25. lokakuuta 2018.

Haluatko sisäpiirin tietoa rahan ansaitsemisesta ajamalla ja toimitus sovelluksia? Tutustu näihin Youtubereihin, joista saat arvokkaita vinkkejä, oppaita ja hyödyllisiä vertailuja monien app työpaikat voit ansaita rahaa kanssa!

Newbie tai kokenut, jos työskentelet toimituksen parissa kuljettaja tai kuljettaja, jolla on sellainen alusta kuin ViaVan, Lyft, Foodora, Instacart, DoorDash ja muita, on aina hyödyllistä saada vertaistesi arvokkaita näkemyksiä eri alustoista, niiden toiminnasta ja siitä, miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Joten tässä se on, vain sinun silmiäsi varten: olemme laatineet luettelon seuraavista 10 nousevaa YouTuberia, joita sinun pitäisi seurata, jotka ovat asiantuntijoita rahan ansaitsemisessa ajo-/toimituskumppaneina. Pidä heitä uusina bestiksinäsi ja ala tienata enemmän rahaa toimitus- ja ajokeikoillasi heidän arvokkaiden tietojensa perusteella.

1. Ryan ajaa

Ryan on eniten tilaajia tällä listalla! 713 000 tilaajan videoilla kerrotaan yleensä hänen kyydeistään ja ihmisistä, joita hän tapaa ajaessaan. Hänen kanavansa on loistava sinulle, joka haluat tarttua yhteen tärkeimmistä eduista, joita rahan ansaitseminen app-työ: joustavuus ja uusien ihmisten tapaaminen!

Ryhdy kuljettajaksi jo tänään!
Aloita ajaminen ja tienaa Miami, San Francisco, Toronto, Amsterdam, Lontoo, Pariisi, Madrid, Sydney, Singapore, Hong Kongja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

2. DarrenLevyOffical

Darren on 264k tilaajaa, ja hän kertoo jokapäiväisestä elämästään kuljettajana. Hän asuu Melbournessa ja näyttää yleensä hauskoja kyytejä ja mielenkiintoisia tarinoita matkalla. Hienoa hänen kanavallaan on se, että matkustajien kanssa tehtyjen autokuvien välissä hän jakaa ajatuksiaan ja vinkkejään aiheesta. Hänen videonsa ovat hyvin editoituja ja tekstitettyjä!

Ryhdy kuljettajaksi jo tänään!
Aloita ajaminen ja tienaa Miami, San Francisco, Toronto, Amsterdam, Lontoo, Pariisi, Madrid, Sydney, Singapore, Hong Kongja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

3. Terry Tips

Työskentelemällä kahden Atlantassa sijaitsevan ajoyrityksen kanssa, suurin osa Terryn videot ympäröivät tietoa kokoaikaiset kyytien yhteiskäyttöajoneuvojen kuljettajat. Löydät videoita siitä, miten vaatia vahingonkorvauksia, kuinka paljon rahaa hän tienaa ja mitä hän sallii tai ei salli autossaan ajon aikana. Erittäin informatiivinen!

Ryhdy kuljettajaksi jo tänään!
Aloita ajaminen ja tienaa Miami, San Francisco, Toronto, Amsterdam, Lontoo, Pariisi, Madrid, Sydney, Singapore, Hong Kong, ja monet muut kaupungit maailmanlaajuisesti.

4. Drive Girl Drive

Aja tyttö ajaa edustaa naiskuljettajat siellä! Hän sanoo, että hänen kanavansa on tyttöystäväsi opas kyytijakoalustojen ajamiseen. Hän jakaa näkemyksensä siitä, miten aloittaa, parhaista käytännöistä ja siitä, miten tilanteita voi käsitellä. Hänen kanavallaan on 10 000 tilaajaa, joten se on superhelppo ja täynnä arvokasta tietoa!

Ryhdy kuljettajaksi jo tänään!
Aloita ajaminen ja tienaa Miami, San Francisco, Toronto, Amsterdam, Lontoo, Pariisi, Madrid, Sydney, Singapore, Hong Kong, ja monet muut kaupungit maailmanlaajuisesti.

5. Rideshare Guy

32K tilaajia ja luultavasti kanava, joka kattaa enemmän tietoa tässä luettelossa, meillä on Rideshare Guy. Näiden kavereiden päätavoitteena on antaa kuljettajille mahdollisuus ansaita enemmän rahaa tekemällä työskentele fiksummin, älä kovemmin! Heillä on resursseja ja vinkkejä kimppakyytien maailmasta, ja löydät videoita periaatteessa mistä tahansa aiheesta!

Ryhdy kuljettajaksi jo tänään!
Aloita ajaminen ja tienaa Miami, San Francisco, Toronto, Amsterdam, Lontoo, Pariisi, Madrid, Sydney, Singapore, Hong Kong, ja monet muut kaupungit maailmanlaajuisesti.

Lisävinkki: Appjobs!

Marina on kotoisin Brasiliasta ja työskentelee Appjobs Tukholman toimisto meidän hämmästyttävä YouTuber! Hän jakaa viikoittaisia työtarjouksia ja vinkkejä, joiden avulla voit tienata rahaa itsenäisesti puhelimellasi. Et halua missata sitä!

6. MunchKym

Kym on itse osa-aikainen kuljettaja ja luo vlogeja, joissa hän antaa tietoa siitä, miten olla hyvä kuljettaja. ja kannattava kimppakyydin kuljettaja. Kymin puhenopeudesta huomaa heti, että hän on täynnä energiaa. Mutta ei hätää! Kymin videoissa on kuvatekstit, joiden avulla voit seurata hänen arvokkaita vinkkejään siitä, miten näitä kahta suosittua ajosovellusta voi hyödyntää parhaiten!

7. Rideshare Genius

Ezra pitää itseään toimittajana, kouluttajana ja niiden ihmisten puolestapuhujana, jotka tienaavat rahaa kyytien yhteiskäyttöalalla, johon kuuluvat sekä ajo- että jakelukuljetusalustat. Hän aloitti kuljettajana vuonna 2013, mutta vasta kun hän alkoi olla tekemisissä muiden kuljettajatovereidensa kanssa, hän tajusi, että hän voisi olla kasvattaa tulojaan tekemällä rahaa useita ajosovelluksia samaan aikaan. Ja hänellä on ässä hihassaan: hän on opiskellut yliopistossa taloustiedettä, joten hän varmasti ymmärtää rahaa ja osaa puhua siitä! Seuraa siis häntä ja löydä strategioita ja työkaluja, joiden avulla voit maksimoida kyytiosuustulosi kuljettajana tai jakelukuljettajana!

Ryhdy toimittajaksi jo tänään!
Aloita toimitukset Foodoran kanssa vuonna Tukholma, Toronto, Hampurija monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

8. IndyyGold

IndyyGold on melko uusi Youtube, ja nouseva tähti! Hän on tehnyt videoita kesästä 2017 lähtien, ja hänellä on jo 20 000 tilaajaa, ja yhdellä hänen videollaan (katso alla) on yli 20 000 tilaajaa. 1 miljoona katselukertaa! Miksi? Hän toimittaa ruokaa Doordashin avulla ja voi kertoa sinulle kaiken siitä! Äläkä ihmettele, jos saat vinkkejä meikistä tai hiuksista, tämä on toinen aihe, jota hän käsittelee kanavallaan! Tiesitkö muuten, että tällä voi myös tienata rahaa? Tarkista sovelluksen työpaikat, kuten Stella&Dotesimerkiksi.

Ryhdy toimittajaksi jo tänään!
Aloita toimitukset Doordashin kanssa vuonna San Francisco, Houston, Dallas, San Diego, Seattle, Montréal, Edmontonja monissa muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

9. JEM

Brett on kyse ruoan toimittamisesta kahdella pyörällä. Jos siis olet itse toimituspyöräilijä, JEM on kanava, jota kannattaa seurata mahdollisimman pian! Saat hyödyllisiä vinkkejä, opit, miten voit ansaita hyvin rahaa toimitusalustoilla ja seuraa hänen pyörämatkojaan ympäri Torontoa!

Ryhdy toimittajaksi jo tänään!
Aloita toimitukset GrubHubin kanssa vuonna Nashville, Austin, Postmates osoitteessa Philadelphia, San Diego, Foodora in Berliini, Toronto, Vancouver.

Kaipaatko kaupunkiasi? Etsi se täällä.

10. Funsize Shopper

Monica on kahden pojan äiti, joka on valinnut kotiopetuksen lapsilleen ja toimitusalustat työkseen. Hänen kanavaltaan löydät mielenkiintoista tietoa ja vinkkejä seuraavista aiheista päivittäistavaroiden toimitus kuten Instacart ja Shipt. Katso, miten hän yhdistää keikkoja kahdelle alustalle, seurata häntä, kun hän tekee toimituksiaan, oppia uusia vinkkejä ja niksejä ansaita enemmän rahaa ja motivoitua omiin keikkoihin!

Ryhdy päivittäistavaratoimittajaksi jo tänään!
Aloita toimitukset Instacartin kanssa vuonna Baltimore, Milwaukee, Las Vegas, Boston, Cincinnati ja Shipt New York City, Sacramento, Pittsburgh, Orlando.

Kaipaatko kaupunkiasi? Etsi se täällä.

Joten...

Mitä sinä odotat? Mene ja tilaa nämä hyödylliset kanavat ja älä unohda myös tilata seuraavia kanavia Appjobs YouTube-kanava upeista videoista, jotka antavat sinulle kaikki tarvittavat tiedot, jotta sinusta tulee menestyvä AppJobber!