Onko sinulla työpaikka, jota ei ollut olemassa vuosikymmen sitten? Kuvittele nyt, mitä voi tapahtua lähitulevaisuudessa tuleva kun otetaan huomioon kaikki viime vuosina tapahtunut teknologinen kehitys. Jotta pysyisit mukana, sinun on jatkuvasti parannettava taitojasi ja/tai hankittava uusia taitoja. Kiitos digitalisaation, voit nyt vierailla lukuisilla oppimissivustoilla ja osallistua ilmaisille verkkokursseille. Joissakin tapauksissa saat todistuksen jopa ilmaiseksi, mutta todennäköisempää on, että sinun on maksettava tietty summa saadaksesi virallisen asiakirjan. (Joillakin sivustoilla luetellaan vain maksullisia kursseja.)

Tutustu joihinkin parhaista verkkokursseista verkkosivustot ja etsi asiaankuuluvia (alkeis-, keskitason tai edistyneen tason) kursseja, jotka edistävät uraasi.

28 verkkosivustoa ilmaisten verkkokurssien löytämiseen

1. edX

verkko-oppimissivustot
EdX:n kohteliaisuus

Suosittu sivusto, jossa luetellaan eri alojen kursseja, on edX. Sen perustivat Harvardin yliopisto ja MIT vuonna 2012, ja sitä hallinnoivat edelleen korkeakoulut ja yliopistot. Se on yksi johtavista MOOC (Massive Open Online Course) -palveluntarjoajista, joka tarjoaa kurssejaan arvostetuilta instituutioilta. ilmaiseksi. Löydät kaikenlaisia kursseja, jotka liittyvät tietotekniikka, kielet, tekniikka, psykologia, kirjoittaminen, elektroniikka, biologia, markkinointi, ja monia muita aiheita. Tavoitteena on tehdä korkealaatuinen koulutus kaikkien ulottuville kaikkialla.

Voit myös hankkia maksulliset varmennetut todistukset jotka vaihtelevat kursseittain, ja voit käyttää niitä työpaikkojen hakemiseen. Voit myös ilmoittautua erilaisiin ohjelmat, kuten MicroMasters Program, (jatkotason), Online Master's Degree, Global Freshman Academy tai XSeries (kurssisarja, jossa on syventäviä Tieto).

2. Coursera

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus Coursera

Toinen verkko-oppimissivusto, joka tarjoaa pääsyn maailman parhaaseen koulutukseen, yhteistyössä huippuyliopistojen ja -organisaatioiden kanssa, on Coursera. Voit ottaa tietotekniikan, liiketalouden, tietojenkäsittelytieteen, tietotekniikan, henkilökohtaisen kehityksen, kielten, matematiikan, taide- ja humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden ja terveyden kursseja, ja paljon muuta. Kaikki sisältävät nauhoitettuja videoluentoja, automaattisesti arvioituja ja vertaisarvioituja tehtäviä sekä yhteisön keskustelufoorumeita, joilla voit olla yhteydessä tuhansiin muihin oppijoihin ja keskustella ideoista, keskustella kurssimateriaalista, saada apua ja kuulla mielenkiintoisista projekteista, joihin voit osallistua.

Suurin osa Courseran kursseista on ilmaisia, mutta voit halutessasi maksaa saadaksesi jaettavan sähköisen version. Kurssitodistus. Jos haluat hallita tietyn urataidon, harkitse liittymistä johonkin koulutukseen. Erikoistuminen, joka on 4-6 kuukautta kestävä maksullinen kurssisarja. Voit myös hankkia yliopistossa tunnustetun tutkinnon, jonka avulla voit aloittaa uuden urapolun. Tutkinnon suorittaminen kestää noin 1-3 vuotta ja tutkintotodistuksen kustannukset around $15,000-$25,000.

3. FutureLearn

verkko-oppimissivustot
FutureLearnin kohteliaisuus

FutureLearn on paljon yhtäläisyyksiä Courseran kanssa. Sivustolla voit selaa ilmaisia verkkokursseja joita yliopistot ja organisaatiot ympäri maailmaa ovat suunnitelleet. Voit etsiä tiettyjä aloja, kuten luovat taiteet ja media, liiketoiminta ja johtaminen, politiikka ja yhteiskunta, luonto ja ympäristö, terveydenhuolto ja lääketiede, kielet, oikeus, opiskelutaidot, jne. Kurssien lisäksi voit hankkia ammatillisen tai akateemisen akkreditoinnin ja verkkotutkintoja.

Kurssien pituus vaihtelee kahdesta viikosta kuukausiin. Kun ilmainen suunnitelma, saat pääsyn kurssille sen keston ajaksi plus 14 päivää; sillä ei ole väliä, milloin liityt kurssille. Jos haluat palata kurssille myöhemmin ja haluat painetun tai digitaalisen todistuksen saavutuksista tai osallistumisilmoituksen, voit valita Päivitys. The Rajoittamaton suunnitelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat säilyttää niiden kurssien sisällön, joista he ovat saaneet Certificate of Achievement -todistuksen. (Lisätietoa löytyy verkkosivuilta.) FutureLearn ei anna sinulle stipendiä, mutta se julkaisee seuraavat tiedot. joitakin sponsoroituja kursseja ilmaisilla päivityksillä.


Tästä voi olla apua: 21 vinkkiä, joiden avulla voit työskennellä kotona lasten kanssa COVID-19:n aikana.

4. Avoin kulttuuri

verkko-oppimissivustot
Avoimen kulttuurin kohteliaisuus

Huolimatta yhtäläisyyksistä Courseran ja FutureLearnin kanssa, Avoin kulttuuri pidetään aggregaattorina. Se linkittää 1300 ilmaista verkkokurssia, yli 1000 massiivista avointa verkkokurssia (MOOC). ja valtava määrä e-kirjoja, oppikirjoja, elokuvia ja kielikursseja. Sitä voi kutsua kuratoiduksi sivustoksi. Se näyttää monia Yalen, Stanfordin, MIT:n, Harvardin ja Berkeleyn yliopistojen kursseja, joita voivat tarjota todistuksia - kun maksu on maksettu. Voit laajentaa tietämystäsi seuraavista asioista tähtitiede, biologia, filosofia, taloustiede, fysiikka, tietojenkäsittelytiede, taidehistoria. ja monia muita aloja.

5. OpenLearn

verkko-oppimissivustot
OpenLearnin kohteliaisuus

OpenLearn tarjoaa sinulle The Open University. Se on ilmainen oppimisalusta josta löydät kursseja useilta eri aloilta: kielet, luonto ja ympäristö, tiede, matematiikka ja teknologia, yhteiskunta, politiikka ja oikeus, jne. Kurssin kuvauksessa kerrotaan kurssin taso, pituus ja luokitus. Kurssit kestävät viidestä minuutista viiteen tuntiin tai jopa pidempään. Saat ilmaisen Avoimen yliopiston digitaalinen merkki kun olet suorittanut kurssin ja läpäissyt arvioinnit. Voit ladata merkkisi ja jaa se LinkedInissä ja muita alustoja.

Voit ottaa askeleen pidemmälle ja ilmoittautua Avoimen yliopiston tarjoamaan ohjelmaan. Miljoonat Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvat ja kansainväliset opiskelijat ovat tähän mennessä valinneet yliopiston ja opiskelleet digitaalisesti, kun taas kustakin moduulista maksaminen osallistui.


Tästä voi olla apua: 22+ verkkosivustoa ammattilaisille ja aloittelijoille etsimään etämarkkinointityöpaikkoja

6. Saylor Academy

verkko-oppimissivustot
Saylor Academyn kohteliaisuudesta

Ilmainen verkko-oppimissivusto joka on hieman vähemmän tunnettu on Saylor Academy. Kurssiluettelo koostuu kursseista seuraavilla aloilla valtiotiede, viestintä, taidehistoria, oppimistaidot, tietojenkäsittelytiede, liiketaloustiede, matematiikka, biologia. muun muassa.

Voit ilmoittautua mihin tahansa niistä ilmaiseksi ja jopa ansaita todistus, jonka voit jakaa verkossa (esimerkiksi LinkedIn-profiilissasi). Et myöskään maksa oppimateriaalista. Kuitenkin, Joitakin maksuja voidaan periä kun hankit opintosuoritusotteen ACE CREDITistä tai kun aloitat kokeen ProctorU:n kanssa.

7. Avointa oppimista koskeva aloite

verkko-oppimissivustot
Carnegie Mellonin yliopiston suosittelema

Jos mietit mitä asioita oppia verkossa ilmaiseksi tai ainakin edullisesti, voit valita joitakin kursseja verkkosivuilla nimeltään Avointa oppimista koskeva aloite Carnegie Mellon Universityn toimittama. Voit sukeltaa aiheisiin, jotka koskevat taiteet, tietotekniikka, biotieteet, muotoilu ja teknologia. ja monia muita.

Koska itsenäinen oppija, kukaan ei seuraa edistymistäsi, joten sinun täytyy itse-opastaa itseäsi. Alusta ei anna pisteitä tai hyvityksiä suorituksesta. Jos satut olemaan jonkinlainen opettaja, voit hyödyntää sivustoa ja käyttää materiaalia tunneillasi.


Tästä voi olla apua: 4 Helppoja vinkkejä yksityisille online-tuutoreille

8. Khan Academy

verkko-oppimissivustot
Khan Academyn kohteliaisuudesta

Khan Academy on voittoa tavoittelematon järjestö, joka luo interaktiivisia ohjelmistoja, harjoituksia, videoita ja artikkeleita, jotka ovat kaikkien saatavilla kaikkialla maailmassa. Mitä erottaa sen muista verkko-oppimissivustoista on sen kohdeyleisön koostumus. Ne ajattele koko perhettä-sekä aikuiset että lapset.

Pääset käsiksi maailmanluokan koulutusta ilmaiseksi ja tutkia aiheita, kuten algebraa, trigonometriaa, historiaa, tietotekniikkaa, tietokoneohjelmointia, kielioppia, tarinankerrontaa, mikrotaloutta, korkeakouluihin pääsyä... ja niin edelleen. Sinä ei saa todistus tai tutkintotodistus kurssin suorittamisen jälkeen. Khan Academy ei ole akkreditoitu koulu. Opettajat ovat kuitenkin tervetulleita käyttämään saatavilla olevia resursseja opettaessaan etänä tai luokkahuoneessa.


Tästä voi olla apua: 23 joustavaa työpaikkaa kotona asuville äideille ja isille, jotka voivat alkaa tienata rahaa [2020]

9. Harvardin laajennus

verkko-oppimissivustot
Harvardin laajennuksen suosiollisella kohtelulla

Kuten nimestä voi päätellä, se Harvard Extension sisältää Harvardin verkkokursseja. Yli 1000 kurssia (tutkinto- ja todistuskurssit mukaan luettuina) on lueteltu kurssiluettelossa, mutta kaikkia niistä ei tarjota pyynnöstä ja/tai verkossa. Kurssin suorittaminen biokemia, arkeologia, verkko-ohjelmointi, tekoäly, tietotekniikka ja monet muut eivät ehkä maksa penniäkään, mutta todistuksen saaminen tekee. (Joidenkin kurssien hinnat ovat jopa noin $2,000-$3,000.)

10. Avoimet Yalen kurssit

verkko-oppimissivustot
Open Yale Coursesin kohteliaisuus

Yalen yliopisto, toinen Ivy League -koulu, on tarjonnut viime lukukauden kursseja ilmaiseksi verkossa osoitteessa Avoin Yalen kurssi verkkosivusto. Yliopisto myöntää pääsyn vain pienelle määrälle kursseja, ja jos haluat ilmoittautua johonkin niistä ilmaiseksi, käy Courserassa ja etsi ne sieltä. Voit syventää tietojasi seuraavista aiheista kemia, peliteoria, moderni runous, fysiikka, psykologia, jne. Voit ladata luennot video- tai äänimuodossa ja lukea niiden puhtaaksikirjoitukset. Kurssin suorittamista kannattaa pitää valtavana menestyksenä, mutta sinä ei saa minkä tahansa kurssin opintopisteet, tutkinto tai todistus.

11. UC Berkeley Extension

verkko-oppimissivustot
UC Berkeleyn laajennuksen kohteliaisuus

Jokainen kurssi, joka on lueteltu UC Berkeley Extension verkkosivusto on hinnoiteltu yksittäin (noin $2,000-$8,000). Hinta ei sisällä kurssimateriaalia eikä kertaluonteista ohjelmaan ilmoittautumismaksua. Jos sinulla on varaa, voit osallistua (osa-aikaisille tai kokopäiväisille) verkkokursseille kirjanpidon, rahoituksen, henkilöstöhallinnon, tietojenkäsittelytieteen ja data-analyysin aloilla, ja monia muita. Opit työskenteleviltä ammattilaisilta ja pystyt mukauttamaan oman tutkimukset aikatauluusi. Tarvitset yhden tai kaksi vuotta ohjelman suorittamiseen. Kun olet suorittanut kurssit, sinun on ilmoitettava UC Berkeley Extensionille ja pyydettävä Award of Completion -todistusta.

12. Udemy

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus Udemy

Toinen foorumi, joka voi auttaa sinua parantamaan taitojasi, on Udemy, listaus yli 100 000 verkkokurssia. Aloittelevat Udemy-kouluttajat voivat tarjota kursseja ilmaiseksi houkutellakseen opiskelijoita, mutta on yleensä maksettava syöttääksesi kurssin. Monet niistä ovat kohtuuhintaisia (10,99 € per kurssi) myös tiukemman budjetin omaaville. Voit ladata kursseja, jotka liittyvät web- ja mobiilikehitys, liiketoiminta, IT ja ohjelmistot, markkinointi, suunnittelu, sosiaalinen media, valokuvaus, jopa musiikki, maalaus, aromaterapia, akupainanta, ja niin edelleen.

Udemy seuloo kouluttajansa ja valitsee sinulle parhaat kouluttajat, joilla on tarvittava asiantuntemus aloistaan. Kurssimateriaalin laadulle on asetettu tietyt standardit. Tämän lisäksi kaikki kurssit saavat osallistujilta arvosteluja. Näin saat etukäteen olennaista tietoa kurssista.

Haluaisitko jakaa tietosi muiden kanssa? Liity Udemy ja alkaa ladata kursseja ja tehdä hyvää rahaa. Aina kun joku ostaa kurssisi, ansaitset rahaa. Et tarvitse reaaliaikaisia oppitunteja ja muutoksia aikatauluihisi.


Lue myös: Aloittelijan opas rahan tekemiseen Udemyllä

13. Fiverr

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus Fiverr

Tutustuitko Fiverr verkkoportaalina freelancereille, jonka kautta he voivat aloittaa uransa (ja myydä palveluitaan viidellä dollarilla) tai kasvattaa liiketoimintaansa? Vuosien varrella sivusto on muuttunut paljon suuremmaksi. Nykyään se tarjoaa sinulle ja muille mahdollisuuden parantaa digitaalisia taitojasi laadukkailla verkkokursseilla, jotka on julkaistu Opi Fiverristä. Löydät kursseja, jotka liittyvät SEO, photoshop, tarinankerronta, Adobe Illustrator, brändi-identiteetti, blogin konseptistrategia, Facebook-mainosten kohdentaminen, vain muutamia mainitakseni.

Voit oppia hyväksi havaittuja menetelmiä, prosesseja ja parhaita käytäntöjä, joita voit heti soveltaa omassa työssäsi. Kurssien vetäjinä toimivat alan valikoidut asiantuntijat ja räätälöity tarpeisiisi. Sinä aina maksaa kurssikohtaisesti, Fiverr ei ole ottanut käyttöön kuukausimaksua. Vaikka useimmat kurssit maksavat noin $30-$60, saatat törmätä joihinkin ilmaisiin kursseihin. A virkamerkki ilmestyy myyjäsivullesi, kun olet katsonut kaikki kurssivideot ja suorittanut tietokilpailut ja loppukokeen.


Tästä voi olla apua: Perimmäinen opas freelancerina työskentelyn aloittamiseen

14. Lynda.com

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus Lynda.com

Lynda.com LinkedIn osti LinkedInin vuonna 2015, ja kaikki kurssit on siirretty LinkedIn Learningiin. Yli 15 000 asiantuntijoiden vetämää kurssia suunnittelun, valokuvauksen, markkinoinnin, liiketoiminnan, web-kehityksen ja ohjelmistokehityksen aloilta. on julkaistu ja niitä ovat katsoneet miljoonat ihmiset maailmanlaajuisesti. Sinä saat ansaita todistus aina kun suoritat kurssin.

Sekä kuukausi- että vuositilaus tarjoavat ilmainen kokeilu. Voit rekisteröityä kuukaudeksi hintaan $29.99, plus verot ja suorittaa niin monta kurssia kuin voit. Kun olet päässyt Lynda.comin ja LinkedIn Learningin makuun, voit siirtyä vuositilaukseen ja maksaa $299,88. (Tällä suunnitelmalla säästäisit jopa 40%.) Muut edut LinkedIn Learningin tilaaminen tarkoittaa pääsyä LinkedInin Premium Career -ominaisuudet ja tietoja asioista, joita alasi ammattilaiset oppivat vapaa-ajallaan.


Tästä voi olla apua: Oletko valmis käynnistämään suunnittelijan urasi? Freelance graafisen suunnittelun työpaikat

15. Envato Tuts+

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus Envato Tuts+

Envato Tuts+ tehtävänä on "auttaa ihmisiä oppimaan ja ansaitsemaan verkossa." Tämä verkko-oppimissivusto julkaisee videokursseja ja kirjallisia oppaita alalla, joka koskee koodaus, suunnittelu ja kuvitus, musiikki, valokuvaus, pelinkehitys, käsityöt ja muuta. Täysin aloittelevat ja kokeneet opiskelijat suorittavat kurssin omaan tahtiinsa ja valitsemastaan aiheesta.

Voit pääset kaikkiin 28 790 opetusohjelmaan ja kurssille ilmaiseksi. Jos haluat enemmän, voit maksaa kuukausimaksun (alkaen $16,50 kuukaudessa) ja saada pääsyn Envato Tuts+:aan (1 280+ videokurssia, 240+ e-kirjaa, ei mainoksia 28 790+:ssä) ja Envato Elementsiin (475 000+ valokuvaa, 40 000+ suunnitteluvalmiita resursseja, laadukkaita malleja ja teemoja).

16. Simplilearn

verkko-oppimissivustot
Simplilearnin kohteliaisuus

Yksi maailman johtavista digitaalisen talouden ammatillisen sertifiointikoulutuksen tarjoajista on Simplilearn. Tämä verkko-oppimissivusto keskittyy pehmeisiin ja koviin taitoihin. jotka ovat kysyttyjä juuri nyt. Voit saada koulutusta seuraavilla aloilla kyberturvallisuus, pilvipalvelut, projektinhallinta, digitaalinen markkinointi, datatiede. ja monia muita.

Yli 40 maailmanlaajuista koulutusorganisaatiota on tunnustanut Simplilearnin olevan virallinen sertifiointikoulutuksen tarjoaja. LinkedIn on nimennyt sen maailman kahdeksanneksi vaikutusvaltaisimmaksi koulutusbrändiksi. Toisin sanoen Simplilearn on luotettava alusta, joka voi vauhdittaa uraasi. Alustan oppimismenetelmässä yhdistyvät verkkoluokat, opettajien johtamat suorat virtuaaliluokkahuoneet, projektityöt ja 24/7-opetusapu. Ne tarjoavat useita koulutusvaihtoehtoja voit valita seuraavista. Voit joko suorittaa kursseja tai edetä kohti tutkintoa. Kurssi voi maksaa noin 899 € ja maisteriohjelma 1999 €. Kustannukset vaihtelevat koulutusvaihtoehdoittain ja opintopolun mukaan. (Useita kurssimateriaaleja on saatavilla ilmaiseksi heidän YouTube-kanavallaan).


Tästä voi olla apua: Top 10 Online Jobs työskennellä kotoa

17. Udacity

verkko-oppimissivustot
Udacity

Jos start-up-maailma kiehtoo sinua, mutta sinulla ei ole taitoja työpaikan saamiseksi, anna Udacity antaa sinulle ohjeita. Yli 100 000+ ihmistä on valmistunut alan asiantuntijoiden suunnittelemilta kursseilta. Tämä oppimissivusto on erikoistunut kysyttyihin pehmeisiin ja koviin taitoihin (UX-suunnittelu, tekoäly, tuotehallinta, projektinhallinta, digitaalinen markkinointi, pilvikehitys jne.). ja opit työskentelemällä todellisten projektien parissa ja tekemällä kaikenlaisia käytännön harjoituksia.

Kun avaat kurssisivun, näet arvioidun ajan, ennakkoedellytykset, arvostelut ja mukana olevat edut. Udacity tarjoaa ilmaisia verkkokursseja, mutta niistä ei saa todistusta, ainoastaan maksullisista Nanodegree-ohjelmaan kuuluvista kursseista. Jos rekisteröidyt nyt (huhtikuussa 2020), saat ilmaisen kuukauden ja 15% alkuperäisestä hinnasta, joten maksat $255 kuukaudessa.


Tästä voi olla apua: 22+ verkkosivustoa ammattilaisille ja aloittelijoille etsimään etämarkkinointityöpaikkoja

18. Skillshare

verkko-oppimissivustot
Skillsharen kohteliaisuudesta

Skillshare

Skillshare-kouluttajien joukosta löydät seuraavat henkilöt merkittäviä ammattilaisia jotka edustavat eri aloja. Voit siis oppia animaatiota, luovaa kirjoittamista, elokuvaa ja videota, kuvataidetta, graafista suunnittelua, kuvitusta, musiikkia, valokuvausta, UI/UX-suunnittelua, web-kehitystä, liiketoiminta-analytiikkaa, freelance- ja yrittäjyyttä, johtamista ja markkinointia. parhaista.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi säästöjä tai sinulla ei ole varaa tilata Premium-pakettia, etsi ilmaisia kursseja ja luo niissä projekteja ja keskusteluja. Olemme törmänneet ilmaiset kurssit miten avata Etsy-kauppa, miten blogata tai vlogata, miten rakentaa sitoutunutta yhteisöä Instagramissa tai miten lisätä tuottavuutta Evernoten avulla. Jos haluamasi kurssit ovat maksullisia, hae stipendiä: opiskelijat saavat 50% pois Premium-jäsenyys ja voimassa oleva .edu-osoite, ja Premium-stipendi on saatavilla sitä tarvitseville. Premium-jäsenet pääsevät rajoittamattomiin luokkiin ja muihin ominaisuuksiin.

Haluatko jaa tietosi opiskelijoiden kanssa maailmanlaajuisesti? Skillshare toivottaa työskentelevät ammattilaiset, asiantuntijat ja alan harrastajat tervetulleiksi julkaisemaan kursseja verkkosivustolla ilmaiseksi. Mitä sinä voisit/voisit opettaa?

Tästä voi olla apua: 60+ keskeistä työkalua ja sovellusta freelancereille

19. GreyCampus

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus GreyCampus

Toinen suuri joukko verkkokursseja tulee GreyCampus. Niissä yhdistyvät mukaansatempaava ja hauska oppimistapa, strukturoidut resurssit ja aktiivinen mentorointi. Yli 100 ohjaajan johtamaa koulutusohjelmaa vuonna projektinhallinta, Six Sigma ja IT-palvelunhallinta. tarjotaan. He ovat tehneet yhteistyötä IBM:n kanssa luodakseen kattavat sertifiointikoulutusohjelmat seuraavilla aloilla datatiede ja tekoäly, mahdollisuus saada käytännön kokemusta capstone-hankkeiden ja muiden monipuolisen opetussuunnitelman osien avulla.

GreyCampus-ohjelmat ovat monien johtavien organisaatioiden hyväksymiä. Maksat kustakin kurssista (n. $400-$2,000). Sinä ei löydä ilmaisia verkkokursseja mutta he tarjoavat silloin tällöin alennuksia. Alustan mukaan "46% opiskelijoistamme saa rahoitusta työnantajiltaan" ja se antaa sinulle ideoita siitä, miten saat rahoitusta, jos työnantajasi ei tue sinua.

20. Codecademy

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus Codecademy

Codecademy on toinen oppimissivusto, jossa voit oppia koodaamaan käymällä kursseja osoitteessa datatiede (Python & SQL), web-kehitys (HTML, CSS ja JavaScript) tai ohjelmointi ja tietotekniikka (Python & CMD LINE).

Voit tehdä tämän kaiken ilmaiseksi perussuunnitelman käyttöönotto joka tarjoaa 180 tuntia sisältöä, mutta mobiiliharjoittelu on rajallista eikä vertaistukea tai vaiheittaista opastusta ole tarjolla. Jos rekisteröidyt Codecademy Pro, tehostat oppimistasi käyttämällä vain jäsenille suunnattua sisältöä, yhteisön lisätukea ja käytännön projekteja. Saat ilmainen kokeiluversio (7 päivää) ja maksa sitten $19.99 euroa.
kuukaudessa.

21. Koodaajien laboratorio

verkko-oppimissivustot
Coders Labin kohteliaisuus

Koodaajien laboratorio on Puolan suurin ohjelmointikoulu. Jos haluat saada töitä tietotekniikan alalta, Coders Labin kurssi voi parantaa mahdollisuuksiasi. Sen lisäksi, että uusien taitojen hankkiminen verkkokurssien avulla, voit opiskella osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti. Kurssit on suunniteltu opettamaan ohjelmointia ihmisille, joilla ei ole teknisiä taitoja, joten et tarvitse aiempaa kokemusta. Jotkin kurssit on kuitenkin suunniteltu henkilöille, joilla on keskitason taidot jostakin aiheesta.

Sinun on tehtävä jonkin verran esivalmisteluja ennen kurssia ja työskenneltävä omalla tietokoneellasi, joka täyttää laitteistovaatimukset. Kurssin aikana kokenut ohjelmoija tarkkailee edistymistäsi. Muutamassa viikossa voit kehittyä paljon, mutta sinun odotetaan myös oppivan tehdä ylimääräistä työtä, ei ainoastaan annettuja tehtäviä. Älä pelkää, sinulla on paljon kaikkea mahdollista. mahdollisuudet työskennellä projekteissa, joissa voit kehittää taitojasi. Osallistujana voit käyttää Career Lab -ohjelmaa, joka auttaa sinua löytämään työpaikan. Kurssien hinnat vaihtelevat ja alkavat noin $1,000:sta. Vain 7 viikossa voit muuttaa urapolkusi ja saada unelmiesi IT-työn.


Tästä voi olla apua: Työskentele freelance-ohjelmoijana, me kerromme miten!

22. Lingoda

verkko-oppimissivustot
Lingodan kohteliaisuudesta

Jos henkilökohtaisiin kehitystavoitteisiisi kuuluu uuden kielen oppiminen tai jo osaamasi kielen hiominen, voit tilata Lingoda. Tällä hetkellä voit aloittaa kurssin englanti, (liikeenglanti), ranska, espanja tai saksa. Alusta seuloo kaikki opettajansa ja toivottaa tervetulleiksi vain äidinkieliset opettajat, joilla on vuosien kokemus opettamisesta. Voit liittyä 3-4 oppilaan luokkaan tai ottaa yksityistunteja. Sinun ei tarvitse huolehtia kalliiden kirjojen tai oppikirjojen ostamisesta, sillä Lingoda tarjoaa opettajilleen opetusmateriaalia.

Voit osallistua lähiopetukseen aamulla, illalla ja viikonloppuisin. Lingodassa noudatetaan Euroopan yhteistä viitekehystä (A1-C2) ja myöntää sinulle todistuksen kun olet suorittanut 90% verkkokielikurssisi CEFR-kielen moduulissa. Todistus tunnustetaan maailmanlaajuisesti, ja sitä voidaan käyttää virallisissa hallinnollisissa menettelyissä. Ei ole ihme, että yli 30 000 tuhatta opiskelijaa on valinnut Lingodan ympäri maailmaa oppiakseen kielen.

Sinulla on mahdollisuus tutustua Lingodaan valitsemalla toiminto Kuukausisuunnitelma. Tämän suunnitelman avulla voit tavata joitakin Lingoda-opettajia ja maksaa kuukausittain; voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa. Ryhmä- tai yksityistunnit alkavat 8€ per tunti. Jos päätät jatkaa Lingodan kanssa, voit ostaa Lingodan Kielimaratoni™ joka sisältää kertamaksun 3, 6 ja 12 kuukaudeksi sekä ryhmä- tai yksityistunteja alkaen 6 € tunnilta. Molempiin suunnitelmiin kuuluu ilmainen 7 päivän kokeilujakso.

Jos täytät Lingodan asettamat vaatimukset, miksi et ilmoittautuisi opettajaksi
foorumi. Ota espanjan tunteja ja auta samalla innokkaita oppilaita laajentamaan vähitellen englannin kielen sanavarastoaan.


Tästä voi olla apua: Mitä sinun on tiedettävä opettamisesta Lingodan avulla

23. Tandem

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus Tandem

Miljoonat ihmiset oppivat vuosittain uuden kielen. Joillakin heistä ei ole varaa mennä hienoihin kielikouluihin tai ostaa kalliita oppikirjoja taitojensa parantamiseksi. Monet heistä eivät luultavasti halua istua ja lukea kielioppisääntöjä koko päivää. Jos olet heidän kaltaisensa, käänny Tandem, sinun henkilökohtainen kieltenvaihtosovellus.

Sovelluksen käyttö ja kielikumppanin löytäminen on täysin ilmaista. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa kohdekielesi ja etsiä joku, joka haluaa oppia kielesi (kielesi). Muutamassa minuutissa voit löytää äidinkielisen puhujan, joka voi auttaa sinua. parantaa ääntämistäsi ja opettele uusia sanoja ja lauseita kiinnostuksen kohteesi alalta. Tandem voi yhdistää sinut englannin kielen opettajiin myös, mutta sinun on maksettava tästä palvelusta. Aikataulusi mukaan voit osallistua 20, 40 tai 60 minuutin oppitunneille. Kaikki tunnit ovat maksullisia, mutta ensimmäiset 15 minuuttia ovat ilmaisia.

Lisäksi voit rekisteröityä ja saada ryhtyä opettajaksi itse.


Tästä voi olla apua: 9 alustaa, joilla voit ryhtyä (englannin) opettajaksi ilman kokemusta tai tutkintoa

24. engVid

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus engVid

Haaveiletko maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla? Jos näin on, sinun on luultavasti suoritettava kansainvälisesti tunnustettu koe. (TOEFL, IELTS, CAE jne.). Onneksesi voit tehdä joitakin valmisteluja itse katsomalla kokeneiden äidinkielenopettajien ilmaisia videoita, jotka on jaettu sivustolla osoitteessa engVid.com.

Säästää aikaa, suodata videoita tasoittain, aihepiireittäin ja/tai opettajien mukaan. Luokissa (1 545 videotuntia) keskitytään englannin kielioppiin, sanastoon, ääntämiseen, tiettyihin kokeisiin ja moneen muuhun. Rekisteröitymällä tai vain käymällä sivustolla säännöllisesti liityt miljoonien ESL-opiskelijoiden joukkoon ympäri maailmaa, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan. Jotkin kurssit on suunniteltu erityisesti ranskan- ja espanjankielisille, ja niissä käsitellään heidän tekemiään yleisiä virheitä ja haasteita, joita he kohtaavat englannin oppimisessa.

25. Duolingo

verkko-oppimissivustot
Duolingon kohteliaisuudesta

Jos sinulla on aikaa vain liikkeellä ollessasi, mutta haluat oppia kieltä, lataa Duolingo ilmaiseksi. Englannin, saksan, ranskan ja monien muiden kielten alkeet oppii helposti täydentämällä lauseita. Kielen oppiminen vaatii paljon toistoja, ja toistat monia lauseita. Tämä leikkisä ja värikäs sovellus antaa sinulle hyvä alku matkalla kohti toisen kielen sujuvaa hallintaa.

Lue lisää
6 tapaa, joilla voit käyttää kielitaitoa tehdä rahaa verkossa

26. Memrise

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus Memrise

Memrise voitti Google Play -palkinnon parhaasta sovelluksesta vuonna 2017. Sen nimi on varsin kuvaava, sanoisimme. Yleisimpien kielten lisäksi voit aloittaa oppitunnit seuraavilla kielillä tanska, ruotsi, sloveeni, venäjä, mongoli, islanti, jne. Voit avata verkkosivuston pöytätietokoneella tai tietokoneella. lataa sovellus ilmaiseksi ja opettele fraaseja muistiin tien päällä. Memrise-kursseilla on tuhansia videoleikkeitä, joissa äidinkieliset puhujat puhuvat äidinkielellään. Näin opit tuntemaan paikalliset murteet joille et muuten altistuisi.

27. Allrecipes

verkko-oppimissivustot
Kohteliaisuus Allrecipes

Jos rakastat oppia kokkaamaan mutta et tiedä, mistä aloittaa, suosittelemme sinua käymään osoitteessa Kaikki reseptit. Voit muokata sivua ja luoda oman reseptiluettelon. Kirjoitettuihin teksteihin liittyy valokuvia tai videoita. Tämän alustan avulla sinusta tulee ruokaintoilija hetkessä. Vaikka tutkintoa tai todistusta ei annettaisikaan, voitte saada palkintoja kotikokkina Aterioiden jakaminen, Mamaz Social Food, EatWith tai BonAppetour.


Nämä viestit voivat olla inspiroivia:

28. TED-Ed

verkko-oppimissivustot
TED-Ed:n kohteliaisuudesta

Kuinka monta tuntia TED- tai TEDx-videoita olet katsonut elämäsi aikana? Luultavasti melko paljon. Jos pidät tästä muodosta, rakastat myös TED-Ed, joka on TED:n nuoriso- ja koulutusaloite. Oppitunneilla käsitellään muun muassa seuraavia aiheita skitsofrenia, pöpöt, elämän tarkoitus, arkkitehtuurin salaisuudet, shakki... ja mitä tahansa kuviteltavissa olevaa. Sinun ei tarvitse rekisteröityä, kunhan vain nautit kymmenminuuttisista oppitunneista, joihin liittyy videoita ja/tai animaatioita. Voit tietysti luoda tilin, jos haluat. Ei tutkintoa tai todistusta mutta voit hakea tätä online-oppimissivustoa, jotta voit tulla luojaksi itse.

Käytä taitojasi löytääksesi freelance-työtä!

Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin nettisivustoja ja sovelluksia, joihin voit liittyä tai joita voit ladata. Kun tunnet olevasi valmis käynnistämään urasi, etsiä työmahdollisuuksia osoitteessa Upwork, Verblio, Fiverr, Käsikirjoitettu, Freelancer.com, PeoplePerHour, Toptal, Hubstaff Talent, Thumbtack, Coach.meja monet muut Appjobsissa luetellut alustat.

Löydä lisää työpaikkoja täältä!

[wp-faq-schema title="FAQ" accordion=1]