Opiskelijaelämä on parasta! Se on täynnä uusia kokemuksia, uusia ystävyyssuhteita, jolloin tutkitaan maailmaa ja kehitytään ihmisenä. Monille se on ensimmäinen kerta, kun asuu poissa kotoa, mikä on jännittävää, mutta siihen liittyy myös monia vastuita! Sinulla on luultavasti tiivis aikataulu, monia kursseja ja tehtävien määräaikoja, joista pitää ottaa kiinni, ja kaiken tämän lisäksi enemmän kuluja ja opintovelkaa maksettavaksi!. Opiskelijana tarvitset luultavasti monia asioita - opiskella hyvässä yliopistossa kaupungissa, jossa on paljon tapahtumia ja konsertteja, jossa kuukausittain järjestetään vuokra ja tuopin hinta on halpa, ja löydät osa-aikatyön helposti, aina kun tarvitset rahaa! Jos olemme oikeassa, tarkista maailman parhaat opiskelukaupungit. Mutta miten voit ansaita ylimääräistä rahaa korkeakouluopiskelijana? Näiden 10 joustava opiskelijatyöpaikat, jotka löydät osoitteesta AppJobs!

miten tehdä ylimääräistä rahaa kuin opiskelija

Tässä on 10 ideaa siitä, miten tienata ylimääräistä rahaa korkeakouluopiskelijana.

 1. Ryhdy freelanceriksi
 2. Ryhdy tehtäväsuorittajaksi
 3. Ryhdy ruokakauppiaaksi
 4. Ryhdy online-tutoriksi
 5. Ryhdy mysteerikauppiaaksi
 6. Ryhdy lemmikkieläinten hoitajaksi
 7. Ryhdy siivoojaksi
 8. Myy valokuvasi verkossa
 9. Ryhdy verkkomuodin stylistiksi
 10. Ryhdy liikkujaksi

1. Ryhdy freelanceriksi

miten tehdä ylimääräistä rahaa kuin opiskelija

Freelancer-työtä mitä se on olet hyvä tai ovat tällä hetkellä opiskelu saat tarvitsemaasi lisärahaa, mutta saat myös työkokemusta siitä, mitä mahdollisesti teet opintojesi jälkeen! Voit ryhtyä luovaksi kirjoittajaksi, blogin kirjoittajaksi, web-kehittäjäksi, sosiaalisen median hallinnointiin, data-analyysiin, suunnitteluun, tekniseen neuvontaan, ohjelmointiin ja niin moneen muuhun alaan!

HelloTech
Osoitteessa HelloTech voit tarjota tietotekniikkaa ja teknistä tukea ihmisille, joilla ei ole niin paljon Tieto tietokoneista, ohjelmistojen asentamisesta, viruksista eroon pääsemisestä, televisioiden tai Wi-Fi-yhteyksien asentamisesta.

Tarvitset seuraavaa:

 • käydä läpi perustaitojen arviointi, a puhelimen nopea näyttö ja välittää taustatarkastus.

Sinulle maksetaan $30-$90 palvelua kohti.

Tutustu HelloTechiin osoitteessa Jacksonville, Seattle tai Los Angeles ja muut Yhdysvaltojen kaupungit.

TheONE
Osoitteessa TheONE otat vastaan videopuheluita ihmisiltä, jotka tarvitsevat sinua. neuvoja ja asiantuntemusta pienempien tai suurempien ongelmien ratkaisemiseksi heidän jokapäiväisessä elämässään, kuten pyörän tai juoksuhanan korjaaminen, ruoanlaitto, maratonille harjoittelu ja paljon muuta!

Tarvitset seuraavaa:

 • tarjota tietämystä jostain, mitä tuntea hyvin ja olla ystävällinen ja palvelukeskeinen.

Pidä mielessä:

 • on 10%-palkkio ja jokaisen puhelun ensimmäinen minuutti maksetaan.

Sinulle maksetaan minuuteittain, ei tuntikohtaisesti, ja voit asettaa hinnan missä tahansa. välillä $1-$15/minuutti.

Tutustu TheONEen osoitteessa Chicago, Seattle, Miami ja muut Yhdysvaltojen kaupungit.

2. Ryhdy tehtäväsuorittajaksi

miten tehdä ylimääräistä rahaa kuin opiskelija
Kuva: Freepik.

Voit ottaa vastaan yksinkertaiset tehtävät jotka eivät vaadi erityistietoja tai -taitoja. Ei ansioluetteloa, ei aiempaa kokemusta, vain joitakin taitoja, joita olet hankkinut matkan varrella. huonekalujen kokoaminen, helpot askartelutehtävät, raskaiden tavaroiden nostamisessa auttaminen, kahvilassa odottaminen tai varastossa auttaminen. Täydellinen diili kaltaisillesi opiskelijoille, jotka etsivät työtä ilman kokemusta!

Kaikki tällaiset keikat löydät TaskRabbitin kaltaiselta verkkosivustolta. Ja jotkut niistä voivat olla jopa, viihdyttävä tapa viettää vapaa-aikaa ja samalla tienata rahaa. Ideoita? Osallistut juhliin jonkun toisen puolesta tai teeskentelet hänen työntekijäänsä tärkeässä kokouksessa.

Palkkasi määrä riippuu arvostelut pääset laiturille ja tehtävien määrä jotka olet suorittanut tietyssä luokassa. TaskRabbit pyytää sinua nostamaan palkkaasi, kun suoritat enemmän tehtäviä ja saat lisää kokemusta. Keskimääräinen tuntipalkka voi olla £24 Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun aloitat, mutta ajan myötä se voi nousta jopa miljoonaan euroon. 80 puntaa/tunti.

Tutustu TaskRabbitiin osoitteessa Lontoo, Manchester, Liverpool, Birmingham, Bristol, Glasgow ja Brighton.

3. Ryhdy ruokakaupan ostajaksi

miten tehdä ylimääräistä rahaa kuin opiskelija
Kuva: Freepik.

Niin paljon tekemistä joka päivä, niin vähän aikaa! Monilla ihmisillä on kiireinen aikataulu, he työskentelevät monta tuntia ja yrittävät sitten viettää laatuaikaa perheelle. Joskus he ovat niin kiireisiä, että heillä ei ole aikaa edes tehdä omia ruokaostoksiaan. Joten sinä voisit tehdä sen heidän puolestaan! Se on erittäin helppoa ja voit tehdä sen osoitteessa joustavat työajat, kuten sinulle sopii!

Instacart
Osoitteessa Instacart voit valita tulla täyden palvelun kauppias, joka tekee ostokset ja toimittaa ruokaostokset, tai voit ryhtyä osa-aikainen myymäläostosten myyjä joka vain ostaa ruokaostokset ja pitää ne valmiina noudettavaksi kaupasta, jossa ei tarvita ajoneuvoa. Hallitset täysin työaikataulusi ja voit ottaa puhelimesi sovelluksen käyttöön ottaaksesi tilauksia vastaan milloin tahansa!

Tarvitset seuraavaa:

 • auto
 • älypuhelin
 • yhdysvaltalainen kuljettajaajokortti ja autovakuutus (jos käytät autoa).
 • oltava vähintään 21-vuotias
 • kyky kantaa vähintään 30 kiloa

Voit ansaita noin $15/tunti.

Tutustu Instacartiin osoitteessa Seattle, Boston, New York City, Milwaukee ja muut Yhdysvaltojen kaupungit.

Shipt
Voit myös kokeilla Shipt päivittäistavarakauppaostokset ja toimitukset ihmisille, joilla ei ole aikaa tehdä niitä itse. Voit vastaanottaa tilauksia puhelimellasi, missä ikinä oletkin, mene lähimpään kauppaan ja tienaa helposti lisärahaa opiskelijana!

Tarvitset seuraavaa:

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
 • sinulla on oltava luotettava kulkuneuvo (auton vuosimalli 1997 tai uudempi) ja autovakuutus.
 • sinulla on voimassa oleva Yhdysvaltain ajokortti.
 • sinulla on tietoa tuoreiden tuotteiden käsinpoiminnasta.
 • Ota mukaan oma eristetty kylmälaukku.
 • Pystyä nostamaan 40 kiloa.
 • Androidin tai iPhonen käyttö on tuttua.

Voit ansaita jopa $22/h tai enemmän.

Tutustu Shipt in Portland, Phoenix, Cleveland, Atlanta, Chicago ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

4. Ryhdy verkkotutoriksi

Koska opiskelija, että olet, fiksu ajatus, että ansaita rahaa on opettaa offline ja verkossa. Voisit opettaa muita opiskelijoita, jotka tarvitsevat apua tietyssä oppiaineessa, tai perustaa oman tutoropettajan. verkkokurssit opetusalustan kautta. Voit opettaa mitä tahansa, kielistä ja matematiikasta ruoanlaittoon ja neulomiseen. Se on täysin sinusta kiinni! Ja on sanomattakin selvää, että aikataulutat kurssisi sinulle sopivina aikoina ja päivinä!

Lingoda
Lingoda antaa sinulle mahdollisuuden opettaa äidinkieltäsi, onko se englanti, ranska, espanja vai saksa. Saat lukuisia opiskelijoita eri puolilta maailmaa, saat käyttöösi laadukasta opetusmateriaalia ja voit järjestää työaikataulusi juuri niin kuin sinulle sopii.

Tarvitset seuraavaa:

 • äidinkielenään opettamasi kielen puhuja (ammattimaista opetuskokemusta ei tarvita).
 • nopea internetyhteys
 • laadukkaat kuulokkeet, mikrofoni ja kamera
 • oikeus työskennellä asuinpaikkakunnalla
  Voit ansaita jopa $16 oppitunnilta tai enemmän riippuen suosiostasi.

Udemy
Udemy tarjoaa sinulle mahdollisuuden opettaa MIKÄ tahansa kuviteltavissa oleva aihe: suunnittelu, markkinointi, liiketoiminta, valokuvaus, web-kehitys, luova kirjoittaminen, hakukoneoptimointi, mitä tahansa! Sinulla ei tarvitse olla ammatillista kokemusta opettamisesta, ja voit järjestää kurssit itsellesi sopivalla tavalla.

Tarvitset seuraavaa:

 • älypuhelin
 • aktiivinen PayPal- tai Payoneer-tili
 • asiantuntemusta opetettavasta asiasta

Sinulle maksetaan noin $17 tunnissa.

Tutustu Udemyyn osoitteessa Jacksonville, Milwaukee, El Paso, Memphis ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

5. Ryhdy mysteerikauppiaaksi

Mystery shopperina toimiminen on erittäin helppoa ja voi tuoda sinulle lisärahaa, jota tarvitset yliopisto-opiskelijana. Mitä mysteerikauppias tarkalleen ottaen tekee? Käyt peiteasiakkaana kaupoissa, supermarketeissa, ravintoloissa ja hotelleissa ja kerrot sitten havainnoistasi. Helppoa, mutta salaperäistä - Kuinka hauskaa se onkaan? Ja on sanomattakin selvää, että voit tehdä sen aina, kun sinulla on vapaata aikaa kiireisen opiskeluaikataulusi keskellä!

miten tehdä ylimääräistä rahaa kuin opiskelija
Kuva: Freepik.

HGEM
Osoitteessa HGEM te useimmiten käydä hotelleissa ja ravintoloissa, viettää yön tai syödä illallisen - kaikki HGEM:n kustantamana - ja kertoa sitten mielipiteesi kokonaisvaltaisesta kokemuksestasi.

Tarvitset seuraavaa:

 • oltava vähintään 18-vuotias.
 • hyvä englannin kielen taito.
 • kameralla varustettu puhelin ja internetyhteys.

Sinulle maksetaan $9-100 per työ.

EasyShift
Osoitteessa EasyShift sinua pyydetään useimmiten käydä paikallisissa supermarketeissa, ottaa kuvia tuotteista, tarkistaa hintoja, tarkastella kampanjoita ja esittää erilaisia kysymyksiä henkilökunnalle. Melko yksinkertaista ja voit tehdä sen omalla ajallasi. Ota vain sovellus käyttöön puhelimessasi ja hyväksy keikat!

Tarvitset seuraavaa:

 • olla Yhdysvaltojen kansalainen
 • oltava vähintään 18-vuotias (tietyissä tehtävissä 21-vuotias).
 • omistaa älypuhelin
 • sinulla on oltava PayPal-tili

Saat palkkaa noin $6 per työ - se ei ehkä kuulosta paljolta, mutta se on sitä, jos ajattelet, kuinka helppoja tehtävät ovat.

Tutustu EasyShiftiin osoitteessa Denver, Pittsburgh, Austin, Orlando ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

6. Ryhdy lemmikkieläinten hoitajaksi

Lemmikki istuminen on aina hyvä ajatus lisärahan ansaitsemiseksi sivussa. Ja se on lisäksi hyödyksi stressin lievittäminen kun sinulla on paljon paineita tenttien tai määräaikojen vuoksi. Voit tyhjentää mielesi viemällä koiran kävelylle ja leikkimällä noutoleikkejä sen kanssa tai rentoutua täysin silittämällä söpöä kissaa ja antamalla sen kehrätä puolestasi!

PetSitter
Osoitteessa PetSitter pääset moniin lemmikkieläinten hoitotehtäviin, jotka ulottuvat koiran ulkoiluttamisesta, kissojen tai koirien ruokailusta lemmikkieläinten hoitamiseen tai jopa koirien kouluttamiseen (vaikka tähän tarvitsetkin erityisosaamista). Voit valita tarjoamasi palvelut ja työaikasi. Voit jopa valita, mitä lemmikkejä hoidat. Kaikki riippuu sinusta!

Tarvitset seuraavaa paljon rakkautta lemmikkieläimille!

Saat palkkaa noin $18 tunnissa

Tutustu PetSitteriin osoitteessa Atlanta, Nashville, Dallas, El Paso, Toronto, Vancouver ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

Rover
Osoitteessa Rover sinulla on vapaus valita aikataulusi, palvelusi ja hintasi, ja sinulla on mahdollisuus käyttää 24/7 tuki mukaan lukien eläinlääkärin apu, jotta voit olla huoletta.

Tarvitset seuraavaa:

 • rakastan lemmikkejä
 • läpäistä taustatarkastus

Voit tehdä noin $1000 kuukaudessa, työtunneista riippuen.

Tarkista Rover osoitteessa Atlanta, San Bernardino, Chicago, Houston, Los Angeles, Dallas ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

7. Ryhdy siivoojaksi

miten tehdä ylimääräistä rahaa kuin opiskelija
Kuva: Freepik.

Sinä ei koskaan lopu kesken siivous tehtäviä! Koska siivous on välttämätöntä kaikille. Lisäksi se on helppoa ja voit tehdä sen aikaisin aamulla tai myöhään illalla ennen tai jälkeen oppituntien tai jopa viikonloppuisin! Voisit puhdas koteihin, toimistoon ja yrityksiin ja tienaa ylimääräistä rahaa opiskelijana.

Taloudenhoitaja
Osoitteessa Taloudenhoitaja voit valita siivouskeikat, jotka sopivat aikatauluusi, jotka ovat sopivissa paikoissa ja voit määrittää oman palkkasi. Voit myös valita, millaisia siivoustehtäviä suoritat, ja saatat saada vakituisen asiakaskunnan.

Tarvitset seuraavaa:

 • oltava yli 18-vuotias
 • oikeus työskennellä Yhdysvalloissa
 • puhtaat rikosrekisterit

Voit ansaita keskimäärin $30 tunnissa.

Tarkista Housekeeper in Atlanta, Baltimore, Orlando, Miami ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

8. Myy valokuvasi verkossa

miten tehdä ylimääräistä rahaa kuin opiskelija
Kuva: Freepik.

Oletko Instagram-fani? Pidätkö kuvien ottaminen koko ajan? Saatko niistä kehuja ja tykkäyksiä? Älä sitten mieti kahdesti - voit laittaa ne myyntiin verkkoalustan kautta ja anna niiden tehdä rahaa puolestasi!

Adobe Stock
Osoitteessa Adobe Stock voit ladata visuaalista sisältöä ja ansaita rojalteja vuosiksi eteenpäin! Ja jos ajattelet asiaa, napsautit vain kerran ja se oli siinä - puhumattakaan valtavasta näkyvyydestä, jonka sisältösi saa Adobe Stockissa, jolla on miljoonia käyttäjiä!

Tarvitset seuraavaa:

 • oltava yli 18-vuotias
 • olla jokaisen myyntiin lataamasi tiedoston ainoa omistaja.
 • omistat tai sinulla on lupa kaikkiin tiedostoissasi esitettyjen elementtien (esim. tuotteet, ihmiset, omaisuus) oikeuksiin.

Voit ansaita välillä $1-20 per kuva.

Tutustu Adobe Stockiin osoitteessa Baltimore, Austin, Chicago, Los Angeles, Portland, San Diego, Houston ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

9. Ryhdy verkkomuodin stylistiksi

miten tehdä ylimääräistä rahaa kuin opiskelija
Kuva: Freepik.

Kyselevätkö ikätoverisi sinulta tyylineuvoja joka kerta, kun sinulla on illanviettopaikka? Tai rukoilevat sinua mukaansa, kun he lähtevät ostoksille, koska he arvostavat muoti- ja tyylitajuasi? Mikset sitten laittaa muotilahjakkuutesi töihin?

Stella & Dot
Osoitteessa Stella & Dot sinusta tulee tukevan naisyhteisön jäsen, joka antaa muotoiluneuvoja, ehdottaa tuotteita muille naisille ja tarjoaa online- ja offline-tyylitapaamisia. Työskentelet itsenäisesti ja voit käyttää enemmän tai vähemmän tunteja aikataulusi ja henkilökohtaisen mukavuutesi mukaan.

Tarvitset seuraavaa:

 • oltava Yhdysvaltojen kansalainen tai pysyvästi Yhdysvalloissa asuva henkilö
 • sinulla on oltava voimassa oleva sosiaaliturvatunnus tai vihreä kortti.

Voit ansaita keskimäärin $400/kk, jos työskentelet 2-5 tuntia viikossa.

Tutustu Stella & Dotiin Charlotte, Tampa, vuonna Dallas, Philadelphia, Los Angeles, Denver, Cleveland, New York City ja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

10. Ryhdy liikkujaksi

Työskentele liikkujana Atlantassa GoSharen kanssa

Jos sinulla on sopiva ajoneuvo, voit käyttää sitä auttaaksesi alueesi asukkaita siirtämään tavaroitaan paikasta toiseen. Tai jos pystyt hoitamaan raskaat nostot, voit ilmoittautua avustajaksi avustamaan muuttavia ihmisiä. Se on hyvä työ, jota maksaa hyvin ja mukana tulee runsaat vinkit - ihmiset arvostavat kovaa työtäsi.

GoShare
Osoitteessa GoShare voit olla joko kuljettaja tai jos sinulla ei ole kuorma-autoa, voit hakea itsellesi apulainen avustamaan lastauksessa, purkamisessa ja pelkkää työvoimaa vaativissa hankkeissa. Voit työskennellä oman aikataulusi mukaan ja ottaa vastaan sinulle sopivia tehtäviä.

Tarvitset seuraavaa:

 • oltava yli 18-vuotias ja puhuttava englantia
 • omistaa älypuhelin, iPhone tai Android
 • sinulla on oltava sekkitili, jotta voit vastaanottaa suoran talletuksen
 • omistaa sopiva ajoneuvo: tavallinen tai suuri Pickup Truck, Cargo Van tai Box Truck.
 • läpäistävä taustatarkastus ja ajohistorian tarkastus
 • ajoneuvon on oltava vuosimallia 2004 tai uudempi ja läpäistävä 21 kohdan tarkastus.
 • sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti, rekisteröinti ja vakuutus siinä osavaltiossa, jossa ajat.

Voit odottaa ansaitsevasi keskimäärin $47 tunnissa, plus vinkkejä!

Tutustu GoShareen osoitteessa Atlanta, Miami, Phoenix, Los Angeles, San Bernardino, San Diego.

Miksi kannattaa valita sovellustyö tienatakseen rahaa korkeakouluopiskelijana?

 • Koska tarvitset työtä, jota voit tehdä missä tahansa oletkin, aina kun olet käytettävissä: opiskelija-asuntosi sohvalta iltaisin, vanhempiesi luota viikonloppuisin, matkustaessasi kesällä tutustumaan maailmaan tai pitäessäsi taukoa opintojen välissä korkeakoulussa tai yliopistossa. Niinpä, joustavuus on avainsana. Puhelimella tehtävät työt ovat täysin joustavia! Sitä paitsi, kuka haluaisi jäädä pois juhlista, tärkeästä luennosta tai pelkästä ystävien kanssa hengailusta työvuoron takia? Opiskelijoiden nettityöt ovat siis paras vastaus kysymykseen: "Miten voin tehdä töitä opiskelijana luopumatta ainutkertaisesta opiskelijaelämästäni?"
 • Sitten lisärahan ansaitseminen opiskelijana auttaa sinua - maksaa opintolainasi helpommin pois. cometfi.com-sivuston mukaan amerikkalaiset ovat nyt velkaa yli $1,53 biljoonaa euroa opintolainavelkaa, ja tutkimusten mukaan lainanottajilta kestää keskimäärin 19,7 vuotta maksaa lainansa takaisin. Voit lyhentää tätä aikaa ansaitsemalla lisärahaa opiskelijana.

miten tehdä ylimääräistä rahaa kuin opiskelija
Kuva: Freepik.com

 • Voit yhdistää eri alustoja, työskennellä kaikkien niiden kanssa sen mukaan, mikä on sopivampaa, ja saada mahdollisimman paljon tuloja jokaisesta. Lisäbonus: et koskaan kyllästy tekemään samaa asiaa yhä uudelleen ja uudelleen!
 • Voit ottaa vastaan harrastuksiisi liittyvät työt, joten et edes tunne tekeväsi työtä! Voisit esimerkiksi vahtia lemmikkejä, jos rakastat koiria ja kissoja, tai tarjota muotoiluneuvontaa, jos olet innostunut muodista.
 • On paljon ei kokemusta ja perustason työpaikat sovelluspohjaisilla alustoilla, joita voit tehdä ilman ansioluetteloita ja haastatteluja. Voit esimerkiksi käyttää mitä tahansa omaisuuttasi, kuten polkupyörää tai autoa, toimitusten tekemiseen tai periaatteessa käynnistää puhelimesi sovellukset aina, kun sinulla on vapaa-aikaa, ja tehdä muutamia helppoja tehtäviä, kuten juoksutehtäviä, tehdä kyselyitä verkossa tai tehdä mysteeriostoksia.
 • Voit ottaa vastaan töitä, jotka antaa sinulle kokemusta siitä, mitä opiskelet, joten voit ansaita ylimääräistä rahaa, kun olet jo rakentamassa omaa tuleva ura! Voit liittyä freelance-alustalle ja ottaa vastaan kaikenlaisia tehtäviä suunnittelusta ja web-kehityksestä rahoitukseen ja kirjanpitoon, ja valmistua yliopistosta osaaminen matkatavaroissaan.

Oletko jo vakuuttunut? Etenkin sinulle, joka olet syntyperäinen diginatiivi ja joka olet kasvanut internetin käyttäjänä iät ja ajat, ihanteellisen työpaikan löytäminen on helppoa ja vaivatonta. Voit käyttää AppJobsia, joustavien työpaikkojen hakusivustoa, ja aloittaa lisäansioiden ansaitsemisen korkeakouluopiskelijana muutamalla klikkauksella, missä päin maailmaa tahansa opiskeletkin! Kirjoita vain kaupunkisi hakukenttään ja selaa alueellasi tarjolla olevia työpaikkoja.

Oletko valmis ansaitsemaan lisärahaa opiskelijana app-työllä?

AppJobs on opiskelijan paratiisi, kun on kyse siitä, että löytää - joustava työ nopeasti ja helposti, kanssa ei monimutkaisia rekrytointiprosesseja tai ansioluetteloita ja useimmiten ei edes kokemusta mitä tahansa! Joten, jos et ole vielä löytänyt täydellistä kumppania, mene eteenpäin ja tutki kaikkia mahdollisuuksiasi syöttämällä kaupunkisi hakukoneeseen osoitteessa AppJobs' ja valitse sitten haluamasi työpaikkaluokka!