Oletko jäänyt ilman työtä tai oletko juuttunut työhön, jota vihaat, ja Tarvitsetko uuden työpaikan mahdollisimman pian? Työttömyys voi olla rankkaa, ja niin voi olla myös työ, johon ei jaksa mennä joka päivä. Anna meidän antaa sinulle neuvoja ja tietoa miten voit nopeuttaa prosessia ja saada nopeasti uuden tai paremman työmahdollisuuden!

"Tarvitsen työtä mahdollisimman pian" - mistä etsiä?

Kun olet tilanteessa, jossa sinun on todella saatava työpaikka mahdollisimman pian, sinun on etsittävä sopivaa työpaikkaa strategisesti.

Tarvitsen työtä nyt
Kuva: Freepik

Voit etsiä pätevyytesi ja kokemuksesi mukaisia avoimia työpaikkoja osoitteessa hakukoneet verkossa, mutta pidä mielessä, että monet yritykset mainostavat avoimia työpaikkoja osoitteessa sosiaaliset verkostoitumissivustot, kuten Facebook tai LinkedIn, ennen kuin ne julkaistaan muualla. Saattaa olla jopa erityisiä Facebook-ryhmät kaupungissasi tietyillä työaloilla - pyydä päästä jäseneksi, jotta pysyt ajan tasalla. Voit jopa etsiä työpaikkoja paikallislehdet tai jos olet kiinnostunut vähittäiskaupan työpaikasta, kävele kaupungissasi tai läheisessä ostoskeskuksessa ja pidä silmällä seuraavia paikkoja "Hiring" -kyltit näyteikkunoissa.

Olet tervetullut liittymään ryhmiin ja olemaan yhteydessä muihin rahantekijöihin:

Liity Facebook-ryhmäämme AppJobbersille
Liity Facebook-ryhmäämme siivoojille
Liity Facebook-ryhmäämme lemmikkieläinten hoitajille
Liity Facebook-ryhmäämme lapsenvahdeille
Liity Facebook-ryhmäämme freelancereille
Liity verkko-opettajien Facebook-ryhmään
Liity Facebook-ryhmäämme paikallisoppaille
Liity kuljettajien/toimittajien Facebook-ryhmäämme.

Sitten on mahdollisuus sähköpostihälytysten tilaaminen työnhausta verkkosivustot tai tietyt yritykset, valitsemalla avainsanoja, joiden pitäisi näkyä työpaikkailmoituksissa, ja saat sähköpostitse työpaikkailmoituksia heti, kun ne on lähetetty. Näin sinulla on mahdollisuus olla ensimmäisten hakijoiden joukossa.

The kultainen sääntö on kuitenkin se, että aina kun se on mahdollista, sinun tulisi ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä. Voit esimerkiksi soita tai käy yrityksessä olet kiinnostunut, käyttää sosiaalista ja ammatillista verkostoitumista tavoittaa ihmisiä, jotka saattavat työskennellä yrityksessä, johon aiot hakea, tai jopa löytää vastuullisen rekrytoijan tai johtajan. LinkedIn ja lähetä heille henkilökohtainen viesti.

2. Kun tarvitset työtä mahdollisimman pian, sinun on etsittävä sitä tehokkaasti.

Työn hakeminen voi viedä paljon aikaa. Tee itsellesi palvelus ja noudata joitakin hyödyllisiä vinkkejä joka säästää arvokasta aikaa:

  • hakea työpaikkoja, jotka ovat vastaa hyvin taitojasi.
  • varmista, että sisällyttää avainsanoja työpaikkailmoituksesta ansioluettelossasi ja Saatekirje
  • on valmis yleinen saatekirje käsillä, mutta aina räätälöidä se kyseiseen työpaikkaan, jota haet.
  • yritä löytää online tai henkilökohtainen yhteys hakemaasi työpaikkaan verkostossasi, joka voi auttaa sinua saamaan huomiota hakemukseesi.
  • tee Google-haku hakusanalla mitä työpaikkoja kysytään asuinalueellasi. Ymmärrettävästi näillä aloilla on enemmän työmahdollisuuksia. Esimerkiksi rakennustyöntekijät, kuorma-autonkuljettajat, kotisairaanhoitajat ja sairaanhoitajat olivat suuressa kysynnässä Yhdysvalloissa vuonna 2018.

Etsitkö ratkaisuja, jotka antavat sinulle töitä heti?

Tarvitsen työtä nyt
Kuva: Harry Sandhu on Unsplash

Työpaikkojen hakeminen vie varmasti kohtuullisen paljon aikaa. Jos tarvitset työtä todella kiireellisesti on olemassa keinoja ohita aikaa vievät rekrytointiprosessit, ansioluettelot ja haastattelut!

Voit rekisteröityä AppJobs, jossa voit löytää helposti kaikenlaisia työpaikkoja verkkoalustojen kautta. Kirjoita vain kaupunkisi hakukenttään ja katso, mitä sovelluksia alueellasi toimii useissa eri kategorioissa, kuten Freelance, Toimitus, Lastenhoito, Lemmikkieläinten istuminen, , Ajaminen, Puhdistus, Yksityisauton/ajoneuvon vuokraus, Käsityöläinen, Opetus, Kotiruokaa,Myynti verkossa esimerkiksi. Useimmissa AppJobsissa tarjolla olevissa työpaikoissa on hyvin paljon vaihtoehtoja. lyhyet rekisteröitymisprosessit - välittömästä kahteen viikkoon.

Toinen vaihtoehto on ladata sovellus Työ tänään älypuhelimeesi sovelluksen, joka lupaa, että saat töitä ravintoloista, kaupoista jne. 24 tunnissa!

Muista: Kun tarvitset työtä nopeasti, lyhin tapa löytää työpaikka on etsiä sitä on verkostoituminen verkossa ja sen ulkopuolella! Levitä sanaa sukulaisille, ystäville ja entisille työtovereille. Ilmoita heille, että tarvitset työtä mahdollisimman pian. Ja voit aina aloittaa työt heti sovelluspohjaisella työpaikalla jotta rahat tulisivat heti. Etsi itsellesi sopiva osoitteessa AppJobs!