Onko kaupungissasi kesällä paljon turisteja? Etsitkö osa-aikatyötä? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, meillä on sinulle hyviä uutisia! Vierailevat turistit luovat kaupunkiin ainutlaatuisen pöhinän, joka luo monia tapoja, joilla voit ansaita rahaa kesätyön ohella. Löydät täydellinen kesäkeikka sinulle - huoneen tai talon vuokraaminen Airbnb on yksi ilmeinen esimerkki, mutta on monia muitakin vaihtoehtoja. Näillä työpaikoilla sinun ei tarvitse irtisanoutua nykyisestä kokopäivätyöstäsi aloittaaksesi. - täältä löydät hyviä ideoita ylimääräiseen keikkaan, jonka avulla voit korjata budjettia sivutoimisesti. Tutustu alla oleviin ideoihin!

Tämä on toinen osa oppaastamme täydellisen kesätyön löytämiseksi kesäksi 2019. Lisää ideoita, tutustu ensimmäiseen osaan ja oppia lisää miten voit tehdä ylimääräistä rahaa kaupungissasi!

Tapoja tienata rahaa sivutoimisesti kesän aikana

1. Tarjoa aito ruokakokemus

Rahan ansaitseminen kutsumalla turisteja maistamaan kotiruokaa on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, ja hyvästä syystä. Kotikokkihommissa et ainoastaan myy ruokasi, vaan saat myös mahdollisuuden solmia upeita uusia suhteita ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä eri puolilta maailmaa! Kotikokkina annat matkailijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla aitoa kansallista ruokaa, jota he eivät saaneet missään ravintolassa. Näissä työpaikoissa voit todella antaa luovuutesi loistaa - ruokalistasi on täysin sinun päätettävissäsi.

Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, valittavana on monia vaihtoehtoja, kuten seuraavat EatWith, MealSharing, BonAppetour tai WithLocalsmuutamia mainitakseni. Löytääksesi kotikokin työpaikkoja etsi työpaikkoja osoitteesta Kotiruokaa luokka kaupungissasi.

2. Vuokraa auto

Auton vuokraaminen saattaa olla yksi vähemmän ilmeisistä keikoista, joita voi saada kesän turistihuipun aikana. Liikkumistavan löytäminen on turisteille suuri ongelma, ja jotkut heistä hankkivat mieluummin auton ja ajavat itse kuin tilaavat kyytejä. Autonvuokrauskeikka on erittäin helppo ja joustava tapa tienata rahaa sivutoimisesti kesätyön ohella - listaa autosi autonvuokraussovellukseen tai -sivustolle ja anna autosi tienata rahaa puolestasi! Ei tarvitse huolehtia sen turvallisuudesta - autonvuokraussovellukset kuten Turo antaa vastuuvakuutus auton omistajille ja tarkistaa, että vuokraajat.

Jos tämä kuulostaa kesätyöltä, tutustu seuraavaan osoitteeseen vinkkejä auton vuokraamiseen ja valitse sinulle parhaiten sopiva autonvuokrauspalvelu. Turo on suosittu valinta, jota on saatavana monissa eri amerikkalainen kaupungit kuten San Francisco, Austin, Los Angeles ja muuta. Toinen suosittu alusta on GetAround, joka on saatavilla monissa kaupungeissa Yhdysvalloissa, kuten seuraavissa kaupungeissa Portland, Miami ja Boston. Jos olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tutustu osoitteeseen HiyaCar.

3. Vuokraa pysäköintipaikka

Tapoja tienata rahaa sivutoimisesti kesätyöllä - parkkipaikkojen vuokraus

Toinen vähemmän ilmeinen tapa ansaita rahaa turistihuipun aikana on seuraavat keinot pysäköintipaikan vuokraaminen. Mieti: kun monet matkailijat käyttävät Airbnb:n kaltaisia palveluja, he eivät välttämättä saa ilmaista pysäköintipaikkaa, kuten esimerkiksi hotellissa. Kaupungin keskustan ja nähtävyyksien läheisyydessä sijaitsevilla alueilla on kesäisin yleensä todella paljon pysäköintitilaa - joten jos sinulla on kyseisellä alueella vapaata pysäköintipaikkaa, voisit tehdä siitä mukavan sivutoimisen keikan tänä kesänä! Hieno uutinen on, että sen ei tarvitse olla nimetty pysäköintipaikka - voit vuokrata ajotietäsi tai tilaa pihallasi!

Jos haluat kokeilla sitä, tutustu osoitteeseen Välikappale, saatavana osoitteessa Australia ja monissa yhdysvaltalaisissa kaupungeissa, kuten New York City, Chicago ja San Francisco. Toinen vaihtoehto on Kerb, joka on saatavilla monissa Yhdistyneen kuningaskunnan kaupungeissa, kuten Lontoo, Leeds ja Birminghamsekä Australia ja monet kaupungit kaikkialla Euroopassa.

4. Vie turistit piilotettuihin paikkoihin

Kesäaika on loistava tapa aloittaa rahan ansaitseminen paikallisena matkaoppaana. Jos sinulla on joitakin mielenkiintoisia Tieto kaupungistasi ja pääkopastasi, ja luettelet jo nyt hienoja paikkoja, joita voisit näyttää ihmisille, niin tämä työ saattaa olla täydellinen sinulle. Being a paikallinen opas ei tarkoita sitä, että kaupungin pitkä historia ja tärkeät päivämäärät tunnetaan ulkoa. - voisit olla opastaa matkoja, jotka ovat lähempänä omia kiinnostuksen kohteitasi. kuten kierros parhaiden ruokarekkojen luo, aavekierros yöllä, mielenkiintoisinta katutaidetta ja mitä tahansa muuta mieleesi juolahtaa!

On monia vaihtoehtoja, joita voit tutkia, jos olet kiinnostunut matkaoppaaksi ryhtymisestä, kuten esimerkiksi seuraavat ToursByLocals, U2Guide, Vayable ja TripUniq muutamia mainitakseni. Jos haluat oppia lisää siitä, miten tulla menestyksekkääksi matkanjohtajaksi, tutustu osoitteeseen kokeneen matkaoppaan vinkit.

5. Aja turisteja ympäri kaupunkia

Tapoja tienata rahaa kesätyön ohella - Ajaminen

Turistit, jotka vierailevat kaupungissasi tänä kesänä, tarvitsevat keinon liikkua kaupungilla, eivätkä useimmat ihmiset yritä selvittää julkista liikennettä. Ajosovellukset, kuten Lyft tai ViaVan voi olla loistava vaihtoehto heille, ja ovat hyvä tapa ansaita rahaa sivutoimisesti kesätyön ohella! Kuljettajan työstä saat hyvät ansiot ja paljon joustavuutta, ja kesä on loistava aika kokeilla sitä. Voit tienata rahaa kuljettamalla matkustajia lentokentälle ja lentokentältä, mutta voit myös ajaa heitä ympäri kaupunkia - jos olet sosiaalinen, valmistele pari paikallista vinkkiä ja urbaania legendaa jaettavaksi, ja mahdollisuutesi saada vinkkejä saattavat kasvaa!

Jos olet Yhdysvalloissa tai Kanadassa, tutustu osoitteeseen Lyft. Se on saatavilla monissa kaupungeissa, kuten Portland, Nashville, Toronto ja Ottawa ja monia muita! Jos haluat lisätietoja kuljettajaksi pääsyä koskevista vaatimuksista, tutustu seuraaviin oppaisiin osoitteessa Yhdistynyt kuningaskunta, Kanadaja Yhdysvallat.

6. Vuokraa huoneesi tai talosi

Tapoja tehdä rahaa sivutoimisesti kesätyöllä - Kotivuokraus

Tämä on luultavasti yksi niistä kesätöistä, joilla tienaat eniten rahaa. Matkailijat ovat nyt yleisesti tarkistaa kodin vuokraus verkkosivustot ennen kuin he edes tarkistavat hotellit. Jos sinulla on käyttämätön talo tai asunto, joka sijaitsee hyvällä paikalla, voit tehdä paljon rahaa listaamalla sen sivustoilla kuten Airbnb. Mutta älä huoli sinun ei tarvitse vuokra koko tila - on myös mahdollista vuokrata huoneesi tai vapaa sohva! Jos olet kiinnostunut ryhtymään isännäksi, tutustu vinkkeihin miten tulla loistavaksi isännäksi ja alkaa tienata rahaa vuokraamalla tilojasi turisteille.

Airbnb on suosittu valinta, jota on saatavilla monissa paikoissa ympäri maailmaa, kuten esimerkiksi Yhdysvallat, Australia, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta ja monet Euroopan kaupungit. On myös muita tarkistamisen arvoisia alustoja, kuten esim. Flipkey. Flipkey saatavilla monissa kaupungeissa Yhdysvallat, Kanada ja Yhdistynyt kuningaskunta. On myös erikoistuneempia asuntovuokrausportaaleja, joita voit kokeilla, kuten esim. Handiscover jossa voit vuokrata vammaisille mukautetun kiinteistön.

Täydellisen kesätyön löytäminen

Kaupungissasi ei ole paljon turisteja, mutta pidät täällä mainituista mahdollisuuksista? Tarkista näiden palvelujen kysyntä kaupunkisi. Jos haluat oppia muita tapoja ansaita rahaa sivutoimisesti kesätyöllä, voit lukea lisää miten ansaita rahaa, kun kotikaupunkisi asukkaat ovat lomalla tai nauttivat kesätapahtumista..

Täältä löydät kaikenlaisia työpaikkoja!