Uuden työn aloittaminen on usein kuin astuisi tuntemattomaan. On luonnollista kysyä sellaisia kysymyksiä kuin kuinka paljon ansaitsen? tai miten voin aloittaa? Tai ehkä mietit mitkä ovat parhaat osa-aikatyöt toteuttaa kaupungissasi, tai haluat muuttaa toiseen maahan ja haluatte saada tutustu työmahdollisuuksiin siellä?

Kaikilla on kysymyksiä ennen uuden työn aloittamista, eivätkä sovelluspohjaiset työt ole poikkeus. Mutta hyvä asia on se, että sovelluspohjaiset työpaikat on, että monet ihmiset ovat käyneet läpi saman prosessin kuin sinä ja olen myös kysellyt näitä kysymyksiä. Kaikki mitä tarvitset on löytää heidät ja oppia siitä, mitä he ovat kokeneet. Ja siinä kohtaa AppJobs-yhteisöfoorumi astuu sisään!

AppJobs-yhteisöfoorumi on paikka, jossa ihmiset eri puolilta maailmaa voivat jakaa kokemuksiaan sovelluspohjaisten työpaikkojen parissa työskentelystä ja saada mahdollisuuden esittää kysymyksiä muille sovelluspohjaisten työpaikkojen tekijöille. Jos haluat lisätietoja ansaintamahdollisuuksista kaupungissasi tai esittää kysymys työtarjouksesta olet kiinnostunut, olet oikeassa paikassa! Luo tili muutamalla helpolla askeleella ja löydät etsimäsi vastaukset!

Täältä saat lisätietoja siitä, mitä AppJobs-yhteisöfoorumi voi tarjota sinulle ja miten voit hyötyä siitä, mukaan lukien kaikki, mitä sinun on tiedettävä:

1. Ennen kuin aloitat työskentelyn sovellusten kanssa
2. Kun työskentelet jo sovellusten kanssa
3. Kun olet asiantuntija sovellusten kanssa työskentelyssä.

Osa 1: Kaikki mitä sinun on tiedettävä ennen kuin aloitat työskentelyn sovellusten kanssa

Mitä ovat sovellustyöpaikat?

AppJobs-yhteisöfoorumilta löydät yleistä tietoa sovelluspohjaisista työpaikoista, kuten mitä on keikkatalous, mutta myös oppia lisää siitä, miten AppJobs portaalitoiminnot. Siihen voi sisältyä käytännön kysymyksiä, kuten miten toimia. Arvioi sovellustyötä , yhteyshenkilö asiakastuki, mitä ovat tarkistetut työpaikat ja muuta.

AppJobs-yhteisöfoorumilta löydät vastauksia seuraavilta tahoilta AppJobbers-kollegat, mutta myös AppJobs-yhteisöpäälliköt, jotka auttavat sinua todennetun tiedon avulla.

Mitkä ovat parhaat AppJobs kaupungissani?

Koska tarjolla on monia työpaikkoja, ei ole ehkä helppoa valita sitä, jota haluat kokeilla ensimmäisenä. AppJobs-yhteisöfoorumilla voit kysyä ehdotuksia ja vinkkejä työpaikoista tietyissä kaupungeissa, esimerkiksi Kapkaupunki, New York City, Toronto ja paljon muuta. Etsi oma kaupunkisi tai kaupunki, johon haluat muuttaa, ja alkaa oppia paikallisilta Tieto!

Ota selvää, millaisia sovelluspohjaisia töitä voit tehdä! Kirjoita kaupunkisi hakukenttään ja katso, mitä sovelluksia alueellasi toimii seuraavissa luokissa. freelance, toimitus, lastenhoito, lemmikkieläinten istuttaminen, ajo, siivous, yksityisauton/ajoneuvon vuokraus, remonttimies, opetus, kotiruokaa tai verkkomyynti!

Mitä minun on haettava?

Hakuprosessit voivat joskus tuntua monimutkaisilta ja pelottavilta. Kannattaa pitää mielessä, että monet muut ovat käyneet läpi tämän prosessin ennen ja pystyvät auttamaan! Olipa sinulla sitten yleisiä kysymyksiä AppJobsin kautta tapahtuvasta hakuprosessista tai etsit tietoa tietystä työtarjouksesta, löydät vastauksesi täältä.

Mitä tapahtuu hakemuksen tekemisen jälkeen?

Työn hakeminen on yksi asia, mutta... on myös tärkeää tietää, mitä tehdä hakemuksen jälkeen. Yhteisössämme voit kysyä käyttäjiltä muun muassa seuraavista asioista kuinka kauan tämä prosessi voi kestää tai mitä tehdä, kun yritys ei vastaa?. On tärkeää muistaa, että AppJobsissa on paljon yrityksiä, ja jokaisella niistä on oma rekrytointiprosessinsa. Tämä tarkoittaa, että vaatimukset ja työn aloittamiseen kuluva aika voivat olla hyvin erilaisia riippuen siitä, mitä työtä haet. Tämän vuoksi voi olla todella hyödyllistä olla yhteydessä ihmisiin, jotka ovat hakeneet töitä myös sinua kiinnostavasta yrityksestä.

Saatat olla myös kiinnostunut:

Osa 2: Kun työskentelet jo sovellusten kanssa

Miten voin lisätä tulojani?

AppJobs-yhteisöfoorumilla on AppJobbers-asiakkaita, joilla on kokemusta sovelluspohjaisten työpaikkojen parissa työskentelystä ja jotka voivat jakaa vinkkejä ja niksejä siitä, miten onnistua. Ehkä voit tehdä jotain, jotta kasvattaa tulojasi tai ansaita rahaa tehokkaammin? Kysy ja ota selvää!

Entä jos minulla on epäilyksiä työskentelyn aikana?

Joskus asiat eivät suju niin kuin odotit, ja sitten - voisi olla hyödyllistä etsiä neuvoja. Usein joku toinen on jo aiemmin ratkaissut ongelman, joka on jollekin henkilölle ongelma. On hyvä löytää auttava käsi! AppJobs Community Forumissa olevat AppJobbersit voivat auttaa sinua ongelmissa, kuten selvittämällä, miten viisumin saamisen vaiheet tai joidenkin työtarjousten selvittäminen.

Seuraa muiden AppJobbareiden saavutuksia

AppJobs-yhteisöfoorumilla voit tukea muita AppJobbareita ja saada tarvitsemaasi tukea. Se on myös loistava paikka oppia heidän menestyksestään! Ovatko he tehneet jotain, mitä et huomannut, tai ehkä olet uusi työntekijä ja heillä on kokemusta, jonka avulla he voivat opastaa sinua? Löydä AppJobbers, jotka ovat menestyksekkäästi työskennelleet sinua kiinnostavassa sovellustehtävässä voi antaa sinulle suuren etumatkan!

Saatat olla myös kiinnostunut:

Osa 3: Kun olet asiantuntija tekemään rahaa sovelluksilla.

Osallistu vastauksillasi

Ehkä olet paikallinen Miami tai sinulla on kokemusta vuokraus työpaikat kuten Airbnb, 9flats, tai ehkä olet kokenut freelancer? Oletko Kotona asuva äiti tai opiskelija Yritätkö ansaita lisäansioita opiskelun ohessa? AppJobs-yhteisöfoorumilla on jokaiselle jotakin ja kokemuksesi on arvokas! Älä siis odota ja hanki hyvää karmaa jakamalla tietosi AppJobbareiden kanssa ympäri maailmaa.

Hanki seuraajia ja rakenna yhteisö profiilisi ympärille.

Osallistumalla AppJobs-yhteisöfoorumiin voit paitsi auttaa muita myös rakentaa yhteisöä. Voit tehdä sen hankkimalla seuraajia ja seuraamalla muita. Jos haluat ryhtyä freelanceriksi, voit etsiä ja seurata ihmisiä, joilla on kokemusta freelance-työstä; tai ehkä olet menestynyt vuonna vuokraus ulos asunnostasi, niin voit rakentaa seuraajia, jotka haluavat oppia sinulta vinkkejä!

Tutustu uusiin ihmisiin, joilla on samankaltaisia kiinnostuksen kohteita, ja auttakaa toisianne saamaan AppJobs-kokemuksestanne parhaan hyödyn irti!

Liittyminen AppJobs-yhteisöön

Jos olet kiinnostunut työskentelemään sovelluspohjaisten työpaikkojen parissa tai sinulla on jo jonkin verran kokemusta siitä, niin sitten liittyminen AppJobs-yhteisöfoorumiin voisi olla täydellinen sinulle. AppJobs Community Forumissa saat:

  • Yhdistäydy kaupunkisi asukkaiden kanssa ja oppia heidän parhaat neuvonsa siitä, miten ansaita rahaa asuinpaikkakunnallasi.

  • Seuraa App Jobbers -sovellusta ympäri maailmaa jotka voivat auttaa sinua löytämään sovelluspohjaisen työpaikan, jota rakastat.

  • Hanki vinkkejä siitä, miten menestyä työpaikassa, josta olet kiinnostunut.

  • Lisätietoja todellisista työoloista työn tarjoajilta ympäri maailmaa

Jos sinulla on epäilyksiä siitä, miten yhteisö toimii, voit tehdä seuraavaa lisätietoja siitä täällä.

Löydä kaikki tarjolla olevat mahdollisuudet kaupungissasi!