TOP
  /  Työn löytäminen   /  Kuinka tulla menestyksekkääksi Mystery Shopperiksi muutamassa helpossa vaiheessa

Kuinka tulla menestyksekkääksi Mystery Shopperiksi muutamassa helpossa vaiheessa

Mysteeriostajat tai salaiset ostajat edistää menestystä tuotemerkkejä maailmanlaajuisesti. Useimmat, elleivät jopa kaikki, mysteeriostajat pitävät työtään helppona ja hauskana. Vaikka muutamat saattavat ryhtyä mysteerikauppiaiksi osa- tai kokopäiväisesti, suurin osa ihmisistä vain täydentää tulojaan. Vaikka tienaisit $10-$20 per keikka, kaikki pienet summat nousevat pitkällä aikavälillä, ja tämä ylimääräinen tulovirta tekee valtavan eron elämääsi. Oikealla ajattelutavalla ja sopivalla määrällä Tieto, teet oman reittisi ja tulla menestyksekkääksi mysteerikauppiaaksi. Täältä tulee kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää mysteerikauppiaiden työtehtävistä, mukaan lukien yksityiskohdat sinun tuleva tehtäviä, parhaita käytäntöjä, niksejä ja paljon muuta.

Opi, miten saat mysteeriostajan työpaikan.

ryhdy mysteeriostoksille
Ilmaista ruokaa haluavien mysteeriostajien kannattaa etsiä keikkoja ravintoloista. Haluatko sinäkin tulla mysteeriostoksille, joka pääsee syömään hienoissa paikoissa? Kuva: Louis Hansel, Unsplash.

1. Kuka on mysteeriostaja?

Mystery shopper tai secret shopper on henkilö, joka auttaa kaupallisia ja muita tuotemerkkejä tekemään ostoksia. parantaa heidän tuotteistaan ja palveluistaan sekä kaikesta muusta, mikä on asiakkaalle merkityksellistä. Voit kutsua heitä arvioijiksi, koska he arvioivat (ja arvioivat) asioita. Hieno uutinen on, että kuka tahansa voi hakea mysteeriostoksille. Tosin yritykset saattavat hyväksyä hakemuksia vain tietyn iän ylittäneiltä henkilöiltä. Kotona asuvat vanhemmat, eläkeläiset, opiskelijat, freelancerit, ja myös osa-aikaiset ja kokoaikaiset työntekijät ovat tervetulleita mukaan. ryhtyä koeostajiksi lisätä säästöjään tai maksaa laskunsa helpommin kuun lopussa. Mystery shoppaajat eivät yleensä ole työntekijöitä, vaan työskentelevät kuin riippumattomat toimeksisaajat.

2. Mitä mysteerikauppias tekee?

Jotta arviointia ja arviointia voitaisiin vielä hieman tarkentaa, voidaan lisätä, että mysteeriostajat kerätä tietoja tietyistä asioista ja toimittaa niistä raportin mysteerikauppoja järjestävälle yritykselle. Tietyt asiat saattavat kuulostaa epämääräisiltä. Totuus on se, että mystery shopping -työpaikkoja on hyvin monenlaisia. Saatat ottaa valokuvia myymälöissä esillä olevista tuotteista ja antaa palautetta. asiakaspalvelusta nimetyissä kaupoissa, (ostaa ja) kokeilla kaikenlaisia tuotteita kotona, arvioida verkkopalveluja jne. Tai esimerkiksi HGEM, juot muutaman drinkin tai syöt ravintolassa kolmen ruokalajin aterian ja vietät myös yön hotellissa. (Foorumi korvaa myöhemmin kulut, kuten aterian, huoneen ja aamiaisen.) Kuten näet, voit joko työskennellä kotona tai paikan päällä.

3. Miten saada työtä mysteeriostoksilla?

Rekisteröidy yrityksiin, jotka ovat vakiintuneita alalla ja/tai olet 100% varma, että ne ovat laillisia. Hanki kokemusta ensin useampien kanssa, jotta löydät ne, jotka tyydyttävät tarpeesi ja auttavat sinua saavuttaa tavoitteesi.

Mystery shopping on viime aikoina kasvattanut suosiotaan, ja yhä useammat ihmiset ajattelevat mysteeriostajaksi ryhtyminen kasvaa. Kuvittele se jyrkkänä mäenlasku, jossa on satoja muita ihmisiä, ja te kaikki haluatte päästä huipulle. Tarkista siis sähköpostisi ja/tai kojelautasi (ladattujen sovellusten/verkkosivustot) säännöllisesti nähdäksesi kaupungissasi saatavilla olevat keikat.

3.1. Mystery shopper -työpaikat

Jos olet kiinnostunut lupauksista työskennellä mysteeri- tai salainen shoppailija, etsi oma kaupunkisi osoitteesta AppJobs ja ota selvää, mitä laillisia yrityksiä siellä toimii. Tarvitsetko lisätietoja siitä, miten ryhdy mysteeriostoksille ja alkaa tehdä ylimääräistä rahaa? Paras tapa tutustua tiettyjen kaupunkien erityispiirteet on kysyä joltakulta, jolla on oikeaa tietoa. Onnea matkaan seikkailuistasi mysteerikauppiaana!

4. Miten mysteeriostajille maksetaan?

Se riippuu varsinaisesta keikasta. Voit päättää keskittyä saada ilmaisia tuotteita, joita itse haluaisit käyttää. Tässä tapauksessa yritys lähettää sinulle tuotteita, jotka voit pitää työn valmistumisen jälkeen. Ruoan ystävät saattavat viettää mukavan illan ravintolassa syöden jotain herkullista, jopa jotain korkeatasoista ruokaa. He todennäköisesti maksavat ruoan omasta taskustaan ja saavat myöhemmin korvauksen.

Jotkin yritykset joko lähettävät sinulle lahjoja, arvoseteleitä tai siirtävät sinulle rahaa. Useimmat suositut maksutavat ovat suora talletus, PayPal tai shekit. Keskimääräinen ansiotaso per keikka on $10-$20. Jotta voisit saada suuremman siivun kakusta, sinun on työskenneltävä maineesi eteen. Mitä suositumpi olet, sitä paremmin palkattuja keikkoja sinua pyydetään tekemään. Saatat päästä matkustaa ympäri maailmaa mysteerikauppiaana. Aloittelijoille aloittavat yleensä pikaruokaravintoloissa ja supermarketeissa. Älä ole nirso, vaan näytä omistautumista ja työskentele tiesi huipulle.

5. Miten tulla menestyksekkääksi mysteerikauppiaaksi?

Mystery shoppereilla ei tarvitse olla erityis- ja/tai erityisosaamista, mutta heidän on oltava yksityiskohtainen, järjestelmällinen ja määrätietoinen. Tiedä, mitä sinun odotetaan tekevän, millaisia esitteitä, esitteitä ja vihkosia sinun on ehkä kerättävä tai otettava niistä kuva. Käyttäydy normaalisti, eli älä erotu joukosta vaan sulautu joukkoon. Sinun pitäisi loistaa, kun ajatusten ilmaiseminen mysteeriostokokemuksestasi.

Viestintätaidot ovat välttämättömiä, ja sinun pitäisi pystyä välittämään viestisi selkeästi ja ymmärrettävästi, kun raporttien toimittaminen - joko puhelimitse tai sähköisesti. Sinun on noudattaa opasta tai ohjeita yrityksen antamia ohjeita, joten kiinnitä huomiota siihen, mitä he pyytävät sinua tekemään ja miten se tehdään.

6. 10 neuvoa, jotka voivat tehdä sinusta paremman mystery shopperin.

  1. Päätä millainen mystery shopper haluat olla: haluatko keskittyä maksun saamiseen vai ilmaisen tavaran saamiseen?
  2. Käsittele sitä normaalina työnä, varsinkin jos päätät tehdä tuloja.
  3. Hyväksy millaiset työtehtävät sopivat persoonallisuuteesi: oletko tekniikkaan perehtynyt vai enemmän analoginen ihminen?
  4. Luo kansio mysteeriostostoimintaa varten ja Excel-taulukko, johon kirjataan toimeksiannot ja niiden ominaisuudet, kuten määräajat, yritykset, tehtävät, tuotot, kulut jne.
  5. Käytä erillinen sähköpostitili, jolla voit hallita mysteeriostoskeikkoja. Saat yrityksiltä valtavasti sähköpostiviestejä, joissa ilmoitetaan käytettävissä olevista mysteerikaupoista.
  6. Aikataulu useita tehtäviä samalle päivälle.
  7. Minimoi matkakuluja tekemällä tehtäviä lähellä toisiaan sijaitsevissa paikoissa.
  8. Hanki ajantasainen tietämys verotus, vakuutus, eläkejärjestelmätjne. Älä unohda, että olet itsenäinen urakoitsija.
  9. Tallenna kuitit.
  10. Hanki sertifikaatti.

Ryhdy mysteerikauppiaaksi New York City, Las Vegas, San Diego, Jacksonville, Seattle, Kansas City, Cincinnati, Portland, Charlotte, Lontoo, Rooma, Pariisi, Berliini, Rotterdamja monissa muissa paikoissa kaikkialla maailmassa.

[wp-faq-schema title="6. FAQ" accordion=1]

LUE LISÄÄ!
- Miten päästä pois veloista ja saavuttaa taloudellinen vapaus - 20 asiantuntijaa paljastaa
- 23 parasta sivutyöideaa, joita voit tehdä kokopäivätyön ohella
- 7 alustaa, joiden avulla voit löytää asentajan työn nopeasti kaupungistasi
- 12 alustaa Airbnb:n ohella vuokraamaan tyhjää tilaasi
- 9 passiivista tapaa ansaita tuloja, joita et ehkä ole koskaan ajatellutkaan

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!

Suositeltava kuva: Mark Zamora on Unsplash

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish