TOP
  /  Inspiroidu   /  Vesimies: Horoskooppimerkkisi kannalta parhaat freelance-työt
työpaikkoja vesimiehille

Vesimies: Horoskooppimerkkisi kannalta parhaat freelance-työt

Oletko koskaan lähettänyt jollekulle videon musikaalin avausnumerosta Hiukset kun häneltä kysyttiin horoskooppimerkkisi? Vai kuulutko niihin ihmisiin, jotka eivät tiedä horoskoopeista mitään? Tai ehkä et vain välitä lainkaan... No, jos... olet todellinen vesimies, välität paljon monista asioista. Esimerkiksi rakkaistasi. Sinun Oinas, Taurus, Gemini, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris ja Kalat ystävät ja perheenjäsenet ovat jo saaneet meiltä annoksen astrologiaa. On aika että ajattelisit hieman itseäsi ja omaa elämääsi. tuleva ja selvittää, mitä työpaikkoja pidetään parhaat työt Vesimiehelle.

Työideoita Vesimiehelle menestykseen!

1. Millainen ihminen on Vesimies?

Vesimies ei koskaan unohda syytä joiden vuoksi he työskentelevät ja/tai elävät. He saattavat joutua sulkemaan ovet sisäpuolelta sulkeakseen maailman hetkeksi, mutta - he eivät koskaan lakkaa välittämästä. Vesimies on humanistinen horoskooppimerkki, joka liikkuu asteikolla ujoudesta ja varautuneisuudesta itsevarmaan ja ulospäin suuntautuvaan. Vesimiehiä ohjaa intohimo parempi yhteiskunta ja ekosysteemi. He rakastavat vapautta ja itsenäisyyttä.

1.1. Missä Vesimies on hyvä?

Vesimiehet rakastavat tiedettä ja nauttivat ongelmien ratkaisemisesta. Joskus heillä on taipumus uppoutua työhönsä niin paljon, että he eivät huomaa ihmisiä ympärillään. Kun he tavoittelevat unelmiaan ja suorittavat tehtäviään, Vesimies ei halua auktoriteettia. He ovat valmiita osake heidän Tieto, luovuutta ja innostusta ja taistelemaan hyvän asian puolesta, mihin he sitten uskovatkin, mutta heidän ympäristöllään on merkitystä. Parhaat työpaikat Vesimiehelle ovat sosiaalityöntekijä, tuomari, taiteilija, professori, aktivisti, arkeologi, (ESL-)opettaja ja hoitaja.

2. Parhaat freelance-työpaikat Vesimiehille Appjobsissa.

2.1. Kuljettaja

Linja-autonkuljettajat voivat noudattaa reittiä kaupungeissa, mutta eivät jokaista kuljettaja on kohdattava samat rajoitukset. Heille työ on enemmänkin sarja seikkailuja. Vesimies-ihmiset rakastavat vapautta ja itsenäisyyttä ja välittävät paljon ihmisistä. Kuljettajan työn saaminen voisi antaa heille mahdollisuus auttaa suurta määrää ihmisiä joka ikinen päivä ilman, että se tylsistyy.

Matkustajan persoonallisuudesta riippuen voit säätää omasi. Purkki valita arka ja vilkas itse. Kaikki eivät rakasta kuljettajaa, joka ei voi lakata kertomasta, mutta jotkut varmasti nauttivat älyllisistä keskusteluista uusimmista tieteellisistä löydöistä. Sen lisäksi, että matkustajat viedään määränpäähänsä alustoilla kuten Lyft, Uber, Fetii, Curb, Wheely, xooox, Bidvine tai iDriveYourCar, voit auttaa muita ja ympäristöä muodostamalla kimppakyydin yhdessä Waze tai Liftshare. Lisätäksesi tulojasi, laita joitakin mainoksia autosi kanssa. Wrapify tai Nickelytics ja levittää maailmaa ajon aikana. Monet kuljettajat ilmoittautuvat myös toimitusalustoille (esimerkiksi Postmates, DoorDash ,goPuff, Shipt, Uber Eats, TaskRabbit) luoda entistä enemmän tulovirtoja.


Aiheeseen liittyvä sisältö

Löydä kuljettajan työpaikat täältä!

2.2. Verkko-opettaja

Mitä opettajat tekevät? He huolehtivat ihmisistä, jakavat tietojaan ja harrastavat muun muassa tiedettä tai taidetta. Vesimies voi tehdä kaiken tämän! Opettajana toimiminen on epäilemättä myös yksi Vesimiehen parhaista töistä. Olosuhteilla on kuitenkin merkitystä heille. Esimerkiksi verkko-opetus sopii Vesimiehen vahvuuksiin ja heikkouksiin, sillä verkko-opettajat eivät yleensä raportoi kenellekään vaan pyörittävät omaa yritystään. Heidän ei myöskään ole pakko mennä joka ikinen päivä samaan rakennukseen, ehkä jopa samaan luokkahuoneeseen.

Koska oppimiseen kuuluu paljon toistoa oppiaineista riippumatta, sinun on hengitettävä syvään sisään ja tukahduttaa vastenmielisyytesi toistuvuuden vuoksi. Et kulje seikkailupolkua yksin, vaan sellaisten opiskelijoiden kanssa, jotka haluaisivat oppia lisää markkinoinnista, kielistä, matematiikasta, fysiikasta, soittimista, teknologiasta, joogasta ja muista urheilulajeista jne. Kiinnostuksesi, pätevyytesi ja taitojesi perusteella, voit aloittaa verkko-opettajan urasi käyttämällä apuna Qkids, Bidvine, CareToShare, italki, College lastenhoitajat ja tutorit, Preply, Lingoda, Savvy, Verbling, Thumbtack, Graide-verkosto tai Udemy.

Bonusidea: Viime vuosina coaching on kasvattanut suosiotaan yksilöiden ja organisaatioiden keskuudessa. Jos olet tarpeeksi taitava valmentamaan muita jollakin elämänalueella, tutustu mahdollisuuksiin, joita tarjoaa Coach.me.


Aiheeseen liittyvä sisältö

Löydä verkko-opettajan työpaikat täältä!

2.3. Paikallinen opas

Kun Vesimies herää ja tuntee itsensä ekstrovertiksi, ehkä jopa väkijoukko on liian pieni vastaamaan hänen energiatasoaan. Kun heidän kuorensa alkaa taas kasvaa, he eivät ehkä halua kenenkään näkevän heitä lainkaan. Ääripäistä toiseen... Mitä tekemistä tällä on sen kanssa, että paikallinen opastus? Kyseessä on työ, jossa ihmiset joutuvat viettämään aikaa vieraiden ihmisten kanssa ja viihdyttämään heitä: matkaoppaat johtavat pieniä ja suuria ryhmiä, jotka vierailevat vieraiden kanssa. etäyhteys ja tiheästi liikennöityjä alueita kaupungissa.

He puhuvat kaupungistaan, ikonisista rakennuksista ja syrjäisistä paikoista, jotka vain paikalliset tuntevat. Ja aina kun uusi kierros alkaa, paikalle saapuu uusia ihmisiä, jotka kyselevät uusia kysymyksiä, joten kukaan ei kyllästy. Sinä kuitenkin PITÄÄ hallita innostusta et saa imeytyä työn iloon, joten sivuutat vieraidesi tarpeet. Aloita paikallinen opas verkkoportaalien, kuten GuruWalk, Valitse päiväsi, U2GUIDE, Vayable, ToursByLocals ja Kolminkertainen, voit julkaista useita matkoja räätälöity tietyn osallistujamäärän tarpeisiin. Kuinka monta heistä on opastettava? Sinä päätät. Jos seikkailunhaluinen puolesi käskee sinua tarjoamaan jotakin erityisempää, harkitse kokemusten myymistä ja/tai uusien taitojen opettamista innokkaille opiskelijoille, joilla on Dabble tai Airbnb.


Aiheeseen liittyvä sisältö

Löydä paikalliset opastustyöt täältä!

2.4. Hoitaja

Ottaen huomioon Vesimies persoonallisuus, hoito työpaikkoja voisi ja ei voisi olla Vesimies 2020 -uralle ehdolla. Toisaalta Vesimies haluaisi edistää paremman maailman saavuttamista, mikä tekee hänestä loistavan ehdokkaan hoitotyöhön. Myös hoitoala työpaikat lisääntyvät pian koska yhteiskunta ikääntyy monin paikoin. Ei tietenkään kaikkialla, mutta Euroopan maat ja Yhdysvallat ovat siitä hyviä esimerkkejä. Ennusteen mukaan buumi tapahtuu muutaman vuoden (ehkä vuosikymmenen) päästä (2020). Toisaalta Vesimiesten taipumus kokea mielialanvaihteluita ja halveksia auktoriteetteja saattaa estää heitä suoriutumasta hyvin ja sitoutumasta täysin asiakkaisiinsa.

Hoitajat yleensä auttaa vanhuksia tai sairaita - varmistaakseen, että he ottavat lääkkeensä, piristääkseen heitä, puhuakseen heille jne. Ihmisten hoitaminen on henkisesti ja fyysisesti haastavaa, mutta teet sen. suurella intohimolla. Miksi? Olet Vesimies, humanisti ja välität. Osoita vahvuutta mielialojesi hallinnassa, jotta voit mukautua potilaidesi tarpeisiin. Monet vanhukset haluavat vain kumppanin, joka saattaa tehdä myös kotitöitä. Etsi toinen intellektuelli, joka on myös kiinnostunut luonnontieteissä, ja heillä on samanlainen näkemys maailmasta esimerkiksi seuraavanlaisilla sivustoilla kuin Care.com, Liity Papa, CareLinx tai ElderCare.com.


Aiheeseen liittyvä sisältö

Löydä hoitotyöpaikat täältä!

2.5. Lemmikkieläinten sitteri

parhaat työpaikat Vesimiehelle
Kävele söpöjä koiria ja löydä uusia paikkoja kaupungistasi - ja näe tasapainosi kasvavan.

Vesimies, jolla ei ole allergioita? Aloitat sivutoimisen tai osa-aikaisen/kokoaikaisen työn kuin huolehtiva lemmikki sitter kuulostaa uskottavalta suunnitelmalta. Toki se tarkoittaa, että heidän on noudatettava - rutiini mutta jokainen päivä on hieman erilainen - varsinkin, kun hoidettavana on enemmän lemmikkejä. Jotkut lemmikkieläinten hoitajat rakentaa lemmikkieläinten vahtimiseen perustuva liiketoiminta tyhjästä hallitsemaan elämänsä jokaista osa-aluetta, kun taas toiset hyväksyvät epäsäännöllisesti tilauspyyntöjä. Oman pomon asema tuo mukanaan vapautta ja riippumattomuutta. Vesimiehet todella rakastavat.

Useimmilla lemmikkieläinten vanhempien ja lemmikkieläinten hoitajien välittämiseen tarkoitetuilla sivustoilla voit työskennellä haluamiesi lemmikkieläinten kanssa. Kun sinulla on hyvä profiili, yksityiskohtaiset tiedot haluamistasi eläimistä ja sitoutuminen, houkuttelet paljon kävijöitä sivullesi, joka on jaettu osoitteessa Rover, Wag!, PetBacker, PetSitter.com, Isännöi lemmikkieläintä, Care.com, Sittercity, Gudog, PetBacker, Tailster, Hei Buster, Pawshake, Kissa asunnossa tai Barkly Pets.


Aiheeseen liittyvä sisältö

Löydä lemmikkieläinten hoitajan työpaikat täältä!

2.6. Luova freelancer

Vesimies pyrkii parempi yhteiskunta työnsä kautta. Luovilla freelancereilla on taitoja, joista samoja ihanteita ajavat organisaatiot voivat hyötyä. Viestintä- tai markkinointiasiantuntijoiksi, copywritereiksi, valokuvaajiksi ja jopa viihdyttäjiksi tai esiintyjiksi identifioituvat vesimiehet voivat tarjota palveluitaan hyvän asian tukemiseksi. Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Kaikki nämä ammatit antavat Vesimiehen hyödyntää vahvuutta: heidän mielikuvituksensa, laaja tietämyksensä tai kokeilunhalunsa. Yksi tapa välttää tylsistymistä on työskennellä samanaikaisesti eri projektien parissa. Asiakas ja intohimoprojektit täydentävät toisiaan täydellisesti.

Oletko ujo Vesimies, jonka on vaikea osallistua tapahtumiin verkostoituakseen ja tavatakseen uusia asiakkaita? Se ei ole ongelma. Sinun ei tarvitse lähteä kotoa lähteäksesi. löytää asiakkaita osoitteessa Fiverr, Freelancer.com, Verblio, Upwork, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, Fotolia, Byrd, Toptal, GigSalad, MNFST, Jop, Jobble tai Thumbtack.


Aiheeseen liittyvä sisältö

Löydä luovia työpaikkoja täältä!

2.7. Web-kehittäjä

Paljon sosiaaliset yritykset on käynnistetty viime vuosina. Osa niistä on teknologiapohjaisia, mikä tarkoittaa, että kehittäjää tarvitaan varmasti auttamaan niitä kasvamaan ja kehittämään. saavuttaa tavoitteensa. Vesimies, jolla on sosiaalinen omatunto, on tyytyväinen tämäntyyppiseen työhön. Eikä tämä ole ainoa syy siihen, miksi web-kehittäjän työpaikat on on Vesimiehelle sopivien työpaikkojen listalla. Niissä yhdistyvät tiede ja ongelmanratkaisu, kaksi asiaa, joista Vesimiehet pitävät.

Koska kehittäjät ja ohjelmoijat työskentelevät yleensä yksin tai pienissä tiimeissä, heidän intohimonsa vuoksi työtovereiden sivuuttaminen ei ole ongelma. Freelance-ohjelmoijia palkkaavat yritykset löytyvät osoitteesta Fiverr, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, Upwork,Freelancer.com tai Toptal. Sen lisäksi, että voit liittyä tiimeihin lyhyeksi ajaksi, voit ensisijaisesti myydä malleja, liitännäisiä tai koodeja sivustoilla kuten Koodaaja.

Löydä web-kehittäjän työpaikat täältä!

3. Kysy muilta parhaista freelance-työpaikoista Vesimiehelle!

Vesimies ihmiset eivät koskaan lopeta etsitään uusia tapoja käyttää aikaansa ja lahjakkuuttaan toisten auttamiseen. Tämän vuoksi olet ehkä keksinyt. muita ajatuksia parhaista työpaikoista Vesimiehille. Mikset jakaisi niitä muiden vesimiesten kanssa verkossa tai kysyisi heiltä, mitä he tekevät? Kuka tietää, heidän tarinansa saattavat inspiroida sinua vaihda urapolkua ja aloittaa työ, joka sopii paremmin persoonallisuuteesi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Onnea työnhakuun!


LUE LISÄÄ!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish