Pomona oleminen ei ole helppo tehtävä - sinun on seurattava aikataulujasi, hallittava erilaisia projekteja ja tehtäviä. Ja kaikki tämä varsinaisen työsi lisäksi! No, onneksi et ole yksin tässä. Sinulla on runsaasti tuottavuusapplikaatioita, jotka auttavat sinua pitämään kiinni rutiineistasi ja organisoimaan työmäärääsi!

Älä enää koskaan myöhästy määräajasta

Et enää myöhästy määräajoista ja stressaa siitä, että tuhlaat aikaa sen yhden Word-tiedoston etsimiseen, jonka tiedät tallentaneesi viikko sitten. Kaikki nämä tech-wonders on tarkoitus tehdä elämästäsi hieman helpompaa ja auttaa sinua olemaan tuottavampi työssäsi. Olitpa sitten freelancer tai todellinen keikkataloussoturi, joka hallitsee useita eri keikkoja samanaikaisesti, ajanhallinta ja organisointi ovat avainasemassa. Muista - mitä vähemmän aikaa tuhlaat, sitä enemmän aikaa voit käyttää työhön ja rahan tekemiseen!

Oletko valmis aloittamaan työt?

1. Google-kalenteri

Aloitetaan ilmeisestä. Todennäköisesti käytät jo Google-tiliä sähköpostiisi. Mutta tiesitkö, että voit synkronoida sähköpostit ja digitaaliset kutsut kalenterisi kanssa ja saada ilmoituksia? Voit synkronoida sen myös älypuhelimesi kanssa, jotta voit käyttää sitä liikkeellä! Muiden tapaamisten lisäksi voit käyttää sitä myös työaikojen varaamiseen tai muistutusten asettamiseen, kun sinulla on määräaikoja.

2. Litteä tomaatti

Sovellus lupaa olla kauniisti suunniteltu ajastin ihmisille, jotka haluavat välttää häiriötekijöitä ja saada enemmän aikaan! Se on myös työkalu niille, jotka käyttävät tai haluavat alkaa käyttää "Pomodoro-tekniikka" - ajanhallintajärjestelmä, jossa työ on jaettu 25 minuutin jaksoihin, joissa on useita lyhyitä taukoja. Sovellus on nykyaikainen versio tomaatin muotoisesta keittiöajastimesta, jota käytettiin, kun menetelmä kehitettiin ensimmäisen kerran. Flat Tomaton avulla voit ajoittaa työjaksosi ja jopa integroida tehtävälistasi tai projektisi, jotta voit seurata kunkin tehtävän aikaa erikseen.

3. Todoist

Todoist on yksinkertainen tehtävälistasovellus, josta tulee varmasti paras ystäväsi. Sillä miten voisitkaan pitää kirjaa tehtävistäsi ilman luetteloa? Tämän sovelluksen avulla voit seurata kaikkea yhdessä paikassa. Voit jopa yhdistää sen Gmailiin lisätäksesi tehtäviä suoraan sähköposteista tai jakaa listasi työtovereiden kanssa. Erittäin ahkerille on tarjolla premium-versio, jossa on myös muistutuksia, kommentteja ja kauniita suodattimia!

4. Nirvana

Nirvana on sovellus "Build For Getting Things Done." Se on pohjimmiltaan virtuaalinen tehtävienhallintaohjelma, joka auttaa sinua vangitsemaan, selventämään, järjestämään, pohtimaan ja sitoutumaan tarkoituksella kaikkialla, missä elämässä tapahtuu. Sen avulla voit organisoida työmäärääsi ja asettaa tehtävät tärkeysjärjestykseen. Sovelluksen avulla näet, mitä on tehtävä sinun tuleva projekteja ja asettaa muistutuksia, mutta voit myös torkuttaa ne, kun sinulla ei ole aikaa tai energiaa.

5. 1salasana

Koska käytät monia eri alustoja ja digitaalisia työkaluja, sinulla on todennäköisesti vaikeuksia muistaa kirjautumistietojasi kaikkien niiden osalta. Tässä kohtaa 1password tulee pelastamaan päivän - ohjelmisto pitää kirjaa kaikista salasanoista, jotka olet luonut jokaista sivustoa varten, jolla vierailet. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kirjoitat salasanasi jonnekin muistiin tai yrität muistaa niitä kirjautuessasi sisään. 1password pitää kaikki nämä tiedot turvassa ja muistuttaa sinua kirjautumistiedoistasi tarvittaessa.

6. Google Keep

Google Keep on moderni ja ympäristöystävällinen vaihtoehto post-it-lappusille. Sen avulla voit luoda pieniä muistutuksia ja muistiinpanoja, jotka voit itse asiassa kiinnittää näytöllesi - kuten oikean post-it-lapun. Sopii loistavasti muistutusten luomiseen ja ideoiden kirjaamiseen tien päällä! Voit myös asentaa selaimeesi Google Keep -laajennuksen, jonka avulla voit tallentaa mielenkiintoisia artikkeleita tutkimastasi aiheesta tai mitä tahansa, mitä löydät verkosta ja haluat tallentaa myöhempää käyttöä varten. Tämä on myös hyvä apu, kun törmäät mielenkiintoiseen blogikirjoitukseen työskennellessäsi - kiinnitä se myöhempää käyttöä varten, jotta et häiriinny ja voit nauttia lukemisesta, kun olet lopettanut työn tekemisen!

7. Aikavyöhyke

Jos nautit seikkailunhaluisesta elämästä digitaalisen nomadi, Todennäköisesti teet etätyötä kollegoiden kanssa eri puolilla maailmaa. Itse asiassa voi olla vaikeaa seurata, missä kaikki ovat. Haluatko soittaa pikaisen videopuhelun kollegasi kanssa, mutta et ole varma, onko hän lounaalla vai nukkumassa? Timezonen avulla voit helposti seurata, missä aikavyöhykkeessä kollegasi ovat. Enää ei tarvitse googlettaa "mitä kello on Manilassa"!

8. Dropbox

Dropbox on virtuaalinen työpaikka, jossa voit säilyttää kaikki tiedostosi ja päästä niihin helposti käsiksi. Alusta kokoaa tiedostosi yhteen keskitettyyn paikkaan. Ne ovat helposti löydettävissä, ja ne on synkronoitu turvallisesti kaikkiin laitteisiisi, jotta voit käyttää niitä missä ja milloin tahansa. Et enää tuhlaa päivää töiden etsimiseen. Se helpottaa myös yhteistyötä muiden kanssa erilaisissa projekteissa ja esityksissä - kaikki pääsevät nopeasti käsiksi samoihin tiedostoihin ilman, että niitä tarvitsee lähettää sähköpostitse, vanhan koulun tapaan. Kaikki luovan työn tekijät rakastavat Dropbox Paperia - alustaa, jolla voi ideoida ja kerätä inspiraatioita, jotka voivat olla mitä tahansa valokuvista ääniin ja koodiin.

9. Any.do

Any.do on alusta, jonka avulla voit järjestää työelämäsi. Sen avulla voit pitää tehtävät, listat ja muistutukset yhdessä paikassa, aina synkronoituna kaikilla laitteillasi. Voit suunnitella päiväsi, viikkosi, kuukautesi ja elämäsi. Et koskaan unohda mitään aika- ja paikkaperusteisten muistutusten avulla! Sovellus tarjoaa jopa tekoälyllä toimivan virtuaalisen avustajan, joka auttaa sinua tehtävissäsi. Any.do Assistant käyttää tekoälyä tarkastellakseen automaattisesti työtehtäviäsi ja merkitä ne, jotka se voi tehdä puolestasi. Kun annat hyväksyntääsi, saat yhteyden älykkäiden robottien ja ahkerien ihmisten yhdistelmään, joka voi auttaa sinua suorittamaan kyseisen tehtävän.
Vie tuottavuutesi seuraavalle tasolle!

10. Headspace

Headspace on meditaatiosovellus, joka pitää pääsi kirkkaana ja auttaa sinua rentoutumaan kiireisen päivän päätteeksi. On todistettu, että meditaatio voi edistää hienovaraisia parannuksia keskittymisessä, tarkkaavaisuudessa ja kyvyssä jättää huomiotta häiriötekijät. Voit valita satojen teemakohtaisten istuntojen joukosta, jotka käsittelevät kaikkea stressistä uneen, sekä pienimuotoisia meditaatioita kiireisiin aikatauluihin. Äläkä huoli, jos et ole koskaan kokeillut sitä aiemmin - Headspace on henkilökohtainen meditaatio-oppaasi, joka on käden ulottuvilla!