Me kaikki olemme kuluttajia... Vaikka jotkut meistä ryntää kauppaan ostaa uusimman vempaimen heti sen julkaisun jälkeen, toiset saattavat mieti kahdesti mitä ostaa ja pitää kotinsa siistinä ja järjestyksessä. Silti joskus akkuporakone tai tehosekoitin tulee tarpeeseen hyllyn ripustamiseen tai kakun leipomiseen. Elämme aikakautta, jolloin tavaroiden jakamisesta on vihdoin tullut (taas) trendikästä ja siistiä. Ja se on myös kannattavaa. Jos haluat täydentää tulojasi tai ansaita taskurahaa ilman suurempia ponnisteluja, sinun kohtaloksesi on - vuokrata tavaroitasi. Jos et ole vielä tajunnut, kuinka monia eri asioita voit vuokrata ansaita ylimääräistä rahaa, tarkista 23 ideaa sisältävä listamme!

Asiat, joita voit vuokrata rahasta

vuokrata tavaroitani
Vaikka luuletkin päässeesi eroon kaikista tarpeettomista esineistä kotonasi, sinulla on varmasti jotain, mitä voit vuokrata.
Kuva: Anna Sullivan, Unsplash.

1. Varastointi

Asut valtavassa talossa eikä sinulla ole mitään säilytettävää kellarissa ja/tai sinulla on varastoyksikkö jossain päin kaupunkia, mutta et käytä sitä koskaan. Vuokraa niitä ihmisille, jotka tarvitsevat lisätilaa muuttaessaan uuteen kotiinsa tai mistä tahansa muusta syystä.

Tee se Naapurija jotka tarjoavat $2 miljoonan isäntätakuu. Tämä suojaa sinua henkilökohtaiselta vastuulta ja omaisuusvahingoilta.

Lue lisää siitä, miten ansaita passiivinen tulot:
9 passiivista tapaa ansaita tuloja, joita et ehkä ole koskaan ajatellutkaan


Vuokraa varastoyksikkösi Dallas, Phoenix, Los Angeles, Seattle, Portland, Houstonja ja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

2. ASUNTOAUTO

Tiesitkö, että jotkut kiipeilijät ja retkeilijät asuvat pakettiautoissa, matkailuautoissa tai asuntoautoissa? Miksi? He voivat käynnistää ajoneuvonsa milloin tahansa ja suunnata seuraavalle upealle kalliolle kiipeilemään. Ei ole väliä, kuinka paljon aikaa vietät ulkona, supermukava asuntoautosi voi maksaa seuraavan matkasi. Tietenkin sinun on vuokraa se ensiksi.

RVshare on omistettu erityisesti erityyppisille matkailuautoille, ja se tarjoaa sinulle ja muille käyttäjille vuokraajat ajoneuvovakuutuksen kanssa.


Vuokraa autosi Cleveland, Charlotte, Tampa, Las Vegas, St. Louis, Louisville, Indianapolis, Fort Worthja ja monet muut kaupungit.

3. Keittiö

Jos sinulla ei ole lemmikkejä tai et pidä niitä ulkona, voit harkita keittiön vuokraamista ulos kotikokit. Se johtuu hygieniamääräyksistä. Tämä keikkatyö on saavuttanut suosiota ruokaharrastajien keskuudessa jotka rakastavat kokkaamista, mutta eivät ole saaneet mitään kokin tutkintoa tai todistusta. Monet alustat odottavat sinua liittymään yhteisöönsä.


Vuokraa keittiösi ja kotisi osoitteessa New York City, Chicago, San Francisco, Washington D.C., Seattle, Boston, Philadelphia, Pittsburgh ja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

4. Tilaa lemmikkieläimille

Tiedätkö mitä lemmikki Sisäänpääsy tarkoittaa? Oletko kenties työskennellyt lemmikkieläinten hoitajana ennen? Vaikka et olisikaan, sinusta voi tulla sellainen, 'vuokraa tilasi' eläimistä ja huolehtia niistä, kun heidän vanhempansa ovat työmatkalla tai lomalla (kaukana) kotoa. Tutustu osavaltiosi lemmikkieläinten istuttamista koskevaan lainsäädäntöön, hankkia vakuutus ja takuuja alkaa viettää aikaa söpöjen koiranpentujen kanssa ja/tai aikuinen koirat. 'Vuokraus' ja huolehtiva kuulostaa hyvältä yhdistelmältä ansaita lisärahaa.

Lisätietoja lemmikkieläinten istuttamisesta:
- Miten tulla Dog Sitter ilman kokemusta
- Työskentele ammattimaisena koiran ulkoiluttajana! Tutustu Pingiin ja Racheleen, jotka ansaitsevat lisätuloja lemmikkien vahtimestareina..


Eläinten hoito osoitteessa Orlando, New York City, Baltimore, Austin, Seattle, Amsterdam, Rooma, Milan, Barcelona, Berliini. Toronto, Vancouver, Buenos Aires, Bogotája Singapore. Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä Appjobsista!.

5. Auto

'Vuokraa tavarani' sisältää myös autonvuokrauksen. Jos olet päättänyt luopua autostasi joksikin aikaa, voit vuokrata sen niille, jotka voivat käyttää sitä esimerkiksi ruokaostosten tekemiseen. Jos autosi täyttää asetetut kriteerit ja siitä tulee suosittu vuokraajien keskuudessa, voitte osui jättipottiin.

Molemmat Turo ja Getaround tarjoaa ajoneuvovakuutuksen jäsenilleen. Molemmat alustat pitävät tietyn prosenttiosuuden tuloistasi palkkiopalkkiona.

Lue autonvuokrausoppaamme:
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää autosi vuokraamisesta


Vuokraa autosi Austin, San Jose, Las Vegas, Chicago, Seattle, Cleveland, Boston, Chicago, Portland ja monet muut kaupungit.

6. Tyhjä huone/koti

The ilmeisin asia, jota voit vuokrata, on huone tai mikä tahansa majoitustila, joka on sallittua listata. tietyllä alustalla.

Osoitteessa Airbnbvoit mainostaa tyhjää huonetta, kokonaista kotia, mökkejä ja paljon muuta. Mitä parempi isäntä oletsitä enemmän vieraita tulee. Sinua tarvitaan osta oma vakuutuksesi, mutta oikeutetut isännät saavat korvauksen 1 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin asti, jos vieras vahingoittaa kiinteistöä.

Lue lisää siitä, miten tulla erinomainen isäntä kanssa Airbnb täällä:
- 7 yksinkertaisia sääntöjä tehdä rahaa pois kotisi Airbnb:n kanssa

- Tarkista myös nämä 12 alustaa Airbnb:n lisäksi, joilla voit vuokrata tyhjää tilaasi.


Vuokraa kotisi Aurora, Rochester, Oklahoma City, Milwaukee, Columbus, Memhpis, Miami, Washington D.C., New York City, Los Angeles, Detroit, Pariisi ja monet muut kaupungit ympäri maailmaa.

7. Hääpuku ja puku

Menit naimisiin, käytit pukuasi tai pukuasi kerran, ja nyt se vie vain tilaa vaatekaapistasi. On täytynyt olla jokin syy, miksi päätit ostaa sen etkä vuokrata. Joillakin pareilla ei joko ole varaa ostaa kalliita vaatteita tai he eivät halua käyttää rahaa niihin.

Listaa omasi osoitteessa Rentcharlie ja anna toisen pariskunnan aloittaa avioelämässä päällään sinun tavarasi. Periaatteessa voit vuokrata lähes mitä tahansa alustan avulla. Sinun täytyy ota yhteyttä omaan vakuutuksenantajaasi saadaksesi selville, kattaako vakuutuksesi vuokrauksesi.


Vuokraa tavarasi Vancouver, Calgary, Dallas, Pittsburgh, Nashville,, Chicagoja monet muut kaupungit.

8. Juhlateltta

Oletko koskaan työskennellyt pitopalvelun parissa ja ostanut juhlatelttoja ja muita välttämättömiä tarvikkeita tapahtumia varten? On aika alkaa tienata niillä rahaa.

Etsi vuokralaisia osoitteesta Zilok, jossa voit listaa tavarasi useisiin luokkiin, elektroniikasta ylellisyyteen. Osto vakuutus tai päivitä nykyistä vakuutusturvaa ennen sivustoon liittymistä. Noin 10% vuokrahinnasta menee alustalle.


Vuokraa tavarasi Dallas, Albuquerque, Miami, Milwaukee, San Antonio, Sacramento, El Paso, Lyon, Toulouseja monet muut kaupungit.

9. Kameralaitteet

Jotkut elokuvaohjaajat ovat jo tehneet muutaman elokuvan älypuhelimella, mutta aina silloin tällöin joku tarvitsee laadukkaan kameralaitteiston. Ehkä tärkeä päivämäärä on tulossa tai lyhytelokuva on tekeillä.

Vuokraa kameroita, objektiiveja, jalustoja ja kaikkea niihin liittyvää apuna käyttäen Läski laama. Verkkoportaali tarjoaa lainanantajille suojaa.


Vuokraa tavarasi Manchester, Belfast, Leeds , Glasgow, Liverpool, Birmingham, Lontoo , Bristolja muut kaupungit.

10. Drones

Nautitko leikkimisestä droneilla ja mahtavien kuvamateriaalien luomisesta? Jaa intohimosi niitä kohtaan muiden kanssa. Vuokraa tavarasi Beazyesimerkiksi. Jos tarvitset apua vakuutusyhtiön löytämisessä, foorumi auttaa sinua.

11. Piano

Soittimet maksavat omaisuuden. Kuuluisat muusikot aloittavat yleensä pianon, viulun ja kitaran soittamisen jo lapsuudessaan. Ainoa ongelma on, että lapset eivät välttämättä tyydy ensimmäiseen soittimeen, johon he tarttuvat. Vuokraa arvoesineesi vanhemmille ja kaikille muille, jotka haluaisivat tutustua soittimiin. akustinen tai elektroninen soitin. Sitten taas suosittelemme Zilok.


Vuokraa tavarasi Columbus, Portland, Denver, Washington D.C., New York City, Chicago, Nashville, Pariisi, Marseilleja monet muut kaupungit.

12. Tilaa ajoneuvoissa

Olemme keskustelleet autonvuokrauksesta, ja luultavasti tiedät muutaman asian seuraavista asioista kuljettajan työpaikat, nyt keskitymme mainokset autoissa. Aina kun ajat jonnekin, jossa mainos on sijoitettu autoosi, kytket sovelluksen päälle ja alat ansaita niin kauan kuin sinulle sopii. mainoksia näytetään.

Kääri autosi Wrapify tai Nickelytics. Tarkista nykyiseltä autovakuutuksen tarjoajaltasi, onko vakuutukseesi tarpeen tehdä muutoksia.

Lue muista tavoista autosi muuttaminen rahaa tuottavaksi koneeksi.


Ansaitse rahaa käärimällä autosi Pittsburgh, Houston, Sacramento, Atlanta, Seattle, Phoenix, Cape Coral, Orlando, Fort Myers, Pietarija muut kaupungit Yhdysvalloissa.

13. Kajakki

Jotkin maat Excel melonnan maailmanmestaruuskilpailuissa ja vastaavissa urheilutapahtumissa. Jos haluaisit mieluummin viettää aikaa meloen luonnossa etkä vain katsella urheilijoiden kilpailuja, tiedät, miltä monista melontatovereistasi tuntuu. Vuokraa melojasi, kajakkejasi ja kanoottejasi perheille, yksinmatkustajille ja muille osavaltioosi saapuville tutkia erämaata. Zilok voisi olla sinulle taas vaihtoehto. Muista: foorumi pitää jopa 10%:n provision, ja omaan vakuutusturvaa suositellaan.


Vuokraa tavarasi San Bernardino, Tucson, Oklahoma City, San Diego, Las Vegas, Chicago, Nashville, Pariisi, Marseilleja monet muut kaupungit.

14. Surffilauta

Surffaus keksittiin Havaijilla, mutta nykyään se on yksi maailman suosituimmista extreme-urheilulajeista. Valitettavasti kaikki ihmiset eivät kiinnostunut surffauksesta asuu lähellä valtamerta, merta, järveä tai vesipuistoa. Siksi kaikilla heistä ei ole surffilautaa tai mahdollisuutta kuljettaa sitä paikasta toiseen.

Vuokraa laudat ja tarvikkeet Surfy Nomads että jotkut ihmiset vierailevat alueellanne nauttimassa auringosta ja ratsastamassa aalloilla. Hanki vakuutus!


Vuokraa surffilaudat San Francisco, Los Angeles, San Jose, San Diego, Gold Coast, Barcelona, Lissabonja monet muut kaupungit.

15. Jonossa seisovat ihmiset

Suurissa kaupungeissa asiakkaiden on usein odotettava jonossa saadakseen bagelin, iPhonen, uudet kengät jne. Jotkut ihmiset eivät kestä väkijoukkoa, inhoavat odottamista tai eivät yksinkertaisesti halua tuhlata minuuttiakaan niin tylsään asiaan. Mitä he siis tekevät? He palkata henkilö jota ei haittaa jäähdytellä kaupan ulkopuolella, kenties miinusasteessa.

Rekisteröidy TaskRabbit jos sinulla on valtavasti kärsivällisyyttä. Tullakseen Taskeriksi on maksettava $20:n ei-palautettava maksu. (25 puntaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa). Kaikki Taskerit luokitellaan laillisesti itsenäisiksi urakoitsijoiksi, joten aloita vakuutuksiin perehtyminen.


Etsi mahdollisuudet osoitteessa Liverpool, Lontoo, Oxford, Birmingham, Bristol, Glasgow, Brighton ja joitakin muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

16. Lenkkeilyrattaat

Vaikka jollakulla on pieni lapsi, se ei tarkoita, että hän voi lähteä lenkille. Se vaatii hieman harjoittelua, mutta kuka tahansa voi oppia käyttämään lenkkikärryjä. Miksi ei ilahduttaa jotakuta ja lainaa vauvan varusteita, kun olet poissa kaupungista, matkalla tai kun sinulla ei ole aikaa harrastaa liikuntaa. Valitse Rentcharlie tai toiselle alustalle. Tee tutkimusta ja etsi vakuutus, joka kattaa mahdolliset vuokraajien aiheuttamat vahingot. On parempi olla varma kuin katua, eikö niin?


Vuokraa tavaraa Vancouver, Calgary, Dallas, Pittsburgh, Seattle, Nashville, Chicagoja monet muut kaupungit.

17. Ompelukone

Kun ideoit ideoita, mitä luetellaan sen jälkeen, kun 'Haluan vuokrata tavarani kuten'? Luuletko, että ompelimo kone kiinnittäisi huomiota sivullesi? Ehkä. Ompelijalla saattaa olla ongelmia oman koneensa kanssa ja hän tarvitsee varakoneen. Sinun koneesi voisi pelastaa tilanteen!

Ota yhteyttä muihin ompelijoihin kautta Hygglo (jos asut Ruotsissa) ja muilla alustoilla. Ruotsalainen startup-yritys tarjoaa vakuutuksen käyttäjilleen, jotka saavat pitää 80% kokonaisvuokrasta.


Vuokraa tavarasi Tukholma, Göteborg, Malmö, Atlanta, Los Angeles, Calgaryja monet muut kaupungit.

18. Ratsastava ruohonleikkuri

Pihasi koko huomioon ottaen olet ehkä valinnut kaupasta ajoleikkurin. Olet aina innoissasi, kun tulee aika leikata nurmikko. Mutta pysytäänpäs asiassa! Todellisuudessa käynnistät ruohonleikkurisi moottorin vain kerran kuukaudessa tai jopa harvemmin riippuen siitä, missä päin maailmaa asut.

Lisää koneesi Zilokin 'Kotona' -luokka ja odota pyyntöjä. Noin 90% valitsemastasi vuokrahinnasta on sinun. Älä unohda tarkistaa, mitä vakuutus kannet. Tarvittaessa päivitä sitä tai valitse toinen palveluntarjoaja.


Vuokraa tavarasi San Bernardino, Tucson, Oklahoma City, San Diego, Las Vegas, Chicago, Nashville, San Antonio, Sacramento, El Paso, Lyon, Pariisi, Marseilleja monet muut kaupungit.

19. Kaivinkone

Raskas rakennuskalusto käsittää markkinarako vertaisverkkoalustoilla. On melko epätodennäköistä, että jokainen toinen henkilö omistaa kaivinkoneen, traktorin, leikkuupuimurin tai jotain vastaavaa. Jos satut parkkeeraamaan sellaisen lähelle kotiasi, yritä vuokrata sitä.

Luetteloi ne Zilok, Dallas, tai GrannSakerriippuen asuinpaikastasi. Selaa ylöspäin saadaksesi lisätietoja Zilokista ja Rentcharliesta. GrannSaker on ottanut käyttöön vakuutuksen tavaraa vuokraaville omistajille.


Vuokraa tavarasi Tukholma, Göteborg, Malmö, Atlanta, Los Angeles, San Francisco, Calgaryja monet muut kaupungit ympäri maailmaa.

20. Morsiusneidot

Olemme nähneet elokuvia, joissa joku on palkannut ihmisen esittämään poikaystävää, tyttöystävää, sukulaista jne. Miksi et tarjoaisi palveluksiasi morsiusneitona. Tämä voi kuulostaa hieman hullulta tai hulvattomalta mutta voisit ansaita rahaa saattamalla morsiamen.

Osoitteessa GigSalad, voisit ansaita elantosi viihdyttäjänä. Alustan ottama provisio riippuu siitä, minkä paketin valitset rekisteröitymisen yhteydessä. Liityt monipuoliseen itsenäisten urakoitsijoiden joukkoon, ja huolehdit itse veroistasi ja vastaavista.


Etsi mahdollisuuksia New York City, Portland, Detroit, Philadelphia, El Paso, San Antonio, Ottawa, Montréalja muualla maailmassa.

21. Pysäköintipaikka

Et ehkä edes omista autoa, mutta sinulla on auto. pysäköintipaikka jossain kaupungissa tai kotisi edessä olevalla pihatiellä, ehkä esikaupunkialueella. Vuokraa se kuljettajille, jotka haluavat välttää stressiä kun he etsivät turvallista ja edullista paikkaa pysäköidä ajoneuvonsa.

Tarkista JustPark ja SpotHero ja selvittää, ovatko ne saapuneet vai eivät. kaupunkisi myös. Ensin mainittu pitää 25% tuloistasi, jälkimmäinen ottaa 15% provision ja veloittaa $0.99 jokaisesta kuukausittain toistuvasta tapahtumasta. Sinulla on oltava oma vakuutus, jos se on sovellettavissa.


Vuokraa pysäköintipaikkasi Glasgow, Cardiff, Bristol, Baltimore, Cincinnati, Phoenix, Philadelphia, St. Paul, Memphisja ja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

22. Ystävä

Toinen hullumpi vaihtoehto on osallistua tapahtumaan jonkun ystävänä. Tarkista freelance-työt löytää mainoksia, joissa ihmiset etsivät ystävää.


Etsi mahdollisuuksia Miami, New York City, San Francisco, Boston, Houston, Houston, Leeds, Liverpool, Bukarest, Katowice, Madrid, Wienja muualla maailmassa.

23. A Crowd

Kuuluisilla muusikoilla on yleensä tarpeeksi vetovoimaa ja voimaa täyttää stadion. Jotkut tietynlaiset ammattilaiset eivät kuitenkaan välttämättä houkuttele niin suurta yleisöä, vaikka se näyttäisikin hyvältä lehdissä. Niinpä he kääntyvät erilaisten sivustojen puoleen rekrytoidakseen ihmisiä. Tämän lisäksi talk show't kuvataan yleensä maksullisen yleisön edessä. Ei kuitenkaan aina. Jos tämä millainen työ kiinnostaa sinua, rekisteröityä freelance-sivustotesimerkiksi.


Etsi mahdollisuuksia Los Angeles, Miami, New York City, Boston, Denver, Houston, Houston, San Diego, Indianapolis, Cleveland, Houstonja muita tonneja muissa kaupungeissa maailmanlaajuisesti.