Airbnb:hen on lisätty yli kuusi miljoonaa ilmoitusta, ja miljoonat ihmiset käyttävät sitä löytääkseen loma-asuntoja tai ansaita passiivista tuloa. Vaikka Airbnb:n ja muiden vertaisverkkosivustojen kautta vieraita isännöivien asunnonomistajien on ehkä täytettävä maksaa ylimääräisiä veroja tai tarkastella gentrifikaatioilmiötä, hyvin palkattu kokemus isäntänä kuulostaa houkuttelevalta. Koska isäntien määrä on kasvanut merkittävästi viime vuosina, kiinnostuneet ihmiset rahan ansaitseminen jakamistaloudessa on investoivat enemmän vieraanvaraisuuspalveluyrityksiinsä. Vaikka olisitkin kuin 'mutta haluan vuokra huoneen ulos talostani, ei koko kotiani".

Itse asiassa jotkin alustat vaativat nimenomaan, että asunnonomistajien on lueteltava koko asuntonsa/talonsa ja poistuttava kiinteistöstä vieraiden ollessa siellä. Toiset taas velvoittavat heidät jäämään ja olemaan vuorovaikutuksessa vierailijoiden kanssa. Tämä on asia, jota sinun tulisi miettiä, kun valitsemalla foorumi kotisi mainostamiseen. Yleinen neuvomme olisi tutustua verotukseen, hankkia tai päivittää vakuutus, joka kattaa asunnon vuokrauksen, ja laskea palvelumaksut, kun tämän joustavan ansaintatavan käyttäminen ylimääräistä rahaa. Vieritä alaspäin ja löydä paras vuokraussivusto, joka sopii tarpeisiisi ottaen huomioon kotisi sijainnin, tyypin, koon, saatavuuden ja halutun vuokrahinnan.

12 alustat tarkistaa vuokrata ulos talosi

 1. Kotimajoitus
 2. HomeAway
 3. UnderTheDoormat
 4. VRBO
 5. FlipKey
 6. Onefinestay
 7. 9 asuntoa
 8. Vrumi
 9. EtusivuVaihto
 10. Stayz
 11. Vuokraa kuin mestari
 12. Handiscover

Haluan vuokrata talon
Täytä tyhjä kohta: Haluan vuokrata talon... Ehkä lapsiperheille?
Kuva: Kelly Sikkema on Unsplash

1. Kotimajoitus

Osoitteessa Kotimajoitussinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin viettää aikaa kotikaupungissasi vierailevien matkailijoiden kanssa. Lisäksi voit valmistaa heille aamiaisen aamulla. Ei kokonaisia koteja vain huoneet voidaan luetella alustalla. Sinun kannattaa valita tämä sivusto, jos olet kotivuokrausyrityksessä kokemuksen eikä rahan takia.

Isäntänä opit tuntemaan muita kulttuureja muun muassa kohdatessasi ihmisiä (yli 18-vuotiaita) eri puolilta maailmaa, jotka etsivät kohdekotia. Pitkäaikainen vuokraus on mahdollista Homestayn avulla. Tämä tarkoittaa, että voit kutsua vieraitasi vuokralaisiksi, jotka saapuvat maahan vapaaehtoistyötä, välivuotta tai vaihtolukukautta varten. Kuten näet, saat todennäköisemmin varauspyyntöjä seuraavilta tahoilta nuoremmat ihmiset. Sinun odotetaan tarjoavan heille paikallista kokemusta.

He maksavat 15% (enintään 199 USD, EUR, GBP) majoituksen hinnasta vahvistaakseen varauksensa. Profiilia luodessasi sinun tulee mainita haluamasi maksutapa (pankkisiirto, käteinen, PayPal, Stripe jne.) Joissakin maissa voit hyödyntää Homestayn Deposit Payment -vaihtoehtoa, josta alusta veloittaa palvelumaksun, joka on kolme prosenttia talletuksen määrästä tai vähintään yksi dollari, euro tai punta.

On parempi olla varma kuin katua, Tarkista siis vakuutuksenantajaltasi, mitä vakuutuksesi kattaa, jos vieraat aiheuttavat vahinkoa omaisuudellesi.

Löydät täältä neuvoja siitä, miten vuokrata asunto Homestayn kautta:
Vinkkejä siitä, miten olla parempi isäntä, kun vuokraat asuntosi Airbnb:n tai kotimajoituksen kautta.

Ansaitse rahaa Homestay in Oklahoma City, Albuquerque, Boston, Manchester, Memphis, Milwaukee, Seattle, Lontoo, Glasgow, Perth, Gold Coast, Adelaide, Sydney, Calgary, Toronto, Montréalja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

2. HomeAway

HomeAway perustettiin hyvissä ajoin ennen Airbnb. Sillä on valtava salkku, johon kuuluu myös muita kotivuokraussivustoja. Joidenkin kokeneiden matkailijoiden mukaan tämä sivusto on tarkoitettu hieman vanhemman sukupolven edustajille. Yksi syy tähän on ehkä se, että luetellut vuokrat ovat korkeatasoisempia mutta yleensä pienempiä huoneistoja, jotka sopivat yksin matkustaville ja pariskunnille. Sinun kannattaa liittyä tälle alustalle joko asunnon omistajana tai isännöitsijänä, jos he ovat kohderyhmäsi.

Pidä mielessä että maksat joko vuotuisen tilausmaksun tai valitset varauskohtaisen maksumallin. Jälkimmäisessä tapauksessa sinulta veloitetaan tietty prosenttiosuus jokaisen varauksen yhteydessä. Lue lisää siitä täällä. Maksutapana Visa, MasterCard, American Express-kortit ja eCheckit (vain Yhdysvalloissa asuville) ovat saatavilla.

Verot ja säännökset
Joissakin osavaltioissa HomeAway-isäntien on maksettava majoitusveroja ja/tai hankittava lupa kaupungilta (esimerkiksi Santa Monicassa) voidakseen ansaita rahaa lyhytaikaisella vuokrauksella.

Ansaitse rahaa HomeAwayn kanssa San Antonio, Austin, San Jose,Detroit, Fort Worth, Portland, Liverpool, Brighton, Cardiff, Melbourne, Brisbane, Edmonton, Ottawaja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

3. UnderTheDoormat

UnderTheDoormat työskentelee Lontoossa asunnon omistajien kanssa ja on erikoistunut ylellisiin vuokrakohteisiin. Kotisi alueet 1 ja 2 on oltava käytettävissä vähintään kahdeksan viikkoa vuodessa. Alustan oma tiimi huolehtii kaikesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Asiakkuuspäällikkösi hoitaa vieraat. Hinta sisältää alustan hallintamaksut yms. Sinun kannattaa luoda tili tälle alustalle, jos haluat, että joku hoitaa kaiken puolestasi. Kodin/kiinteistön on täytettävä tietyt kriteerit.

4. VRBO

VRBO, joka on lyhenne sanoista Vacation Rentals By Owner, on osa HomeAway-perhettä. Sillä on paljon yhteistä HomeAwayn kanssa, joten joko maksat vuosimaksun tai sinulta veloitetaan varauskohtaisesti. Tietyillä lainkäyttöalueilla VRBO kerää myös majoitusveroja.

Sivustolla voi listata erilaisia vuokrakohteita mökistä omakotitaloihin. Tämä osoittaa myös, että vieraat koostuvat suuremmista ryhmistä tai perheistä, ei yksin matkustaville. Et asu kotonasi, kun sinua vuokrataan. Jos omistat isomman kiinteistön, eikä sinua haittaa majoittaa useampia ihmisiä, VRBO voi olla ihanteellinen vaihtoehto.

Ansaitse rahaa VRBO:lla St. Paul, Pittsburgh, Jacksonville, Los Angeles, Washington D.C., New York City, Lontoo, Birmingham, Cardiff, Leeds, Brisbane, Melbourne, Toronto, Calgaryja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

5. FlipKey

FlipKey on TripAdvisorin ainoa vuokrasivusto. Kotisi mainostamisen etuna tällä sivustolla on se, että se on ilmestyy TripAdvisoriin, mikä johtaa valtavaan altistumiseen. Vuokraat joko yksityisen huoneen tai koko kiinteistön, jolloin voit viettää aikaa kaikenikäisten ja eritaustaisten vieraiden kanssa.

Verkkosivuston kehittyneen hakukoneen ansiosta voit jopa määrittää, että kodissasi on vuoristonäköala tai että se on lemmikkiystävällinen. Valitse FlipKey, jos sinulla ei ole mitään mieltymyksiä vieraiden suhteen ja tapaisit mielelläsi myös reppureissaajia. Aina kun joku vuokraa asuntosi, alusta pitää kolme prosenttia palvelumaksuna.

Ansaitse rahaa FlipKey vuonna Baltimore, Philadelphia, Louisville, Sacramento, Atlanta, Charlotte, Oxford, Manchester, Brighton, Bristol, Edinburgh, Sydney, Perth... Kultarannikko, Adelaide, Melbourne, Vancouver, Toronto, Calgaryja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

6. Onefinestay

Onefinestay on paljon yhtäläisyyksiä UnderTheDoormatin kanssa, joten - vain korkeatasoiset majoitusvaihtoehdot on lueteltu heidän verkkosivustollaan. Tiimi hallinnoi varauksia ja vieraita. Jos kotisi Lontoossa, Los Angelesissa, New Yorkissa, Pariisissa ja Roomassa täyttää heidän kriteerinsä, voit nauttia kaikista mahdollisuuksista. edut työskentelystä heidän kanssaan. Asunnon omistajat eivät koskaan jää heidän kotonaan vieraiden ollessa siellä. Onefinestay on suositellaan niille jotka matkustavat paljon työn tai vapaa-ajan vuoksi. Voit lukea mahdollisista maksuista täällä.

Ansaitse rahaa Onefinestayn kanssa Miami, Los Angeles, New York City, San Franciscoja Lontoo.

7. 9 asuntoa

Tärkeintä on tietää 9 asuntoa on, että kotisi on listattu yhdelle heidän kumppaninsa verkkosivustolle. Se riippuu siitä, missä asut. Kotisi näkyy kuitenkin myös heidän sivullaan. Isännät maksavat 12%-15%-palvelumaksun. Sinun kannattaa rekisteröityä 9flats-palveluun, jos olet haluat vuokrata talosi ja mainostaa sitä eri sivustoilla, mutta ilman varauspyyntöjen hallintaa kahdella eri sivustolla.

Ansaitse rahaa 9flats in Nashville, San Diego, Las Vegas, Phoenix, Belfast, Newcastle, Glasgow, Perth, Brisbane, Melbourne, Adelaide, Torontoja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

8. Vrumi

Vrumi, joka on saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ei ole samanlainen kuin mikään muu tähän mennessä lueteltu alusta. Se yhdistää kodinomistajat ja luovan työn tekijät, opiskelijat ja yritykset, jotka etsivät paikkaa kokoukselle tai muutamalle työtunnille. Vrumi haluaa tarjota vaihtoehto kahviloihin ja työtoimistoihin. Vrumissa voit listata oleskeluhuoneita, keittiön pöytiä, työmaavajoja, asuntoveneet ja paljon muuta. Yöpyminen ei ole sallittua.

Kunhan tarjoat tarpeeksi yksityisyyttä vuokraajat, voitte jäädä mielellänne kotiin. Sinun pitäisi valita Vrumi hosting ihmisiä yöllä kuulostaa liian paljon vaivaa, mutta haluat silti tehdä rahaa kuukausittain. Voit myös tarkastella Vrumi kuin verkostoitumismahdollisuus, varsinkin jos opiskelet tai työskentelet myös freelancerina. Sinun on ehkä päivitettävä omaa vakuutusturvaasi varmistaaksesi, että olet täysin turvassa vuokrauksen aikana. Palvelumaksu on 5,5% otsikkovuokrasta.

Ansaitse rahaa Vrumin kanssa Lontoo, Birmingham, Leeds, Liverpool, Manchester, Dublinja Glasgow.

9. HomeExchange

Kuten sen nimi (HomeExchange) kertoo, tämä foorumi tuo kotivuokraukseen uudenlaisen käänteen. Ansaitset GuestPoints-pisteitä isäntänä, mutta sinun on valittava kahdesta suunnitelmasta: $15 per yö (vieraana) ja $150 per vuosi (ei lisämaksua). Tämä on sinulle sopiva sivusto, jos rakastat matkustamista ja haluat maksaa majoituksestasi mahdollisimman vähän.

Lisätietoja
Jos sinulla on ollut NightSwapping-tili aiemmin, sinun on luotava uusi tili HomeExchangessa. NightSwapping on liittynyt HomeExchange-ryhmään. Valitettavasti tietojasi ei voida siirtää uudelle sivustolle.

Ansaitse rahaa HomeExchange Lontoo, Porto, Lissabon, Berliini, Amsterdam, Bologna, Oslo, Helsinkija muut kaupungit.

10. Stayz

Jos asut Melbourne tai Sydney, voit rekisteröityä Stayziin, joka kuuluu osoitteeseen HomeAwayn perhe. Siksi se toimii samalla tavalla kuin HomeAway ja VRBO (ks. ne edellä). Alustalle voisi listata lähes kaikenlaisia vuokrakohteita, ei vain esimerkiksi luksuspaikkoja. Maksat verot ja palvelumaksut, ja Stayz vähentää ne. Näet yksityiskohdat maksuraporteissasi.

11. Vuokraa kuin mestari

Sinä olet urheilufani ja tietoinen siitä, miten intohimoisesti joku voi käyttäytyä kannustaessaan tiettyä joukkuetta. Vuokraa kotisi Vuokraa kuin mestari ja e-meet ihmiset tulevat kaupunkiinne osallistua jalkapallo-otteluun, kilpaurheilutapahtumaan tai golfturnaukseen. Et saa oleskella kodissasi vuokra-aikana.

Saat maksun suoralla talletuksella, joten sinun on lisättävä pankkitietosi alustalle. Maksut käsitellään 48 tunnin kuluttua uloskirjautumisesta, mutta niistä peritään 17,9% palvelumaksu (15% maksu + 2,9% luottokortin käsittelymaksu). Jos asut South Bendin alueella, sinun on hyvä tietää, että jos 15% on alle $250, maksat vähintään $250 2,9% luottokortin käsittelymaksun lisäksi. Jos et isännöi ihmisiä yli 14 päivän ajan, voit ei tarvitse maksaa liittovaltion tuloverot Rent Like a Championin avulla saaduista tuloista.

Ansaitse rahaa Rent Like a Champion -ohjelmalla vuonna Philadelphia, Pittsburgh, New York City Washington D.C. Miami, Chicago, San Antonio, Los Angeles.

12. Handiscover

Handiscover tehtävänä on tehdä vammaisten oleskelusta vaivatonta. Alustan avulla voit luokitella kotisi osoittamaan, että kuinka helposti se on. Lisää tästä täällä. Maksat enintään 3% palvelumaksun, riippuen vuokran suuruudesta. 50% vuokrasta maksetaan sinulle 24 tuntia sisäänkirjautumisen jälkeen ja loput 30 päivän kuluttua.

Ansaitse rahaa Handiscoverin kanssa Manchester, Leeds, Lontoo, Liverpoolja muut kaupungit.

Haluatko tietää jotain muuta?

Jos emme ole ohittaneet kaupunkiasi, löydä omasi osoitteessa Appjobs.com. Toivottavasti se on siellä. Jos sinulla on ongelmia tai huolenaiheita, joista haluat puhua, käy foorumeilla verkossa. Etsi ihmisiä, jotka voivat jakaa kokemuksiaan kanssasi. Voit aina aloittaa keskustelun sanomalla: "Haluan vuokrata talon ja tarvitsen apua...".

Onnea kotivuokraukseen, ja anna maailman tulla luoksesi!


LUE LISÄÄ!
- Freelance: osa-aikainen vai kokoaikainen? Sivutoimisen työn muuttaminen säännölliseksi työksi!
- 5 sovelluspohjaista työpaikkaa, jotka auttavat sinua säästämään rahaa ja pelastamaan planeettaa!
- Miten päästä pois veloista ja saavuttaa taloudellinen vapaus - 20 asiantuntijaa paljastaa
- 23 parasta sivutyöideaa, joita voit tehdä kokopäivätyön ohella
- 5 tapaa ansaita rahaa puhelimen avulla

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!