Vaikka on olemassa lukuisia tapoja tehdä rahaa verkossa, joissakin töissä meidän on oltava jossakin tiettyyn aikaan. Esimerkiksi ohjeet huonekalun tai polkupyörän kokoamiseen voidaan antaa paperilla tai puhelimessa, mutta ilman taitoja voi helposti kestää tunteja löytää viimeisen ruuvin paikka. Tällaisissa tapauksissa paras ratkaisu olisi palkata remonttimies, jolla on kaikki taidot saada asiat nopeasti valmiiksi. Jos pidät itseäsi tällaisena ja etsit parhaillaan tapaa, jolla laajentaa käsityöläisliiketoimintaasi ja ansaita enemmän rahaa sen kanssa, meillä on hyviä uutisia sinulle. On mahdollista saada remonttityö vuonna kaupunkisi sovelluksella. Jotkut jopa väittävät, että tämä on paras tapa saada askartelutyötä. Emme voi taata, että saatte - saat maksun lähes samana päivänä näiden sovellusten kanssa, mutta tarpeeksi pian.

Löydä remonttityö näillä 7 sovelluksella!

paras tapa saada askartelutyötä
Mikä on SINUN mielestäsi paras tapa saada askartelutyötä?
Kuva: falconp4 Pixabaysta.

Mitä voit tehdä remonttimiehenä?

Voit päättää erikoistua tietynlaiseen työhön tai tarjota erilaisia palveluja. Jos kävelet ympäri kotia tai toimistoa, voit todennäköisesti tunnistaa useita tehtäviä, joita asiakkaat saattavat tarvita. Tyypillisiä haluttuja askartelutöitä ovat muun muassa seuraavat helppoja korjaustöitä tai monimutkaisempia, jotka liittyvät puutarhanhoito, huonekalujen kokoaminen, puusepäntyöt, putkityöt, rakentaminen, jne. Sähköasentaja, putkimiehet, puutarhurit, putkiasentajat ja monet muut erikoistuneet ammattilaiset rakentavat omaa yritystään ympäri maailmaa kovalla työllä ja ehkä hieman tuurilla.

Miten löytää remonttityö?

Vuosikymmen sitten remonttimiehet mainostivat itseään mielellään keltaisilla sivuilla tai koputtelivat oville naapurustossaan. Nykyään heidän on keskityttävä paljon verkkoläsnäoloonsa, sillä asiakkaiden etsiminen verkosta on nykyään tärkeintä. paras tapa saada askartelutyötä. Kokeneet käsityöläiset sanovat, että aloittaakseen tai laajentaakseen yritystoimintaa on investoitava rahaa markkinointiin ja itsensä markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Voit esimerkiksi jakaa eri verkkoalustoille luotuja profiilejasi.

7 käsityöläissovellusta työnhakuun

1. TaskRabbit

Aloitetaan TaskRabbit, joka on IKEAn omistama foorumi, jossa asiakkaat etsivät remonttimiehiä, jotka voivat korjata muutamia kodin asioita. Taskeriksi päästäkseen sinun on maksaa rekisteröintimaksu, jota ei palauteta $20 (25 puntaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa). Vaatimusluettelo on laadittu seuraaville tuleva tehtävään, mukaan lukien ikäraja, pakollinen taustatarkastus ja oikeus työskennellä asuinmaassa. Keskimääräinen Taskers ansaitsee $35 tunnissa Yhdysvalloissa ja 24 puntaa tunnissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sovellus ilmoittaa Taskersille mahdollisista työpaikoista heidän sijaintinsa lähellä. Jos jokin niistä sopii aikatauluusi, voit ilmaista kiinnostuksesi sitä kohtaan. Paikallisten Taskersien määrästä riippuen saatat joutua suureen kilpailuun.


Kuinka tehdä rahaa TaskRabbitilla?

Työskentele TaskRabbitin kanssa Manchester, Lontoo, Edinburgh/a>, Cardiff, Birmingham, Liverpool, Glasgow, Oxford, Bristolja muut kaupungit.

2. Bizzby

Bizzby maksaa 30 puntaa kuukaudessa, ja saat vihjeitä töihin, joihin sinun on lähetettävä tarjous. Jos et onnistu ansaitsemaan yhtä paljon kuin olet maksanut vuoden kuluttua, foorumi antaa sinulle erotuksen. Jos haluat pelata varman päälle, ajattele tätä tilaisuutta kuin sivutoimi ensiksi. Selvitä, kuinka paljon työtä on saatavilla alueellasi, kuinka usein johtolangat johtavat todellisiin palkattuihin työpaikkoihin, ja päätä sitten, haluatko lisätä foorumille omistamiesi työtuntien määrää vai et.

Työskentele Bizzbyn kanssa Toronto, Vancouver, Ottawa, Montréal, Calgary, Los Angeles, New York City, Lontoo, Belfast, Manchesterja muut kaupungit.

3. Mila

Käsimiehet ovat tehneet kaikenlaisia keikkatöitä vuosisatojen ajan, ja näyttää siltä, - keikkatyöt ovat tulevaisuutta. Voit rekisteröityä ystäväksi tai ammattilaiseksi osoitteessa Mila. Yli 8,000 tekniikkaa osaavaa Mila Ystävät suorittaa yksinkertaisia tehtäviä, ja yli 1 500 koulutettua työntekijää on Mila Ammattilaiset yrittävät laajentaa liiketoimintaansa päivä päivältä. Yritysten omistajat, joilla on useampi kuin yksi työntekijä, voivat liittyä Mila Pro Dispatchers. Ystävien ei tarvitse antaa tietoja koulutuksestaan ja rekisteröityä yrityksen omistajiksi, ammattilaisten ja ammattilaislähettiläiden tarvitsee. Kaikkien on läpäistävä Mila-Skills-Test. (Voit saavuttaa tason 2 jonkin taidon osalta tekemällä testit.) Mila pitää yllä 20%:n toimeksianto jokaisesta Friendsin suorittamasta palvelusta ja perii erilaisia palvelumaksuja ammattilaisten tekemistä töistä. Friends voi myös neuvotella hinnoista asiakkaiden kanssa, mutta ei ammattilaisten kanssa. Muiden alustojen tapaan Mile lähettää ilmoituksen pyydetyistä töistä ja ilmoitukset tulevat ensin.

4. Jop

Jos asut USA:ssa paras tapa saada askartelutyötä ilman paljon kokemusta ja/tai todistusta/lisenssiä on rekisteröityä osoitteeseen Jop. Muista kuitenkin, että lisensointia tai sertifiointia edellyttäviä palveluja voivat tarjota vain lisensoidut ja sertifioidut ammattilaiset. Tästä huolimatta voit luultavasti ansaita lisätuloja tekemällä seuraavia töitä helppo puhdistus, tai askartelutyöt, kuten huonekalujen kokoaminen. Tarjoa erinomaista palvelua ja asiakkaasi voivat jätän sinulle runsaan tipin. Kaikki maksut suoritetaan verkossa Stripen kautta.


Työskentele Jopin kanssa Los Angeles, Denver, Austin, Boston, Philadelphia, Miami, New York City, San Francisco, Washington D.C.ja muut kaupungit.

5. Thumbtack

Thumbtack muistuttaa Jopia ja Bizzbyä. Kuka tahansa voi luoda itselleen profiilin, luetella palveluitaan ja vastata liidien tarjouksiin. Jos haluat tehdä freelance-työtä kun olet kotona lastesi kanssa, kokeile Thumbtackia. Voit ostaa halvempia ja kalliimpia johtoja. Kustannukset vaihtelevat työn tyypin ja koon, käytettävissä olevien ammattilaisten määrän ja asiakkaan vakavuuden mukaan. Jos olet kiinnostunut johtolangasta, voit lähettää ehdotuksen ja odottaa, että asiakas suostuu siihen. Kaikki liidit eivät johda todellisiin töihin.

Työskentele Thumbtackin kanssa Sacramento, San Diego, Baltimore, Atlanta, Austin, Chicago, Philadelphia, Kansas City, Tucson, Denverja muut kaupungit.

6. Kalkkimekaanikko

Sähköinen skootterit ilmestyy hitaasti jokaiseen Euroopan ja Yhdysvaltojen suurkaupunkiin. Paikalliset ja turistit, jotka haluavat tulla nopeammiksi tai enemmän kuin jalankulkija, maksavat pienen summan ajaakseen skootterilla lyhyemmän ja pidemmän ajan. Lime on yksi sähköskootterimarkkinoiden tärkeimmistä toimijoista, ja niiden ajoneuvojen on toimittava asianmukaisesti ja oltava hyvässä kunnossa. Kalkkimekaniikka ovat vastuussa laivaston perushuolto, ja ansaitset $21 (noin 19 euroa) tunnissa. Sinä et tarvitse aiempaa kokemusta mekaanikon työstä, mutta jos olet työskennellyt joitakin vuosia varastossa, rakennustyömaalla tai koneenrakennusalalla, se katsotaan eduksi. Työskentelet osana tiimiä.


Työskentele Lime mekaanikko Cincinnati, Omaha, Aurora, San Francisco, Sacramento, Hayward, Milwaukee, Dallas, Lexington, San Diego, Portland, Baltimore, St. Paul, Phoenix ja muut kaupungit.

7. Kuisti

Aloittelijana paras tapa saada askartelutyötä on liittyä sellaisen foorumin yhteisöön, joka on vasta aloittanut toimintansa, väittävät jotkut veteraanikäsityöläiset. Vaikka Kuisti perustettiin vuonna 2012, ja se on kasvanut paljon viime vuosina, mutta koulutetut ja/tai kokeneet remonttimiehet voivat edelleen hyötyä siitä, varsinkin kun Porch on tehnyt yhteistyötä Lowe's Home Improvementin kanssa, joka kertoo asiakkailleen, minne mennä, jos he tarvitsevat remonttimiesapua. Porch yhdistää Thumbtackin, Bizzbyn ja Jopin ominaisuudet. Porchin Pay as You Go -ominaisuuden ansiosta maksat liidistä vain, jos haluat ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Porchin sanotaan olevan kilpailijoitaan halvempi ja tarjoavan erinomaista asiakaspalvelua ammattilaisilleen. Saatat olla oikeutettu saamaan palautusta jos et saa yhteyttä asiakkaaseen. Tarkastetut ammattilaiset ovat Porchin priorisoimia; niihin liittyminen maksaa $360 vuodessa.

Työskentele Porch in kanssa Las Vegas, Orlando, San Bernardino, Charlotte, San Antonio, Oklahoma City, Cleveland, Seattle, Pittsburgh, Tampa, Nashville, St. Louis, El Pasoja muut kaupungit.

Miten aloittaa käsityöläistyön tekeminen näillä alustoilla?

Vaikka niiden välillä on havaittavissa joitakin selkeitä eroja, rekisteröitymisprosessi ei eroa toisistaan kovinkaan paljon. Aloitat luomalla tilin (useimmiten ilmaiseksi) ja sitten täytä profiilisi. Näytä ammattitaitosi mutta kuva, jossa olet puku päällä, saattaa vaikuttaa liikaa. Loppujen lopuksi puhutaan kuitenkin askarteluhommista. Aina kaikki taitosi yksityiskohtaisesti ja aiemmat kokemukset sekä tieto siitä, onko sinulla lisenssi. Ennen vanhaan ammattilaiset kasvattivat asiakaskuntaansa suusanallisesti. Nykyään kyse on arvosteluista ja luokituksista. Pyydä entisiä tai toistuvia asiakkaitasi kirjoittamaan muutama sana sinusta ja palveluistasi.

Ensimmäisen arvostelun saaminen voi luoda sinulle haasteita, jopa esteitä, jotka sinun on voitettava. Jos et pysty pyytämään jotakuta kirjoittamaan sinulle arvostelua, katso, miten muut paikalliset käsityöläiset veloittavat asiakkailtaan, ja aseta hintasi hieman alhaisemmaksi. Sitten tehdä kovasti töitä, todista itsesi ja viisi tähteä saapuu!


LUE LISÄÄ!