Kuinka tulla Lingodan kanssa online-kielenopettajaksi: Lingoda: Täydellinen opas

Täysin uusi ja jännittävä maailma, jos olet valmis sukeltamaan siihen, on verkkopalvelujen maailma. opetus. Kun työ siirtyy etänä ja mahdollisuudet laajentaa sitä, että se voidaan tehdä kotoa käsin, myös opetus on siirtynyt verkkoon. Yksi merkittävä verkko-opetusalusta on Lingoda, jossa sertifioidut opettajat voivat ansaita rahaa opettamalla äidinkieltään kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti kotoa käsin tai mistä päin maailmaa tahansa. 

Verkko-opetus Lingodan avulla

Mikä on Lingoda?

Lingoda-opetus on verkko-oppimisalusta, joka on toiminut vuodesta 2013 lähtien ja joka tarjoaa verkkosivuston, jolla voit opettaa uutta kieltä mukavasti kotonasi. Korkeintaan 3-4 oppilasta kokoontuu virtuaaliseen luokkahuoneeseen, jossa jokainen saa yksilöllistä huomiota samalla kun opettajat opettavat materiaalia verkossa mistä tahansa.

Lingodan perustavoitteena on tarjota yksityishenkilöille foorumi, jossa he voivat oppia uutta kieltä tai opettaa kieltä kotoa käsin. Toisin kuin tavallisissa kielikouluissa, joissa matkustat kielikouluun ja takaisin, Lingodan opettajat ovat erityisiä siinä mielessä, että he toimivat täysin verkossa tinkimättä opetuksen laadusta.

Tarvitset vain toimivan kannettavan tietokoneen ja internetin. Internet-yhteys helpottaa Lingoda-opetusta ja -oppimista sekä opettajille että oppilaille, koska tuntien ajankohdat räätälöidään sen mukaan, mikä sopii sinulle parhaiten.

Miten Lingoda toimii?

Jokainen verkkokielikokemus eroaa toisistaan opetusmenetelmästä maksuun. Lingodan kanssa opettaminen antaa opettajille mahdollisuuden asettaa haluamansa opetussuunnitelman sekä haluamansa ajankohdat. Aloita opettaminen noudattamalla näitä ohjeita:

VAIHE 1: Valitse luokka

Lingodan avulla voit valita luokan tunteja aikaisemmin tai varata sen kuukausia etukäteen. Opiskelijoita on ympäri maailmaa, mikä mahdollistaa oppituntien pitämisen ympäri vuorokauden. 

 

VAIHE 2: Valmistaudu luokkaan

Lingoda antaa tietoa opiskelijan tasosta, jotta valmistautuminen olisi helpompaa. Tämän lisäksi Lingoda tarjoaa opetusmateriaalia, jota voidaan käyttää oppituntien aikana.


VAIHE 3: Opeta Zoomin kautta

 1. Kun olet valinnut kielen, täytät lomakkeen täyttämällä kaikki aidot tietosi.
 2. Varmista, että antamasi tiedot eivät ole väärennettyjä.

Kuinka tulla opettajaksi Lingodan kanssa

Jos valitsemasi ammatti on opettaminen ja olet innostunut eri kielistä, miksi et auttaisi muita parantamaan kielitaitoaan ja samalla tienaamaan rahaa. Liity kansainväliseen kieltenopettajien tiimiin, jossa voit viedä opettajan urasi luokkahuoneesta luokkahuoneeseen ja tie.  

Lingoda Vaatimukset

 Ketä Lingoda etsii?

 • Olet luotettava ja teknisesti taitava.
 • Työskentelet mielelläsi kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.
 • Olet äidinkielenäsi kieltä, jota haluat opettaa.
 • Olet erittäin pätevä
 • Rakastat kieliä ja rakastat opettamista

Mitä Lingoda tarjoaa?

 • Freelance-työ - lyhytaikainen sitoutuminen.
 • mahdollisuus tutustua opiskelijoihin eri puolilta maailmaa.
 • Pieni luokkaryhmä - tyypillisesti 5 oppilasta luokassa tai yksityisluokissa.
 • Automaattinen laskutus - ei ylimääräistä paperityötä sinulle.
 • Erinomainen luokkamateriaali - Lingoda tarjoaa laadukasta luokkamateriaalia opiskelijoille.
 • 25% mistä tahansa tarjoamastamme kielikurssista
 • Työskentele mukavasti kotoa käsin, kun sinulla on kiinteä internetyhteys.

Lingoda-opettajan verkkovaatimus:

 • Erinomainen ajanhallinta ja organisointitaidot.
 • Sinulla on oltava kokemusta äidinkielen opettamisesta vähintään 2 vuoden ajalta.
 • Englannin kielen on oltava äidinkielesi, jos haluat opettaa englantia (C2+ taso).
 • Sinun on oltava aktiivinen opetustaidoissasi.
 • Sinun on voitava työskennellä kaikkina vuorokaudenaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 • Olet suorittanut CELTA-opinnot tai niihin liittyvät opinnot (DELTA, TRINITY TESOL tai Master in Education in English).

Mitä kieliä voit opettaa Lingodalla?

Koska kielen oppiminen on enemmän kuin vain opiskelu, Lingoda työskentelee opettajien kanssa, jotka ovat äidinkielisiä opettajia, joilla on asianmukainen kokemus ja tausta. Opetettavia kieliä ovat englanti, ranska, saksa ja espanja. 

Miten aloittaa työskentely Lingodan kanssa: Lingoda: Vaiheittainen opas verkko-opettajille

VAIHE 1: REKISTERÖIDY

 1. Lingodaan rekisteröitymisen voit aloittaa täällä Appjobsissa rekisteröitymällä tai osoitteessa nopea hakeminen
 2. Jos täytät vaatimukset, voit helposti rekisteröityä napauttamalla "TULOSTA OPETTAJAKSI".

   

VAIHE 2: VALITSE KIELI

 1. Kun olet rekisteröitynyt, sinua pyydetään valitsemaan kieli, jota haluat opettaa.
 2. Jatka hakemuslomakkeen täyttämistä napauttamalla tätä vaihtoehtoa.

 VAIHE 3: TÄYTÄ HAKEMUSLOMAKE

 1. Kun olet valinnut kielen, täytät lomakkeen täyttämällä kaikki aidot tietosi.
 2. Varmista, että antamasi tiedot eivät ole väärennettyjä.

VAIHE 4: HAKEMUKSEN TARKISTAMINEN

 1. Kun olet täyttänyt lomakkeen, varmista, että tarkistat hakemuksen, jotta et ole tehnyt mitään virhettä.
 2. Tarkastus on tärkeää ennen lähettämistä.

Lingoda Opettajan palkka

Lingodan palkkataso on $8-$13 tunnilta englantia äidinkielenään puhuvalle. Lingodan opettajat opettavat keskimäärin viiden oppilaan ryhmissä kerrallaan. He tarjoavat kuitenkin kaiken tarvittavan materiaalin, sinun tarvitsee vain saapua ajoissa paikalle ja opettaa. Muista, että Lingoda perii 20%:n provisiopalkkion. 

Kuinka paljon Lingodan opettajat ansaitsevat

 • Lingoda-palkka on vähintään $8, jos luokan koko on suhteellisen pieni. Se nousee $13:een, jos koko on suuri. 
 • Opiskelijat ovat kuitenkin yleensä yli 18-vuotiaita, mikä helpottaa opettajia täyttämään Lingoda-opettajien vaatimukset.
 • Myös palkkataso vaihtelee kursseittain ja maittain. Se riippuu kyseisen maan valuuttakurssista. 
 • Esimerkiksi Yhdysvalloissa on korkeampi valuuttakurssi, joten luonnollisesti yhdysvaltalaiset opettajat ansaitsevat enemmän rahaa kuin muut.

Mitä sinun on tiedettävä, jotta juhlat saadaan käyntiin?

Lingoda Vaihtoehdot

Kun on niin paljon edut Lingoda-käyttäjänä, jos joku ei halua valita tätä alustaa, monia muita vaihtoehtoja on saatavilla verkko-opetukseen. Muita vaihtoehtoja ovat mm:

1. VIPKid

VIPKid on palvelu, joka yhdistää äidinkielenään englantia puhuvat yhdysvaltalaiset ja kanadalaiset opiskelijat ulkomailla asuviin opiskelijoihin, jotka haluavat henkilökohtaista tukiopetusta englanniksi. Se on samanlainen kuin videoneuvottelupuhelu, paitsi että se näyttää oppituntien diat sekä oppilaille että opettajille. Tämä tekee oppimisprosessista paljon helpompaa ja kätevämpää opiskelijoille. 

VipKid edellyttää vuoden kokemusta lasten kanssa ja tutkintoa, joten jos jollakulla on molempia, hän voi hakea. täällä

2. Preply

Sertifikaatit eivät ole välttämättömiä aloittaaksesi tukiopettajana Preply. Kuka tahansa intohimoinen voi rekisteröityä sivustolle ja aloittaa oppitunnit. Lue Preply-opettajan haastattelu. täällä nähdäksesi, millaista on työskennellä freelancerina Preplylle. 

3. Qkids

 Qkid on verkkopelipohjainen oppimisalusta ja loistava verkkosivusto 2-12-vuotiaille oppilaille. Opettajat ovat yhteydessä 800 000 oppilaaseen ja ohjaavat heitä hauskan ja dynaamisen oppimiskokemuksen kautta. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja tämän alustan tarjoamista mahdollisuuksista. 

4. Kuori

 Koska Bark on johtava markkinapaikka uusille yrityksille, se auttaa niitä löytämään tarvitsemansa palvelut. Uusien asiakkaiden löytämisestä nykyisten asiakkaiden parempaan tuntemiseen ne täyttävät uusien yritysten vaatimukset.

 Palkittu yritys Bark varmistaa ammatillisen kasvun tarjoamalla työkaluja yli 500 000 ammattilaiselle markkinoilla. Rekisteröidy täällä! 

Lingoda ei ole ainoa maailmanlaajuisesti saatavilla oleva vaihtoehto, sillä Appjobsissa on enemmän vaihtoehtoja, joiden kautta voit etsiä ja löytää hyviä vaihtoehtoja. Lue meidän artikkeli työpaikoissa, jotka eivät edellytä opettajan tutkintotodistusta opiskelijoiden opettamiseksi tai ohjaamiseksi maailmanlaajuisesti.

Intohimo ja innostus

Lingoda opetuksen arvostelut

Lingodan opettajat ovat eri elämänalueilta. He ovat sisällöntuottajia, muotisuunnittelijoita, arkkitehtejä ja jotkut myös kotivanhempia. Työskennellessään tämän alustan kautta monet opettajat ovat jakaneet kokemuksiaan.

TAPAA ARIEL- LINGODA OPETTAJA JA KIELITIETEILIJÄ

Ariel kasvoi Chicagossa, mutta hän ei ole koskaan palannut takaisin. Hän kertoi jännittävästä kokemuksestaan opettamisesta Lingodassa. Hän kertoi rakastavansa työskentelyä täällä, koska se on mukavaa ja mukavaa.

Luokkahuoneisiin ei tarvinnut pendelöidä, ja opetuksen laatu oli erinomainen. Lingodan avulla hän saattoi osallistua tunneille kotitoimistostaan käsin hänelle sopivaan aikaan, kun taas oppilaat tekivät samoin. Hän oli varma oppilaille tarjotusta laadukkaasta materiaalista.

TAPAA LAURA- OPETTAJA INTOHIMOLLA

Laura on paljon intohimoisempi opettajaksi kuin yksikään muu foorumille palkattu opettaja. Ensimmäisestä koulupäivästään lähtien hän halusi opettajaksi.

Häntä inspiroi se, miten hieno ammatti tämä on ja miten opettajat saavat lukea paljon. Sitten hän tajusi, että hän voi opettaa kieltä verkossa.

[wp-faq-schema title="FAQ Title" accordion=1]

Yhteenveto

Verkko-opetus tai opiskelijoiden opettaminen eri puolilta maailmaa voi olla sinulle täysin uutta. Jos sinulla on esimerkiksi kiinalaisia opiskelijoita, joilla on vaikeuksia tiettyjen sanojen ääntämisessä, tai puolalaisia opiskelijoita, joilla on ongelmia kieliopin kanssa, yritä ymmärtää, mistä nämä ongelmat johtuvat. Saattaa olla, että heidän äidinkielellään tietyt kirjaimet kuulostavat aivan erilaisilta kuin esimerkiksi englanniksi. Jos opit, mistä heidän virheensä johtuvat, voit selittää kaiken paremmin ja tulla paremmaksi opettajaksi.

Ryhdy verkko-opettaja Lingodan kanssa, koska se on helppoa. Kaikki riippuu siitä, kuka on pätevä ja kuka kykenee ottamaan haasteen vastaan.

Olitpa arkkitehti tai kotiäiti, valokuvaaja tai lahjakas muotisuunnittelija, jos olet äidinkieleltään englantia puhuva, voit helposti rekisteröityä Lingodaan.

Lingoda-työpaikat ovat erittäin palkallisia opiskelijoille, jotka vain ansaitsevat rahaa taitojensa avulla. Yliopisto-opiskelijoina oleminen ei ole kovin edullista kalliissa maissa; tässä tapauksessa opiskelijoilta loppuvat vaihtoehdot ansaita. Lingodan opettaminen auttaa heitä paljon.

Oletko valmis ansaita rahaa Lingodan kanssa?

 

Lue myös: