TaskRabbit on ollut yksi suosituimmista alustoista, kun on kyse palvelujen tarjoamisesta Taskerina. Yli 1,1 miljoonalla katselukerralla se on yksi suosituimmista alustoista keikkayhteisön keskuudessa. Sen avulla voit tarjota palveluja, kun kyse on jostakusta, joka yrittää saada apua DIY-tehtävän suorittamiseen.

Saatat siis miettiä, miten sinun pitäisi aloittaa työskentely TaskRabbitilla. Tämä artikkeli auttaa lukijoita ymmärtämään, miten joku voi tarjota palveluja TaskRabbit-alustan Taskerina!

Aloita työskentely TaskRabbitilla: opas ja suositukset

työskennellä TaskRabbitille

Mikä on TaskRabbit?

TaskRabbit on keikka-alusta, joka tarjoaa keikkatyötä kiinnostuneille. toimitus, muutto, asennus, ostokset, siivous ja huonekalujen kokoonpano. Tämä saman päivän palvelua tarjoava alusta mahdollistaa työskentelyn aikataulusi mukaan.

On satoja keikkoja, joita voit tehdä, kun työskentelet TaskRabbitilla Taskerina. Palvelusi Taskerina eivät kuitenkaan rajoitu vain kotitöiden tai toimiston kunnossapidon auttamiseen. Taskerina voit tarjota palveluitasi virtuaaliassistenttina sekä tapahtumajärjestäjänä. Loppujen lopuksi kyse on kaikesta, rekisteröityminen, valitsemalla oman alasi, hankkimalla kutsun tehtävään ja lopuksi suorittamalla tehtävän!

Lean Busque perusti tämän alustan vuonna 2008, ja IKEA osti sen vuonna 2015. Tämä yritysosto johti siihen, että IKEA-työntekijät palkattiin TaskRabbit-alustan kautta kiinteällä palkalla IKEA-tuotteiden kokoamiseen. Näin ollen palveluiden luettelosta löytyy "IKEA-kokoonpano" erillisenä ja erityisenä palveluna. 

Kun työskentelet TaskRabbitilla, jokaiselle henkilölle annetaan tietty rooli hänen valintansa perusteella. Jompaankumpaan päärooliin, joita voit työskennellä TaskRabbitilla, kuuluvat seuraavat:

Tasker

Taskerina voit tarjota palvelujasi TaskRabbitissa eri aloilla. Saat tehtävän tietyksi ajaksi, teet sen valmiiksi ja saat ennalta määrätyn maksun sekä arvosteluja!

TaskPoster

Voit myös rekisteröityä TaskRabbitin TaskPosteriksi, jossa voit lähettää tehtävän, määrittää sille keston ja pyytää suositusta. Tämän jälkeen sinulle osoitetaan Tasker, saat askareesi tehtyä, vapautat maksun ja annat myös arvostelun!

Välittävä foorumi

TaskRabbit toimii välitysalustana TaskPosterin ja TaskPosterin välillä ja yhdistää ne toisiinsa. Lisäksi se toimii myös sääntelyviranomaisena ja sovittelijana, jos näiden kahden osapuolen välillä syntyy riitoja!

TaskRabbit on keikka-alusta, jonka avulla voit valita tehtävän arvostelujen, hinnan ja taitojen perusteella. Lisäksi voit ajoittaa tehtävän keston ja ajankohdan haluamallasi tavalla. Kaiken kaikkiaan se on kaikki yhdessä alustassa, jonka avulla voit olla vuorovaikutuksessa valitsemasi Taskerin kanssa ja maksaa heille myös!

Miten TaskRabbit toimii?

TaskRabbitin aiemmissa versioissa TaskPostereille annettiin vapaat kädet. He saattoivat vapaasti julkaista työn ja määrittää hinnan haluamallaan tavalla. Kesäkuusta 2014 alkaen TaskRabbit rakensi mallinsa uudelleen ja teki seuraavat muutokset:

 • Tehtävän suorittajat kutsuttiin työskentelemään tietyssä tehtävässä, ja heidän oli noudatettava asianmukaista virkapukua.
 • Tehtävänantajien on suostuttava käyttämään TaskRabbitin mobiilisovellusta kaikenlaisiin liiketoimiin ja asiointiin.
 • Tehtävänantajien on käytettävä Tasker-kalenteria käytettävyydestä päättämiseen ja vastattava kaikkiin annettuihin tehtäviin 30 minuutin kuluessa.
 • Lopuksi kaikista itsenäisistä palveluntarjoajista tuli TaskRabbitin työntekijöitä, jotta tuloverokysymykset saatiin ratkaistua.

Kun ymmärrät TaskRabbitin toimintamekanismia, prosessi voidaan jakaa kolmeen pääryhmään, jotka ovat nopea ymmärrys:

 • TaskPoster rekisteröityy TaskRabbit-alustalle ja julkaisee tehtävän. Alusta ehdottaa kolmea ammattitaitoista Taskeria sekä heidän tuntihintaansa ja kokemustasoaan.
 • Tehtävänantaja voi vapaasti hyväksyä tai hylätä pyynnön aikataulunsa ja käytettävyytensä perusteella.
 • Kun Tasker hyväksyy projektin, hän saa työnsä tehtyä ja saa maksun, vinkkejä ja arvosteluja saman alustan kautta. Lisäksi se veloittaa myös pienen palvelumaksun, jotta koko prosessi voidaan toteuttaa sujuvasti.

TaskRabbit arvioi rekisteröitymishakemuksen huolellisesti ennen kuin se ottaa Taskersin palvelukseensa. . Vihreä signaali myönnetään perusteellisen arvioinnin ja taustatarkastuksen jälkeen.

Miten työskennellä TaskRabbitilla?

Liiketoimintamalli ja työvaatimukset ovat muuttuneet kahden vuosikymmenen aikana yrityksen perustamisesta. Sinun on täytettävä tietyt vaatimukset, jotta voit toimia Taskerina. Sinun ei tarvitse vain vakuuttaa TaskRabbitin tiimi arvokkaana voimavarana, vaan sinun on suoritettava tehtävät asiantuntijana.

TaskRabbit Vaatimukset

Voidaksesi työskennellä TaskRabbitille, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Sinulla on oltava rekisteröity sosiaaliturvatunnus. Sitä käytetään taustatarkastuksen tekemiseen.
 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Ikävaatimuksen täyttäminen on välttämätöntä, jotta voit suorittaa TaskRabbitin tehtäviä.
 • Kykenet tarjoamaan palveluja jossakin valitsemasi maan sijainnissa: Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta tai Kanada.
 • Sinun on toimitettava täydellinen hakemuslomake, jotta TaskRabbitin puolesta voidaan tehdä asianmukainen taustatarkastus ja todentaminen.

Huomautus: Kaikki tietosi tallennetaan ja säilytetään turvallisesti sivustolla. Lisäksi tietoturvaprosessi toteutetaan tietosuojakäytännön mukaisesti.

 • Sinulla on oltava asianmukainen sekkitili, maksutili tai talletustili, joka on vahvistettu rahoituslaitoksesta.

Huomaa: TaskRabbit-tiimi ei hyväksy prepaid-käteiskortteja, säästötilejä tai uudelleenladattavia pankkitilejä.

 • Sinulla on oltava voimassa oleva luottokortti. Kun linkki pankkitiliisi on luotu, sinulta veloitetaan kertaluonteinen $25-maksu.
 • Sinulla on oltava älypuhelin, sillä sinun on tehtävä kaikki kaupat ja liiketoimet TaskRabbit-sovelluksen kautta.

Huomautus: Jos sinulla on Android-puhelin, siinä on oltava versio 4.3 tai uudempi. Vastaavasti iPhone-käyttäjällä on oltava iOS 9.0 tai uudempi versio. TaskRabbit ei kuitenkaan toistaiseksi tarjoa palveluja minkään web-sovelluksen kautta!

Miten rekisteröityä TaskRabbitille työskentelemään?

Jotta sinusta tulisi TaskRabbitille työskentelevä Tasker, sinun on noudatettava näitä yksinkertaisia ohjeita:

VAIHE 1: Lataa TaskRabbitin mobiilisovellus.

VAIHE 2: Rekisteröidy ja luo tili TaskRabbit-sovelluksessa.

VAIHE 3: Valitse sijaintisi

VAIHE 4: Valitse taitosi

Valitse osaamisalasi, päätä hinta ja anna yksityiskohtaiset tiedot kokemustasostasi. 

Kun olet lähettänyt rekisteröitymishakemuksen, TaskRabbitin tiimi tarkistaa tilisi ja päättää, voitko aloittaa työskentelyn TaskRabbitilla. Vahvistussähköpostin saaminen kestää noin 2 työpäivää.

Sinun on napsautettava kohtaa Action Required: TaskRabbit Identity Verification ja sinut ohjataan yhteistyökumppanin sivustolle vahvistamaan henkilöllisyytesi. Mutta ennen sitä sinun on täytettävä jompikumpi näistä ehdoista:

 • Safarin käyttäjänä sinun on avattava linkki Safarilla.
 • Kannettavan tietokoneen/PC:n käyttäjän on varmistettava, että siinä on verkkokamera.

Lisäksi sinua pyydetään ottamaan selfie sekä kuva henkilökortista. Lopuksi saat vahvistussähköpostin, sillä TaskRabbitin tiimi suorittaa vahvistusprosessin!

TIPS

1. On parasta, että aloitat freelance-palvelujesi tarjoamisen... edullisesti ja kun teet enemmän keikkoja, saat enemmän kokemusta ja enemmän arvosteluja, voit mukauttaa palkkatasoasi uudelleen vastaavasti. TaskRabbit itse asiassa huomauttaa tästä ja ilmoittaa sinulle, milloin on hyvä aika korottaa palkkaasi.

2. Varmista, että olet koonnut mukavan näköinen profiili. Mitä tarkoitamme tällä? Valitse mukava, hymyilevä profiilikuva luoda positiivinen tunnelma potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Myös, luetella selkeästi taitosi ja mitä sinulla on kokemus kanssa. Kerro, miksi nautit juuri niistä tehtävistä, joihin olet valmis ryhtymään, ja miksi ihmisten pitäisi valita sinut.

TaskRabbit Työpaikkoja harkittavaksi

TaskRabbitille työskentelemään ryhtyneenä Taskerina olet avoin monille mahdollisuuksille omalla toimialallasi. Tärkeintä on luoda vankka profiili ja suorittaa tehtävä parhaalla mahdollisella tavalla. Alla on käsitelty useita nykyisiä Task-avauksia eri kategorioissa, jotka odottavat palveluitasi:

Nouto ja toimitus

Tämä on yksi TaskRabbitin kysytyimmistä tehtävistä. Siihen kuuluu ruokaostosten, juhlien tai leipomotuotteiden toimittaminen tiettyyn paikkaan. Myös tämän tehtävän avulla voit ansaita noin $20 tunnissa, ja se edellyttää, että sinulla on oma kulkuväline. 

Huomautus: Tehtävän tulot eivät sisällä korvauksia bensiinistä tai pysäköinnistä.

Juokse asioille

Kun työskentelet TaskRabbitille Taskerina, voit noutaa kuivapesua, hakea reseptejä, toimittaa paketteja ovelle/toimistoon tai jopa tehdä ostoksia. Nämä tehtävät alkavat noin $35:stä tunnissa, ja saat jopa lisäansioita, jos sinulla on luotettava kuljetuslähde.

Huomautus: Tehtävistä saatava palkka voi vaihdella kaupungin ja tehtävän luonteen mukaan.

Desinfiointipalvelut

Tämän COVID'19-pandemian aikana monet ihmiset tarvitsevat desinfiointipalveluja, jotta he voivat suojautua tartunnalta. Taskerina sinun on desinfioitava koti- tai toimistotiloja ja ansaitset noin $30 tunnissa. 

Virtuaalinen avustaja

Tämän COVID'19-lukituksen aikana monet pk-yritykset tarvitsevat virtuaalista avustajaa pitämään prosessin sujuvana. Taskerina sinun on virtuaalisesti ryhdyttävä organisaation tai henkilön henkilökohtaiseksi avustajaksi, ja saat noin $18 tunnilta.

Pudota lahjoitukset

Taskerina sinun tulee viedä lahjoituksia hyväntekeväisyysjärjestöille. Lisäksi kun TaskPoster palkkaa Taskerin pudottamaan lahjoituksia, TaskRabbit lahjoittaa osan palvelumaksustaan myös lahjoituksiin.

 • Katso 4 hauskinta tehtävää, jotka löydät osoitteesta TaskRabbit

Auta juhlissa ja tapahtumissa

Osapuolet voivat olla hauskaa mutta ne ovat myös paljon työtä! Monet ihmiset saattavat pyytää TaskRabbitin kautta apuasi juhlien järjestämisessä, auttaa tapahtumien aikana baarimikkona, tarjoilijana tai pitopalvelun tarjoilijana, auttaa koristeluissa ja tapahtuman/juhlatilan pystyttämisessä tai siivota juhlijoiden sotkut, kun juhlat ovat ohi.

Siivous keikat

Muita TaskRabbit-työtehtäviä, joihin voit ryhtyä, ovat siivouskeikat, jotka ovat itse asiassa erittäin kysyttyjä alustalla. Voimme kuvitella, miksi: siivous on välttämättömyys elämässä, mutta ei kovin nautinnollinen. Voit siis ryhtyä kaikenlaisiin siivoustehtäviin, joilla saat toimistot, kodit tai liikepaikat huippukuntoon, ja saada siitä hyvin palkkaa. Ja koska siivous on toistuva välttämättömyys, saatat saada vakioasiakkaita - mahtavaa vai mitä?

Lemmikkieläinten istuttaminen

Voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että lemmikki istuminen voi olla eläinten ystävien unelmatyö. TaskRabbitin kautta voit saada palkkaa kävelyttää koiria, kotihoito lemmikkieläimiä tai hengailla lemmikinomistajien luona muutamaksi tunniksi, kun he ovat kiireisiä tekemään jotain muuta eivätkä halua jättää parasta ystäväänsä yksin. Parasta lemmikkieläinten istuttamiskeikoissa on se, että voit tehdä muita asioita samaan aikaan: kuuntele äänikirjaa tai suosikkipodcastia kävelylenkin aikana tai tee jotain muuta verkkotehtävää kannettavalla tietokoneellasi esimerkiksi lemmikinomistajan luona oleskellessasi.

Liikkuvat keikat

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on ehdottomasti mainittava muutto keikat, joita voit tehdä TaskRabbitille toisena tulomuotona. Sinut voidaan palkata auttaa muutossa, raskaiden tavaroiden nostamisessa, tavaroiden kantamisessa portaita ylös ja alas tai tavaroiden ja huonekalujen uudelleenjärjestelyssä huoneesta toiseen, esimerkiksi. Nämä tehtävät kestävät yleensä yli tunnin, ja niistä maksetaan päivän päätteeksi enemmän. Lisäksi ne eivät vaadi oman auton tai pakettiauton käyttöä, joten säästät bensakuluissa ja muissa mahdollisissa ajoneuvokuluissa.

Miten TaskRabbit maksaa?

TaskRabbit on maailmanlaajuisesti neljänneksi eniten keikkatyötä tekevä foorumi, kun määritetään, kuinka paljon keikkatyöntekijät ansaitsevat kuukausittain. Keskimääräisen Tasker-työntekijän odotetaan ansaitsevan noin $110 kuukaudessa, joka vaihtelee työlajeittain; esimerkiksi remonttityöt, muuttopalvelut ja kotisiivoukset. Taskerina voit valita, työskenteletkö osa-aikaisena vai kokoaikaisena työntekijänä. Kokopäivätyöntekijänä TaskRabbit Taskers voi ansaita jopa $2000 viikossa. 

TaskRabbit toimii siten, että se ottaa prosentuaalisen provision Taskposterin Taskerille suorittamasta maksusta. Kunkin tehtävän kohdalla mainittu tuntihinta sisältää TaskRabbitin palvelumaksun, joka on 15%. Liiketoimintamalli oli kokenut muutaman uudistuksen myös aiemmin, kun vuonna 2016 palvelumaksu nostettiin 30%:iin. Myöhemmin se kuitenkin palautettiin takaisin 15% vuonna 2018. Lisäksi TaskRabbit veloittaa TaskPosterilta myös 7,5% luottamus- ja tukimaksun. Tämä tukimaksu ei kuitenkaan koske sinua Taskerina!

TaskRabbit-alustalla TaskRabbit-työntekijä voi päättää oman palkkansa. Lisäksi useimmat Taskers suosivat TaskRabbitia, koska heillä on mahdollisuus valita joustava aikataulu. Seuraavassa on joitakin tietoja TaskRabbitin ansioista eri maissa:

 • Yhdysvalloissa Taskerina voi tienata noin $35 tunnissa, mikä on viisi kertaa liittovaltion minimipalkka. palkka.
 • Yhdistyneessä kuningaskunnassa Taskerina voi tienata noin 34 puntaa tunnissa, mikä on kolme kertaa enemmän kuin liittovaltion palkka. minimipalkka.

Vihjeitä ja vinkkejä ansaita enemmän TaskRabbitilla

Kun ilmoittaudut TaskRabbitille ja alat saada suosituksia työtehtävistä, voi tuntua siltä, että vaikein osa on ohi. Todellinen tehtävä on kuitenkin nostaa profiilisi sijoitusta ja ansaita enemmän ajan myötä. Tässä kerrotaan, miten voit TaskRabbitilla työskennellessäsi ansaita enemmän:

 • Osoita joustavuutta - Ole enemmän kuin käytettävissä tehtäviin, jotka saattavat vaatia viime hetken asiointia. Osoita joustavuutta ja tarjoa palvelujasi kaikkein pahimmilla hetkillä tullaksesi menestyksekkääksi TaskRabbitin Taskeriksi!
 • Investoi taitoihin - Kun opit lisää TaskRabbitista, huomaat, että suurin osa eliittitehtävistä on erittäin ammattitaitoisia. Kehitä itsesi kasvaviin keikkatarpeisiin ja ole nouseva palkansaaja!
 • Oma monipuolisuus - Ole avoin mahdollisuudet ja olla monipuolinen, jolloin voit helposti mukautua ja ottaa vastaan lisää työtä. 
 • Back the Business - Kun sinulla on taipumus kasvaa Taskerina, paras päätös on sijoittaa omaan salkkuun. Kyse on vain oikean hetken löytämisestä liiketoiminnan tukemiseen ja suuren harppauksen ottamisesta onnistuneesti!

Taskers Arvostelut

Tässä on joitakin Elite Taskersin arvosteluja, joiden avulla voit ymmärtää, miksi sinun pitäisi rekisteröityä ansaitsemaan rahaa ja työskentelemään TaskRabbitille:

 • Idan A. - David Cordova liittyi TaskRabbitiin vuonna 2019 ja tarjoaa palvelujaan huonekalujen kokoonpanijana. Hän tienaa noin $21 tunnissa ja yhden huonekalun kokoamiseen menee noin 2-3 tuntia. Hän rakastaa Taskerina työskentelyä, koska se antaa hänelle haluamansa joustavuuden!

 • Shana Green - Shana Green aloitti työskentelyn TaskRabbitilla vuonna 2017, jolloin hänellä oli $108 000 velkaa. Hän aloitti työskentelyn GrubHubin kuljettaja luopumaan velastaan. Tällä hetkellä hän voi tienata noin $100 vain 3 tunnin työllä. Hän rakastaa TaskRabbitilla työskentelyä TaskRabbitilla, sillä se antaa hänelle taloudellisen vapauden, jota hän on etsinyt. 

TaskRabbit Vaihtoehdot & kilpailijat

Vaikka TaskRabbit on laaja ja suosittu foorumi, kilpailua on aina. On satoja muita alustoja, jotka tarjoavat samoja tai samankaltaisia palveluja massoille. Olemme listanneet alla muutamia näistä merkittävistä alustoista, jotta sinulle olisi helpompaa:

 • Thumbtack - TaskRabbitin tavoin myös Thumbtack on verkkoalusta, joka auttaa ihmisiä löytämään apua kotitöihin, hyvinvointiin, henkilökohtaisiin kouluttajiin, DJ:hen, tukiopetukseen, valokuvaukseen ja muihin pieniin asioihin. Tällä hetkellä se tarjoaa 1 100 erilaista palvelua!
 • Amazon Mechanical Turk - Amazon Mechanical Turk on markkinapaikka niille ammattitaitoisille työntekijöille, jotka osaavat käyttää ihmisälyä parhaalla mahdollisella tavalla. Se on verkkopalvelussa nimellä MTurk ja mahdollistaa massojen ulkoistaa tehtäviään ammattitaitoisille työntekijöille, joita tietokoneet tai robotit eivät vieläkään pysty täyttämään!
 • Wonolo - Toisin kuin edellä mainitut verkkopalvelujen tarjoajat, Wonolo toimii Business-to-Buisness-mallilla. Näin ollen se yhdistää yritykset toisiinsa, jotta ne löytävät parhaan matchin välittömästi, tuntikohtaisesti tai päivittäin. Sen sanotaan olevan varsin joustava vajaatyöllisille työntekijöille, ja hyödyntämällä teknologiaa se on varmasti työläisten pelastaja!
 • DesignCrowd - Se on markkinapaikka niille, jotka loistavat suunnittelun alalla; olipa kyse sitten logon suunnittelusta, verkkosivuston ulkoasusta tai tulostettavista esitteistä. Siihen otetaan useimmiten mukaan graafisia suunnittelijoita, web-suunnittelijoita, UI/UX-asiantuntijoita ja suunnittelustudioita kokonaisuudessaan. Tällä hetkellä yli 8,00,000 suunnittelijaa tarjoaa arvokkaita palvelujaan DesignCrowd-alustalla!
 • AgentAnything - Tämä alusta on suunnattu opiskelijayhteisölle pienten asioiden hoitamiseen. Tämä opiskelijoiden työryhmä on kuitenkin erittäin ammattitaitoinen ja saa pienen tehtävän tehtyä hetkessä!
 • AirTasker - Jos asut Australia kannattaa ehdottomasti tutustua Australian suosituin keikkatyöfoorumi.

[wp-faq-schema title="FAQ Title" accordion=1].

Yhteenveto

TaskRabbit on yksi niistä alustoista, joilla pienten asioiden hoitaminen ja satunnaiset työt voivat auttaa sinua saamaan ylimääräistä rahaa. Se voi myös osoittautua kokopäivätyön arvoiseksi, kun työskentelet TaskRabbitille. Kyse on vain taitojesi määrittämisestä, kunnollisen profiilin laatimisesta, sinnikkyyden ja sitoutumisen osoittamisesta, monipuolisuudesta ja käsien avaamisesta kaikille mahdollisuuksille, jotka tulevat tiellesi. Loppujen lopuksi kyse on palvelujen tarjoamisesta ja siitä, että osoitat olevasi arvokas Tasker!