Ota vastaan joustava kesätyö Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja valmistaudu täyttämään taskut. Odota, mitä? Sanot, että useimmissa kesäasuissasi ei ole taskuja. No, hyvä on sitten. Rahat menevät suoraan pankkitilillesi Joka tapauksessa. Lupaamme, että tämä kesä ei jää vain kuumimmaksi vaan myös kannattavimmaksi - tietysti sinun henkilökohtaisessa historiassasi. Anna meidän antaa sinulle ideoita siitä, mitä voit tehdä oppiaksesi uusia taitoja, rakentaaksesi CV:tä/ansioluetteloa ja ansaita rahaa ilman pelkoa potkujen saamisesta. Loppujen lopuksi, saada app-työ tarkoittaa, että olet oma pomosi. Ainoa tapa, jolla voit menettää työsi, on irtisanoutua siitä vapaaehtoisesti! Mutta kuka sitä haluaa, jos työ on hauskaa, joustava ja tuo sinulle tarpeeksi rahaa harrastuksiin. Hyppää Britannian kesätyöaallolle nyt!

Kiinnitä turvavyösi ja tutustu 9 suosittuun kesätyöhön Yhdistyneessä kuningaskunnassa!

  1. Seikkailijoille
  2. Lemmikkieläinten ystäville
  3. Urheilijoille
  4. Lahjakkaille hotelli- ja ravintola-alan työntekijöille
  5. Siisteyden kuningattarille ja kuninkaille -
  6. Asioiden tekijöille
  7. Ruoan ystäville
  8. Mysteerien ystäville
  9. Tavaroiden keräilijöille

kesätyöpaikat UK
Kuva: Priscilla Du Preez, Unsplash. Tuottoisaa kesää Isossa-Britanniassa, löydä parhaat kesätyöt ja aloita tienaaminen!

1. Seikkailijoille

Oletko ihmisläheinen ja sisäpiiriläinen kaupunkinne? Mene ehdottomasti paikallinen opastustyö. U2GUIDE ja Kolminkertainen ovat molemmat hyvä vaihtoehto. U2GUIDE on foorumi liittyä jos haluat tukea paikallisia kansalaisjärjestöjä rahan ansaitsemisen lisäksi. Koska paikallinen opassinulla on tilaisuus näyttää kaupunkisi salaisuudet matkailijoille ympäri maailmaa ja muokata heidän käsitystään kaupungista. Ja koska matkailu Yhdistyneessä kuningaskunnassa on kasvussa, sinulla on paljon työtä mahdollisuudet.

Tutustu kaikkiin paikallisiin opastustehtäviin osoitteessa Lontoo, Birmingham, Manchester, Liverpool ja Leeds ja valitse itsellesi sopiva.

Saatat myös pitää: Matkusta ympäri maailmaa ja saat palkkaa! Miten tienata rahaa tien päällä?

2. Lemmikkieläinten ystäville

Jos pidät söpöistä koirista enemmän kuin ihmisistä, valitse seuraavat vaihtoehdot lemmikki istuu. Kokeile Rover tai Pawshake. Varsinkin nyt, kun ihmiset ovat ottamassa kesälomaa, siellä tulee olemaan suuri kysyntä osoitteessa luotettavat ihmiset huolehtivat koirista. Se on yksi rentouttavimmista ja hauskimmista kesätöistä, joita voit tehdä. Ajattele kaikkea pörröisyyttä ja rakkautta, jota saat lemmikkikavereiltasi. Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista kesätöistä!

Asutpa sitten Lontoo, Birmingham, Manchester, Liverpool tai Leeds, selaa lemmikkieläinten istutusvaihtoehdot verkkosivuillamme.

Saatat myös pitää: Tuo lisää iloa elämääsi: aloita lemmikkieläinten hoitotyö!

3. Urheilijoille

Onko omaisuutesi kulkuväline? Harkitse toimitus kuljettaja työ. Loppujen lopuksi kaikkien ihmisten on syötävä, ja kaikkien ihmisten on saatava tavaroita toimitettua. Aivan oikein! Voit valita, haluatko ajaa Deliveroo, Uber Eats, TaskRabbit, ja sinulla on erittäin joustava aikataulu, joten et jää paitsi kesähupailusta, jota voit viettää ystäviesi kanssa.

Tutustu kaikkiin jakelukuljettajan työpaikat saatavilla Lontoo, Birmingham, Manchester, Liverpool, Leeds, Brighton, Bristol, Cardiff, Edinburghja Glasgow.

Saatat olla kiinnostunut: Kuinka paljon jakelukuljettajat tienaavat? Kuriirien ansiot selitetty

kesätyöpaikat Yhdistyneessä kuningaskunnassa
Kuva: Jonny Kennaugh, Unsplash. Pyöräile, polta kaloreita ja ansaitse ansaitsemasi rahat. Jakelukuljettajan työt ovat suosittuja kesätöitä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

4. Lahjakkaille hotelli- ja ravintola-alan työntekijöille

Mainitsimmeko jo, että matkailu on tänä vuonna Yhdistyneessä kuningaskunnassa kasvussa? Kyllä, mainitsimme! Ja tämä on yksi niistä syistä, jotka tekevät työskentely hotelli- ja ravintola-alalla entistäkin houkuttelevampi. Työskentele tarjoilijana, baarimikkona, isäntänä tai keittiövahtimestarina. Rota tai valita tarjoilijan, baristan, baarimestarin tai jopa varastonhoitajan ja kuriirin vuorot. Syft. Voit olla niin joustava kuin haluat ja ansaita arvokasta kokemusta tällä alalla.

Katso Rota osoitteessa Lontoo, Manchester, Leedsja Glasgow, ja oppia lisää Syft osoitteessa Manchester, Birmingham, Liverpool ja Leeds.

5. Siisteyden kuningattarille ja kuninkaille

T-paitoja, housuja, sukkia, lautasia ja laseja kasataan odottamaan siivousta... Näin käy monissa kotitalouksissa, sillä monet meistä eivät halua viettää viikonloppua... siivous siivota sotku. Jotkut maksavat mieluummin jollekin, joka tekee siivouksen heidän sijastaan. Varsinkin kesällä. Jos sinusta tuntuu, että voisit käsitellä moppia ja päästä eroon pölystä vuonna tehokas ja vaikuttava tavalla, yritä tulla siivooja kanssa TaskRabbit. Voit vierailla molemmissa kodeissa ja toimistoissa, mutta jos teet työsi kunnolla, pitkäaikainen työpaikka voi olla sinulle mahdollinen. Valitse asiakkaita, työaikoja ja hintoja, ja hyvää päivänjatkoa - aina.

6. Asioiden korjaajille

Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin sitä ei voi korjata sinulle. Ystäväsi soittavat sinulle, kun he tarvitsevat apua. Muut (siis tuntemattomat) voisivat tehdä samoin. Kuvittele, kuinka turhautuneita he voisivat tulla, jos heidän kesäloma on pilalla niiden rikkinäinen astianpesukone, pesu kone, AC tai vesijohto. Ansaitse tuloja remonttimies. Älä anna lahjakkuutesi mennä hukkaan.

Ilmoittaudu tehtäviin osoitteessa Liverpool, Birmingham, Bristol, Glasgow, Cardiff, Brightonja muutamat muut kaupungit.

Saatat olla kiinnostunut Seuraa pupua ja tienaa lisää rahaa - Kuinka tehdä rahaa TaskRabbitilla?

7. Ruoan ystäville

Sanastossasi käytetyimmät sanat ovat pilkkoa, sekoittaa, viipaloida, taikina, hauduttaa, lämmittää, leipoa, keittää, valmistaa jne. Mitä jos voisit täydentää tulojasi kotikokki. Lontooseen ja muihin Yhdistyneen kuningaskunnan kaupunkeihin tulevat turistit voisivat ilmestyä ovellesi, istua ruokasaliin ja maistella herkullisia aterioita. Kotiruoka ei ole vain hauska ja joustava kesätyö mutta myös hyvä tapa saada uusia ystäviä. Isännöi vieraita Lontoo, Manchester, Birminghamja Leeds.

8. Mysteerien ystäville

Voi, kesäaika... Tätä sinä haluat, eikö niin? Ymmärrämme sen. Haluaisimme kuitenkin ehdottaa jotain salaperäistä. Kuvittele työ, jossa tehtäväsi olisi käydä eri kaupoissa ja myymälöissä, ottaa kuvia ja/tai ostaa tavaroita. Mysteeriostokset on laillinen. Jotkin yritykset ovat palkanneet mysteeriostajia jo vuosia parantaakseen palveluaan. Pidä hauskaa ystävien kanssa rannalla tai uima-altaalla, ja ansaitse muutaman kilon heti sen jälkeen. Tehdyt rahat voivat kattamaan kulusi seuraavan kerran, kun tapaatte ystävienne kanssa. Kesä ei ehkä koskaan tule niin kuumaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta mysteeriostokset ovat varmasti yksi kuumimmista kesätöistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

9. Asioiden keräilijöille

Säästimme tämän aivan loppuun. Miksi? Koska jotkut ihmiset piiloutuvat mieluummin peiton alle kuin hankkiutuvat eroon käyttämättömistä tavaroista. Muistoja... Silti voisit löytää kesälomallasi muutaman tunnin aikaa kirjoittaa luettelon asioita, joita et tarvitse. Sitten voit myydä niitä verkossa.

Etsi alustoja Oxford, Edinburgh, Cardiff ja muut kaupungit Yhdistyneessä kuningaskunnassa jotka luovat sinulle mahdollisuuksia ansaita rahaa pois ei koskaan käytettyjä mekkoja, kirjoja, laitteita jne. Mausta kesälomasi ylimääräiset punnat pankkitilillesi!

Hae Britannian suosituimpiin kesätöihin NYT!


Lue myös:

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!