TOP
  /  Työn löytäminen   /  Aloittelijan opas rahan ansaitsemiseen Udemyllä

Aloittelijan opas rahan ansaitsemiseen Udemyllä

Syyskuu 20, 2018

Ihmiset kaipaavat uusien asioiden oppimista, ja internet on tehnyt siitä helpompaa demokratisoimalla. Tieto. Nykyään on olemassa Udemyn kaltaisia alustoja, jotka tarjoavat kiinnostuksen kohteista, oppimistarpeista ja tavoitteista riippumatta pääsy satoihin verkkokurssit mistä tahansa kuviteltavissa olevasta aiheesta; matematiikasta ja ohjelmoinnista piirtämiseen ja ruoanlaittoon, astrologiasta ja markkinoinnista puutarhanhoitoon ja julkiseen puhumiseen. Itse asiassa Udemyn kurssit ovat niin suosittuja, että 10 ohjaajaa onnistui ansaitsemaan $1,6 miljoonaa vuodessa!

Jos siis olet valmis siihen, voit suunnitella ja aloittaa kurssin pitämisen aiheesta, jota rakastat, joka on intohimosi tai ammattisi, ja ansaita hyvää rahaa. Näin se onnistuu.

Pitääkö minun olla ammatillinen opettaja?

Sinä EI tarvitse olla ammatillinen opettaja, sinulla on vain oltava asiantuntemusta siitä, mitä aiot opettaa. Kurssisi aiheen ei tarvitse kuulua johonkin klassiseen tietämysluokkaan - kuten tietotekniikkaan, kirjanpitoon, markkinointiin jne. Yhtä hyvin se voisi olla kurssi videopelin pelaamisesta kuin ammattilainen tai energiaparantamisen hallitsemisesta!

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä verkkokursseista, joita Udemysta voi löytää:

rahan ansaitseminen Udemyllä

Aloita työskentely Udemy tänään Miami, Toronto, Sydney, Pariisi, Tukholma, Seattle, Lontoo, Leeds, Madrid ja monet muut kaupungit ympäri maailmaa.

Miten päätän kurssini aiheen?

  • Varmista, että sinulla on korkeatasoinen tietämys aiheesta, jota aiot opettaa. Jotta voisit selittää aiheesi hyvin jollekulle toiselle, sinun on tunnettava se itse perusteellisesti. Sinun pitäisi olla valmis vastaamaan kaikenlaisiin kysymyksiin ja luomaan vähintään 30 minuuttia videosisältöä ja vähintään 5 luentoa tai oppimismoduulia.
  • Tee jotain tutkimus Udemyssä ja katso mitä muut opettavat joka on lähellä tietämyksesi alaa. Mikä on heidän lähestymistapansa, mikä näyttää olevan suositumpaa? Saamasi tiedot voivat auttaa sinua päättämään henkilökohtaisesta lähestymistavasta verkkokurssillesi.
  • Kun olet rekisteröitynyt Udemyyn, voit käyttää työkalua Marketplace Insights -työkalu työkalu, joka antaa sinulle arvokasta tietoa opiskelijoiden kysynnästä, hakumääristä ja tietyn aiheen tuloista ja auttaa sinua päättämään, mitä kurssia haluat opettaa.

rahan ansaitseminen Udemyllä

Mikä tekee kurssistani poikkeuksellisen?

Jos haluat luoda aiheesi ympärille kurssin, joka ei ole tavanomaista, vaan erottuu muista, saada hyviä arvosteluja ja monet opiskelijat valitsevat sen.. Varmista, että luot teräväpiirtolaatuisia videoita, että ääni on hyvä, että käytät hyödyllisiä lisäresursseja ja innovatiivisia lähestymistapoja opetusmateriaalin esittämiseen ja että pidät oppilaat koko ajan mukana.

Voit ladata Udemyn Kurssin laadun tarkistuslista täällä saadaksesi tarkemman käsityksen siitä, miten voit luoda erinomaisen kurssin!

Jos olet valmis opettamaan suosikkiaiheesi verkossa, älä epäröi. Kaikille ja kaikelle on tilaa monilla verkko-opetusalustoilla, joita on saatavilla kaikkialla maailmassa.

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish