Miksi pysähtyä, kun maailma pyörii? Miksi tyytyä elämään aikataulujen mukaan, kun voit matkustaa, nähdä maailmaa ja täyttää elämäsi upeilla kokemuksilla? Saatat kuitenkin ajatella, että tarvitsen rahaa elämiseen ja matkustamiseen... Totta kai tarvitset rahaa. Mutta rahan ei tarvitse tulla 9-5pm toimistotyöstä. Se voi tulla etämarkkinointitöistä, joita voit tehdä liikkeellä ollessasi, terassilla tähtiä katsellessasi tai rantabaarissa virkistävää eksoottista juomaa nauttiessasi. Tarvitset vain tietokoneen ja hyvän internetyhteyden!

Miksi markkinoinnin ja luovien alojen työpaikat sopivat täydellisesti etätyöhön?

Luovuuteen ja digitaaliseen markkinointiin liittyviä töitä on helppo tehdä toimiston ulkopuolella. Niissä on kyse

kaikki kirjoittaminen, sisällön luominen, digitaalinen ja vaikuttajamarkkinointi, suunnittelu, hakukoneoptimointi ja muut asiaankuuluvat tehtävät, jotka eivät edellytä läsnäoloasi toimistossa. Joskus ne voivat vaatia sinua olemaan toimiston ulkopuolella - se on totta: miten voit kirjoittaa bolivialaisesta keittiöstä, jos et koe sitä itse? Ja jos sinun on osallistuttava kokoukseen, viestintä on helpompaa kuin koskaan internetin välityksellä. Siksi etämarkkinointitehtävät ovat - tietotekniikan ohella - freelancereiden suosituimpia töitä eri verkkoalustoilla.

Etsi vaihtoehtoja etämarkkinointitehtäviin AppJobs

Elä elämääsi haluamallasi tavalla tekemällä markkinointitöitä missä ikinä oletkin!

1. Verblio

Verblio on paras sovellus, johon kannattaa liittyä, jos haluat kirjoittaa blogeja ja sisältöä asiakkaille. Voit valita aiheet, jotka ovat mielestäsi kiinnostavia, ja parasta on, että sinulla voi olla eri aihe joka päivä! Mitkä ovat mahdollisuudet kyllästyä? Lähes nolla! Varmista vain, että sisältösi on 100% alkuperäistä, ja sinulle maksetaan joka maanantai ostetuista blogeista.

Tutustu Verblion etätyömahdollisuuksiin San Antoniossa, Chicagossa, Miamissa ja Los Angelesissa, Phoenix y Houston.

2. Fotolia

Fotolia on paikka, jossa voit myydä valokuvia, videoita, vektoreita ja kuvituksia. Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median sisällön lisääntyessä alkuperäiselle visuaaliselle sisällölle on valtava kysyntä, ja sinun kuvasi julkaistaan osoitteessa

sekä Fotolia että Adobe Stock Photo - mikä tarkoittaa suurta näkyvyyttä! Ansaitset rahaa rojaltimaksuista, mikä tarkoittaa, että voit ansaita rahaa kun nukut... Eikö olekin hienoa?

Tutustu kaikkiin markkinoinnin etätyöpaikkoihin mahdollisuudet Fotolian kanssa Austin, Houston, Dallas, Nashville.

3. Oikea istuvuus

Onko sinulla suuri seuraajamäärä Instagramissa ja pidetäänkö sinua vaikuttajana? The Right Fitin avulla voit olla yhteydessä yrityksiin ja ansaita rahaa etämarkkinointitehtävillä, kuten sisällön tuottamisella tai palveluiden tai tuotteiden myynninedistämisellä sosiaalisen median tileilläsi. Jos olet digitaalinen nomadi joka matkustaa, voit helposti yhdistää liiketoiminnan ja nautinnon tarjoamalla sisältöä matkoista, ruoasta tai jopa sisältöä suosikkiaktiviteetistasi, kuten

hiihto tai surffaus!

Tutustu kaikkiin etämarkkinoinnin työmahdollisuuksiin osoitteessa AppJobs.

4. Hubstaff Talent

Hubstaff Talent on sovellus kaikenlaisille freelancereille, mutta markkinointiin liittyvät tehtävät ovat suosituimpia. Voit tehdä kirjoittamista, copywritingia, editointia, sosiaalisen median markkinointia, Facebook-mainontaa, sisältömarkkinointia, SEO:ta ja paljon muuta! Pääset moniin etämarkkinointitehtäviin, ja Hubstaff Talentin hieno puoli on se, että sinun ei tarvitse tehdä tarjouksia saadaksesi toimeksiantoja!

Tutustu markkinoinnin etätyömahdollisuuksiin Yhdysvalloissa Hubstaff Talent in avulla: Miami, SanBernardino, Las Vegas, Austin.

Tutustu markkinoinnin etätyömahdollisuuksiin Euroopassa Hubstaff Talent in avulla: Bryssel, Valencia, Hampuri, Pariisi, Pariisi, Madrid, Napoli, Lissabon

5. PeoplePerHour

Toinen foorumi, josta löydät monia digitaalisen markkinoinnin ja luovien alojen etätehtäviä, on osoitteessa

PeoplePerHour. Ansaitset rahaa tunti- tai projektikohtaisesti ja saat töitä, jotka liittyvät suunnitteluun, animaatioon, kuvitukseen, sosiaaliseen mediaan, kirjoittamiseen, mainontaan, digitaaliseen markkinointiin, sähköpostimarkkinointiin jne. Huomaa, että PeoplePerHourissa sinun on tehtävä tarjouksia projekteista saadaksesi ne tehtyä, ja saat 15 ilmaista tarjousta kuukaudessa.

Tutustu markkinoinnin etätyömahdollisuuksiin Yhdysvalloissa PeoplePerHour in avulla: San Diego, Nashville, Indianapolis, Orlando

Tutustu markkinoinnin etätyömahdollisuuksiin Euroopassa PeoplePerHourin avulla: München, Rooma, Berliini, Manchester

Etkö löydä kaupunkiasi? Tutustu markkinoinnin etätyömahdollisuuksiin muualla maailmassa osoitteessa AppJobs.

Asiat, jotka on otettava huomioon, kun teet etämarkkinointitöitä

Maailma voi kutsua sinua, mutta sinun on pysyttävä keskittyneenä ja kurinalaisena, jotta voit tehdä sen.

määräajoin. Sinulla ei ehkä ole pomoa, joka määrää, milloin ja miten työskennellä, mutta sinun on silti toimittava oikein asiakkaidesi kanssa. Älä unohda, että kaikki sovellukset toimivat arvostelujen perusteella, ja hyvät arvostelut voivat tietysti viedä sinut pitkälle (jopa kaukaiselle eksoottiselle saarelle).

Lue siis jokaisen sovelluksen yksityiskohdat läpi ja tarkista, mitä maksuja siihen liittyy ja miten saat rahasi. Esimerkiksi Verblio ei veloita sinulta mitään, ja PeoplePerHour antaa sinun tehdä 15 tarjousta kuukaudessa ilmaiseksi, minkä jälkeen sinun on ostettava lisää luottoa. Mitä tulee maksuihin, ne tehdään kaikki verkossa ja turvallisesti, ja ne ovat käytettävissäsi PayPalin, vastaavien alustojen tai pankkisiirtojen kautta. Erityisesti Fotolian kanssa voit pyytää saada maksun, kun kokonaissumma saavuttaa $50.

Maksujen ja vakuutusten osalta, jos matkustat, sinun kannattaa ehkä päättää, missä liiketoimintasi perustuu, ja ehkä harkita yksityistä vakuutusta, joka kattaa sinut missä tahansa oletkin. Tutustu blogiimme ja lue lisää elämästä elinkeinonharjoittajana. digitaalinen nomadi.