskennellä Uberin tai Lyftin kanssa aamu- ja iltaruuhkan aikana, kun ihmiset kulkevat töihin ja töistä, ja työskennellä DoorDashin kanssa myös lounasaikaan, kun kaikki haluavat lounaansa.

ilman, että sinun tarvitsee liikkua. Näin saat mahdollisimman paljon tuloja, joita molemmat työpaikat voivat tarjota sinulle. Räätälöi työpäiväsi erilaisilla tehtävillä!

Tutustu kaikkiin kuljettajan työpaikkoihin New Yorkissa, Los Angelesissa, Chicagossa, Austinissa, San Franciscossa ja monissa muissa Yhdysvaltojen kaupungeissa.

 1. Jakamistalous on tuleva
  Jakamistalous kokonaisuudessaan on kasvanut tasaisesti viime vuosina.
  AppJobs on todiste tästä! Luvuissa AppJobs kokoaa yhteen yli 500 yritystä, joiden kanssa voi työskennellä yli 100 kaupungissa ympäri maailmaa.

Mikä on seuraava askel? Valitse yourcity, ja katso kaikki tarjolla olevat jakelukuljettajan ja autonkuljettajan työpaikat. Aloita rahan tienaaminen hetkessä!