Tiesitkö, että se on todella mahdollista matkustaa ja ansaita rahaa etätyöskentelemällä vaikka sinulla ei olisi ammattikokemusta tai tutkintoa? Vastavalmistuneet, jotka etsivät ensimmäinen työpaikka, urapolkua vaihtavat ihmiset matkalla toiseen maahan, kotona asuvat vanhemmat muuttavat ympäriinsäja jopa eläkeläiset etsivät uusia seikkailuja ja vierailevat uusissa paikoissa voi rekisteröityä alustalle löytää joitakin maksullisia keikat verkossa. Lähes jokaisella on vapaus tulla digitaaliseksi nomadi nykymaailmassa ja ryhtyä aloittelevaksi lääkäriksi. digitaalinen nomadi työtä! Seuraa opastamme löytääksesi joitakin ilmeisiä ja vähemmän ilmeisiä etäyhteys työmahdollisuudet itsellesi!

Digitaalisten nomadien etätyöpaikat aloittelevalle tasolle

1. Miten löytää aloittelevalle tasolle etätyötä?

Olet varmasti lukenut työpaikkailmoituksia, joissa työnantajat etsivät henkilöä, jolla on kymmenen erilaista taitoa ja vähintään 2-4 vuoden - palkallinen tai palkaton - kokemus työtehtävistä. aloittelevan tason (etätason) työpaikka. Se on aivan mieletöntä! Ei mahdotonta, mutta se ei ole ihanteellisin tapa viettää kouluvuosi esimerkiksi tekemällä satoja tehtäviä. Joka tapauksessa, olemme varmoja, että olet saanut jonkin verran Tieto - vain tiedostamattaan. Mieti asiaa ja kartoita taitojasi!

Opiskelijana on parempi keskittyä kouluprojekteihin ja työskentelee vain osa-aikaisesti viimeistelläksesi tutkimukset mahdollisimman pian. Kun olet tehnyt sen, voit aloittaa laajentaa näköalojasi työmarkkinoiden suhteen.. Rehellisesti sanottuna, se tuntuu jotenkin mahdottomalta että et saa mitään kokemusta koulussa ollessasi tai opiskelijatöiden tekeminen.

2. Aloittelevan tason etätyöt

Voit saada digitaalisille nomadeille tarkoitettuja aloittelevia työpaikkoja, jos sinulla on jonkin verran tai ei lainkaan kokemusta. Me annamme sinulle joitakin ideoita, ja voit päättää, minkä niistä voisit ja haluaisit tehdä. Osoitteessa AppJobs.com, me itse asiassa luettelemme yli sata kaupunkia ja satoja työtarjouksia. Yhdellä rekisteröinnillä, sinulla voisi olla pääsy kaikkiin. Joten kiinnitä turvavyösi ja nauti kyydistä. Lue kuitenkin ensin vinkkimme täältä.

Työskentele virtuaaliassistenttina

Jos se ei haittaa puhua tuntemattomien kanssa, järjestellä asioita, hoitaa asioita ja sinulla on halua saada asioita tehtyä, lue lisää aiheesta virtuaaliavustajan työpaikat. Nopeatempoisessa yhteiskunnassamme monet kodinomistajat saattavat tarvita apua. Tarjoa omasi ja saat palkkaa! Käytä Chrome-selainta ja Gmail-osoitettasi, tee helppo soveltuvuustestaus ja aloita pöytien, lippujen ja monen muun asian varaaminen. milloin ja missä tahansa.

Myy valokuvasi verkossa!

Digitaalisena nomadina näet ainutlaatuisia, kauniita ja yllättäviä rantoja, rakennuksia, maisemia, kaupunkialueita jne. Aina, kun jokin kiinnittää huomiosi, pysähdy ja ota valokuva siitä. Voisit myydä sitä verkossa osoitteessa Adobe Stock Photo. Rekisteröidyt, lataat työsi ja ansaita rahaa rojalteja. Summa riippuu koosta, sisältötyypistä ja valitusta tilaussuunnitelmasta. Jos olet toimiksi, ilmoittautua
Byrd. Pidämme tätä myös aloittelevan digitaalisen nomadin työnä, jossa sinun on otettava kuvia tapahtumista, joita asiakkaat pyytävät sinua tekemään. Sinä vain rekisteröidy, ilmoita nimesi, missä asut jne. ja nappaa kamerasi mukaan vangitakseen hetkiä!

Hanki työpaikka tutorina/verkko-opettajana!

Aloitetaan sanomalla kiitos. Uskomme, että opettajia ja ohjaajia ei arvosteta tarpeeksi yhteiskunnassamme. Tietämyksen jakaminen on hieno, ja sinun pitäisi olla ylpeä itsestäsi. Vaikka et olisikaan vielä saanut ammatillista opetuskokemusta. Mutta sen aika tulee vielä! Aloita etsimällä kielikumppani osoitteesta italki osoitteeseen harjoittele pedagogiset taitosi. Se on epävirallinen tapa vaihtaa tietoa. Kun tunnet olevasi valmis ansaitsemaan rahaa, tutustu sivuston palkattujen opettajien sivuun tai rekisteröidy toiseen osoitteeseen. foorumi. Joissakin tapauksissa sinun on olla äidinkielenään puhuva henkilö jos haluat opettaa kieltä. Lue blogikirjoituksemme aiheesta millaista on olla online-tuutori..

Hanki aloittelevalle tasolle töitä freelance-alustoilla

Freelancer.com

The foorumi toivottaa tervetulleeksi kaikki, joilla on jonkin verran taitoja ja vapaa-aikaa ja jotka pyrkivät ansaitsemaan ylimääräistä rahaa. Rekisteröidy, listaa taitosi ja alkaa tehdä tarjouksia töistä. Kyllä, tarjous. Käyttäjänä sinulla on mahdollisuus tehdä tarjouksia haluamistasi etätöistä. Jos työpaikan ilmoittaja valitsee sinut, se on onnenpäiväsi. Alustalle listataan päivittäin useita erilaisia työpaikkoja. Se on sinusta kiinni kuinka paljon ja kuinka usein tarjoat. (Selvitä, kuinka monta kertaa lähetät tarjouksen ilmaiseksi.) Ilman minkäänlaista kokemusta suosittelemme, että tarkista ensin tietojen syöttötyöt. Lisäät joitakin tietoja joihinkin tietokantoihin. Rauhallisesti. Tällainen työ on kuitenkin hieman yksitoikkoista, mutta voit hallita työmäärääsi ja lopettaa, kun se riittää.

PeoplePerHour

Tällä foorumiihmiset etsivät kaikenlaisia freelancerit. Jotkut tarvitsevat apua web-kehityksessä, jotkut kirjoittamisessa. Kun olet vasta-alkaja, joka pyrkii tekemään aloittelevalle tasolle digitaalisen nomadin töitä, sinun pitäisi aloittaa portfoliosi rakentaminen. On järkevää tarjoa palveluitasi halvalla ensin, mutta yritä ansaita pennosia. Mitä kokeneemmaksi tulet, sitä korkeampia hintoja voit veloittaa asiakkailtasi maailmanlaajuisesti. Tutustu Hubstaff Talent ja Fiverr samoin!

Testaa ja tee maksullisia kyselytutkimuksia verkossa

Jos et pidä tarjousten tekemisestä tai et aio työskennellä pitkäaikaisten projektien parissa, sinun tulisi mielestämme tutustu testeihin ja kyselyihin verkossa. Nämä ovat luultavasti helpoimpia kaikista etätyön aloituspaikoista. Osoitteessa Hiving, sinä olisit saada palkkaa kyselyihin vastaamista varten. Koska käyttäjätesteri, palautetta verkkosivustot arvostetaan ja maksetaan. No, meidän ei varmaankaan tarvitse selittää sitä niin yksityiskohtaisesti. Kun olet liittynyt alustaan ja ladannut sovelluksen juuri kahdessa edellisessä muussa tapauksessa, voit ansaita tuloja katsellessasi dokumenttia, fiktioelokuvaa tai TV-ohjelmaa. Mitä ikinä haluatkaan!

Ansaitse rahaa affiliate markkinoijana

Monet yritykset maksavat tytäryhtiö markkinoijat levittämään hyviä sanoja niiden tuotteet tai palvelut. Työpaikkalautakuntina toimivat voivat käynnistää oman työpaikat kumppanuusohjelmat. Se on erittäin helppo päästä alkuun affiliate markkinoija, vaikka sinun pitäisi löytää oma paikkasi ja yrittää pysyä aitona. Jos tuotat työllisyyteen liittyvää sisältöä tai olet vain se henkilö ryhmässäsi, joka aina pommittaa heidän työttömät ystäville viestejä työpaikoista, voit rekisteröityä osoitteeseen AppJobs-kumppanuusohjelma. AppJobs on saatavilla 38 maassa ympäri maailmaa, yli 250 kaupungissa.

  • Miten se toimii? || Luot tilin täällä ja lähetä henkilötietosi. Joku ottaa sinuun pian yhteyttä, ja saat henkilökohtaiset linkit. Voit mainostaa tiettyjä työtarjouksia, palveluita tai mitä tahansa, mikä liittyy sisältöösi. Aloita linkkien jakaminen verkossa!
  • Entä evästeiden kesto? || Se on 60 päivää.
  • Miten siitä maksetaan? || Aina kun joku klikkaa linkkiä ja rekisteröityy osoitteeseen AppJobsin kaupalliset kumppanit, saat 40% provisio. Sinun on ansaittava $100 pyytääksesi maksua. Maksut tapahtuvat pankkisiirrolla, ja pian myös PayPal on vaihtoehto.

AppJobs Affiliate

3. Mahdolliset esteet

Elämä on rankkaa, ja se vaatii sinulta jaksamista. Saatat olla huolissasi oikean vakuutuksen ostaminen, stressi rahan menettämisestä rahansiirroissa, vaikka ratkaisu olisi olemassa., miettiä paljon sitä, millaista eläkejärjestelmää tarvitset., tai viisumit. Aina kun kohtaat haasteen, ota se vastaan. Yritä olla kärsivällinen ja ota rauhallisesti. Me hoidamme sinut!

Aloita digitaalisen nomadin matkasi!

Lue lisää

Älä unohda tilata YouTube-kanavaamme!