Vauvabuumi sai itsenäisyyden tunteensa ajamalla elokuviin ja ostoskeskuksiin ja kiihdyttämällä moottoriteillä. Kuitenkin mukaan FastCompany, tuhatvuotiaat suhtautuvat melko epäilevästi edut auton omistamisesta, koska ne lisäävät liikenneruuhkia ja ympäristöhaittoja. Itse asiassa sovellustyöpaikkojen, kuten GetAround, tai Snappcar Yhä useammat ihmiset valitsevat vertaisverkkojen väliset jakamisalustat auton omistamisen sijaan.

car-shaning-appjobs

Samaan aikaan kuljettajien kysyntä on yhtä suurta kuin ennenkin, ja sovellusten, kuten esimerkiksi Uber ja Lyft saamassa valtavaa suosiota. Se, että monet keikkakuskit eivät itse asiassa omista autoja. tuo autonvuokrauksen etualalle - kuljettajille on nyt halvempaa vuokra autot, haluavatko he tehdä ylimääräistä rahaa Uberilla tai yksinkertaisesti lähteä lomalle. Jos siis omistat auton, sen vuokraaminen silloin, kun et käytä sitä, tuo huomattavan määrän rahaa. tasku. Lyhyesti sanottuna, jos vertaisjakaminen ei aiemmin ollut taloudellisesti kannattavaa, tilanne on varmasti muuttunut.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat *ansaita rahaa vuokraamalla autosi? No, se riippuu siitä, missä asut. Valitse alue:

  1. Yhdysvallat

  2. Yhdistynyt kuningaskunta

  3. Eurooppa ja muut sijainnit

1. Yhdysvallat ja Getaroundin nousu

getaround
"Uskomme maailmaan, jossa jokainen auto on yhteiskäyttöauto", Getaroundin toimitusjohtaja kertoi Forbes. Mutta mitä GetAround todella tehdä? Yksinkertaisesti sanottuna alusta auttaa yhdysvaltalaisia autonomistajia vuokraamaan autojaan silloin, kun he eivät käytä niitä, halvemmalla kuin vuokraamossa, ja tarjoaa näin hieman apua yhteisölleen.

On hyvä tietää, että auton listaaminen Getaroundiin ei ole täysin ilmaista: useimpiin autoihin on asennettava erityinen laite, jota kutsutaan nimellä Getaround. Getaround Connect. Sen avulla ihmiset voivat avata auton lukituksen ilman avainta, mutta sovelluksen avulla. Asennus maksaa kuitenkin $99, ja sen jälkeen auton omistajien on maksettava $20 kuukaudessa kattaakseen näytön kustannukset. Jos haluat mieluummin perinteisen avaimen siirtämisen kädestä käteen, voit aina valita Turo jos omistat auton, tai Riders Share jos haluat jakaa moottoripyöräsi kaupunkisi pyöräily-yhteisön kanssa!

Tarkista kaikki auton vuokraus/jakaminen mahdollisuudet osoitteessa Boston, San Francisco, New York City, Washington DC, Philadelphia, Baltimore, ja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

2. Yhdistynyt kuningaskunta: Kerb, Hiyacar

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on monia vaihtoehtoja vuokrata auton, mutta myös pysäköintipaikka! Pysäköinti on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan infrastruktuurin toimimattomimmista osista, ja se aiheuttaa valtavasti hiilidioksidipäästöjä kaupunkien keskustoissa kaikkialla maailmassa. Tutkimuksen mukaan Anthony Eskinazi, perustaja ja toimitusjohtaja JustPark, että pysäköintipaikkaa kiertävät autot voivat aiheuttaa jopa 30% ruuhkaa ja aiheuttaa huikeat 5 000 ylimääräistä ajokilometriä pysäköintipaikkaa kohti vuodessa.

Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, JustPark ja Kerb ovat kaksi suosituinta vaihtoehtoa, jos omistat pysäköintipaikan ja haluat antaa sen naapureidesi käyttöön aina, kun ajat. Voit myös valita kimppakyydin Hiyacar ja tarjoa autosi tyhjiä paikkoja muille samaan suuntaan matkustaville. Koska junat ovat Yhdistyneessä kuningaskunnassa melko kalliita, monet matkustajat haluavat hypätä jonkun toisen autoon, jakaa bensakustannukset ja tehdä pitkästä ja tylsästä matkasta nopean ja ystävällisen matkan!

Tarkista kaikki auton vuokraus/jakaminen mahdollisuudet Lontoo, Birmingham, Manchester, Liverpoolja Leeds.

3. Eurooppa ja sen ulkopuolella: GoCarShare, Drivy, Snappcar, Share Your Ride.

Ajatko Ranskasta Saksaan? Tai ehkä Prahasta Bukarestiin? On olemassa autojen yhteiskäyttöyhteisöjä, jotka yhdistävät koko Euroopan! GoCarShare on suosittu sovellus ympäri Eurooppaa. Voit vain ilmoittaa paikan, jonne olet menossa, ja samaan suuntaan matkalla olevat matkustajat varaavat sinulle paikat. Samoin Ruotsissa, SnappCar voit ajaa asiakkaita sekä kaupungin ulkopuolelle että sen sisällä. Etsi muita ihmisiä, jotka kulkevat töihin naapurustostasi, jaa auto ja jaa kustannukset!

Ja jos haluat vuokrata autosi vain muutamaksi tunniksi tai päiväksi, niin Drivy on sinun puhelunne kaikkialla Euroopassa! Tai vaikkapa asut hieman kauempana Australiassa? Ei hätää, voit tehdä rahaa Jaa kyyti ja monia muita sovelluksia.

Tarkista kaikki auton vuokraus/jakaminen mahdollisuudet Tukholma, Barcelona, Pariisi, Melbourne, Johannesburg, ja monet muut kaupungit maailmanlaajuisesti.

Vuokraa autosi ja parkkipaikkasi nyt, valitse kimppakyyti ja ansaitse rahaa samalla kun rakennat vihreämpi maailma. Tarkista kaikki kaupunkisi yritykset ja aloita jakaminen ja ansaitseminen nyt!