Kahdeksantoistavuotias on kauan odotettu hetki: siinä iässä tulee aikuiseksi. Se tarkoittaa, että vanhempasi eivät ole enää vastuussa mistään teoistasi. Voit tehdä omia päätöksiäsi - voit jopa mennä naimisiin, jos haluat! Ja yksi parhaista asioista aikuisuudessa on se, että voit työskennellä mitä tahansa haluat - ilman rajoituksia, paitsi Yhdysvalloissa, jossa alkoholirajoitukset ovat voimassa 21-vuotiaaksi asti, joten et voi työskennellä esimerkiksi baarissa tai ostaa alkoholia muille ihmisille.

Mutta mitä työpaikkoja 18-vuotiaille on tarjolla? Voit tehdä töitä, jotka sopivat persoonallisuuteesi, kiinnostuksen kohteisiisi tai, mikä vielä parempaa, työtä, jossa saat omakohtaista työkokemusta siitä, mitä haluat opiskella tai missä haluat työskennellä koko elämäsi ajan. On hienoa saada tällaista kokemusta näin nuorena! Ja miten ihanaa onkaan pystyä ansaitsemaan rahaa itse!

Voit luoda profiilin osoitteessa AppJobs and etsiä kaikenlaisia työpaikkoja kategorioiden mukaan: lemmikki istuminen, lastenhoito, freelance, verkko-opettaja ja paljon muuta.

Anna meidän antaa sinulle konkreettisempia ideoita!

Yli 18-vuotiaille tarkoitetut työpaikat, joista saat ammattikokemusta Hoitopalvelut

Jos tavoitteenasi on opiskella ja työskennellä sosiaalipalvelujen parissa tai lääketieteeseen liittyvässä työssä, voit haluta

työskentely hoitajana. Voit tarjota hoitoa vanhuksille tai lapsille esimerkiksi ElderCaren tai Care.comin kautta.

Kuva: Freepik.com

Tutustu ElderCare in the USA: vuonna Austin, Nashville, Las Vegas, Sacramento.

Hoito Yhdysvalloissa: vuonna SanFrancisco, Phoenix, Los Angeles, San Jose. Ja Euroopassa: vuonna Bryssel, Madrid, Lontoo, Pariisi, Amsterdam.

Etsi lisää kaupunkeja ja lisää hoitotyötä mahdollisuudet osoitteessa AppJobs.

Lemmikkieläinten hoito

Jos lemmikkieläimet ovat sinun juttusi ja haluat eläinlääkäriksi tai lemmikkieläinten kouluttajaksi, mikä loistava tapa ryhtyä eläinlääkäriksi tai lemmikkieläinten kouluttajaksi! oppia lisää siitä, miten niitä hoidetaan!

Tutustu PetSitteriin Yhdysvalloissa: in SanBernardino, Los Angeles, Miami, Houston.

🐱🐱  

Tutustu Roveriin Yhdysvalloissa: in Chicago, Dallas, NewYork, Miami. Euroopassa: in Leeds, Lontoo, Manchester, Birmingham.

Etsi lisää kaupunkeja ja lisää työmahdollisuuksia lemmikkieläinten hoidossa osoitteesta AppJobs.

Online-tuutori

Onko unelmasi tulla opettajaksi? Aloita harjoittelu nyt! Opeta kieltä, matematiikkaa,

ohjelmointia tai mitä tahansa, missä olet hyvä ja tarjoat verkkokurssit. On monia alustoja, joilla voit tarjota kursseja mistä tahansa, mitä voit kuvitella.

Kuva: Element5 Digital on Unsplash

Katso Verbling Yhdysvalloissa: in Las Vegas, Houston, Dallas. Euroopassa: in Barcelona, Rooma, Manchester, München, Lontoo. Muualla maailmassa: Bogota, Buenos Aires.

Tutustu Udemyyn Yhdysvalloissa: in SanAntonio, Phoenix, Houston, San Jose. Euroopassa: in Hampuri, Lissabon, Milano, Berliini. Muualla maailmassa:Buenos Aires, Bogota

Etsi lisää kaupunkeja ja lisää opettajan työmahdollisuuksia verkossa osoitteesta AppJobs.

Freelance-työt IT- tai markkinointialalla

Jos haluat tehdä uraa tietotekniikan tai markkinoinnin alalla, tehdä web-kehitystä, koodausta, suunnittelua, bloggaamista tai

sosiaalisessa mediassa on monia freelance-alustoja, joihin voit liittyä ja tehdä projekteja, jotka ovat merkityksellisiä ja tarjoavat sinulle hyvää rahaa ja arvokasta kokemusta.

Kuva: Freepik.com

Tutustu Codesteriin Yhdysvalloissa: in Phoenix, Austin, Chicago, Miami. Euroopassa: in Lontoo, Pariisi, Berliini. Muualla maailmassa: Bogota, Buenos Aires.

Tutustu Upworkiin Yhdysvalloissa: in Miami, Dallas, Los Angeles. Euroopassa: in Leeds, München, Napoli, Wien. Muualla maailmassa: Bogota, Buenos Aires,

Tutustu PeoplePerHouriin Yhdysvalloissa: in Las Vegas, SanDiego, Chicago, Austin. Euroopassa: in Lissabon, Rooma, Hampuri. Muualla maailmassa: Bogota, Buenos Aires.

Etsi lisää kaupunkeja ja freelance-työmahdollisuuksia osoitteesta AppJobs.

Taiteilija

Oletko hyvä taiteessa? Tykkäätkö maalata, suunnitella omia vaatteitasi tai tehdä koruja? Ehkä haluat ryhtyä valokuvaajaksi, näyttelijäksi tai muusikoksi, voit alkaa myydä taidettasi verkossa, tehdä näyttelijätöitä, valokuvata tapahtumissa tai keikkailla juhlissa.

bändisi kanssa!

Kuva: Freepik.com

Tutustu Etsyyn Yhdysvalloissa: in FortWorth, SanAntonio, PhoenixPhoenix, Los Angeles. Euroopassa: in München, Valencia, Barcelona, Liverpool. Muissa kaupungeissa ympäri maailmaa: Buenos Aires.

Tutustu GigSaladiin Yhdysvalloissa: in Miami, Los Angeles, New York, Nashville. Etsi lisää kaupunkeja ja lisää taiteellisia freelance-työmahdollisuuksia osoitteesta AppJobs.

Yli 18-vuotiaille on tarjolla paljon työpaikkoja osoitteessa AppJobs and eri aloilla. Tartu rohkeasti toimeen ja katso, mitä alustoja kaupungissasi on tarjolla kirjoittamalla nimi hakualueelle. Saatat löytää jotain, mitä et olisi koskaan tullut ajatelleeksi. Äläkä unohda tilata meidän YouTube-kanava ftai hyödyllisiä videoita ja seuraa meitä osoitteessa Facebook.