TOP
  /  Resurssit   /  3 helppoa verovinkkiä Airbnb-vuokraajille

3 helppoa verovinkkiä Airbnb-vuokraajille

Kesäaika tarkoittaa voittoaikaa, jos vuokra paikkaasi turisteja varten. On kuitenkin tärkeää varoa joitakin verokysymyksiä. Tässä on helppo luettelo asioista, jotka on hyvä pitää mielessä, kun järjestät tulojasi kuin Airbnb isäntä.

1. 14 päivän sääntö

Vuokrataan koko paikka

Tämä on tärkein sääntö jos haluat vuokrata asuntosi Airbnb:ssä. Tämän säännön mukaan et maksa veroa lyhytaikaisesta vuokrauksesta saamistasi tuloista, kunhan:

  • vuokraa kiinteistöä enintään 14 päiväksi vuoden aikana JA
  • Käytä loma-asuntoa itse vähintään 14 päivää vuoden aikana tai vähintään 10% niistä päivistä, joina vuokraat sitä muille.

Joten, varokaa! Raportointilainsäädännön vuoksi vuokrausyritykset voivat ilmoittaa IRS:lle kaikki lyhytaikaisesta vuokrauksesta saamasi tulot, vaikka vuokraisitkin alle kahdeksi viikoksi. Jos näin tapahtuu, etkä sisällytä tuloja veroilmoitukseesi, saatat kuulla IRS:stä. Mutta ei syytä paniikkiin! Sinun on vain todistettava, että tuloihin voidaan soveltaa 14 päivän poikkeusta.

Huoneen vuokraaminen

14 päivän sääntöä sovelletaan samalla tavalla, jos vuokraat huoneen. Neljätoista päivää tai vähemmän, sinun ei tarvitse edes ilmoittaa tuloja veroilmoituksessa, mutta et voi myöskään tehdä mitään vähennyksiä.

Lisätietoja tästä säännöstä >>

airbnb verovinkkejä

2. Paikalliset verot ja arvonlisäverot

Paikallinen vero

Jos päädyt siihen, että sinun on kerättävä vero, voit yleensä joko lisätä sen "erikoistarjoukseen" tai pyytää vieraita maksamaan sen henkilökohtaisesti. Kummassakin tapauksessa on tärkeää, että vieraille ilmoitetaan tarkka veron määrä ennen varauksen tekemistä.

Arvonlisävero

Jos asuinmaasi on osa Euroopan unionia tai Kiinaa, sinun on ehkä arvioitava tarjoamistasi palveluista kannettava arvonlisävero. Airbnb kehottaakin isäntiä kääntymään veroneuvojan puoleen saadakseen lisäapua.

Lisätietoja Airbnb-veroista >>

3. Kohtele sitä kuin yritystä

Tiesitkö, että jos ostat uusia pyyhkeitä vieraillesi, maalaat vierashuoneen uudelleen tai laitat viinipullon pöytään saapuville vieraille, voit vähentää nämä kulut vuokratuloistasi?
.
Tämä on enemmän kuin hyvä syy pitää kirjaa kaikista yritystoimintaan käyttämistäsi rahoista. Näin sinun ei tarvitse käydä läpi luottokorttihistoriaasi todisteiden hankkimiseksi IRS:lle.

Valitse kaupunkisi osoitteessa AppJobsin kotisivu ja ryhdy Airbnb-isännäksi nyt!

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish