Termidigitaalinen nomadi', jota aikoinaan pidettiin jonkinlaisena mysteerinä, on karistanut kaiken salailun ja tullut muodikkaaksi. Pienet, taiteelliset kahvilat, joissa myydään lattea matkalla, ja eri puolilla maailmaa sijaitsevat yhteistyötoimistot majoittavat näitä henkilöitä, jotka haluavat ansaita rahansa etätyönä freelancerina.

Niin kauan kuin on olemassa vakaa internet-yhteys ja joitakin vempaimia, digitaaliset nomadit hyppivät lentokoneisiin, laivoihin, juniin ja busseihin löytääkseen täyttymystä ja jännitystä elämäänsä. Herää kuitenkin kysymys: miten ryhtyä digitaaliseksi nomadiksi nykyään?

Katsotaan miten!

 1. Koulutus
  Voimme olla yhtä mieltä siitä, että koulutus on hyvä paikka aloittaa - käytännössä kaikessa, mikä liittyy seuraaviin asioihin.
  työ, työpaikat ja urat. Digitaaliset nomadit ovat hyvin moninainen ryhmä, joten mikään kurssi ei kerro, miten sellaiseksi tullaan. Erikoistumalla tiettyihin aloihin tai aiheisiin sinulla on kuitenkin suuri etu muihin ihmisiin nähden.

IT-työpaikat ja kaikki digitaaliseen maailmaan liittyvät työt, joissa ei ole juuri lainkaan henkilökohtaisia tapaamisia, antavat sinulle kaiken mahdollisen joustavuuden ansaita rahaa digitaalisena nomadina. Asuinpaikkakuntasi mukaan, olipa se mikä tahansa maanosa, maa tai kaupunki tahansa, voit etsiä kursseja ohjelmoinnista, kirjoittamisesta, videoiden luomisesta ja muokkaamisesta, markkinoinnista tai jopa projektinhallinnasta.

Kaikki ideat ovat tervetulleita.

 1. Hanki kokemusta
  Opiskelun jälkeen tai jopa sen jälkeen voit miettiä, miten voit hyödyntää oppimiasi taitoja elämässäsi.
  todellinen. Tiedämme, että Hyper Islandin opiskelijoiden - joista tulee pian digitaalisia nomadeja - on työskenneltävä asiakkaiden kanssa koko koulutuksensa ajan, mutta sinun yliopistossasi näin ei ehkä ole.

Työstä riippumatta voit löytää paikan, jossa voit harjoitella taitojasi. Voit esimerkiksi rekisteröityä useisiin yrityksiin, kuten TheOneen tai UpWorkiin, jotka ovat rekisteröityneet AppJobsissa. Niiden määrä kasvaa koko ajan.

Tarjoa palvelujasi ystävien, perheenjäsenten, tuttavien jne. käyttöön kaikkien virallisten työsuhteiden lisäksi. Tarvitset aina muutamia suosituksia

 1. Työympäristö
  Olet siis opiskellut, sinulla on kokemusta ja asiakaskuntasi kasvaa. Nyt on aika aloittaa todella digitaalisena nomadina, sinun on päätettävä, missä työskentelet.

- Haluatko luoda kotitoimiston?
- Tykkäätkö viettää aikaa kahvilassa?
- Oletko kuullut työtiloista ja haluat kokeilla niitä?

Toivomme, että tiedät, mitä haluat ja mitä kohtaan tunnet intohimoa, jotta päätös ei olisi niin monimutkainen. Jokaisella vaihtoehdolla on omat etunsa ja haittansa. Sinun on mietittävä, pystytkö keskittymään, kun taustalla puhuu, nauraa tai kävelee ihmisiä lähelläsi.

Jos et ole koskaan pitänyt kirjastossa istumisesta opiskelu, suosittelemme, että työskennellä kotona tai rauhallisessa työtilan nurkassa valitsemassasi maassa.

 1. Self Hallinto
  Älä huoli, emme anna sinulle neuvoja siitä, miten elää elämääsi. Ainoa tavoitteemme on muistuttaa sinua
  joidenkin vähäpätöisiltä tuntuvien asioiden merkitys. Kuten päivittäinen rutiini. Kun selaat internetiä, päädyt sivuille, jotka on omistettu tehokkaalle ja tulokselliselle työskentelylle sijainnistasi riippumatta. Eivät kaikki, mutta monet freelancerit työskentelevät digitaalisina nomadeina.

Jos aiot ansaita elantosi itsenäisenä urakoitsijana, sinun on luotava järjestelmä, joka sopii sinulle ja jonka avulla voit organisoitua ja saada kaikki projektisi valmiiksi ennen määräaikaa. Jos nautit kukkien katselusta ja haluat hengittää merituulta, matkusta eteläisemmälle alueelle.

Aasiaa pidetään halpana alueena, miksi et ottaisi töitä Bangkokista, Singaporesta tai Kuala Lumpurista?

 1. Rahoitus
  Vaikka se olisi numero 5, meidän on puhuttava taloudesta. Ensinnäkin sinulla on oltava pieni määrä rahaa säästössä, ennen kuin aloitat digitaalisen nomadin matkan. Liftaaminen on tietysti ilmaista, mutta et varmasti halua kuluttaa tuntikausia ajamiseen Kolumbiaan. Entä Aasia ja Australia?

Pidä mielessä: Digitaalisilla nomadeilla on paljon yhteistä ja he voivat oppia toisiltaan, mutta sinä olet ainutlaatuinen. Toivotamme sinulle kaikkea hyvää!

Tutustu kaikkiin mahdollisuudet digitaalisille nomadeille Appjobsin avulla!