TOP
  /  Työn löytäminen   /  10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone

10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone

Olet ehkä kuullut tarinoita ihmisistä, jotka tienaavat nopeasti ja helposti rahaa autoillaan, esimerkiksi saamalla palkkaa ajamisesta, ja saatat ajatella, että se on "Helpommin sanottu kuin tehty." Ja siinä olet väärässä! Jos sinulla on auto, hyvän rahan tienaaminen nopeasti on hyvin lähelläsi, ja on olemassa monia autoihin liittyviä sovellustöitä valittavana. Tässä ovat 10 tapaa, joilla voit alkaa ansaita rahaa autollasi ja psst... se on paljon muutakin kuin vain työskentelyä kuin kuljettaja!

Tutustu 10 työhön, joilla voit tienata rahaa omalla autollasi!

1. Toimita ruokaa

Ruoka toimitus liiketoiminta kukoistaa - ja markkinoilla saatavilla olevien ruoan toimitussovellusten määrä todistaa sen. On monia syitä siihen, miksi ruoanjakelukuljettajaksi ryhtyminen on loistava tapa saada autosi käyttöön:
Se on joustava - Ruoanjakelutyössä on kyse joustavasta aikataulusta - työaikasi on sinusta itsestäsi kiinni!
Aloittaminen on helppoa - tarvitset vain auton, älypuhelimen, autovakuutuksen ja vähintään 18 vuoden iän.
Se maksaa hyvinAnsiosi vaihtelevat riippuen sovelluksesta, mutta keskimäärin voit odottaa tekeväsi noin $60 päivässä, ja siinä ei ole otettu huomioon tippiä
Se saa sinut voimaan hyvin - Ihmiset eivät ole koskaan onnellisempia kuin silloin, kun heille toimitetaan ruokaa, usko pois!

Yksi parhaista puolista jakelutehtävissä on se, että sinulla on monia vaihtoehtoja.

Tarkista Postmates ja DoorDash, jotka molemmat ovat yleisesti saatavilla koko maassa. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Uber Eats ja Shipt.

2. Vuokraa auto

Jos sinulla on auto, jota et käytä kovin usein (tai et ehkä lainkaan), niin sitten vuokraus se ulos voisi olla hyvä tapa sinulle ansaita rahaa auton kanssa. Auton vuokraaminen on yksi helpoimmat tavat korjaamaan budjettisi. Sinun tarvitsee vain listata se johonkin autonvuokraussovellukseen, asettaa saatavuus ja katsoa, miten tilisi kasvaa! Keskimäärin voit odottaa tekeväsi jopa $1,000 kuukaudessa!

Tiedämme, mitä ajattelet: entä turvallisuus. Kun autonvuokraussovellukset, kuten Turo, vuokraisit autosi vain varmennetuille matkustajille, ja sinulla olisi $1 miljoonan euron vastuuvakuutus., joten älä huoli - olet turvallisissa käsissä.

Jos haluat aloittaa autonvuokrauksen, tutustu Turoon, joka on saatavilla monissa suurimmissa Yhdysvaltain kaupungeissa, kuten seuraavissa kaupungeissa San Francisco, Austin, Los Angeles ja muuta. Toinen suosittu alusta on GetAround, joka on saatavilla useissa kaupungeissa Yhdysvalloissa, mukaan lukien Portland, Miami ja Boston.

3. Tienaa rahaa mainostamalla autoasi

Tämä työ on täydellinen niille, jotka haluavat ansaita rahaa ajamalla, mutta eivät pidä small talkista ja ihmisten kanssa toimimisesta. Osoitteessa Wrapify voit kääriä autoosi mainoksen ja saada siitä maksun... vain autolla ajamista varten! Älä huoli - kääre ei ole pysyvä, ja se voidaan poistaa vahingoittamatta autoa. Työskentelyn aloittaminen Wrapify, sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava vähintään vuoden 2008 auto, joka on hyvässä kunnossa ja jossa ei ole vaurioita. Wrapify on saatavilla monissa kaupungeissa ympäri Yhdysvaltoja.

Kuinka paljon voit saada palkkaa autosi mainostamisesta?

Saat palkkaa ajokilometreistä ja ajoajasta - tarkka palkkasi riippuu monista tekijöistä, kuten siitä, kuinka paljon autosi kattaa, millä alueilla ja mihin aikaan olet ajanut jne. Yleisesti ottaen voit odottaa saavasi noin $75 viikossa. Kun teet vain tavanomaisen ajotapahtuman, jolla pääset töihin ja jätät lapset kouluun jne., voit saada mukavasti rahaa sivutoimisesti. Ei hassummin jostain, mitä teet jo muutenkin, vai mitä?

4. Pakettien toimittaminen

Jos pidät toimitusten parissa työskentelystä, mutta ruoan käsittely ei ole sinun juttusi, voit kokeilla pakettitoimituksia. Se on hyvin samankaltaista kuin ruoanjakelu, mutta erona on se, että haet yleensä kaikki jakamasi paketit kerran ja toimitat ne sitten päivän mittaan.

Jos luulet, että pakettien jakelu voisi olla sinulle sopiva keikka, voit tutustua osoitteeseen Roadie saatavilla monissa kaupungeissa Yhdysvalloissa, ja Amazon Flex saatavilla tietyissä Yhdysvaltain kaupungeissa.

5. Hanki kuljettajan työ

Kuljettajana toimiminen on luultavasti yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa autolla, ja siihen on hyvä syy:

  • työskentelet silloin kun haluat
  • omilla ehdoillasi
  • ansaitset hyvää rahaa
  • joillakin sovelluksilla voit jopa saada maksun heti.
    Mistä ei voi pitää?

Kuljettajana työskentelemällä voit saada jopa $140 päivässä. Jos sinulla on ajokortti, olet vähintään 21-vuotias, sinulla on älypuhelin, läpäiset taustatarkastuksen ja autosi läpäisee turvallisuustarkastuksen, olet valmis lähtemään!

Jos olet kiinnostunut kuljettajaksi ryhtymisestä, tutustu joihinkin vinkkejä kuljettajille ja valitse sovellus (tai sovellukset), jonka kanssa haluat työskennellä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista ajosovellusten kanssa työskentelyyn on ehdottomasti se. Lyft, joka on saatavilla monissa kaupungeissa Yhdysvalloissa, kuten esimerkiksi Phoenix, Boston, Chicago ja monissa muissa kaupungeissa Kanadassa, mukaan luettuna Toronto ja Ottawa. Toinen suosittu valinta on Uber, joka on saatavilla monissa kaupungeissa Yhdysvalloissa, kuten esimerkiksi Austin, Los Angeles tai San Diegosekä Kanada. Jos olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tutustu osoitteeseen ViaVan ja Hopp, Haxi!

Ota selvää, miten tienata enemmän rahaa kuljettajana kesällä

6. Babysitten & Aja

Jos rakastat ajamista ja lastenhoitoa, meillä on sinulle yksi sana - Zum. Zum on ride & care -yritys, joka antaa kuljettajille mahdollisuuden ansaita hyvää rahaa autollaan huolehtimalla lapsista ja antamalla heille tarvittaessa kyytejä. Työ on erittäin palkitsevaa ja hyvin palkattua - Zumilla voit tienata jopa 1,5 miljoonaa euroa. $750 viikossa! Zum-kuljettajaksi pääsee, jos on vähintään 21-vuotias, omistaa vuoden 2008 tai uudemman auton, on kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja läpäisee taustatarkastuksen.

Juuri nyt Zum on saatavilla useissa kaupungeissa Yhdysvalloissa, mukaan lukien San Francisco, San Diego, San Jose ja Los Angeles.

7. Poimi skootterit

Okei, saatat yllättyä nähdessäsi tämän täällä, koska et ole - todella tarvitset auton noutoa ja latausta varten skootterit. Mutta auton omistaminen antaa sinulle ehdottomasti etulyöntiaseman ja mahdollisuuden kasvattaa tulojasi merkittävästi. Loppujen lopuksi, kun auto on käden ulottuvilla, voit poimia skootterit nopeammin ja ottaa niitä enemmän kerralla! Se on myös hyvin suoraviivaista - sinun tarvitsee vain tehdä seuraavat toimet on etsiä skootterit sovelluksessa, noutaa ne, ladata ne ja pudottaa ne pois.. Helppoa! Voisit tehdä $5-20 jokaisesta lataamastasi skootterista.

Jos olet kiinnostunut skoottereiden noutamisesta ja lataamisesta, tutustu osoitteeseen Lintu saatavilla Yhdysvalloissa ja Lime saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

8. Auta ihmisiä liikkumaan

Kuinka tehdä rahaa autolla

Jos käytössäsi on pakettiauto tai kuorma-auto, sinun kannattaa ehdottomasti harkita muuttokeikan järjestämistä. Auttaminen on hyvä tapa tienata rahaa autolla, ja siitä voi saada myös hyvän palkan. - voit odottaa tekeväsi jopa $1000 viikossa. Työ ei kuitenkaan sovi kaikille, sillä ajotaidon lisäksi sinun on pystyttävä auttamaan raskaiden esineiden kantamisessa.

Jos olet kiinnostunut liikkuvasta keikasta, tutustu osoitteeseen Sotku osoitteessa San Bernardino ja Los Angeles, Schlep, saatavilla Los Angeles, Chicago ja New York City. Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tutustu AnyVan, saatavilla monissa kaupungeissa ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa, mukaan lukien Lontoo, Cardiff ja muuta.

9. Kimppakyyti

Kuinka tienata rahaa autolla - kimppakyytejä

Kimppakyytihommissa sinulle maksetaan siitä, että annat ihmisille kyydin. Kimppakyytihommissa et yleensä aja jonnekin vain matkustajien pyynnöstä, vaan otat matkustajia mukaan reiteille, joita ajaisit muutenkin, kuten työmatkoille ja -matkoille, perheesi luokse toiseen kaupunkiin jne. Kimppakyytihommissa voit yleensä odottaa tienaavasi noin 10-15 puntaa per matkustaja.

Hienoa tässä työssä on se, että se ei ole vain hyvä tapa tienata rahaa autolla, vaan se on myös ympäristöystävällistä. Ei ole mikään salaisuus, että uusien autojen tuominen maanteille ei ole hyväksi maapallolle, ja jakamalla autosi muiden kanssa teet oman osasi ympäristön hyväksi! Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, tutustu vinkkejä kimppakyytien kuljettajille ja tutustu GoCarShare ja LiftShare saatavilla monissa kaupungeissa eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa.

10. Työskentele ostajana

Jos pidät ruokaostoksista, tämä on sinulle! Monet perheet kamppailevat nykyään sen kanssa, että he eivät löydä aikaa tehdä kaikkea haluamaansa, myös ruokaostoksia. Ja siinä sinä ja sovellukset, kuten Shipt ja Instacart astu sisään! Ostosmyyjänä tienaat rahaa tekemällä ruokaostoksia saamasi ostoslistan mukaan ja toimittamalla ne sitten asiakkaasi kotiin. Keskimäärin kokenut kauppias voi tienata noin $22 jokaisella ostosreissullaan.

Jos haluat ryhtyä shoppailijaksi, tutustu Shipt-palveluun, joka on saatavilla kaikkialla Yhdysvalloissa, mukaan lukien kaupungeissa kuten Detroit, Nashville, Phoenix ja muuta. Toinen harkinnan arvoinen vaihtoehto on Instacart, saatavilla monissa kaupungeissa Yhdysvallat ja Kanada.

Bonus: pysäköintipaikan vuokraaminen

Jos sinulla on auto, sinulla saattaa olla myös parkkipaikka auton säilytystä varten, eikö niin? Jos näin on, mieti, onko olemassa aikoja, jolloin parkkipaikkasi ei ole lainkaan varattu, tai ehkä tilaan mahtuu muutakin kuin autosi? Ja hyvä uutinen on, että sen ei tarvitse olla nimetty parkkipaikka - voit vuokrata tilaa pihaltasi tai jopa parkkipaikan ajotieltäsi! Keskimäärin voit odottaa tienaavasi noin $100-150 kuukaudessa.

Jos haluat kokeilla sitä, tutustu osoitteeseen Kerb, joka on saatavilla monissa Yhdistyneen kuningaskunnan kaupungeissa, kuten Lontoo, Leeds ja Birmingham. Toinen suosittu vaihtoehto olisi Välikappale, joka on saatavilla monissa kaupungeissa Yhdysvalloissa, kuten esimerkiksi New York City, Chicago ja San Francisco.

Ala tehdä rahaa autollasi!

Kuten huomaat, autolla voi tienata rahaa monin tavoin, ja auton hankkiminen voi olla kannattava sijoitus! Jos haluat lisätietoja siitä, mitä näistä työpaikoista on tarjolla asuinpaikkakunnallasi, käy osoitteessa AppJobs ja löytää työtarjouksia kaupungistasi.

[wp-faq-schema title="FAQ" accordion=1]

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish