TOP
  /  Vinkkejä & hakkereita   /  33 tapaa säästää rahaa jouluna Sinun pitäisi tietää

33 tapaa säästää rahaa jouluna Sinun pitäisi tietää

Rakastatko joulua etkä malta odottaa, että pääset koristelemaan kuusen, kuistin tai parvekkeen ja antamaan lahjoja läheisillesi? Jos näin on, sinä tietää, kuinka paljon rahaa voi helposti kuluttaa ennen lomaa - vaikka yrittäisitkin rajoittaa itseäsi ja noudattaa säästäväisyyttä pitääkseen budjettisi pienenä. Toivottavasti olet onnistunut ansaita ylimääräistä rahaa osoitteessa Halloween. Jos ei, ei hätää. Onneksi on olemassa lukuisia tapoja säästää rahaa jouluna, sinun on vain päätettävä, mitä lähestymistapaa käytät. Olemme listanneet 33 temppua, joista voit hyötyä riippumatta siitä, mikä on sinun taloudelliset tavoitteet tämän vuoden juhlia varten.

säästää rahaa joulua varten
Mitkä ovat SINUN suunnitelmasi säästää rahaa jouluna?
Kuva: Denise Johnson, Unsplash.

1. Aseta joulubudjetti ja säästä rahaa kuukausittain

Ilman budjettia et ehkä pysty hallitsemaan menojasi niin hyvin. Et ehkä pysty seuraamaan, kuinka paljon olet jo käyttänyt, varsinkin jos sinulla on taipumusta tehdä heräteostoksia. Aseta määrälle yläraja jonka sallit itsellesi käyttää joululahjoihin, koristeisiin, koristeisiin jne. Riippuen siitä, milloin jouluvalmistelut alkavat, sinun pitäisi myös yritä pelastaa $10-$45 kuukaudessa. Jokainen penni on tärkeä. Asetettu tavoite pitää sinut kärryillä. Aina kun saavuttaa virstanpylväs, voit taputtaa itse. Ansaitset sen.

2. Keskity juhlaan, älä lahjoihin

Toinen erinomainen tapa säästää rahaa jouluksi on olla ostamatta mitään lahjoja, vaan keskittyä viettämään laatuaikaa ystävien ja sukulaisten kanssa. Pelaatteko mielellänne lautapelejä tai syötte yhdessä? Järjestäkää peli- tai illallisilta. Pyydä heitä tuomaan lempiruokansa tai mitä tahansa he haluavat kokata, jotta ette seiso tuntikausia keittiön lattialla. Ajattele allergioita, syö maukasta makeaa tai suolaista ruokaa ja selvitä, kuka on perheen ja/tai ystävien paras pelaaja.

3. Aloita lahjojen miettiminen aikaisin

Jos sinulla ei ole aikomustakaan viettää joulua ilman lahjoja, sinun pitäisi aloita suunnittelu mahdollisimman aikaisin. Jos tiedät, mitä läheisesi haluaisivat ja/tai tarvitsisivat, pidä silmällä seuraavia tuotteita alennetut hinnat. Jos et voi ostaa niitä mustana perjantaina, ehkä jonain toisena päivänä. Rakastatko Excel-taulukoita? Luo sellainen ja määrittele yksityiskohtaisesti, kuka saa mitäkin milloin ja kuinka paljon. Näin voit myös päivittää budjettia ja tarkistaa sen tilan säännöllisesti.

4. Tilaa uutiskirjeitä

Lisätäksesi mahdollisuuksiasi olla jäämättä paitsi siitä, kun tietyt asiat tulevat myyntiin, Tilaa uutiskirjeitä. Kyllä, jotkut yritykset roskapostittavat edelleen asiakkaita, mutta niiden markkinointi on nykyään kohdennetumpaa. Ja voit yksinkertaisesti kieltäytyä vastaanottamasta tiettyjä viestejä. Voit pyytää jäsenyyttä saada suurempia alennuksia. Jäseneksi kannattaa tietenkin liittyä vain, jos se on maksutonta. Silti Varmista, että säästät rahaa joulua varten etkä ala ostamaan tarpeettomia asioita. Tue myös pieniä yrityksiä, jos voit.

5. Saat ilmaisia tuotteita ja palveluita mysteerikauppiaana.

Toinen tapa kasata muutama joululahja on se, että ryhdy mysteeriostoksille ja testata tuotteita - joko kaupoissa tai kotona. Mystery shoppaajat usein pitää kohteet tarkistettuina. Saatat saada palkinnoksi kupongin, jolla saat alennusta palvelusta ja/tai tuotteesta. Etsi oikea mysteeriostoskeikka kaupungistasi. Tutustu EasyShift ja HGEMesimerkiksi.


Ryhdy mysteerikauppiaaksi New York City, Las Vegas, San Diego, Jacksonville, Seattle, Kansas City, Cincinnati, Portland, St. Louis, Charlotteja monissa muissa paikoissa kaikkialla maailmassa.

6. Varaa liput etukäteen

Tarvitset rahaa jouluksi, koska sinun on ostettava muutama juna-, bussi- tai lentolippu. Jos tiedät jo matkasi päivämäärät, älä epäröi varata lippuja hyvissä ajoin. Katso, voitko saada alennusta. Kannattaa myös skannata verkkosivustot jossa voidaan löytää halvempia lippuja. Jos sinulla ei ole aavistustakaan niistä, kysy lisää. Joku lähipiiristäsi antaa sinulle vinkkejä. Etsi lentolippuja osoitteesta Skyscanner tai vastaavat verkkosivustot.

7. Auta muita löytämään työtä ja ansaitsemaan rahaa

Paljon vapaaehtoisia mahdollisuudet ovat saatavilla lomien aikana, mutta mieti asiaa tarkkaan. Jotkin järjestöt tarvitsevat ylimääräisiä käsiä ympäri vuoden, ja vain muutamana päivänä tapahtuva läsnäolo voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Voit kuitenkin tehdä jotakin, jos haluat auttaa: liity jäseneksi työpaikat kumppanuusohjelmat, kuten tämä AppJobs on, ja levittää sanaa kaikenlaisista sovelluspohjaisista joku voisi tehdä (intohimoisesti). Sinä voisit ansaita passiivista tuloa tekemässä eräänlaista online etämarkkinointi työ. Toisin sanoen, olisit rahan ansaitseminen verkossa kun joku rekisteröityy AppJobsin kaupallisten kumppaneiden palveluun.

8. Tienaa rahaa kyselytutkimuksilla

Kyselyjen täyttäminen ei tee sinusta rikasta, mutta voit joko - kotiuttaa tai pyytää e-lahjakortteja. Sitten voit käyttää rahat tai osan lahjakorteista lahjojen ostamiseen. Mielestämme tämä on loistava tapa säästää rahaa joulua varten. Sinun kannattaa kuitenkin aloittaa kyselyihin osallistuminen hyvissä ajoin, sillä voit pyytää maksua vasta, kun olet ansainnut tietyn summan. Kokeile Survey Junkie, Kyselyt tien päällä, tai Hiving. Jälkimmäisen avulla voit lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen.


Tee kyselytutkimuksia kotonasi vuonna Hayward, Lansing, Tulsa, Virginia Beach, Austin, Edmonton, Toronto, Calgary, Ottawaja monet muut paikat.

9. Osallistu jakamistalouteen ja vähennä kulujasi.

Jakaminen on välittämistä, sanotaan. Osallistumalla jakamistalouteen voit yksinkertaisesti vähentää muun muassa matka- ja ruokakustannuksiasi. Voit esimerkiksi muodostaa kimppakyydin Waze ja säästää bensaa. Jos et pendelöi, mutta teet ruokaa päivittäin, kokeile seuraavaa Aterioiden jakaminen. Muutama myyty annos kuuluisaa tomaattikeittoa voisi maksaa ainekset.


Hyödynnetään jakamistalouden olemassaoloa vuonna Toronto, Montréal, San Diego, Austin, Boston, Houstonja monet muut paikat.

10. Vuokraa tavarasi

Mitä säilytät autotallissasi tai varastossasi, jota tuskin käytät? Kirjoita luettelo niistä ja katso, mitä voisit vuokrata pois. lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi. Miksi ei säästää rahaa joulua varten löytämällä vuokraajat suksille ja/tai lumilaudoille Zilok tai Rentcharlie, tai surffilaudat, joissa on Surfy Nomads? Tehdyt ylimääräiset dollarit voivat viedä sinut lähemmäksi haluamaasi joulubudjettia.


Vuokraa ulos tavarasi Milwaukee, San Antonio, Sacramento, El Paso, San Francisco, Los Angeles, San Jose, Dallas, Pittsburgh, Seattle, Nashville, Chicago, Vancouver, Calgaryja monet muut kaupungit.

11. Vuokraa auto ja moottoripyörä

Asutko pyöräilijäystävällisessä kaupungissa kuten Eugene tai Portland ja voi kulkea työmatkansa pyörällä? Olet onnekas. Jos pysäköit auton tai moottoripyörän pysäköintipaikka jossain kiinteistölläsi, voit vuokrata näitä kun tarvitset rahaa joulua varten. Varautukaa hätätilanteen varalta B-suunnitelmaan, jolloin ajoneuvonne voi olla hengenpelastaja. Autonvuokraus on mahdollista Getaround ja Turo, ja helpot ratsastajat voivat kokeilla Riders Share.


Vuokraa autosi ja moottoripyöräsi Boston, Chicago, Portland, San Jose, Las Vegas, Chicago, Seattle, Cleveland, Albuquerque, Miami, Houstonja monet muut kaupungit.

12. Vuokraa pysäköintipaikkasi

Asiaan liittyen, voit säästää rahaa joululahjoihin tai matkoihin vuokraamalla pysäköintipaikkasi - jos sinulla on sellainen. Sen ei tarvitse sijaita kaupungin keskustassa, myös pihatie voi toimia. Tutustu siihen, millaista on tienata rahaa seuraavasti SpotHero esimerkiksi.


Vuokraa pysäköintipaikkasi Denver, Baltimore, Cincinnati, Phoenix, Philadelphia, St. Paul, Memphis, Washington D.C., Dallasja monet muut kaupungit.

13. Vuokraa kotisi

Nyt voitte varmasti nähdä kuvion... Kotivuokraus on tullut suosittu sivutoimi monille, ja voit myös säästää rahaa joulua varten sen kanssa. Saatat toivottaa vieraita tervetulleeksi kotiisi muutaman kerran vuodessa, vuoden loppupuolella, tai vuokrata asuntosi tai talosi joulun ajaksi, kun vierailet perheen luona toisessa kaupungissa, osavaltiossa tai maassa. Jälkimmäisessä tapauksessa, ansaitut dollarit voisi osallistua ensi vuoden joulubudjettiin. Tai voit yksinkertaisesti säästää matkakuluissa tällä tavoin.


Vuokraa kotisi Aurora, Rochester, Oklahoma City, Milwaukee, Columbus, Memhpis, Miami, Washington D.C., New York City, Los Angeles,Ann Arbor, Cape Coral, Vancouver, Ottawa, Edmonton, Torontoja ja monet muut kaupungit.

14. Myy joulun käsityöt

Onko sinulla jatkaa luova harrastus? Neulotko kenties huiveja ja puseroita, askarteletko koriste-esineitä tai puuleluja tai teetkö jotain muuta käsin? Monet ihmiset pitävät ainutlaatuisista (ja kestävistä) joulukoristeista, vaatteista jne. Osoitteessa Etsy, voit perustaa verkkokauppa ja aloita tuotteiden myynti. Verkkokaupan avaaminen ei edellytä ylimääräistä vuokraa, kuten fyysisten myymälöiden tapauksessa. Ja olisit yhteydessä asiakkaisiin ympäri maailmaa. Kotona asuvat vanhemmat voisi muuttaa tämä tilaisuus suuremmaksi ja kannattavammaksi. samalla kun sinulla on tarpeeksi aikaa lapsille.


Luo ja myy käsitöitäsi El Paso, Fort Worth, Jacksonville, Charlotte, Dallas, St. Louis, Cleveland, Phoenix, Edmonton, Vancouver, Ottawaja ja monet muut kaupungit.

15. Myy joulumallisi

Olet varmasti surffannut internetissä lomakauden aikana. Monet yritykset muuttavat hieman verkkosivujaan tai lisäävät liitännäisiä, joilla mainostetaan joitakin tuotteita tai palveluja esimerkiksi joulun lähestyessä. Jos olet freelance-ohjelmoija, tai ainakin osaat luoda koodeja, skriptejä, liitännäisiä, malleja jne. verkkokäyttöön ja myydä niitä verkossa. Koodaaja saattaa auttaa sinua säästämään rahaa joulua varten. Koodaamisen oppiminen ja ohjelmointikielten käyttö ovat todelliset edut nykypäivän digitalisoidussa maailmassa.


Myy koodit, liitännäiset, skriptit ja mallit osoitteessa Toronto, Québec, Vancouver, Phoenix, San Antonio, San Diego, Pittsburgh, Louisvilleja monet muut kaupungit.

16. Joulun tunnelman vangitseminen

Harrastus- tai ammattikuvaajat dokumentoivat elämää maapallolla. Ja aikakaudella valtava sisällöntuotanto, ei ole väliä, ovatko kuvat lavastettuja. Yrityksillä on tapana selata varastokuvia verkossa ja ladata teksteihinsa parhaiten sopivat kuvat. Jotkin yritykset palkkaavat valokuvaajia ja dronografeja kuvaamaan kuvamateriaalia tapahtuman aikana. Tutustu Fotolia, jonka omistaa Adobe Stock Photo, tai Shootlyja saada palkkaa sisällön tuottamisesta. Lue lisää verkossa etäyhteys markkinoinnin työpaikat täällä.


Myy valokuvasi Tampa, Charlotte, Indianapolis, Washington D.C., Los Angeles, Portland, Chicagoja kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

17. Julkaise jouluaiheinen grafiikkasi

Jos olet graafinen suunnittelija, kirjailija tai kuvittaja, värikäs, mustavalkoinen, omituinen, perinteinen tai tyylikäs joulun tunnelmaa kuvaava grafiikkasi voi päätyä joulunviettoon. painetuissa lehdissä tai verkkosivustoilla. Jos osallistuit Inktober haaste, yritä levätä ja aloita luominen, kun tunnet olosi taas virkeäksi. Sovelletut taiteet tarjoavat paljon työmahdollisuuksia osoitteeseen freelancerit, digitaaliset nomaditja osa-aikaiset tekijät. Ota yhteyttä asiakkaisiin Fiverr, Freelancer.com, Upwork ja muissa verkkoportaaleissa.


Myy mallejasi Sacramento, Memphis, Albuquerque, Jacksonville, Denver, Milwaukee, St. Louis, Las Vegas, Baltimore, Calgary, Torontoja kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

18. Julkaise jouluaiheiset kirjoituksesi

Wordsmiths voi tarjota juttuja painettujen tai verkkolehtien toimittajille. Jotkut saattavat jopa pyytää kirjoituksia ja tarjoa rahapalkinto! Jaa maailman kanssa henkilökohtaiset esseet, novellit, runot tai minkä tahansa jouluun tavalla tai toisella liittyvän kirjoituksen. Lisää kirjailijanimi, jos et halua, että oikea nimesi näkyy. Esimerkiksi seuraavilla alustoilla Freelancer.com, Hubstaff Talent, Upwork, tai Fiverr, löydät myös lukuisia hankkeita, joissa palkataan kirjailija.


Kirjoita mahtavia tarinoita ja ansaitse rahaa San Jose, Atlanta, Charlotte, Seattle, Indianapolis, Toronto, Edmonton, Vanvoucer, Calgaryja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

19. Etsi talonvartiointimahdollisuuksia

Me listaisimme talon istumisen joulun rahantekoideoiden joukossa siitä huolimatta, että se ei aina ole palkattua työtä. Kuitenkin, jos voit työskennellä etänä mistä tahansa, jotka eivät maksa vuokraa kuulostaa hyvältä suunnitelmalta säästää rahaa joulua varten. Osoitteessa HouseSitter.com, olisit yhteydessä kodinomistajiin, jotka tarvitsevat jonkun huolehtimaan kodeistaan sillä aikaa, kun he ovat - matkustaa ympäri maailmaa tai lähtenyt lyhyemmälle matkalle.


Ryhdy talonvahdiksi vuonna Port St. Lucie, Shreveport, Wichita, McAllen, Cincinnati, Minneapolis, Omaha, Calgary, Montréal, Ottawaja muut kaupungit.

20. Valmistele myös muiden kodit juhlapyhiksi

Mitä joku näkisi, jos astuisi kotiisi? Kiiltävät pinnat, huolletut laitteet, järjestetyt laatikot? Tässä osiossa siivoojat ja kodinhoitajat - saavat annoksensa rahaa tuottavia ideoita jouluksi.

20.1. Puhtaat kodit ja toimistot

Ihmiset saattavat ostaa Roomba-robottipölynimurin, mutta heidän on silti tehtävä joitakin siivous kodeissaan tai toimistoissaan. Siksi saatat ajatella lisätulojen hankkiminen tarjoamalla palveluitasi puhdistusaine juuri ennen joulua ja jopa sen jälkeen. Riippuen asuinpaikastasi ja siitä, millaista siivousta teet. säästäkää budjetistanne jouluksi. Tutustu Housekeeper.com ja muita sivustoja.


Puhdas kodeissa ja toimistoissa Des Moines, Huntsville, Reno, Tempe, Aurora, Fort Wayne, Toronto, Vancouver, Edmontonja paljon muita kaupunkeja.

20.2. Suorita helppoja askartelutehtäviä

Hyllyjen pystyttäminen tai kodin järjestäminen uudelleen ennen kuin vieraat saapuvat jouluillalliselle. Jos tarvitset rahaa jouluksi kiireellisesti, kokeilla helposti remonttimiehen työpaikat. TaskRabbit on suosittu alusta korkeakouluopiskelijat ja muita.


Vieraile muissa kodeissa ja auta ihmisiä Toronto, Ottawa, Vancouver, Charlotte, Baltimore, Detroitja paljon muita kaupunkeja.

22. Tee ostoksia, mutta älä vain itsellesi

Jotkut ihmiset ovat hulluna jouluateriaan ja valmistavat tonneittain ruokaa. Heillä ei ehkä ole aikaa tehdä ostoksia itse, joten he turvautuvat palveluihin, kuten esim. Instacart tai Shipt. Liity näihin alustoihin toimitus kuljettaja ja lisätä joulubudjettia ostamalla ja toimittamalla ostoslistoilla lueteltuja tuotteita.


Ryhdy päivittäistavarakauppiaaksi Atlanta, Memphis, Oxnard, Augusta, Detroit, San Antonio, Houston, Allentown, Hayward, Austin, Denver, Torontoja useita muita kaupunkeja.

23. Aloita osa-aikatyö

Joitakin edellä esitettyjä joulun rahanteko-ideoita. voisi itse asiassa tulla osa-aikatyösi. Tässä osiossa esittelemme kahdeksan muuta ideaa, kuten kuljettajan, hoitajan ja paikallisen oppaan työt, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Useimmat niistä maksa pian ja jotkut heistä tarjota sosiaalisia etuja.


Aloita joustava osa-aikatyö Portland, Seattle, Salt Lake City, St. Paul, Atlanta, Vancouver, Toronto, Calgary, Edmontonja satoja muita kaupunkeja.

23.1. Lemmikkieläinten hoitaja

Pitääkö meidän selittää, miksi lemmikkieläinten istuttaminen nauttii suosiota eläinten ystävien keskuudessa? Me emme usko niin. Se on joustava työ vähemmän ja enemmän kokeneet sitters voi tehdä osa-aikaista. Tarkista Rover tai PetSitter.com ja tapaa unelmiesi haukkuvat asiakkaat.


Työskentele osa-aikaisesti lemmikkieläinten hoitajana Columbus, Aurora, Tacoma, Cape Coral, Seattle, Fort Myers, Albuquerque, Vallejo, Simi Valley, Vancouver, Edmontonja Montréalja monet muut kaupungit.

23.2. Babysitter

Pidätkö enemmän lapsista? Aloita osa-aikainen työ lapsenvahtina. On tärkeää, että hyväksyt työtarjoukset perheistä, joiden kanssa tulet toimeen. Valitse työn tyyppi (lastenhoitaja, au pair, tutor jne.), johon tunnet olevasi pätevä. Harkitse College lastenhoitajat ja tutorit ja Care.com, tai lukea muut alustat myös. Jos sinua ei haittaa tehdä joitakin vuoroja lomien aikana, ilmoita perheille, että olet käytettävissä. Hintasi voivat olla korkeammat, tietysti.


Työskentele osa-aikaisesti lapsenvahtina Tacoma, Houston, New York City, Tucson, Los Angeles, San Francisco, Toronto, Montréalja monet muut kaupungit.

23.3. Ammattimainen palveluntarjoaja

Iän myötä tarvitsemme enemmän apua jokapäiväisessä elämässä. Valitettavasti monet ihmiset tarvitsevat ammattiapua koko elämänsä ajan. Jos olet käynyt joitakin terveydenhuollon kursseja ja/tai työskennellyt sairaanhoitajana tai ammattihuoltajana pitkään, saatat olla täydellinen ehdokas perheeksi. Monet heistä etsivät hoitajia verkossa, esimerkiksi osoitteessa ElderCare. Eikö sinulla ole pätevyyttä tai kokemusta huolehtia vanhuksista tai erityistarpeisista ihmisistä? Entäpä hieroja työpaikat? Teidän on jälleen toimitettava viralliset asiakirjat, jotka todistavat olet ammattitaitoinen ja koulutettu. Hierojana voit tarjota alennuksia palveluistasi tai myydä palveluseteleitä. Paitsi että säästät rahaa joulua varten mutta myös asiakkaasi voisivat antaa hieronnan joululahjaksi läheisilleen.


Työskennellä osa-aikaisesti ammatillisen hoidon tarjoajana Tacoma, Baton Rouge, Des Moines, Miami, Atlanta, Québec, Ottawa, Montréal, Torontoja monet muut kaupungit.

23.4. Kuljettaja

Olemme keskustelleet aiemmin kimppakyydeistä, ja nyt keskitymme toisenlaiseen kuljettajan työhön. Suuremmissa kaupungeissa kyytipalvelualustat kukoistavat, ja monet ihmiset päättävät kuljettaa matkustajia. Sekä Uber ja Lyft on laatinut kuljettajille ja heidän ajoneuvoilleen luettelon vaatimuksista. Selvitä, voitko liittyä heidän altaaseen kuljettajista. Lisävinkki: veteraanikuljettajien mukaan he voivat ansaita enemmän rahaa. lomien aikana hintojen nousun ansiosta.


Työskentele osa-aikaisesti kuljettajana Austin, Philadelphia, Cleveland, Denver, Eugene, Seattle, Norfolk, Toledoja monet muut kaupungit.

23.5. Jakelukuljettaja

Jos ajoneuvosi ei täytä Lyftin tai Uberin asettamia vaatimuksia, voi olla hyväksyttävää, jos tilauksesta tarjottavat toimituspalvelut. Tai voit yksinkertaisesti jättää autosi kotiin ja aja pyörälläsi, skootteri tai moottoripyörä sen sijaan. Ruoan toimitus on luultavasti kaikkien kuningatar jakelutehtävät. Voit liittyä useisiin alustoihin varmistaaksesi, että säästät tarpeeksi rahaa joulua varten. Lue lisää DoorDash, Postmatesja muita sovelluksia.


Työskentele osa-aikaisesti jakelukuljettajana Wilmington, Stockton, Salinas, Vancouver, Ottawaja monet muut kaupungit.

23.6. Virtuaalinen avustaja

Jos kommunikoit hyvin, nautit etätyöskentelystä verkossa ja pystyt hoitamaan hallinnollisia tehtäviä, hanki osa-aikatyö virtuaaliassistenttina. Avustaisit paikan päällä toimivien tiimien työtä seuraavasti varaus hotellit, lentoliput jne. Aloita tutkimusretkesi Fancy Hands.


Työskentele osa-aikaisesti virtuaaliassistenttina New York City, Las Vegas, Tucson, tai Washington D.C., Indianapolisja monet muut kaupungit.

23.7. Paikallinen opas

Sosiaaliset ja puhelias olennot, jotka tuntevat kaupunkinsa hyvin, voivat löytää paikalliset opastustyöt täyttämällä. Suunnittele retkiä ja kokemuksia, julkaise ne verkkosivustolla ja opasta pientä ryhmää sillä välin, kun jaat paikallisia kokemuksia. Tieto heidän kanssaan. Sekä amatööri- että sertifioidut matkanjohtajat voi hyötyä siitä, että ulkomaalaiset tutustuvat ihmeisiin kaupungeissa, joissa on Valitse päiväsi, U2GUIDE, Vayable, ToursByLocals tai Dabble. Kuitenkin, lue aina vaatimukset: joissakin tapauksissa vain sertifioidut matkanjohtajat saavat tarjota palvelujaan. Kun joulu on aivan nurkan takana, mukauttakaa kierroksia hieman. Jos olet halukas tapaamaan turisteja juhlapyhien aikana, voit vapaasti korottaa maksuja - varsinkin jos olet ylittänyt budjetin ja tarvitset lisää rahaa joulua varten.


Työskentele osa-aikaisesti paikallinen opas osoitteessa Pittsburgh, Los Angeles, Dallas, Atlanta, Milwaukee, Cleveland, Kansas City, Toronto, Calgaryja monet muut kaupungit.

23.8. Viihdyttäjä

Jos luulet, ettet pystyisi elättämään itseäsi kokopäiväisenä viihdyttäjänä, pidä päätyösi. viihdyttää lapsille ja aikuisille DJ:nä, imitaattorina, muusikkona, esiintyjänä, tanssijana jne, osa-aikaista. Koulujen ja työpaikkojen viralliset joulujuhlat järjestetään muutama viikko ennen joulua, joten et jää edes oman perheesi juhlista paitsi, jos et halua. Osoitteeseen pidä budjetti ja maksat tietyn summan joka kuukausi, investoi aikataulusi suunnitteluun ja määritä hinnat, kun rakennat profiiliasi osoitteessa GigSalad ja muut freelance-alustat. Teet sitä, mitä rakastat, ja säästät rahaa joulua varten pitäen hauskaa.


Työskentele osa-aikaisesti viihdyttäjänä Boston, Denver, Houston, Houston, Edmonton, Vancouver, Montréal, Québecja muut kaupungit.

31. Hallitse ruoanlaittotaitosi

Viihteestä puheen ollen, esittele hämmästyttäviä ruoanlaittotaitojasi ja viihdytä vieraita ihmisiä ruokapöydässäsi, sillä kotikokki. Jos ystäväsi rakastivat kurpitsapiirakkaa, joka on leivottu Halloween juhlissa muutkin pyytävät kakkoset, kun heille tarjoillaan äitisi perinteisiä (joulu)reseptejä. Keitä mitä haluat, aseta tunnelma ja tee mitä haluat. käydä keskusteluja ryhmässä ihmisiä, joilla kaikilla on tarina kerrottavanaan.


Saat palkkaa maukkaista aterioistasi Chicago, San Francisco, Washington D.C., Seattle, Boston, Philadelphia, Los Angelesja useita muita kaupunkeja.

32. Jaa arvokas tietosi

Kielen oppiminen tarkoittaa, että sanavarastoa on parannettava. Jos olet opettajavoit antaa heille kaikenlaista oppimateriaalia, jotta heidän kokemuksensa olisivat hauskempia. Yksi oppitunneista voisi esimerkiksi käsitellä jouluun liittyviä aiheita. Lisäksi henkilökohtaiset oppitunnit useista eri aiheista, voit suunnittelukurssit ja ladata ne tietylle sivustolle. Kuten Udemy. Etsi oikeat alustat itsellesi ja säästää rahaa joulua varten auttamalla muiden kehitystä.


Ansaitse rahaa opettamalla kotoa käsin New Orleans, Phoenix, San Francisco, New York City, Denver, Ottawa, Calgary, Torontoja muut kaupungit.

33. Kysy neuvoa vertaisiltasi

Jos listamme ei miellytä sinua, ehkä paras mitä voit tehdä, on kysyä muilta, mitkä ovat parhaita työpaikkoja vuonna kaupunkisi, alue tai maa. Et ole ainoa, joka tarvitsee neuvoja joulusäästämiseen. Pidä mielessä, että jopa vähemmän merkittävä yksityiskohta voi auttaa jotakuta heidän pyrkimyksissään löytää sopivimman ja/tai kannattavimman työpaikan löytäminen ennen lomia.


LUE LISÄÄ!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish