Syyskuu 14, 2018

Toimitus yritykset ovat tunnetuimpia sovellustyöpaikkoja. Doordash, Deliveroo, Postmates tai Foodora soi varmasti meille kaikille. Yhdessä yksityisten asuntojen vuokrasovellusten, kuten Airbnb, ja Lyftin kaltaiset ajosovellukset, he ovat keikkatalouden ytimessä. Mukaan Forbes, vaikka keikkatalouden odotetaan työllistävän 43% Yhdysvaltain työvoimasta vuoteen 2020 mennessä, erityisesti DoorDash keräsi hiljattain $250 miljoonaa euroa kaikkein eniten viimeisin rahoituskierros joka puoltaa sitä, että keikkayritykset ja erityisesti jakeluyritykset valtaavat maailmaa myrskyn mukana.

Ja jos asiaa ajattelee, miksipä ei? Toimitus kuljettaja työtarjous joustavuus ja hyvää rahaa, kanssa ei erityisiä taitoja! Jakelukuljettajat voivat työskennellä omilla ehdoillaan ja täydentää tulojaan, ja perusvaatimuksena on, että heillä on kuljetusväline ja älypuhelin - helppoa melkein kaikille. aikuinen!

Mutta mitkä ovat maksavat mallit TOP 5 suosituimmista jakelukuljettajayrityksistä?

 1. DoorDash

 2. Postmates

 3. Foodora

 4. Kaviaari

 5. Instacart

1. DoorDash-kuljettajan palkka

doordash kuljettajan palkka
Kuva: kohteliaisuus Doordash

Dasherina voit ansaita keskimäärin - $12 tunnissa Yhdysvalloissa tai 15 CAD tunnilta Kanadassa.
DoorDashin avulla saat taattu määrä, jonka näet ennen tilauksen hyväksymistä tai hylkäämistä. Lisäksi, vinkkejä ovat 100% sinun. Jos yhdellä toimituksella ei saavuteta peruspalkkaa + tippejä, saat silti taatun vähimmäissumman. Jos peruspalkka + tipit ovat suuremmat kuin taattu minimi, pidät ylimääräisen summan! Sinun tulisi myös tietää, että DoorDash maksaa hieman extra 20 minuuttia etuajassa toimitetuista tilauksista ajallaan toimitettuihin tilauksiin, ja voit saada myös lisäansiot jos ehdotettu GPS-reitti kulkee tietullien kautta tai jos toimitukset ovat keskimääräistä pidempiä.

Tutustu DoorDashiin New York, Seattle, San Francisco, Ottawa, Toronto, Atlanta, Portland, Dallas ja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Onko sinulla vielä kysyttävää? Liity meidän Facebook-ryhmä kuljettajille/toimittajille.

2. Postmatesin kuljettajan palkka

Kun toimitat tavaraa Postmates sinä saat palkkion jokaisesta työminuutista ja -mailista. Mitä tarkoitamme tällä? Se tarkoittaa, että saat palkkaa jokaisesta minuutista, jonka odotat noutopaikassa, ja jokaisesta kilometristä nouto- ja jättöpaikan välillä. Tuntipalkkasi on noin $12 tunnissa. On olemassa ei maksuja ja sinä pidä kaikki vinkkisi, joten pääset kotiin koko summan kanssa, jonka olet ansainnut toimituksistasi! Voit valita, haluatko saada tulosi heti vai saat ne automaattisesti kerran viikossa. Lisäksi Postmates suojaa sinua, jos toimitus on... peruutettu sen jälkeen, kun olet saavuttanut noutopaikan: saatat silti saada maksun. Lopuksi on olemassa mahdollisuudet ansaita enemmän:

 • Toimita aikana ruuhka-aikoina: joka päivä klo 10.30-13.30, klo 17.30-20.30 sekä viikonloppuisin ja klo vilkkaimmat paikat jotka on merkitty sovelluksessa tummanpunaisella.
 • On olemassa Blitz-hinnoittelutunnit, kun toimitusten kysyntä on suuri ja voit ansaita enemmän toimitusta kohden.
 • Postmates tarjoaa joukon bonukset ja maksutakuutlue niistä täältä.
 • Voit pinota toimitukset ansaitakseen enemmän.

Aloita työskentely Postmatesin kanssa New York City, Seattle, Phoenix, Washington D.C., Pittsburgh, Chicago, Denver, Miami, Austin, Nashville.

Onko sinulla vielä kysyttävää? Liity meidän Facebook-ryhmä kuljettajille/toimittajille.

3. Foodora-ratsastajan palkka

foodoran kuljettajan palkka
Kuva: Foodoran kohteliaisuudesta

Foodoran jakelukuljettajana voit tienata keskimäärin 12 € tunnilta Pariisissa, 90kr tunnissa Tukholmassa tai 15 CAD tunnilta Montrealissa. Palkastasi ei peritä palvelumaksuja, ja saat pitää itselläsi koko vinkkisi määrä. Uusilla markkinoilla Foodora soveltaa taattu vähimmäispalkka tunnilta jotta pallo saadaan sujuvasti liikkeelle.

Ole Foodoran ratsastaja vuonna Vancouver, Toronto, Montreal, Berliini, Hampuri, Tukholma ja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Onko sinulla vielä kysyttävää? Liity meidän Facebook-ryhmä kuljettajille/toimittajille.

4. Kaviaarinkuljettajan palkka

kaviaarin kuljettajan palkka
Kuva: Justun Sullivan/Getty Images

Toimittamalla kaviaaria voit tehdä keskimäärin $18 tunnissa Bostonissa tai $20 tunnissa NYC:ssä. Saat korvauksen jokaisesta onnistuneesta toimituksesta. tehtäväkohtainen maksu, saat pitää mahdolliset vinkit ja sinulla on mahdollisuuksia lisäansiot, kuten:

 • Virstanpylväsbonukset: Kun täytät tietyt kriteerit tietyn ajanjakson tai yhden päivän aikana, voit saada erityisiä bonuksia.
 • Huippupäivän bonus: bonukset, kun työskentelet ruuhka-aikoina.
 • Suosittele ystäviä -bonus: tämä bonus, jos se on saatavilla kaupungissasi, voi antaa sinulle seuraavia etuja. ylimääräistä rahaa jos suosittelet ystävääsi aloittamaan Caviarilla.

Voit toimittaa Caviarilla Yhdysvaltain kaupungeissa, kuten seuraavissa kaupungeissa New York, Seattle, San Francisco, Boston, Chicago, Dallas ja Philadelphia.

Onko sinulla vielä kysyttävää? Liity meidän Facebook-ryhmä kuljettajille/toimittajille.

5. Instacartin ostajan maksu

instacart shopper pay
Kuva: Instacartin kohteliaisuus

Voit odottaa keskimäärin $15 tunnissa Instacartin ostoksentekijänä ja ruokaostosten toimittajana Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Instacart-ostajan vähimmäispalkka on $10, ja ansaitset seuraavat palkat komissio joka perustuu kunkin hallinnoimasi tilauksen loppusummaan. Sinulla on yleensä saada tippiä noin 18% tilauksen arvosta, ja saat pitää tämän summan itselläsi. Pidä mielessä, että palkkasi muuttuu sen mukaan, mihin aikaan päivästä ja viikonpäivänä valitset työskentelyn - esimerkiksi sunnuntaisin maksetaan aina paremmin. Voit myös saada bonus jos suosittele ystävää ja $100-bonus, jos olet kaupunkisi 25%-asiakkaiden parhaiden joukossa.

Työskentele Instacartin kanssa seuraavissa kaupungeissa New York, Seattle, San Francisco, Miami,
Vancouver, Toronto ja Ottawa.

Onko sinulla vielä kysyttävää? Liity meidän Facebook-ryhmä kuljettajille/toimittajille.

jakelukuljettajan palkka

Aloita työskentely tänään yhdellä monista jakelukuljettajan sovelluksen työpaikoista, joita on tarjolla ympäri maailmaa!

Yhdysvallat
Tarkista kaikki toimitus työpaikat Boston, San Francisco, New York, Washington, DC, Philadelphia, Baltimoreja monissa muissa kaupungeissa Yhdysvalloissa.

Yhdistynyt kuningaskunta
Tarkista kaikki toimitus työpaikat Lontoo, Birmingham, Manchester, Liverpoolja Leeds.

Eurooppa
Tarkista kaikki toimitus työpaikat Milan, Tukholma, Barcelona, Pariisi, Amsterdamja monissa muissa Euroopan kaupungeissa.

Muut toimipaikat
Tarkista kaikki toimitus työpaikat Montreal,Melbourne, Singapore, Johannesburg, Mexico Cityja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.