Kuvittele, että voit avata välilehden ja löytää kaikki mahdolliset sovellus- ja verkkopohjaiset työpaikat kaupungissasi. Kuvittele sitten yksityiskohtainen kuvaus, joka ohjaa sinut rekrytointiprosessin läpi, joka EI edellytä ansioluettelon lähettämistä. Kun nyt yhdistät sanat sovellus ja työpaikat, olet vihdoin saapunut maailmankaikkeuteen. Appjobs. Kuulostaako tämä täydelliseltä paikalta löytää seuraava keikka, osa-aikatyö tai uranvaihto? Mielestämme kyllä!

Ovatko nämä osa-aikaiset, sovelluspohjaiset työpaikat sitten millenniaalien, pääasiassa verkossa kasvaneen sukupolven, unelmien täyttymys? On joitakin etuja, joista kaikki nauttivat: joustavuus ja riippumattomuus, joita se tuo mukanaan, sekä mahdollisuus tutustua uuteen, erilaiseen työskentelytapaan.

Olet luultavasti kyllästynyt siihen, että jatkuvasti korostetaan sanaa - tuhatvuotiaat, etkä ole yksin. Totuus on kuitenkin se, että millenniaalit ovat ensimmäinen sukupolvi, joka muodostuu digitaaliset alkuasukkaat, vaikka tämä onkin liioittelua, sillä se, onko joku digitaalinen natiivi vai ei, riippuu hyvin paljon olosuhteista, joissa hän on kasvanut.

Tällä on tietenkin merkittävä vaikutus tarjolla oleviin työpaikkoihin ja urapolkuihin, mutta myös siihen, miten me nyt etsimme ja haemme työpaikkoja. Loppujen lopuksi, kun olit koulussa, ajattelitko, että on mahdollista työskennellä kokopäiväisesti sosiaalisen median parissa? Olla sovelluskehittäjänä tai opettaa kieliä mukavasti kotoa käsin? Tai olla digitaalinen nomadi ja työskennellä verkossa milloin ja missä haluat? Todennäköisesti ei, sillä sosiaalista mediaa ja joitakin nykyisin käyttämiämme tekniikoita ei silloin ollut edes olemassa.

Työpaikat vuosituhannen vaihteen työntekijöille
Ovatko sovelluspohjaiset työpaikat millenniaalien unelmien täyttymys?

On arvioitu, että 65% nykyisin peruskoulun aloittavista lapsista päätyy lopulta työskentelemään täysin uusissa, vielä olemattomissa työtehtävissä. Kun olit lapsi, koiran ulkoiluttamista ei luultavasti pidetty työnä. Kukaan ei uskonut, että voisit ansaita elantosi tekemällä erilaisia keikkoja ruoan toimittamisesta tilavuokraukseen. Ajatus siitä, että sinulla ei ole kiinteää työpaikkaa eikä 9-5-työtä, pelottaa todennäköisesti yhä vanhempiasi. Uudet työt tuovat mukanaan uusia mahdollisuuksia - ja myös joitakin riskejä.

Mutta on olemassa muutama erinomainen syy, miksi millenniaalit rakastavat sovelluspohjaisia työpaikkoja!

1. Aloitetaan itsestäänselvyydestä: Se on sovellus!

Me kaikki tiedämme, että älypuhelimet ei katoa pian. Ne ovat käteviä kaikenlaisissa tilanteissa. Käytämme niitä viihteeseen, orientoitumiseen ja jopa työnhakuun, joka on usein kokopäivätyötä. Ei ole kovinkaan harvinaista, että saatamme päätyä käyttämään tuntikausia työnhakuun lukuisilla verkkosivustoilla, klikkaamalla linkkiä toisensa jälkeen.

Mutta kuvittele, että sinun on avattava vain yksi välilehti tai sovellus. Appjobs kerää kaikki sovellus- ja verkkopohjaiset työpaikat, jotka ovat saatavilla sijainnissasi. Helpompaa se ei voi olla! Ja voit tehdä kaiken älypuhelimellasi, aina rekisteröitymisestä kuriirivuorojen aikatauluttamiseen.

Työpaikat vuosituhannen vaihteen työntekijöille
Ovatko sovelluspohjaiset työpaikat millenniaalien unelmien täyttymys?

2. Se antaa sinulle täydellisen vapauden ja riippumattomuuden

Jos päätät asettua asumaan toiseen maahan, Appjobs pysyy kanssasi eikä petä sinua. Päätöksesi voi johtua siitä, että olet eronnut toisesta ihmisestäsi tai kyllästynyt ja etsit uusia haasteita. Silti sinun ei tarvitse jättää kaikkea taaksesi. Appjobs säästää valtavasti aikaa työmarkkinoille pääsemisessä uudessa paikassa.

Koska yritykset toimivat yleensä useammissa kaupungeissa, on melko todennäköistä, että sinulla on mahdollisuus jatkaa sitä, mitä olet jo tehnyt. Ja voit aina löytää taitojasi vastaavia työtilaisuuksia. Ei siis ole syytä huoleen, jos olet vielä... paikallisen kielen oppiminen. Kun työskentelet sovelluspohjaisten työpaikkojen kanssa, olet aina oma pomosi: sinä määrittelet aikataulusi ja päätät, kuinka paljon haluat työskennellä. Itsenäisyydestä nauttivat luultavasti muutkin kuin vuosituhannen vaihteen ihmiset.

3. Löydä etsimäsi

Jos uusi alku tarkoittaa kuitenkin sitä, että vaihdat urapolkua ja kokeilet jotain muuta, Appjobs voi auttaa sinua myös siinä. Olet ehkä työskennellyt vannoutuneena pyörälähettinä ja toimittanut tavaraa tavaran perään, mutta nyt haluat jotain muuta. Vähemmän kilometrejä, varmasti!

Voit tutustua kaikkiin joustaviin osa-aikaisiin työpaikkoihin, jotka vaihtelevat huonekalujen kokoonpanotyöstä ja TaskRabbit vieraanvaraisuuskeikoille Rota. Voit jopa rekisteröityä useampaan kuin yhteen yritykseen kerrallaan varmistaaksesi, että päiväsi eivät ole tylsiä. Vaihtoehtoja on loputtomasti. Voit valita taitojesi ja aikataulusi mukaisen työtarjouksen.

Työpaikat vuosituhannen vaihteen työntekijöille
Ovatko sovelluspohjaiset työpaikat millenniaalien unelmien täyttymys?

4. Ei ansioluetteloita eikä määräaikoja!

Voit hakea hakemusta milloin ja minne haluat, mutta muista, että rekrytointiprosessi vaihtelee yrityksestä toiseen. Joskus se koostuu kolmesta vaiheesta, kuten hakemuksen lähettämisestä, turvatarkastuksesta ja henkilökohtaisesta haastattelusta, ja joskus siihen kuuluu myös koulutusta.

Joskus sinun tarvitsee vain klikata "aloita työskentely" ja täyttää profiilisi. Lue työnkuvaus huolellisesti läpi ja yritä tehdä viisas päätös. Pyrimme auttamaan sinua. Emme kuitenkaan voi tehdä kaikkea puolestasi. MUTTA Voimme luvata sinulle yhden asian: sinun ei tarvitse lähettää ansioluetteloa tai saatekirjettä!

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta? Se on 100% totta Appjobs!