#YouCanCare-viikko, joka järjestetään tänä vuonna 25. helmikuuta ja 3. maaliskuuta välisenä aikana, pidetään joka vuosi tietoisuuden lisäämiseksi siitä, miten palkitsevaa hoitotyö on. Tällä tietoisuudella on suuri merkitys, sillä elämme ikääntyvässä yhteiskunnassa, jossa vanhustenhoitoon liittyvien työpaikkojen kysyntä kasvaa. On jo keskusteltu siitä, miten uudet teknologiat, robottiseuralaiset tai älypuhelinsovellukset voivat tarjota ratkaisuja vanhustenhoitoon lääkäreiden sijaan. Me kaikki tiedämme kuitenkin, että mikään ei voi korvata inhimillistä yhteyttä, hoitoa ja viestintää.

Jos olet samaa mieltä ja etsit tapaa ansaita rahaa joustavasti tai kokopäivätyössä, kannattaa harkita hoitoalan työtä - sinun ei tarvitse olla ammattilainen, kuten esimerkiksi sairaanhoitaja. Voit löytää erilaisia tapoja tarjota hoivapalvelujasi vanhuksille, vanhemmille, lemmikki omistajille ja yhteisöllesi AppJobs

- tutkitaan niitä kaikkia!

Kuva: Freepik

Työpaikat hoitoalalla AppJobs 1.Hoitaja

Voit valita vanhusten hoitajan/hoitajan paikan seuraavilla tavoilla. Care or ElderCare.

Molemmat sovellukset tarjoavat sinulle mahdollisuudet olla koko- tai osa-aikainen hoitaja. Voit työskennellä joustava ja valitse tarjoamasi palvelut, jotka voivat olla esimerkiksi henkilökohtaista hoitoa, kotihoitoa, sairaanhoitoa, lääkkeiden antamista, aterioiden valmistusta tai fysioterapiaa. Tarpeet vaihtelevat suuresti jokaisessa perheessä, joten älä lannistu, jos sinulla ei ole siihen liittyvää uraa tai erikoistunutta koulutusta. Tieto - Esimerkiksi kevyiden kotitöiden tekeminen, seuran tarjoaminen ja sen varmistaminen, että vanhukset ottavat lääkkeensä ajoissa, ovat asioita, joita jokainen voi tehdä.

Tarkista Care in the USA: San Antonio, Sacramento, Orlando, El Paso. Tutustu Care in Europe: in Lontoo, Liverpool, Madrid, Barcelona, Pariisi, Amsterdam.

Tutustu ElderCare in the USA: vuonna Houston, Miami, FortWorth, Nashville.

Nämä kaksi alustaa eivät kuitenkaan ole ainoat, joihin voit rekisteröityä tarjotaksesi vanhustenhoitopalveluja.

Etkö löydä kaupunkiasi? Kirjoita AppJobs!

2.Ostokset, lemmikkieläinten hoito ja siivouspalvelut

Iäkkäillä ihmisillä on joskus liikkumisvaikeuksia tai he väsyvät helposti, joten voit halutessasi tehdä heidän

päivittäistavarakauppaostokset Instacart, Grubhub, tai Shipt, esimerkiksi. Voit myös kokeilla Lähettiläs, joka on tarkoitettu lähinnä ruokaostosten tekemiseen, mutta myös muiden pienten tehtävien hoitamiseen vanhuksille, kuten lääkkeiden ja vaatteiden hakuun tai syntymäpäiväkortin ostamiseen.

Kuva: Freepik

Tutustu Grubhubiin osoitteessa SanBernardino, Indianapolis, Orlando and muut yhdysvaltalaiset kaupungit. Tarkista

Shipt in Chicago, Austin, San Antonio, Dallas, ja muut kaupungit Yhdysvalloissa. Check out Envoy in Phoenix, Las Vegas, Los Angeles, Houston.

Tutustu Instacartiin Yhdysvalloissa: NewYork, ElPaso, San Jose.

Voit myös viedä seniorisi koiria kävelylle. Varsinkin kylminä tai jäisinä päivinä he eivät luultavasti voi viedä parhaita koiraystäviään aamukävelylle. Voit auttaa heitä rekisteröitymällä Rover, PetSitter, Wag! DogHero, tai PetValet for example.

Kuva: Freepik

Tutustu lemmikkieläinten istuttamiseen liittyviin työpaikkoihin Yhdysvalloissa: vuonna Nashville, Chicago, Los Angeles, Houston. Tutustu lemmikkieläinten istuttamisen työpaikkoihin Euroopassa: in Pariisi, Milano, Liverpool, Madrid, Rooma. Tutustu lemmikkieläinten istuttamistyöpaikkoihin muualla maailmassa: Bogota, Buenos Aires.

Lisäksi voit myös puhdas heidän kotinsa heille TaskRabbit, 4home, Femplea tai MerryMaids. Useimmat iäkkäät ihmiset väsyvät nopeasti tai eivät pysty olemaan fyysisesti tarpeeksi aktiivisia tekemään näitä yksinkertaisia tehtäviä, kuten imurointia, pölyjen pyyhkimistä tai verhojen riisumista pesua varten. He todella arvostavat apuasi!

Kuva: Freepik

Tutustu kaikkiin siivous työmahdollisuudet Yhdysvalloissa: vuonna Miami, NewYork, Houston, Orlando ja monet muut yhdysvaltalaiset kaupungit.

Tutustu kaikkiin siivoustyö mahdollisuudet Euroopassa: vuonna Lontoo, Pariisi, Madrid, Amsterdam.

Tutustu kaikkiin siivoustyömahdollisuuksiin muualla maailmassa: Bogota, Buenos Aires, Mexico City, MeksikolainenoMonterreyGuadalajara.

Vanhustenhoitopalvelujen tarjoaminen voi olla erittäin palkitsevaa! Varsinkin jos olet henkilö, jolla on hyvin kehittynyt empatia ja myötätunto, muiden vanhusten hoitaminen saa sinut tuntemaan, että teet jotain todella tärkeää - ja sitä se onkin! Sillä sen lisäksi, että autat vanhuksia erilaisissa askareissa, kotitöissä ja asioilla, tarjoat (mikä tärkeintä) keskustelua ja seuraa - toisin sanoen loistavaa ystävyyttä!