Kaikki rakastavat sitä tunnetta, kun tarkistat pankkisi saldon, kun palkkapäivä koittaa. Jos kuitenkin olet opiskelija, et todennäköisesti koe tätä tunnetta tällä hetkellä. Todennäköisesti olet täynnä määräaikoja, kursseja, tehtäviä ja tenttejä, joten sinulla on vain vähän aikaa tehdä töitä tai paljon syitä olla tekemättä niitä! Jos yrität välttää lisäämistä jo ennestään hektiseen aikatauluusi, ota varovasti selaamalla tätä blogikirjoitusta alaspäin...

Tässä tulee 9 syytä, miksi sinun ei pitäisi tehdä töitä opiskelun ohessa!

Huomaa: ne voivat johtaa siihen, että pankkitili on päivän päätteeksi täynnä.

  1. Et halua harrastaa liikuntaa samalla kun saat palkkaa.
  2. Haluat elää stressaavaa elämää
  3. Haluat menettää arvokkaita muistoja
  4. Et halua käyttää lahjakkuuttasi
  5. Etkö halua kertoa mahtavia tarinoita perheellesi ja ystävillesi?
  6. Et halua käydä hyviä keskusteluja muiden kanssa.
  7. Et halua ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä olet jo tehnyt vuosia.
  8. Haluat unohtaa, että olet mysteerien ystävä, -
  9. Et halua tehdä mitään planeetan hyväksi...

työpaikat opiskelun ohessa
Kuinka monessa opintoryhmässä olet jäsen? Paljon, ei yhtään vai jossain siltä väliltä?
Kuva Alexis Brown Unsplashista.

1. Et halua harrastaa liikuntaa samalla kun saat palkkaa.

Voi ei, toimitusten loppuun saattaminen pyöräilemällä? Mitä tapahtuisi kuntosalin jäsenkortillesi, jos treenaisit kiertäessäsi kaupunkia ja toimittaa ruokaa, paketteja ja muuta tavaraa? Odota hetki... Onko tämä se paras tarjous vai mitä?

Et ainoastaan säästää rahaa jättämällä maksamatta kuntosalimaksuja (muuten, kuinka usein muuten kävit kuntosalilla viime vuonna?), mutta myös sinä voit tienata hyvin. Toimitus Työpaikat ovat mahtavia kaltaisillesi opiskelijoille, koska sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn aikatauluun. Sinä yksinkertaisesti käynnistä sovellus älypuhelimellasi aloittaaksesi toimituksen, ja sammuta se, kun on aika lähteä tunnille tai juhliin, emme tuomitse. Lisäksi useimpien sovellusten kanssa, sinulla on mahdollisuus käyttää polkupyörää, ei autoa, jonka omistaminen saattaisi olla liian kallista. (Jotkut sovellukset edellyttävät kuitenkin, että jakelukuljettajien on varattava ajoaikansa etukäteen ja ilmoitettava selvästi, millä ajoneuvoilla he saavat ajaa/ajella.)


Lue myös: Kuinka tienata eniten rahaa Postmatesin kanssa työskentelemällä?

Jos haluat aloittaa toimitusten tekemisen kaupungissasi, tutustu osoitteeseen goPuff, TaskRabbit, Postmates, Shipt, DoorDash, MobyDish, Persikka, Uber Eats, AxleHire, Senpex, Jolt, Favor, Instacart, Grubhub, ja monet muut alustat, jotka ovat erikoistuneet tilauksesta toimitettaviin palveluihin..

2. Haluat elää stressaavaa elämää

Opiskelijana sinulla on monia asioita hoidettavana, mikä voi olla suuri ongelma. suuren stressin aiheuttaja. Mutta meillä on salaisuus sinulle! Voit vähentää stressiä tienata rahaa opiskelun ohessa. Tämä vie osan taloudellinen taakka hartioiltasi JA samalla auttaa sinua vähentämään stressiä. Miten? olemalla söpöjen lemmikkieläinten seurassa!

Se on tieteellisesti todistettu että vuorovaikutus lemmikkieläinten kanssa, koirien kanssa leikkiminen, kissojen kanssa halailu ja kaikkien niiden nuoleskelujen, murinaiden ja rakkauden vastaanottaminen... voi olla suuri myönteinen vaikutus sinuun ja muita ihmisiä. Joten, ei, älä ryhdy lemmikki istua, jos haluat päätyä korkeaan verenpaineeseen ja painajaisiin ennen tenttejäsi! Puhumattakaan siitä, että lemmikkieläinten vahtiminen työpaikat, kuten koiran ulkoilutus, lemmikkitaksi, kotipidätys jne. ei vaadi mahdollinen työkokemus tai muodollinen koulutus. (Se on kuitenkin hyvä olla.) Lisäksi voit myös työskennellä aina kun sinulla on aikaa.


Lue myös:

Tutustu lemmikkieläinten istutusalustoihin, kuten Care.com, Rover, PetSitter.com, PetBacker, Wag!, Sittercity, HouseSitter.comja myös muut yritykset.

työpaikat opiskelun ohessa
Kaipaatko kissojasi ja muita lemmikkejäsi? Ryhdy lemmikkieläinten vahtimestariksi opiskelun ohessa!
Kuva: Freepik.com.

3. Haluat menettää arvokkaita muistoja

Älä hankkiudu eroon tavaroistasi! Toki. ansaita rahaa, mutta entä kaikki ne suloiset muistot siitä ihanasta maljakosta, jonka ostit spontaanisti viime lomallasi? viisi vuotta sitten? Se ei koskaan sopinut huoneeseesi, mutta silti ne muistot. Myönnä se, olit hieman humalassa, kun teit tuon ostoksen.

Mitä? Kuulimmeko hyvin? Eikö sinua haittaa, jos annat sen pois? No, katsokaa ympärillenne! Näetkö huoneessasi muita esineitä, joita et käytä, kuten vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä, huonekaluja, vempaimia tai matkalaukkuja? Voit laittaa kaiken verkossa myyntialustoille ja myydä hyvään hintaan. ansaita rahaa opiskelun aikana. Kultainen sääntö päätettäessä, mistä kannattaa hankkiutua eroon, on: oletko käyttänyt kyseistä esinettä viimeisen vuoden aikana? Jos vastaus on ei tai vain pari kertaa, et kaipaa sitä. Eikä sinun tarvitse edes nähdä niin paljon vaivaa sen eteen. Myynti verkossa on passiivinen, helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa..


Lue myös:

Aloita verkkomyynti esimerkiksi seuraavilla alustoilla Carousell, Zazzle, Letgo, Vinted, OfferUp, Etsyja muut verkkoalustat.

työpaikat opiskelun ohessa
Opiskelijoille, jotka haluavat ansaita rahaa taitojensa avulla, on tarjolla runsaasti työpaikkoja. Harkitse freelancerina toimimista!
Kuva: Freepik.com.

4. Et halua käyttää lahjakkuuttasi

Opiskelet vielä, eikä sinulla ole vielä työkokemusta, mutta entäpä nuo pitkät viestit kirjoitat Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa? Tai henkilökohtaisessa blogissasi? Eikö niitä pitäisi laskea joksikin? Totta helvetissä kyllä! On monia asioita, joissa saatat olla hyvä, mutta silti ei ehkä ole tullut mieleesi, että ne voisivat olla auttaa sinua ansaitsemaan rahaa opiskelun ohessa. Esimerkiksi bloggaaminen. Kuka lukee blogeja vuonna 2019? No, ei Shirley-tätisi, mutta varmasti miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Monet yritykset ovat läsnä sosiaalisissa verkostoissa ja saattavat olla etsivät ihmisiä keksiä ideoita sisältöä varten julkaisemaan tai hallinnoimaan yhteisöjään.

Vilkaise henkilökohtaista Facebookia ja Instagramia! Jos et saa tarpeeksesi postaamisesta niissä, mikset tekisi sitä muiden puolesta? Jos ohjelmointi on harrastuksesi tai jopa opiskelualasi, miksi et ottaisi vastaan asiaankuuluvia tehtäviä verkossa ja suorittaa ne omalla ajallasi? Yleisesti ottaen voit löytää loputtomasti joustavaa työtä mahdollisuudet jotka saattavat liittyä opintoihin ja/tai harrastuksiin, ja jotka voivat liittyä online-freelance-alustat. Voisit työskennellä oman aikataulusi mukaan ja ilman pomoa, joka katsoo jatkuvasti olkapääsi yli. Ja työpaikat auttavat sinua paitsi tienata rahaa opiskelun ohessa ja saada samalla kokemusta ja rakentaa salkku.


Lue myös:

Tutustu erilaisiin freelance-työmahdollisuuksiin esimerkiksi seuraavilla alustoilla. Verblio, Fiverr, TaskRabbit, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, Upwork, Freelancer.com, Thumbtackja useita muut freelancereille suunnitellut alustat.

työpaikat opiskelun ohessa
Joskus tarvitaan joitakin yksinkertaisia tehtäviä, joilla voi ansaita rahaa opiskelun ohessa.
Kuva: Freepik.com.

5. Etkö halua kertoa mahtavia tarinoita perheellesi ja ystävillesi?

Mitä tarinoita kerrot lapsenlapsillesi ja muille läheisillesi opiskeluajasta? Jos ei mitään hauskaa on tapahtunut sinulle vielä, jätä se TaskRabbit. Se on täydellinen alusta löytää helppoja tehtäviä kuten muuton avustaminen, raskaiden tavaroiden nostaminen, huonekalujen kokoaminen, siivoustai asioilla. Se voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa opiskelun ohessa, mutta se voi myös antaa sinulle hulluimmat tarinat kerrottavaksi! Missä muualla voit saada palkkaa jonkun roolihahmon esittämisestä juhlissa, teeskennellä olevasi työntekijä, jotta toimisto näyttäisi kiireiseltä, tai pyydetäänkö sinua toimittamaan jonkun exän tavaroita?


Lue myös:

Tutustu TaskRabbitiin osoitteessa Cardiff, Birmingham, Liverpool, Milton Keynes, ja vuonna muut kaupungit.

työpaikat opiskelun ohessa
Voit tavata maailmassa monia inspiroivia ja mielenkiintoisia ihmisiä, mutta et ehkä koskaan pääse keskustelemaan heidän kanssaan, jos teillä ei ole yhteistä kieltä.
Kuva: Freepik.com.

6. Et halua käydä hyviä keskusteluja muiden kanssa.

Miksi opettaa muille asioista, jotka tiedät, kun voit pitää kaikki Tieto itsellesi ja jonain päivänä valloittaa maailman? (Saatanallista naurua kuuluu taustalla.) Hei, oletko vielä täällä?

Tehdä helppoa rahaa ja tavata mahtavia ihmisiä tietenkin kaikkialta maailmasta! Mieti, millaisia kursseja voisit tarjota. Voit opettaa äidinkieli, tarjota tukiopetusta matematiikassa, fysiikassa, esseiden kirjoittamisessa ja muissa aineissa. On mahdollista jakaa tietämystäsi asioista, joita parhaillaan opiskelet. kuten oikeustiede, rahoitus, tilastotiede, suunnittelu, web-kehitys tai jopa ruoanlaitto, ompelu tai neulominen. Verkkokurssit ovat parhaita koska voit tarjota niitä missä tahansa olet ja aina kun olet käytettävissä.


Lue myös: Aloittelijan opas rahan tekemiseen Udemyllä

Tutustu verkko-opetusalustoihin, kuten Qkids, College lastenhoitajat ja tutorit, Preply, Lingoda, Udemy, Savvy, italki, Verbling, Bidvine, Thumbtack, Dabbleja jotkut muut alustat.

työpaikat opiskelun ohessa
Monet siivous Työpaikat eivät vaadi ammattikokemusta, ja opiskelijat ovat yleensä tervetulleita siivoojien ja kodinhoitajien yhteisöön missä tahansa kaupungissa.
Kuva: Freepik.com.

7. Et halua ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä olet tehnyt jo vuosia.

Tutustu tarkkaan huoneeseesi: Kuinka siisti se on? Onko siinä vielä tahroja kuukausi sitten järjestetyistä juhlista? Ovatko vaatteesi kaikki kaapissa vai tuijottavatko ne sinua tuomitsevasti kasattuna tuolille? Kysy itseltäsi, oletko valmis vai et. puhdas toisten ihmisten koteja. Sinun pitäisi vastata tähän kysymykseen totuudenmukaisesti ennen kuin päätät tehdä ottaa vastaan siivouskeikat. Mutta loppujen lopuksi olet varmasti siivonnut huoneesi sata kertaa - joko vanhempiesi luona tai asuntolassa. Miksi et sitten tekisi sitä rahasta, vai mitä? Hyvä asia Tietoja siivoustehtävät on se, että voit tehdä niitä silloin, kun sinulla on aikaa. Ne ovat helppoja ja helppoja sillä edellytyksellä, että siivoamiseen ei voi kyllästyä niin helposti. Välttääksesi tällaiset tilanteet kuuntele suosikkimusiikkiasi, podcastia tai äänikirjaa siivouksen aikana. Aika kuluu helpommin ja miellyttävämmin!


Lue myös: Kuinka paljon siivoojat ja siivoojat ansaitsevat vuonna 2019?

Tutustu siivouskeikkoihin sellaisissa yrityksissä kuin Housekeeper.com, TaskRabbit, Care.com, Bidvine, Helpling, Iloiset kotiapulaiset, HouseSitter.com, Jop, Thumbtackja muut puhdistusalustat.

työpaikat opiskelun ohessa
Tee inkognito töitä, hanki ilmaista tavaraa, syö herkullista ruokaa ravintoloissa tai vietä muutama yö hotellissa.
Kuva: Freepik.com.

8. Haluat unohtaa, että olet mysteerien ystävä...

Oletko mysteeri- ja dekkarisarjojen ystävä, vaikka et joskus löydä avaimiasi edes omasta laukustasi? Älä huoli, vielä on toivoa jäljellä. hyödyntää tätä henkilökohtaista kiinnostusta ja ansaita rahaa opiskelun ohessa. Laita pitkä takki ja tummat silmälasit (sanomalehti valinnainen) ja aloita urasi mysteeriostoksilla. Silti yritä sulautua, et halua huomiota, kun taas - ruoan maistelu, yöpyminen hienossa hotellissa, -, kokeilemassa kenkiä ja vaatteita, tuotteiden, kampanjoiden ja myynnin tarkastaminen myymälässä., valokuvien ottaminen siitä, miten tavarat ovat esillä kaupoissakysyä henkilökunnalta kysymyksiä tai tehdä muita yksinkertaisia tehtäviä. Voit ottaa vastaan tehtäviä sinua lähellä olevissa toimipisteissä ei tuhlaa aikaa työmatkoihin ja sopivina aikoina kiireiseen opiskeluaikatauluusi.


Lue myös: 4 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle kyselytutkimuksista

Tutustu seuraavanlaisiin alustoihin HGEM, EasyShift, Klikkaa ja kävele, BeMyEyeja muut alustat.

9. Et halua tehdä mitään planeetan hyväksi...

Entä jos voisit tehdä rahaa omistamillasi tavaroilla ilman, että sinun tarvitsee erota niistä kokonaan? Se olisi mahtavaa, eikö? Emme halua, että kärsit eroahdistuksesta tai vastaavasta. Jos on jotain, mitä et voi myydä, voit vuokraa se.

Vuokraamalla käyttämättömät tavarasi, voit tehdä voittoa ja voit silti käyttää tavaroitasi aina kun tarvitset niitä. Ja sinä olisit tee jotain planeetan hyväksi! Oikealla tavalla tehty vuokraus voi olla kestävämpää. Voit vuokra urheiluvälineet, kuten lumilauta tai surffilauta, kaiuttimet tai DJ-laitteet juhlia varten, lennokit, polkupyöräsi, autosi, työkalutja jopa huoneesi kun olet poissa.


Lue myös:

Tarkista Airbnb, FlipKey, Kotimajoitus, HomeAway, JustPark, VRBO, Getaround, Turo, Zilok, Surfy Nomads, Läski laama, Rentcharlie, Surfy Nomads, Wrapify, RVshare, Drivyja muut alustat.

työpaikat opiskelun ohessa
Joskus sinun on unohdettava meri, koska tentit ovat pian edessä ja sinun on opittava. Silloin on aika, että lautasi tuo sinulle rahaa.
Kuva: Freepik.com


LUE LISÄÄ!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!