Joidenkin tilastojen mukaan merkittävä talouskasvu vuonna lemmikki hoitoala. Tämä liittyy luultavasti siihen, että yhä useammat sovellukset yhdistävät lemmikkieläinten vanhemmat ja luotettava ja luotettava lemmikkieläinten hoitajat kaupunkeja maailmanlaajuisesti. Ja teoriassa kuka tahansa voi ryhtyä lemmikkieläinten hoitajaksi, mutta sinun on luultavasti voitettava joitakin esteitä, jotta voit ryhtyä lemmikkieläinten hoitajaksi Toivottavasti on sanomattakin selvää, että sinun on rakastettava eläimiä, sinulla on oltava hyvät viestintätaidot ja fyysinen kunto, jotta voit toimia lemmikkieläinten hoitajana.

Vaiheittainen opas lemmikkieläinten hoitajaksi ryhtymiseen

miten löytää ensimmäinen lemmikkieläinten vahtimiseen erikoistunut asiakas
Kuva Eric Ward Unsplashista. Oletko kenties koiraihminen?

Ryhdy lemmikkieläinten hoitajaksi 5 tärkeässä vaiheessa!

Olet kasvanut koirien ja kissojen kanssa, mutta et jostain syystä voi saada omaa. Olet motivoitunut työskennellä lemmikkieläinten hoitajana, jotta voit käsitellä joitakin henkilökohtaisia ongelmia, kuten yksinäisyyttä, oman lemmikkisi kuolemaa, ystävien puutetta uudessa kaupungissa jne. Sinä työskennellä kotonaeli vietät koko päivän yksin ja kaipaisit seuraa - tai sitten olet kotona asuva vanhempi.

Olet ehkä opiskelija tai eläkeläinen joka haluaisi tehdä töitä, ja eläinten kanssa vietetty aika piristää sinua aina, ja lemmikkieläinten hoitaminen on yksi unelmatyöpaikoistasi. Mikä ikinä navigoi sinut lemmikkisittereiden maailmaan, on tärkeää, ettet tee sitä vain rahan takia.

Lue nyt viisi keskeistä askelta, jotka sinun tulisi ottaa, jotta voit ryhdy lemmikinhoitajaksi ja löydä ensimmäinen työpaikkasi!

Vaihe 1: Rekisteröidy lemmikkieläinten palvelualustalle.

Perinteistä tapaa etsiä työtä, mitä tahansa työtä, ei pitäisi pitää kuolleena, mutta yrityksen rakentaminen tyhjästä melko vanhoilla tekniikoilla vaatii valtavasti vaivaa ja aikaa. Sinun on saatava sana liikkeelle omin voimin, ilman apua. Rekisteröityminen lemmikkieläinten online-palvelualustalle saatavilla kaupunkisi loisi edelleen merkintöjä tehtävälistallesi, mutta mainostaa itseään ja yhteydenpito lemmikkieläinten vanhempiin olisi mennä helpommin.

Olitpa sitten rekisteröitymässä Rover, PetSitter.comtai muita alustoja, kuten Wag!, PetBacker, Leinentausch, Gudog, Tailster, Petme, tai Pawshake, jne., sinun on muistettava, että prosessi ja vaiheet ovat seuraavat saattavat poiketa hieman toisistaan kussakin tapauksessa.

Suurin osa kohteista (esim. Rover) eivät peri rekisteröintimaksua, mutta jotkut (esim. PetSitter.com) tarjoavat maksullisia tilausohjelmia. Osoitteessa PetSitter.comvoit valita ilmaisen peruspalvelun tai maksullisen kuukausi-, neljännesvuosi- tai vuosisuunnitelman.

8 koiran kävelysovellusta lemmikkieläinten hoitajille parhaan työn löytämiseksi vuonna 2021

hanki lemmikkieläinten istumatyö

Kuva: Priscilla Du Preez on Unsplash

Vaihe 2: Valmistaudu hakuprosessiin

Kun tilisi perustetaan, sinua pyydetään tavallisesti antamaan seuraavat tiedot tehdä joitakin testejä joko verkossa tai henkilökohtaisesti yrityksen paikallisessa toimistossa.

Rover on tiukka rekisteröitymisprosessi. He seulovat kaikki mahdolliset lemmikkieläinten hoitajat ja hyväksyvät noin 20% heistä. Sinun on läpäistävä testi, joka tehdään heidän paikallisessa toimistossaan. Se kestää noin 5-20 minuuttia. Voit odottaa, että Tieto testattujen koiravarusteiden määrä. Mitä tämä tarkoittaa? Sinun on laitettava kaulapannat ja valjaat väärennettyyn koiraan.

Sinun on todistettava sinulla ei ole ongelmia työskenneltäessäsi koirien kanssa, joilla on hieman erilaisia asusteita. Taustatarkastuksesta veloitetaan, ja se maksaa noin $25-$35 (≈ 22-32 €). Jos läpäiset kaikki testit ja taustatarkastuksen, profiilisi hyväksytään.

Osoitteessa Wag!, sinun on suoritettava temperamenttitesti ja käytännön testi verkossa. Ensimmäisessä testissä selvitetään, millainen ihminen olet. Jälkimmäinen sisältää kysymyksiä lemmikkieläinten hoitajana toimimisen käytännön puolista; esimerkiksi erilaisista välineistä (esim. Gentle Leader®, kaulapannat, valjaat jne.), joihin lemmikkieläinten hoitajat voivat törmätä koiria ulkoiluttaessaan.

Sitten sinun on kuvaa video itsestäsi vastaamassa kysymyksiin lemmikkieläinten istuttamiseen liittyvät kysymykset (esim. Mitä tekisit hätätilanteessa?). Ilmoittautumisprosessi päättyy siihen, että osallistutte henkilökohtainen tapaaminen jonkun Wag! toimiston työntekijän kanssa ja maksa taustatarkastus. Se maksaa noin $25 (≈€22).

PetSitter.com eroaa Roverista ja Wagista. Ne eivät ole välitysliike, eli ne vain helpottavat tapaamisia lemmikkien hoitajien ja lemmikkien vanhempien välillä. Ne antaa sinulle vinkkejä mistä voit pyytää omaa taustatarkastusta.

Mitä pitää muistaa?
Yritysten paikallistoimistot sijaitsevat yleensä suurissa kaupungeissa.

Vaihe 3: Täytä profiilisi lemmikkieläinten istuntosovelluksessa

Tähän vaiheeseen mennessä olet ehkä jo kirjoittanut itsestäsi lyhyen elämänkerran. Seuraavaksi on vuorossa personoi profiilisi - mahdollisimman paljon. Jotkut sanovat, ettei ole mitään järkeä tehdä sitä mahdollisimman nopeasti. Ota aikaa. Profiilisi on osoitettava intohimosi ja rakkautesi eläimiä kohtaan sekä ammattitaitosi lemmikkieläinten hoitajana. Sinun on annettava hyvä ensivaikutelma.

1. Esittele itsesi ammattimaisesti sekä suullisesti että visuaalisesti.

Teksti

Sinun pitäisi kirjoittaa tiivis elämäkerta. Huolellinen kokemuksistasi koirien kanssa, jaa joitakin henkilökohtaisia muistoja. Emme tarkoita, että sinun pitäisi mukauttaa tunteellinen sävy, mutta kokemuksesi ja intohimosi eläimiä kohtaan ovat tärkeitä. olisi havainnollistettava. Tarkkuudella ei voi mennä pieleen. Mainitse koiran koko, ikä ja rotu, jonka kanssa olet asunut/työskennellyt.

Korosta mitä läsnäolosi merkitsisi nelijalkaisten asiakkaidesi elämässä. Toisin sanoen, sinun on erotuttava verkossa toimivien lemmikkieläinten hoitajien joukosta, jotta pystyt saada ensimmäinen lemmikkieläinten vahtimisasiakas. Jos sinulla on lemmikkieläinvakuutus, mikä voi vahvistaa profiiliasi entisestään.

Kuvat

Ota kuvia itsestäsi joko omien (tai perheesi/ystäväsi) koiriesi tai entisten asiakkaidesi koirien kanssa. Voit käyttää yksinkertaisia ulkona vaatteita, mutta yritä pukeudu ammattimaisesti, ja älä unohda hymyile. Jotkut lemmikkisitterit suosittelevat, että lataat kuvia myös kodistasi, pihastasi ja naapurustostasi, jotta vanhemmat tietävät, missä heidän rakkaita lemmikkejään hoidetaan.

2. Luettelo palveluistasi ja hinnoistasi

Osoitteessa Rover, PetSitter.com, Wag! ja muita portaaleja, voit luettelon ja tarjoavat erilaisia palveluja. Esimerkiksi koiranhoito, koiran ulkoiluttaminen, koirien päivähoito, kotioleskelu, vierailut, koiran koulutus, kissanhoito jne. Arvioi itseäsi, taitosi, pätevyytesi ja kokemuksesi ja päätä sitten, mitä palveluja tarjoat kaupungissasi.

Jos sinulla ei ole lainkaan kokemusta eikä profiilissasi ole arvosteluja/tähtiä, sinun on käytettävä joitakin taktiikoita, jotta saada ensimmäinen lemmikkieläinten vahtimisasiakas:

 • Aseta alhaisemmat hinnat kuin muut alueellasi työskentelevät eläintenhoitajat; hinnoittele palvelusi erikseen.
 • Kysy ystäviltäsi/perheenjäseniltäsi kirjoittamaan sinulle suosituksia/todistuksia.
 • Vakuuta ystäväsi/perheenjäsenesi liittymään sivustolle lemmikkisitterinä, jotta he voivat palkata sinut ja kirjoittaa sitten positiivista palautetta palveluistasi.

3. Säädä asetuksia

Sen lisäksi, että kirjoitat joitakin lauseita, voit lisätä tietoja valitsemalla vaihtoehtoja alustan luomasta luettelosta. Portaalien välillä on havaittavissa selviä eroja. Esimerkiksi Rover, voit valita koirat seuraavien kriteerien perusteella niiden koko (pieni, keskikokoinen, suuri, jättiläinen) ja ikä, ja voi määrittää niiden määrän. Osoitteessa PetSitter.com, vastuualueet (esim. lemmikkieläinten ruokinta, lemmikkieläinten hoito jne.), joita olet valmis hoitamaan, voidaan luetella. Sinä on tunnettava olonsa mukavaksi hoitamiesi lemmikkieläinten ympärillä.

Kysy itseltäsi:

 • Sopiiko kotiini ja/tai olenko yhteensopiva suuren tai jättiläismäisen lemmikin kanssa?
 • Pystynkö huolehtimaan pennusta hyvin? Onko kotonani pissatyynyjä varastoituna?
 • Käyttäytyvätkö koirani (ja/tai kissani) hyvin muiden eläinten seurassa?
 • Pystynkö pitämään hihnaa tarpeeksi tiukasti, jos lemmikki näkee jotain ja haluaa ottaa sen kiinni? Olenko tarpeeksi vahva kantamaan lemmikkiä onnettomuuden tms. sattuessa?
 • Voinko antaa lääkkeitä, jos vanhempi tarvitsee injektion tms. vai olenko arka?
 • Sopiiko minulle, että ulkoilutan/hoitelen lemmikkejä, joita ei ole steriloitu/kastroitu?

4. Ilmoita saatavuutesi

Viimeinen askel profiilin vahvistamiseksi ja houkuttelevuuden lisäämiseksi on se, että voit merkitse päivät sisäänrakennettuun kalenteriin, milloin olet käytettävissä, ja ilmoita, kuinka kauas voit/haluat matkustaa töihin. Tämä sujuu yksinkertaisesti Rover. Osoitteessa PetSitter.com, sinun pitäisi lisätä tämä tieto biotekstiisi.

Aikataulusi vaikuttaa varmasti millaisia palveluja tarjoat. Jos olet esimerkiksi freelancer, joka työskentelee kotoa käsin, lemmikkieläintenhoito ja kävelytys vaikuttavat sopivammilta. Jos opiskelet koulussa ja asut asuntolassa, saatat olla keskittyä lemmikkieläinten ulkoiluttaminen, kotisivut ja vierailut. Säädä lemmikkieläinten vahtimisurasi elämäntyylisi mukaan.

Ryhdy lemmikkieläinten hoitajaksi!

Vaihe 4: Ota yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin

Profiilisi näyttää ammattimaiselta, ja on aika todella miettiä miten löytää lemmikkieläinten vahtimiseen tarkoitettu asiakas. Yleensä sinun on noudatettava strategioita lemmikkieläinten hoitopalveluihin erikoistuneilla alustoilla. Joko lähettää viestejä potentiaalisille asiakkaille tai odota, että he ottavat sinuun yhteyttä. Joidenkin kokeneiden ja vakiintuneiden lemmikkieläinten hoitajien mielestä aloittelevilla hoitajilla on paremmat mahdollisuudet saada palkataan lomien aikana.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole vielä yhtään arvostelua tai viittä tähteä, et välttämättä saa niin paljon vastauksia. Roverissa voit hyödyntää on-demand lemmikkieläinten ulkoiluttajavaihtoehto. Saat ilmoituksen sellaisten omistajien tekemistä pyynnöistä, joilla ei ole vielä haluamaansa hoitajaa tai hoitaja ei ole käytettävissä.

Miten varmistaa, että saat työpaikan?

Pidä aikataulusi auki, jotta voit reagoida viestiin heti. Vaikka paikka ja aika eivät olisikaan kaikkein toivotuimmat, hyväksy se. Arvostelun ja tähtien saamisen pitäisi olla ensisijainen tavoitteesi tässä vaiheessa.

Seisot nyt maaliviivalla.

Joku vastasi myönteisesti, ja tapaaminen lemmikkieläimen vanhemman kanssa on tulossa. Muista, että sinulla ei aina ole mahdollisuutta keskustella omistajan kanssa henkilökohtaisesti. Jos päätät tavata heidät, sinun ei silti ole pakko ottaa työtä vastaan. Esimerkiksi jotkin tiedot heräävät henkiin. Ehkä sinä ja lemmikin vanhemmat ja/tai lemmikki ette sovi yhteen. Näin käy, ja sinä olet parempi löytää oikea vastine itsellenne.

8 koiran kävelysovellusta lemmikkieläinten hoitajille parhaan työn löytämiseksi vuonna 2021

miten löytää ensimmäinen lemmikkieläinten vahtimiseen erikoistunut asiakas

Kuva: Sam Manns on Unsplash.

Vaihe 5: Aloita ensimmäinen lemmikkieläinten vahtimestarin työsi

Jos napsautat heti, sinun pitäisi osallistua perusteellinen keskustelu lemmikkieläimen vanhemman kanssa. Kysy lemmikkieläinten ruokavaliosta, temperamentista, erityistarpeista, käyttäytymismalleista, lääkityksestä, sairaushistoriasta, hätätilanteissa toimimisesta jne.

Sinun on tiedettävä kaikki tärkeä ja kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin. Jos sinulla on taipumus unohtaa tai sekoittaa asioita, kirjoita ne muistivihkoon tai tee muistiinpanoja puhelimeesi. Kirjoita kaikki muistiin, niin sinun ei tarvitse stressata mistään. Suosittelemme fyysistä muistikirjaa, koska puhelimesi saattaa lakata toimimasta sääolosuhteiden (kuten kuumuuden, kylmyyden jne.) vuoksi. Puhelimesi pitäisi kuitenkin olla aina ladattu täyteen, ja siinä pitäisi olla riittävästi dataa työvuorojesi aikana.

Jotkin alustat itse asiassa mahdollistaa lemmikkieläinten vanhemmille seurata askeleitasi, kun hoidat heidän koiraansa. Voit myös lähettää heille valokuvia tai videoita osoittaaksesi, kuinka vakavasti otat työsi. He tietävät, että heidän koiranpentunsa voi hyvin, ja he saattavat palkita sinut vinkillä.

Hyödyllistä tietoa:

 • Voit joutua laskemaan palkkiopalkkioiden kanssa. (Rover pitää 20% tuloistasi, mutta ei veloita, kun nostat rahojasi.).
 •  Jos ansaitset alle tietyn summan, sinun ei välttämättä tarvitse maksaa veroja.
 • Tarkista, ovatko uusien lelujen ostaminen tai matkakulut verovähennyskelpoisia. Jos on, järjestä kuitit kansioon.

Löydä lemmikkieläinten istumatyö täältä!