On hienoa, että sinulla on useampi kuin yksi tulonlähde ja - ansaita ylimääräistä rahaa kiinteän palkkasi lisäksi. Mutta päivässä on vain niin monta tuntia... Riippumatta siitä, miksi etsit uusia tapoja kasvattaa pankkitililläsi olevaa summaa, sinun pitäisi myös etsiä passiivisia tapoja ansaita lisätuloja Miksi? Vastaus on yksinkertainen. Passiivinen tulo on rahaa, jota ansaitset hyvin pienellä vaivalla tai jopa ilman vaivaa. Joskus ansaita rahaa kun nukut.

Selvitä 11 tapaa ansaita passiivista tuloa

 1. Tehdä rahaa tyhjästä huoneesta
 2. Luettelo pysäköintipaikasta
 3. Vuokraa varastohuoneesi
 4. Anna muiden käyttää juuri ja juuri käytettyjä tavaroitasi
 5. Tee karvainen ystävä
 6. Hyödynnä autoasi paremmin
 7. Tuotteiden ja palvelujen edistäminen verkossa
 8. Ota valokuvia ja lisensoi ne
 9. Myy tavaraa verkossa
 10. Kävelystä maksetaan
 11. Luo verkkokurssi

passiivisia tapoja tehdä rahaa
Kuva Sharon McCutcheon Unsplashista. Miten viettäisit ylimääräistä rahaa te teitte?

1. Tehdä rahaa tyhjällä huoneella

Tämä on luultavasti yleisin tapa ansaita passiivista tuloa. Olitpa sitten onnekas asunnonomistaja, joka on aikoinaan sijoittanut/perinyt kiinteistön, tai sinulla on "vain" vapaa huone asunnossasi, voit nopeasti tehdä ilmainen listaus sen alustoilla, kuten Airbnbja vuokra sen matkustajille.

Airbnb on luultavasti yksi suosituin kotivuokraussivustoja. Yksi parhaista asioista Airbnb? Sinä saa päättää kuinka paljon tilasi maksaa per yö. Vuokraus voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista, riippuen saatavuudesta ja mieltymyksestäsi. Oletko huolissasi turvallisuus? Muista, että isäntätakuu korvaa korvauskelpoiset isännät omaisuudelleen aiheutuneista vahingoista enintään $1,000,000! Toki sinun on huolehdittava siitä, että siivous ja huolto, mutta sinulla ei ole mitään menetettävää.

Nämä aiheet saattavat kiinnostaa sinuakin:
- 7 yksinkertaisia sääntöjä tehdä rahaa pois kotisi Airbnb:n kanssa
- Airbnb-isäntien 3 yleisintä virhettä Lontoossa (ja miten korjata ne!)

passiivisia tapoja tehdä rahaa
Jopa mukava sohvasi voi tuoda sinulle ylimääräistä rahaa. Joillekin matkustajille ei ole ongelma nukkua yhteisessä tilassa.

2. Luettelo pysäköintipaikasta

Olet ehkä ajatellut vuokrata asuntosi... Mutta tiesitkö, että voit myös tienaa rahaa vuokraamalla pysäköintipaikkasi kun et tarvitse sitä? Jos sinulla on pysäköintipaikka, jota et käytä päivittäin, voit tehdä sillä rahaa, kiitos SpotHero tai JustPark.

On niin yksinkertaista ansaita rahaa näiden sivustojen kanssa. Listaa pysäköintipaikkasi, määritä hinnat ja yksityiskohtaiset tiedot sen saatavuudesta. Vapaasta paikastasi kiinnostuneet lähettävät sinulle viestin. Jos paikkasi on usein vapaana koko vuoden ajan, sinusta voi tulla nopeasti osa-aikainen SpotHero tai JustPark jäsen. Sopimuksista tai maksuista ei myöskään tarvitse huolehtia: jos satunnaisesti käytetty pysäköintipaikkasi varataan, rahat siirretään pankkitilillesi pian.

Tämä aihe saattaa kiinnostaa sinuakin:
- Miten tienata rahaa matkustaessa?

passiivisia tapoja tehdä rahaa
Vuokraat asunnon, jossa on parkkipaikka, mutta sinulla ei ole edes autoa. MITÄ?

3. Vuokraa varastohuoneesi

Sinulla on kellari, autotalli tai varasto, jota et hyödynnä. Mikset vuokraisi sitä jollekin tarvitsevalle ja tienaisi sillä rahaa? Osoitteessa VälikappaleVoit esimerkiksi tehdä rahaa millä tahansa tilalla passiivisesti. Toisin kuin monet muut tilavuokrausyritykset verkkosivustot, Välikappale ei veloita sinua mitään listalle, ja vaikka tekisit sopimuksen vuokralaisen kanssa, sinun ei tarvitse maksaa. Tämä tarkoittaa, että saat pidä 100% kaikista tuloistasi; Vuokralleottaja maksaa välityspalkkion, et sinä. Voitko kuvitella parempaa passiivinen tapa tehdä rahaa?!

Tämä aihe saattaa kiinnostaa sinuakin:
Matkusta ympäri maailmaa ja saat palkkaa! Miten tienata rahaa tien päällä?


Ansaitse passiivista tuloa vuokraamalla varastotilasi vuonna Los Angeles, Chicago, San Francisco, Dallasja joitakin muita kaupunkeja Yhdysvalloissa.

passiivisia tapoja tehdä rahaa
Varastohuoneesi voisi olla paikka, jonne matkailijat jättävät matkalaukkunsa joksikin aikaa.

4. Anna muiden käyttää juuri ja juuri käytettyjä tavaroitasi

Voitteko kertoa, että vuokraaminen on helpoin tapa - ansaita passiivista tuloa? Voit vuokrata melkein mitä tahansa näinä päivinä kiitos sivustojen, kuten Zilok tai Rentcharlie. Näiden alustojen avulla voit vuokraa työkaluja ja muita tavaroita joita et käytä naapureillesi. Ne yhdistävät ihmiset, joilla on tavaroita, niihin, jotka tarvitsevat kyseisiä laitteita lyhytaikaisesti ja ovat jotka ovat valmiita maksamaan niistä.

Kun teet kotona kevätsiivousta, olet luultavasti löytänyt paljon esineitä, jotka olet täysin unohtanut omistavasi. Se voi olla juhlatarvikkeita, jotka hankit sitä yhtä juhlaa varten... Halloween kolme vuotta sitten, laatikko, jossa on työkaluja, joita käytät silloin tällöin pieniin korjaustöihin ympäri taloa tai käyttämättömiin elektroniikkalaitteisiin. Osoitteessa Zilok ja Rentcharlie, voisit ansaita rahaa kaikkien näiden asioiden kanssa samalla kun vietät aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa.

Tämä aihe saattaa kiinnostaa sinuakin:
5 sovelluspohjaista työpaikkaa, jotka auttavat sinua säästämään rahaa ja pelastamaan planeettaa!

5. Tee karvainen ystävä

Jos olet todellinen eläinrakas, tämä on unelmiesi työpaikka... Sinä työskennellä kotona, ja olet päivisin hieman yksinäinen, mutta söpö koiranpentu voisi parantaa päiväsi. Miksi et aloittaisi lemmikkieläinten istuttaminen kanssa Gudog tai Rover kasvattaa tulojasi!

Lemmikkieläinten istuttaminen on yksi ihastuttavimmista tavoista tehdä rahaa juuri nyt. Monet eläinten ystävät rekisteröityvät Rover osoitteeseen ansaita rahaa tekemällä sitä, mistä he nauttivat eniten. Saat maksut turvallisesti ja saat myös ympärivuorokautista tukea, mukaan lukien eläinlääkärin apu. Parasta? Aloittaminen on niin helppoa! Et tarvitse aiempi kokemus, sinun on vain rakastettava eläimiä. Jotkin yritykset (esimerkiksi Rover) vaativat kuitenkin taustatarkastuksen. tuleva lemmikkieläinten hoitajien on päästävä läpi.

Nämä aiheet saattavat kiinnostaa sinuakin:
- Työskentele ammattimaisena koiran ulkoiluttajana! Tutustu Pingiin ja Racheleen, jotka ansaitsevat lisätuloja lemmikkien vahtimestareina.
- Parhaat osa-aikaiset hoitotyöpaikat: lemmikinhoitaja, lapsenvahti, kodinhoitaja, vanhustenhoito...

6. Hyödynnä autoasi paremmin

Ostamme autoja ajaaksemme niillä, emme antaaksemme niiden odottaa hiljaa pihatiellämme. Jos olet kuten miljoonat muut ihmiset työskentely kotoa käsin tai pendelöit autolla, haluaisimme esitellä sinulle kaksi tapaa tehdä passiivista tuloa. Oletetaan, että vietät suurimman osan päivästäsi työskentelemällä studiossasi kotona ja käytät autoasi vain ostoksilla käydessäsi. Rekisteröidy sivustolle nimeltä Turo ja vuokrata autosi milloin tahansa. Muutamia vaatimuksia on asetettu, mutta autostasi voi tulla suosittu vuokra-auto alustalla. Turo on kuin Airbnb, mutta vain nelipyöräisille tavaroille.

Jos aamusi rutiini sisältää lasten viemisen kouluun ja sen jälkeen töihin menemisen, voisit valita mainoksen laittaminen autoosi, tai kimppakyyti muiden kanssa. Entä jos ajat pitkiä matkoja? Lue lisää Roadie ja kuljettaa joitakin paketteja. Kaikissa kolmessa tapauksessa et tee kiertotietä.

Aloita tästä!

Ajat siihen suuntaan, mihin sinun on mentävä ja/tai hoidat asioita, jotka sinun on tehtävä. Käytä tämä tilaisuus saada palkkaa töihin menoa tai vain vanhempana olemista varten. Voit hankkiutua eroon autosi peittävästä käärepaperista, kun olet saanut tarpeeksesi, ja sinä voit kimppakyyti naapureidesi kanssa tai noutaa/jättää paketti vain silloin, kun aikataulusi sallii sen.

Nämä aiheet saattavat kiinnostaa sinuakin:
- 10 vinkkiä, joiden avulla kuljettajat voivat ansaita enemmän rahaa kesällä
- 10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone

7. Tuotteiden ja palvelujen edistäminen verkossa

Oletko sinä erittäin aktiivinen verkossa ja/tai sinulla on verkkosivusto tai blogi (ehkä vlogi), jossa jaat säännöllisesti ajatuksiasi työhön ja työllisyyteen liittyvistä aiheista? Miksi et tilaisi työpaikat kumppanuusohjelmat ja auttaa ihmisiä löytää taitojaan vastaavia työpaikkoja. Voit tehdä tämän liittymällä AppJobs-kumppanuusohjelma myös.

Se rekisteröityminen ei maksa mitään, ja sinä ei tarvitse liittyä AppJobsin jäseneksi, jos et halua. Jäsenenä tytäryhtiö markkinoija AppJobsilla, voit edistää työtarjouksia ja muita palveluja saatavilla yli 250 kaupunkia 38 maassa viidellä mantereella. Aloittaaksesi sinun tarvitsee vain jakaa henkilökohtaiset linkkisi sosiaalisen median profiileissasi, verkkosivustoillasi, uutiskirjeissäsi jne. Evästeet kestävät 60 päivää. Aina kun joku napsauttaa linkkiä, kiinnostuu ja hakee työpaikkaa (rekisteröityy minkä tahansa AppJobsin kaupallisen kumppanin kanssa) tai pyytää palvelua, 40%-palkkio on sinun. AppJobs käsittelee maksuja pankkisiirrolla tai pian myös PayPalin kautta, ja voit nostaa rahat, kun saldosi näkyy. $100. Kun linkit on jaettu, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

AppJobs Affiliate

8. Ota valokuvia ja lisensoi ne

Oletko luova mieli, joka nauttii valokuvaamisesta vapaa-ajalla? Onko sinulla tonneittain viehättäviä maisemia ja panoraamanäkymiä? tallennettu kovalevylläsi? Sinulla voi olla tehdä helppoa rahaa by näiden valokuvien lisensointi. Saatat kuitenkin tarvita hieman vaivannäköä päästessäsi alkuun ja tutustuaksesi eri tapoihin lisensoida työsi.

Ennen kuin voit aloittaa rahankeräyksen, sinun on pitäisi päättää minkälainen lisenssi on sinulle paras - onko kyseessä kaupalliset oikeudet, ei-kaupalliset oikeudet vai kertakäyttölupa. Ja tietysti löytää paras foorumi valokuvien jakamiseen. Vietä aikaa tutkimalla ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva alusta. Tullaksesi freelance valokuvaaja, Shootly voisi olla hyvä valinta sinulle.

Nämä aiheet saattavat kiinnostaa sinuakin:
- Online-työt, joita voit tehdä etänä missä päin maailmaa tahansa
- Melkein ilman ehtoja: Freelance Online Jobs

passiivisia tapoja tehdä rahaa
Ajatteletko sommitelmissa ja väreissä? Kuvasi ovat varmasti upeita!

9. Myy tavaraa verkossa

Olitpa sitten siivoamassa vaatekaappiasi ja haluat päästä eroon vaatteista, joita et enää käytä, tai olet ovela yksilö joka on erinomainen tekemään DIY-koristeita ja käsintehtyjä koruja, on paljon vaihtoehtoja tienaa rahaa myymällä tavaroitasi verkossa.

Vinted on oikea foorumi, jos haluat tyhjentää vaatekaappisi ja ansaita samalla rahaa. Myyt käytetyt vaatteesi vain muutamassa vaiheessa. Lähetät myydyt tavarat uuteen kotiin ja saat maksun heti. Muista, että Vinted tarjoaa myös valmiiksi maksetun lähetystarran. Jos on taito käsintehtyjä esineitä, joita rakastat Etsy. Jos olet hyvä maalaamaan, neulomaan tai omistat jotain käsintehtyä, voit aloittaa verkkokaupan ja tehdä rahaa luovuudellasi. Kaiken Etsyssä myytäväksi listatun on oltava käsintehtyä, vintagea tai käsityötarvikkeita.

Aloita passiivisten tulojen ansaitseminen!

Nämä aiheet saattavat kiinnostaa sinuakin:
- Mitkä ovat parhaat freelance-työt? Ohjeita opiskelijoille, ulkomaanmatkalaisille ja kotona asuville vanhemmille
- Teinit, löydä työpaikkoja verkosta!

10. Kävelystä maksetaan

Kuulutko niihin ihmisiin, jotka tarkistavat terveyssovelluksensa (-sovelluksensa) päivittäin nähdäkseen ottamiensa askelten määrän? Oletko aikeissa muuttaa elämäntapojasi ja harrastaa enemmän liikuntaa? Onko sinulla motivaation puutetta ja tarvitsetko inspiraatiota, jotta voisit aloittaa treenaamisen? Käy osoitteessa Keikat tehty oikein ja selvittää, mitä yrityksiä maksaa sinulle kävelystä ja/tai kuntoutumisesta. Sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa ne puhelimeesi ja aloittaa matkasi kohti terveellisempää elämäntapaa.

11. Luo verkkokurssi

Viimeinen ehdotuksemme koskien passiivisia tapoja tehdä rahaa vaatii hieman enemmän työtä ja aikaa, mutta se on sen arvoista! Udemy avulla voit suunnitella verkkokurssin ja jakaa sen seuraavien tahojen kanssa miljoonat opiskelijat kaikkialla maailmassa. Udemy on oikea paikka vaikka sinulla ei olisikaan ammatillista opetuskokemusta.. Tarvitset vain asiantuntemusta aiheesta, jota haluat opettaa.

Suurimman verkko-oppimisen markkinapaikan kouluttajana voit tarjota kurssisi millä tahansa laitteella ja milloin tahansa. Se antaa sinulle suuri joustavuus työskennellä kurssin parissa vapaa-ajallasi. Voit opettaa mitä tahansa oppiainetta, jossa sinulla on asiantuntemusta, matematiikasta ohjelmointiin. Tarvitset alkuun vain laadukkaan videon luomiseen tarvittavan materiaalin.

Nämä aiheet saattavat kiinnostaa sinuakin:
- Jaa tietosi maailman kanssa verkko-opetustehtävissä
- 4 Helppoja vinkkejä yksityisille online-tuutoreille


Jos etsit muita passiivisia tapoja ansaita rahaa, tutustu Beermoney! Saat ehdotuksia eri tavoista ansaita ylimääräistä rahaa osallistumalla nettikyselyihin, hakemalla ilmaisia nettipalkintoja, käyttämällä luottokorttibonuksia, keräämällä kuponkeja ja paljon muuta.

Keskustele muiden samassa veneessä olevien kanssa!

Ystäväsi eivät ehkä lähde mukaan etsimään toista tulonlähdettä, mutta tuhannet muut ihmisiä maailmanlaajuisesti joilla on samat tavoitteet kuin sinulla. Hyvä uutinen on, että voit nyt helposti ota yhteyttä heidän kanssaan. Tarvitsitpa sitten lisää ideoita tai halusitko jakaa omia kokemuksiasi, voit keskustella verkossa monien ihmisten kanssa.


LUE LISÄÄ!