TOP
  /  Inspiroidu   /  Kauris: Horoskooppimerkkisi kannalta parhaat freelance-työt
työpaikkoja kauris

Kauris: Horoskooppimerkkisi kannalta parhaat freelance-työt

Oletko koskaan tehnyt uratestiä selvittääksesi, mitkä työt sopivat sinulle parhaiten? Hauska vai vakava kenties? Entä horoskoopit? Oletko koskaan avannut uuden välilehden tutkiaksesi ennalta määrättyjä henkilökohtaisia ominaisuuksiasi Kaurismiehenä (syntynyt 22.12.-19.1. välisenä aikana) ja katsoaksesi, mitä tähdet voivat kertoa sinulle omasta elämästäsi? tuleva suhteet? Uskotpa tai et usko näitä testejä tai horoskooppejasi, lukeminen noin uraideat voivat antaa sinulle itseluottamusta lähteä (uudelle) matkalle ja vihdoinkin toteuttaa unelmasi samalla, kun harjoittaa joustava osa-aikatyö, kokopäivätyö. Sinun on aika uppoutua Kauriille sopiviin parhaisiin työpaikkoihin. Oletko valmis?

Työideoita Kauriin menestykseen!

1. Millainen ihminen on Kauris?

Sanotaan, että Kauriit ovat konservatiiveja ja - he eivät halua ottaa riskejä. Konservatiivinen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että he noudattavat mieluummin tuttuja lähestymistapoja kuin kokeilevat jotain uutta. Tietenkin jotkut Kaurisihmiset saattavat kieltäytyä hyväksymästä tätä ja lähteä kokeilemaan asioita. Kieltämättä auttaa se, että he saattavat aina loppuun sen, minkä ovat aloittaneet, vaikka he eivät koskaan kiirehdi asioita, mikä voi johtaa määräaikojen viivästymiseen. Heidän kunnianhimonsa ajaa heitä saavuttamaan kaikki asetetut tavoitteet. He saattavat vaikuttaa itse-keskeisiä ajoittain, mutta he yrittävät väsymättä korottaa muita.

1.1. Missä Kauris on hyvä?

Heidän analyyttiset taitonsa auttaa Kauriita pysymään järjestyksessä ja tekee niistä todelliset tarkkailijat, jotka kiinnittävät huomiota pienimpiä yksityiskohtia myöten. He eivät pelkää neuvotteluja ja pystyvät reagoimaan nopeasti siihen, mitä muut sanovat. Kauriin sanavarasto sisältää sellaisia sanoja kuin kärsivällisyyttä ja luovuutta, ja he rakastavat numeroita. Valitettavasti, heidän pessimisminsä voi aiheuttaa takaiskuja. heidän elämässään ja turbulenssia heidän työpaikoillaan. Osoitteessa parhaat työpaikat Kauriille ovat opettaja, graafinen suunnittelija, copywriter, bloggaaja, ohjelmoija, kehittäjä, koruntekijä, juhlien suunnittelija, hoitaja ja käsityöläinen.

parhaat työpaikat kaurikselle
Vain älypuhelimen (tai tabletin) avulla voit siirtyä työelämään ja alkaa tienata rahaa.
Kuva: Sven on Unsplash.

2. Parhaat freelance-työpaikat Kauriille Appjobsissa.

2.1. Opettaja

Mitä opettajat tarvitsevat paljon? Kärsivällisyyttä... Ei vain luokkahuoneissa vaan myös yksityistunneilla. Jokainen oppilas (sekä aikuiset että lapset) oppii omaan tahtiinsa. Kauris on kärsivällinen, tarkkaavainen eikä pidä asioiden kiirehtimisestä, heistä tulisi erinomaisia opettajia. Heidän rakkautensa numeroihin voi työntää heitä luonnontieteiden opettamiseen, mutta he voivat aina erikoistua muihin aineisiin kuin matematiikkaan, kemiaan, fysiikkaan, biologiaan, tietotekniikkaan jne. Nykyään voi opettaa periaatteessa mitä tahansa kielistä markkinointistrategioihin.

Kaurisopettajien on tietysti jätettävä pessimisminsä kotiin ja unohdettava itsensä opettaessaan. Jos oppilas epäonnistuu, Kauris voi ottaa käyttöön luovia menetelmiä parantaa oppilaidensa taitoja. He voivat täytyy selvittää miten ajatella laatikon ulkopuolella, vain hieman. Loppujen lopuksi Kauriit pyrkivät kohottamaan muita ja tekemään kaikkensa. päästä maaliin-jakamaan onnistuneesti Tieto uteliaita ja oppimishaluisia oppilaita. Tutustu verkkoalustoihin, kuten College lastenhoitajat ja tutorit, Preply, Lingoda, Qkids, Udemy, Savvy, italki, Verbling, Bidvine, Thumbtack, Dabble tai Bidvine tapaamaan ensimmäiset oppilaasi.


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.2. Sisällön luoja

Luovuus ei aina tarkoita innovointia tai jotain riskialtista. Kauriin freelance-luovat hyötyvät siitä, että heillä on analyyttiset ja neuvottelutaidot, kärsivällisyys ja selkeä keskittyminen. Voimme luetella copywriterin, bloggaajan, haamukirjoittajan, toimittajan, suunnittelijan, kuvittajan, kirjailijan, kalligrafian tai valokuvaajan. parhaiksi työpaikoiksi Kauriille.

Huomioitavaa: jokaisen Kauris-freelancerin on noudatettava aiemmin sovittuja määräaikoja. Freelancerina aloittaminen tuo mukanaan haasteita, ja vankan asiakaskunnan rakentaminen voi viedä aikaa, joten pessimismisi ei saa myrkyttää mielialaasi. Älä koskaan unohda että Roomaa ei rakennettu päivässä. Monet freelancerit työskentelevät etätyönä, joten osa-aikaisen tai kokoaikaisen työn ja freelancerina toimimisen yhteensovittaminen voi sujua sujuvasti matkasi alussa, kun työskentelet esimerkiksi seuraavilla alustoilla. Fiverr, Upwork, PeoplePerHour, Freelancer.com, Hubstaff Talent, Fotolia, Snappr, Verblio, Bidvine, Byrd, TheONE, Toptal ja Thumbtack.


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.3. Web-ohjelmoija

Ohjelmoijat ja kehittäjät tekevät myös eräänlaista luovaa työtä kirjoittaessaan koodeja, mutta he ei voi elää ilman analyyttisiä taitoja. Ohjelmointikielten oppiminen ja niiden virheetön käyttö vaatii kärsivällisyyttä. Onneksi Kaurismiehillä on sitä paljon. Määräajat saattavat haastaa heidät, mutta he hoitavat työn loppuun-ei väliä mitä. Toimituksen lykkäämiseksi he saattavat keskustella uudesta määräajasta asiakkaidensa tai pomojensa kanssa.

Koska ohjelmoijat työskentelevät yleensä yksin tai pienissä tiimeissä, joskus etätyönä, Kauriin ei tarvitse hillitä egoaan niin paljon. Silti sinun tulisi keskittyä työhösi, tiimisi menestykseen ja tuloksiin enemmän kuin itseesi, myös silloin, kun viimeistelet projekteja, jotka löytyvät osoitteesta Thumbtack, Fiverr, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, Upwork, Freelancer.com ja Toptal. Haluaisitko mieluummin myydä omia koodeja ja malleja? Kokeile Koodaaja!


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.4. Online-stylisti

parhaat työpaikat kaurikselle
Pitäisikö stylistin ammatin mielestäsi olla Kauriin parhaiden työpaikkojen listalla?
Kuva: Tamara Bellis Unsplashissa.

Kauriit ovat joiden uskottiin kunnostautuvan koruntekijöinä. Siitä on vain yksi askel siihen. tulla muotistylisti joka myy korujen lisäksi myös tyylineuvontaa. Stylisti (ja/tai korukauppias), Kauris ei voi välttää määräaikoja ja hänen on oltava keskittyvät asiakkaidensa tarpeisiin. Todellisena tarkkailijana oleminen auttaa heitä keksimään ideoita räätälöityihin sormuksiin, korvakoruihin, kaulakoruihin ja asuihin. Kenet tahansa he tapaavatkin osana työtään, he voivat aina löytää oikea tapa puhua heille.

Hänellä on mieltymys kiiltäviin ja värikkäisiin esineisiin, avaa verkkokauppa osoitteessa Etsy tai pitää yhteyttä muihin naisiin kautta Stella&Dot. Haluatko luoda meikkitaiteilijana tai kampaajana? Tutustu STYLEBEE, StyleSeat, Urban, Vapaasti, Missbeez tai OryxHub!


Aiheeseen liittyvä sisältö

 

 

2.5. Suunnittelija & organisoija

Jos joku pitäisi palkata suunnittelemaan tapahtumaa, sen pitäisi olla Kauris. Toki he eivät ole maailman nopeinta väkeä kokoamaan kaikkea yhteen, mutta... he tekevät aina erinomaista työtä. Heidän analyyttiset taitonsa antavat heille valmiudet suorittaa tapahtuman suunnittelun eri vaiheet: tapahtumapaikan, kalusteiden, pitopalvelun ja kukkien valinnasta kaikkeen muuhun tarvittavaan. Sitten taas PITÄÄ kävellä ulos kehyksistä ja keskity siihen, mitä asiakkaasi haluavat. Pieniä ja suuria tapahtumia suunniteltaessa ei ole aikaa itsekeskeisyyteen ja pessimismiin. Thumbtack tai Fiverr. Tapahtumasuunnittelijoiden on puhuttava monenlaisille ihmisille eri sektoreilla ja toimialoilla, mikä sinunlaisesi Kauris voi olla vaikeaa. pitävät easy-peasy diplomaattisten taitojenne ansiosta.

Tapahtumien lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä joitakin helppoja askartelutehtäviä, huonekalujen kokoonpano, koristelu ja maalaus työpaikat tai puhdas kaappeja ja järjestää kaappeja, autotalleja, ullakoita, kellareita tai kokonaisia koteja. Tai yksinkertaisesti ansaita rahaa tekemällä jotain hulvatonta. Katso verkkoportaaleja, kuten TaskRabbit tai AskForTask.

 

 

2.6. Käsihenkilö

Sotkujen siivoamisen lisäksi taitavat Kauriinpojat voivat ottaa vastaan käsityöläistehtäviä. Varsinkin nykyään, kun kestävä kehitys nousee esiin monissa keskusteluissa, ihmiset korjauttavat tavaroitaan useammin. Ainakin monet heistä sanovat haluavansa elää ympäristöystävällisempää elämää. Tämä saattaa viitata siihen, että yhä useammat ammattitaitoiset putkimiehet, sähköasentajat, maalarit, mounters, mekaniikkaja IT-tuen tarjoajat tarvitaan.

Näissä töissä sinä ja muut Kauriinpojat voitte käyttää analyyttisiä taitojanne ja tarkastaa kärsivällisesti huonekalujen, e-skootterin, tietokoneen, lämmitysjärjestelmien jne. jokaisen pienen osan. Kuten tavallista, määräajat saattavat vainota sinua, joten kerro asiakkaillesi etukäteen, jos helppo pikakorjaus ei tarjoa pitkäaikaista ratkaisua. Tämä ei aiheuta sinulle stressiä ottaen huomioon loistavat diplomaattiset taitosi. Potentiaalisia asiakkaita löydät muun muassa seuraavilta alustoilta TAKL, Kalkin mekaanikko, Jop, YourMechanic, Networx, Thumbtack, Bizzby, TaskRabbit ja Kuisti.


Aiheeseen liittyvä sisältö

2.7. Hoitaja

parhaat työpaikat kaurikselle
Kuva: Dominik Lange Unsplashissa. Toisista huolehtiminen on monille luontaista.

Me viimeistelemme listamme parhaista työpaikoista Kauriille, joilla on hoitotyöpaikkoja. jossa Kauriinpojat voivat hyödyntää kärsivällisyyttään ja haluaan kohottaa muita. Toisista huolehtiminen vaatii paljon keskittymistä, eikä voi ajatella itseään. Hoitajat tekevät vaativan työtä ja mutta Kauris ei koskaan anna periksi kunnianhimon ja kestävyyden ansiosta. Koska hoitajat (heidän joukossaan ammattitaitoisia ja koulutettuja sairaanhoitajia) huolehtivat pääasiassa vanhuksista ja kroonisesti sairaista ihmisistä, yritä olla antamatta surullisen lopun vaikuttaa sinuun ja ruokkia piilevää pessimismiäsi. Tapaa ihanat asiakkaasi kautta ElderCare.com, CareLinx, Liity Papa tai Care.com.

Lisätietoja:
Se on ennustettu että muutaman vuosikymmenen kuluttua hoitajat voivat löytää entistä enemmän mahdollisuuksia Yhdysvalloissa. yhteiskunnan ikääntymisen vuoksi.

3. Lisää neuvoja parhaista työpaikoista Kauriin ihmisille

Luettelomme ei ole vielä valmis. Olemme hyvin tietoisia siitä, että Kauriit, aivan kuten muutkin, kehittävät erilaisia kiinnostuksen kohteita, jotka vievät heidät kaikenlaisille matkoille. Saadaksesi selville, mitä muita vaihtoehtoja sinulla on, kysy muilta Kauriinpoikasilta heidän unelmatyöt. Löydät ne verkosta.

Mitkä työpaikat sopivat muille merkeille vuonna eläinradan?
Lue lisää Kalat, Oinas, Taurus, Gemini, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Vesimies ja Kalat persoonallisuuksia ja heille sopivia urapolkuja, jos sinulla on aikaa.

 

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish