Paljonko siivoojat ja kodinhoitajat saavat palkkaa?

On monia edut olla tilattava siivooja tai taloudenhoitaja, kuten vaivattomat tehtävät, tarpeettomat ansioluettelot ja joustava työaika. Mutta polttava kysymys, johon kaikki haluavat vastauksen, on: Kuinka paljon kotiapulaiset tienaavat ympäri maailmaa? Valitettavasti tähän kysymykseen ei ole yksinkertaista ja yleispätevää vastausta. On otettava huomioon useita tekijöitä, kun siivooja tai kodinhoitaja määrittelee hintansa, ja on ajateltava sekä tunti- että kiinteitä hintoja.

kuinka paljon taloudenhoitajat tekevät
Kuinka paljon taloudenhoitajat ansaitsevat? Otetaan selvää yhdessä!

1. Yhdysvallat

Siivoojat/siivoojat Yhdysvalloissa ja muuallakin tarjoavat palvelujaan useilla teollisuudenaloilla ja sektoreilla. Bureau of Labor Statisticsin raporttien mukaan, siivous palveluntarjoajat tekevät noin $8,72-$17,40 tunnilta. Voit miettiä edellä lueteltuja tekijöitä selittääksesi, miksi joku ansaitsee enemmän kuin toiset.

Taloudenhoitajana rekisteröity Housekeeper.com, voisit veloittaa asiakkailtasi $30 tunnissa keskimäärin. Tässä yrityksessä sinua pyydetään yleensä huolehtimaan talosta seuraavasti vähintään päivä. Voit valita, haluatko asua kotiapulaisena, tulla vain viikonloppuisin tai tiettyinä päivinä.

Jos haluat ansaita siivoojana ja joilla ei ole lainkaan aiempaa kokemusta, hyvä alusta työskentelyyn on Care.com tai Thumbtack. Molempien portaalien asiakkaat ovat yleensä todella mukavia ja hyväksyvät itse määrittelemäsi siivoushinnat. Jos haluat asettaa kilpailukykyisen hinnan, katso, kuinka paljon muut tällä hetkellä työskentelevät Care.com ja Thumbtack ansaita tunti- tai päiväkohtaisesti omalla alueellasi.

Kuinka paljon kotiapulaiset ansaitsevat osavaltiossamme?
Seuraavat luvut osoittavat, kuinka paljon ansaitsisit tekemällä yleisiä siivoustöitä 10 tuntia viikossa.

- New York: $15,00/tunti
- Ohio: 12,50 / tunti
- Kalifornia: $15,00 / tunti
- Texasissa: Tunti: $14,75
- Tennessee: Tunti: $14,00
- Alabama: $12,25 / tunti

Aloita työt jo tänään!
Tarkista kaikki siivous työpaikat Atlanta, New York City, Denver, El Paso, Fresno, Fort Worth, Phoenix, Atlanta, Tallahassee, Portlandja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

2. Kanada

Kanadassa keskimääräinen siivooja tienaa 15 CAD tunnilta. Tämä hinta nousee tai laskee yksilön kokemuksen, kotiosoitteen ja muiden johdannossa mainittujen tekijöiden perusteella. Osoitteessa Bizzby, voit itse asiassa työskennellä siivoojana ja opi sähköasentajaksi samaan aikaan. Maksu riippuu siitä, kuinka monimutkainen tehtävä tai siivous on, mutta voit odottaa keskimäärin seuraavia maksuja 25 CAD tunnilta Bizzbyn kanssa. Siivoojana/taloudenhoitajana Housekeeper.com ja Care.comansaitset keskimäärin seuraavat tulot 24 CAD tunnissa.

Aloita työt jo tänään!
Tarkista kaikki siivous työpaikat Vancouver, Toronto, Montréal, Edmonton, Calgaryja ja muissa Kanadan kaupungeissa.

kuinka paljon taloudenhoitajat tekevät
Sopiiko tiskaaminen sinulle? Asiakkaillasi ei ehkä ole astianpesukonetta.

3. Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistyneessä kuningaskunnassa siivoojien/taloudenhoitajien ansiot ovat seuraavat 6,72-10,38 puntaa tunnissa. Jos haluat aloittaa siivoojana/taloudenhoitajana, voit ilmoittautua osoitteeseen Helpling. Se on luultavasti suosituin alusta voit löytää, ja ansiot ovat noin euroa. 11 puntaa tunnissa keskimäärin. Mutta kuten aina, sinä määrittelet omat hintasi. Voit myös löytää siivouskeikkoja osoitteesta TaskRabbit. On huomattava, että jos sinut hyväksytään, - tehtävänantajana, sinun on maksamaan $25 (n. £20) rekisteröintimaksun, jota ei palauteta. Koska määrittelet omat hintasi, voit veloittaa hieman enemmän ensimmäisistä tehtävistäsi saadaksesi tämän summan takaisin. Ole järkevä ja ottaa huomioon johdannossa mainitut tekijät. Voit oppia lisää siivoojien tuntitaksoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa. täällä.

Jotta saisit käsityksen siivoojien keskimääräisestä tuntihinnasta:
- Lontoo: 8,45 puntaa/tunti
- Edinburgh: 7,45 puntaa/tunti
- Cardiff: 8,17 puntaa/tunti

Aloita työt jo tänään!
Tarkista kaikki siivous työpaikat Lontoo, Leeds, Liverpool, Bristol, Glasgowja ja muissa Yhdistyneen kuningaskunnan kaupungeissa.

4. Eurooppa

Espanja ja Italia: Sekä Espanjassa että Italiassa siivoojan tai kodinhoitajan keskitulot ovat välillä euroa. 8 ja 11 euroa tunnilta. Näissä lämpimissä Euroopan maissa voit valita työskentelypaikaksesi Clintu, Yoopies tai Yougenio. Näillä alustoilla sinulla on mahdollisuus tehdä seuraavia asioita kytkin puhdistuksen välillä, lemmikki-istuminen ja jopa lastenhoito. Loppujen lopuksi, et kyllästy työhösi... on välttämätöntä.

Ruotsissa, TidyApp on suosittu foorumi ammattisiivoojille, jotka ansaitsevat keskimäärin euroa. 100-120 kruunua tunnilta työskenneltäessä keskeisillä alueilla. Osoitteessa TukholmaEsimerkiksi suurin osa TidyAppin asiakkaista asuu Östermalmissa, Södermalmissa, Kungsholmenissa ja Vasastanissa. Voisitko toivoa mukavampia paikkoja työskennellä? Pidä mielessä että saat palkkasi Cool Companyn kautta, joka veloittaa maksua. palvelumaksu. Jos haluatte autojen pesu, voit tehdä sen Woshapp; teillä on saavat 5 000 kruunun bonuksen 200. pesun jälkeen.

Alankomaat: Jos asut Amsterdam, Rotterdam, tai missä tahansa päin maailmaa, voit tarjota siivous- ja kodinhoitopalveluja Care.com. Ansaitset noin 11 euroa tunnilta, ja sinulla on vapaus valita erilaisia tehtäviä helposti - siivoojana, siivoojana, lastenhoitajana tai jopa lemmikkieläinten hoitajana. Mitä tulee nimenomaan siivoukseen tarkoitettuun alustaan, voit ansaita 12 euroa tunnissa ja suunnitella oma joustava siivousaikataulu Helpling.

Ranska: Jos kotipaikkasi on Pariisi, Lyon tai muussa ranskalaisessa kaupungissa, keskimääräinen tuntipalkkasi olisi seuraava €10. Osoitteessa TaskRabbit, tämä summa voisi olla 24 euroa tunnilta, kuitenkin. Muista: sinulta veloitetaan $25 (n. £20) rekisteröintimaksu, jota ei palauteta. kun hänet hyväksytään siivoojaksi/tehtävään.

Aloita työt jo tänään!
Tarkista kaikki siivous työpaikat Barcelona, Milan, Göteborg, Amsterdam, Haagja ja muissa Euroopan kaupungeissa.

5. Australia

Australiassa on niin paljon mahdollisuuksia siivoojille. Siivoojat ansaitsevat keskimäärin 21,26 AUD ja 25,53 AUD tunnissa. Työskentely Whizz ja TidyMe ansaitsee keskimäärin 50 Australian dollaria tunnissa. Lisäksi uskomattoman joustava aikataulu, helpot tehtävät ja turvallinen maksu, Whizz maksaa sinulle myös viikon lopussa. Sinun ei siis tarvitse odottaa koko kuukautta saadaksesi rahasi. Jos kuitenkin päätät työskennellä TidyMe, etuna on se, että sinun ei tarvitse ostaa tai kuljettaa siivousvälineitä. mukanasi minne tahansa; asiakkaat ovat velvollisia toimittamaan ne sinulle. Oletko kyllästynyt siivoamaan koteja? Puhdas autot, joissa on WipeHero! Saat AUD 60 per autopesu. Laita kuulokkeet korvillesi, soita suosikkimusiikkiasi ja siivoa samalla kun sinulla on hauskaa ja saat hyvää rahaa.

Aloita työt jo tänään!
Tarkista kaikki siivous työpaikat Melbourne, Sydney, Perthja ja muissa kaupungeissa Australiassa.

kuinka paljon taloudenhoitajat tekevät

Luettele palvelusi ja määritä sitten hintasi.

Määritä oma hintasi - huomioitavaa

- Sijainti: jokaisessa kaupungissa ja jokaisessa maassa voi olla erilaiset vakiotunti-/kiintohinnat.
- Osoitteiden väliset etäisyydet: jos siivoojat joutuvat matkustamaan pitkiä matkoja töihin, se näkyy yleensä heidän hinnoissaan.
- Kokemuksen taso: mitä enemmän kokemusta siivoojalla tai taloudenhoitajalla on, sitä korkeammat hinnat he voivat asettaa.
- Paikan tyyppi: Olipa kyseessä yhden makuuhuoneen asunnon, toimiston tai kolmikerroksisen rakennuksen puhdistus, hinta määräytyy sen mukaan.
- Työn tiheys: pyydetäänkö palvelua kerran viikossa, kahdesti kuukaudessa jne. Pitkäaikaisasiakkailta voidaan veloittaa vähemmän tunnilta.
- Ihmiset jakavat paikan: hinnat määräytyvät majoittuvien henkilöiden (ja lemmikkieläinten) lukumäärän mukaan. Enemmän heitä tarkoittaa enemmän tekemistä. (Useampi samaan aikaan työskentelevä siivooja voi mahdollisesti tarkoittaa, että rahat jaetaan.)
- Erityispyynnöt: omistaja saattaa pyytää siivoojia/taloudenhoitajia tekemään ylimääräisiä tehtäviä, jotka eivät kuulu tavanomaisiin kotitöihin. Niistä peritään erityinen hinta.
- Lisämaksut: työskennellessään seuraavalle yritykselle tai sen kautta foorumi, joitakin hallinnollisia maksuja on maksettava - ja tietysti, verot ja vakuutus.

Muut sijainnit?

Emmekö ole kirjoittaneet maastasi tai kaupungistasi? Etsi muita paikkoja osoitteesta Appjobs!

LUE LISÄÄ!

Tilaa YouTube-kanavamme